Ko je sad Penaldo?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Moraš priznati da je slika odgovarajućaskenderija04 wrote:Koje pitanje Ultima u ovo doba noci.
To je. Ovo veceras nije bilo predvidjeno, toliki napor i za jedne i druge. Ko ce izaci svjeziji iz evropskih meceva? Mnogo pitanja. Mou ce sigurno izaci otvoreno, Od kako je postala moda da se zatvara X.Alonso na izlazu lopte ,Lass je na klupi. Ko ce igrati, Sahin, Kaka ili Granero to je pitanje. Gore Ozil,Benzema i Cristiano,ultima_palabra wrote:Biće svega... nadam se da će Mou doći da se nadigrava, kao u kupu kad je bilo 2-2. Ali prvo Bayern/Chelsea...
Ista situacija kao prije tri godine kada je Barca isla Na Bernabeu sa +4. Vec tri godine Barca zatvara ligu u Madridu. Valjda je sad red da se odlucujuci clasico igra u BCN.LSD wrote:Naredna za Barcu - je ona šekspirovska biti ili ne bitii to u El Clasicu...ili bos ili hadžija, a samo pobjeda igra Barci jer je remi gotovo jednak porazu...i tu se pokazuje puni karakter ekipe, mada im se i u slucaju eventualnog remija/poraza nema šta zamjeriti...yebeno je stizati Reala, a pokušavaju ga stici skoro citavu sezonu i nikako da ga stignu....ne može se poreci da to ne pokušavaju u zadnjih 5-6 kola sa ovim nizom pobjeda, iako sam mislio da ce nakon Osasune odustati od utrke....nešto slicno smo gledali i prošle sezone, samo u obrnutim ulogama kad je Real pritiskao Barcu i tjerao je da izvuku sve od sebe do samog kraja prventsva.
Ma znao sam da onaj cabron Clemente neće biti lagan. Ako ništa nije bilo povreda i kartona. Mislim da bi mogao i Di Maria igrati od početka.skenderija04 wrote:To je. Ovo veceras nije bilo predvidjeno, toliki napor i za jedne i druge. Ko ce izaci svjeziji iz evropskih meceva? Mnogo pitanja. Mou ce sigurno izaci otvoreno, Od kako je postala moda da se zatvara X.Alonso na izlazu lopte ,Lass je na klupi. Ko ce igrati, Sahin, Kaka ili Granero to je pitanje. Gore Ozil,Benzema i Cristiano,ultima_palabra wrote:Biće svega... nadam se da će Mou doći da se nadigrava, kao u kupu kad je bilo 2-2. Ali prvo Bayern/Chelsea...
Nije bitan penal niti me zanima,samo pricam o razmisljanjuLSD wrote:A jel ti ovo iskrivljeno razmišljanjewickerman wrote:Problem je u tvom razmisljanju po kojem mogu zakljuciti da ako se svira penal protiv Barce,onda se mora svirati i BarciLSD wrote:Penal Levanteu, penal Barci...o cemu je problemnešto se niste žalili kad je dosuđen penal Levanteu
![]()
![]()
Jeli ovdje iko vidi iskrevljeno razmisljanje ili sam ja jedini![]()
![]()
nadoknadit ce to sudije tako sto ce svirat "nepostojece" penale za barcu na camp nouGandalf wrote:kad smo već kod penala, sinoć spomenu komentator na Arena Sportu da protiv Reala čitavu kalendarsku godinu nije dosuđen penal i tek valjda sinoć ( nisam gledao utakmicu pa ne znam ) Sportingu dosudi penaljbt, za čitavu kalendarsku godinu jedan se sudija jednom usudi svirati penal kontra Reala.
missko wrote:Onaj Cuenca uklizao s ledja Botela i opet nije dohavtio loptu i sudija svira penal za Barcu, ej lopta je kod igraca Levantea i on svira penal za drugu ekipu, ja jos nikad takvo nesto nisam vidio bez obzira sta i gdje se sviralo dvosmislenih penala ali ovo nije licilo bar ni na sta.

Diskutabilno je to sto je u tom trenutku vec bio podaleko od lopte. Sprjecavanje igraca u prodoru jeste prekrsaj, ali samo ako moze stici loptu u nastavku prodora. Ovo je bila slobodna sudijska procjena.bosanski.tornjak wrote:Sa obe ruke gurnuo igraca.Penal
u kojem trenutku cuenca gura ovog levantanca tacno?ultima_palabra wrote:Po meni je ovo obostrano guranje, ovaj lik jači od Cuence i Cuenca pao.