Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Piše se da je Morata blizu dolaska u Juventus. Ja ne razumijem čemu tolika buka oko ovog igrača i zašto je on bolji od Berardija, Gabiaddinija, Immobilea? Još ako pristanu na ovu buyback klauzulu mogu komotno da se samoubiju. Jebo ih Leverkusen da ih jebo.
Llorente u deal za nekoga, Morata in?
Bit će ovaj samit prije prijateljske tekme 2. juna, pa će se znati više. Meni je ovo bezveze totalno.
Llorente ne ide nigdje, kao ni duo Vidal-Pogba.
Morata, hm, nemam nista protiv. Nisam zadovoljan skautingom talijanskih igraca jer ne pronalazimo igrace tipa Verratti ili El Sharawy sa fantazijom i cistim talentom i dovodimo Gabbiadinia, Zazu i slicne koji nisu tog nivoa. Zato i nemam nista kontra Morate koji ima odlican omjer golova i odigranih meceva. Generalno sam za igrace koji nisu talijani. Buyback klauzula je nesto sto Real cesto koristi, ali nema govora u ovom slucaju. Nismo razvojni klub.
Gabbiadini ti je pravi Conteov igrac. Napravio Sliniša od njega univerzalca. Misljenja sam da bi mogao biti mrcina po krilu pogotovo kad ga Conte uzme pod svoje.
Razlog sto Berrardi ne dolazi ove godine je sto mu se ne vraca u odbranu previse.
Moratta izgleda fakat dolazi. I treba ove spance dovoditi ubise nogama
Ortodonte Pogba za nemoralnu ponudu ide naglavacke. KING Arturo nece.
Red da je da u dresu Juventusa prestigne Sinišu M. Trebaju mu još 2 da ga stigne, ako se ne varam? I dalje ne vjerujem da su mu oduzeli gol protiv Cagliarija, totalna glupost.
Što se tiče ljetnih utakmica za sada su dogovorene dvije prijateljske:
A-League All Stars 10th August (Sydney) Singapore 16th August (Singapore)
Ako je suditi po izveštajima turskih medija, Didije Drogba je ugovorio sve detalje oko svog prelaska iz Galatasaraja u torinski Juventus.
Fudbalska legenda Obale Slonovače je, prema tim izvorima, dogovorio dvogodišnju saradnju, koja će biti ozvaničena čim se završi Svetsko prvenstvo.
Drogba bi trebalo da zaradi 4,5 miliona tokom te dve sezone, i to u vidu zagarantovanog novca, kao i za sada još uvek neobjavljeni iznos bonusa na osnovu nastupa i ostvarenih uspeha.
Didije Drogba ima 36 godina i Juventus ga je u svom timu želeo pre svega zbog svog iskustva, jer "stara dama" ima ozbiljne namere u narednom izdanju Lige šampiona.
Ovaj 188 centimetara visoki napadač je profesionalnu karijeru počeo 1998. u Le Manu, nastupao je potom po sezonu za Gengam i Olimpik Marsej, a od 2004. do 2012. igrao je za Čelsi, za koji je na 341 utakmice postigao 157 golova. Nakon što je sa londonskim "plavcima" osvojio tri titule, četiri FA kupa, jednu Ligu šampiona i još četiri "lokalna" trofeja u Engleskoj, prešao je u Šangaj Šenhua, a 2013. u Galatasaraj. Za Obalu Slonovače je odigrao 101 utakmicu i 65 puta zatresao mreže rivala.
36 godina, mlad momak, sreca pa smo se rijesili del piera koji je ostario