valterbranisarajevo wrote:Eh eto u Novom Gradu se makar može raspravljati o nekim investicijama, bile one dobre ili loše... nešto se dešavalo, a o čemu se može raspravljati u Centru? Mi već 8 godina na vlasti držimo ekipu predvođenu Dževadom Bećirovićem koja nije uradila ama baš ništa(osim što je naravno velikodušno finansirala izgradnju vjerskih objekata). Na sve strane razvaljeni pločnici, stepenice, ulice pune rupa, dijelovi krovova koji čekaju svoje žrtve....
Toliko su “sposobni“ da su mjesecima rušili jedan bespravni objekat, ustvari potencijalnu bombu koja je mogla razoriti pola grada...Tolika sila, opštinska administracija, inspekcije a nisu mogli ukloniti jedan obični kamion. Pa ja bih ga izrezao na komade brusilicom, platio štetu a ne bih sebi dozvolio takav blam....
Stvarno nisam upoznat s situacijom u Centru,pisao sam o onome cime sam ja zadovoljan.
A ovo za onog Kabadahiju sto je gradio tamo gdje ne treba.nažalost kada Kabadahija gradi on može varati dok općina mora raditi sve po Propisima
I ja bih mu isto izrezao Kamion na komadice ali bi on onda preko suda naplatio taj kamion troduplo vise
Najbolje bi bilo da preko Mjesne zajednice pokusate Doci do Nacelnika opcine i reci mu sta mora uraditi