Gdje radjena ? U tri odabrana "urbana" kafica ili je neka relevantna anketa - moze link ?Freamon Lester wrote:Anketa_BataZiv_0809 wrote:Sta je to, crni Frimon?
Ili da nije sa Facebook grupe neke - opet "urbane" neke (?)
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Gdje radjena ? U tri odabrana "urbana" kafica ili je neka relevantna anketa - moze link ?Freamon Lester wrote:Anketa_BataZiv_0809 wrote:Sta je to, crni Frimon?
A sto se meni cini da je onaj golf u.pokretubelfy wrote:jel se ovo sada prica o kurcenju i sranjima koja se desavaju kad se popije?
a izbori nista. cak ni na slici "prikrivenog" slikaca niko ne komentarise naljepljene postere iznad? wooow!
Ja samo prenosim. Nije moja.Casual's wrote:Internet ankete nisu nikakvo mjerilo. Mislim Isak Ramo drugi
Freamon Lester wrote:Ja samo prenosim. Nije moja.Casual's wrote:Internet ankete nisu nikakvo mjerilo. Mislim Isak Ramo drugi
http://www.izbori2016.ba/rezultati
Samo sipaj lovu da drzi do izbora!Zaitsev wrote:Ivo Ištuk novi trener Čelika. Ko kaže da će Čelik propasti???
Ma nije, ono je njihova sluzbena cetvorka. Prepoznajem je sa kilometar ko kad su svaki dan parkirani mi ispod kuce.kamen spoticanja wrote:A sto se meni cini da je onaj golf u.pokretubelfy wrote:jel se ovo sada prica o kurcenju i sranjima koja se desavaju kad se popije?
a izbori nista. cak ni na slici "prikrivenog" slikaca niko ne komentarise naljepljene postere iznad? wooow!
Ne mogu fakat logično rješenje naći za "Dan žalosti", jedini mi pada na pamet da su "dan žalosti" zloupotrijebili iz gradske službe da se dodvore ovim što sline za dečkima... [emoji15] [emoji15] [emoji15]cenecimoveocino wrote:Sve si upravu i sad ce se pateticari javit,jutros bas jedan mene u svlacionici hoce udarat sto sam pustio muziku,a potpuno sam zaboravio na nesrecu.Kralj Tvrtko I. wrote:I danas Grad Zenica proglasila dan žalosti!?Zaitsev wrote: Iako poznajem i vozača i ostale nastradale, ni meni nije žao ni malo! Žao mi je mladosti što se ugasi zbog gluposti i bespotrebnog kurčenja. 160 km/h, dupla puna linija, naseljeno mjesto, preticanje kolone... Što se bar nije u zid zabio a ne u jadnog čovjeka s druge strane... To je ista ekipa što naveče kod Šopinga "driftaju" i organizuju "trke" od Verdija do Šoping Centra i na GGMu. Da se ja pitam, niko od njih nikad ne bi na biciklo sjeo. Iz te iste ekipe mi je i radni kolega i jednom sam sjeo s njim u auto i počeo se kurčit tako, okretanje pod ručnom kod Boris Kidrić apoteke, 90 km/h pored stadiona i Avantija da bih izašao iz auta odmah na kružnom toku, jeb'o mu od tave držak i nikad više s njim u auto. Najveća kvaka u svemu tome je da je položio prije nešto više od godinu dana...
Nemoj da neko pomisli da mi je drago zbog stradali, ali zna se kako su stradali. Dečko iz Alfe nije poštovao znak 70km/h, iz drugog vozila vozač skretao preko pune linije...Čemu dan žalosti. Oba auta su svjesno otišla u smrt! Svaki dan oreko 80% vozača krše pravila ova ista pod kojima su se ovi slupali... Kretena za volanom ima i previše. Žao mi je njihovih godina i mladosti, ali ovo nije za dan žalosti u gradu.
Oprostite na iskrenosti...
Poslano iz pizde mater'ne...
Kao on poznavao nekog od njih bla bla.
Deset minuta kasnije taj isti pjeva li pjeva Fazliju ; "Muzicariii evoo dvijee stojee nikad mi ljepse nije bilo"
Sent from my S4 Mini using Tapatalk
Nisi ti vidio pakete,recimo, isaka rameJimmy McNulty wrote:Gdje je ovo dobro, nema 10 maraka u njemu.Podsjeća me na onu kesu što se ide sa njom na žalost kad neko umre. Tako i ovi iz SDA, znaju da će nam biz žalost kad ih izglasamo pa oni to obave prije nego nas pokopaju.
Nadji sliku 10 deka kahve na googluJimmy McNulty wrote:Pa postavi sliku ako imaš eboga ti
Hvalio se da mu je budzet milionZaitsev wrote:Jebote, sad me fakat zanima koliko je ovaj Vrače uložio u kampanju. Ove knjižice što dijeli su vrhunskog kvaliteta. Što ti je pošten i vrijedan nasljednik. Babo što zaradi za života ovaj pola spička na kampanju...
kamen spoticanja wrote: Hvalio se da mu je budzet milion
samo koncert kostao cvaju
Jebote patak, znaš koliko je to ovih SDA paketa...kamen spoticanja wrote:Hvalio se da mu je budzet milionZaitsev wrote:Jebote, sad me fakat zanima koliko je ovaj Vrače uložio u kampanju. Ove knjižice što dijeli su vrhunskog kvaliteta. Što ti je pošten i vrijedan nasljednik. Babo što zaradi za života ovaj pola spička na kampanju...
'iljada_BataZiv_0809 wrote:kamen spoticanja wrote: Hvalio se da mu je budzet milion
Pa toZaitsev wrote:Jebote patak, znaš koliko je to ovih SDA paketa...kamen spoticanja wrote:Hvalio se da mu je budzet milionZaitsev wrote:Jebote, sad me fakat zanima koliko je ovaj Vrače uložio u kampanju. Ove knjižice što dijeli su vrhunskog kvaliteta. Što ti je pošten i vrijedan nasljednik. Babo što zaradi za života ovaj pola spička na kampanju...