I sve to nekako fakturišeš stranci koja sa svoja dva mizerna mandata neće da učestvuje u političkom kurvalukuudrch wrote:dobro je pričao, kao što i na ovom forumu ima ljudi koji znaju pisati..Pedja Kojovic wrote:Znaci, Dino bio dobar.
p.k.
ali kakva je korist od toga kada ćete opet biti suzdržani kada trebate preuzeti odgovornost..
ponašate se ko da su izbori svaki drugi mjesec, pa ćemo čekati da narod vama da potpuno povjerenje da ispravite sve historijske zajebe na ovim prostorima..
ako mislite pomoći ovom narodu uključite se ili se isključite..ovako samo smetate..da nema ta vaša dva glasa imali bi kakvu takvu većinu, ovako vi zajebajete i jedan i drugi blok..
sve je bolje od vašeg ništa..
biti suzdržan dok narod nema vode, a ja morao kupiti kamin u slučaju da nestane plina je licemjerstvo..
jebote imam dva plinska bojlera u kući kojima zagrijavam različite etaže, a žena me natjerala da kupim kamin i naručim drva..
za nedaj Bože..kao da je ratno stanje..
A što je SDA smijenila vladu zbog predizbornog pokazivanja mišića bez da su imali ikakvu viziju kako napraviti novu... što su u tu svrhu okupili društvo kojeg bi se i Pionirska dolina postidila... da ne govorim da su za vodu, plin, grijanje, gradski saobraćaj, cuke i sve ostalo odgovorni jedino i isključivo oni.
Al šta ima veze, oni su naši