Gdje u Sa......

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Nisrin

#11826 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

Na potezu od Bascarsije do Malte gdje kupiti boju za beton? :D Bijelu, najobicniju?

I koja je cijena jer ce mi trebati vise kantica :D
felichi

#11827 Re: Gdje u Sa......

Post by felichi »

gdje kupiti pokretnu vjesalicu/stalak za odjecu

Image
P308

#11828 Re: Gdje u Sa......

Post by P308 »

felichi wrote:gdje kupiti pokretnu vjesalicu/stalak za odjecu

Image
Ima u jysku. Evo ovdje vidi ponudu i cijene: http://jysk.ba/750/138/ag/catalog/
I ima u OBI-u, samo je malo skuplje koliko me sjecanje sluzi.
felichi

#11829 Re: Gdje u Sa......

Post by felichi »

hvala!
Rijeka_snova

#11830 Re: Gdje u Sa......

Post by Rijeka_snova »

Đulbešećer wrote: Gdje u Sa kupiti ofingere za marame? Nešto ovako Image
:?: :?: :?: I mene zanima, nisam ovo nigdje vidjela :D
Kataklinger

#11831 Re: Gdje u Sa......

Post by Kataklinger »

Kataklinger wrote:Gdje odnijeti hlače na korigovanje, tačnije sužavanje nogavica? Treba mi neko vještih ruku, jer su hlače brendirane i bile su jako skupe. Ovaj originalni kroj je savršen pa ne bih da mi neko poslije uništi hlače...
Irm@

#11832 Re: Gdje u Sa......

Post by Irm@ »

Kataklinger wrote:
Kataklinger wrote:Gdje odnijeti hlače na korigovanje, tačnije sužavanje nogavica? Treba mi neko vještih ruku, jer su hlače brendirane i bile su jako skupe. Ovaj originalni kroj je savršen pa ne bih da mi neko poslije uništi hlače...
Ima krojac u Aleja lipa 66.. meni je dosad sve kako treba radio, preporucujem :)
Adem_

#11833 Re: Gdje u Sa......

Post by Adem_ »

Ne znam da li je pogresna tema ali samo da pitam da li mogu naci finu sobu u stanu za 250 KM (da nisu uracunate rezije) tj da s nekim djelim rezije... posto iz mog grada nema puno poznanika u Sarajevu, tesko mi je naci cimera. A sada garsonjeru za te pare placam u prizemlju gdje je vlaga da Bog sacuva. Fakultet je na Ciglanama, ali nije mi toliko vazno da li je stan blizu ili ne.

Pretrazivo sam Pik.ba, Market itd ali nema bas puno opcija u ovom mjesecu. Nisam pokuso gledati u Avazu.
Nisrin

#11834 Re: Gdje u Sa......

Post by Nisrin »

.......
perfect_guy

#11835 Re: Gdje u Sa......

Post by perfect_guy »

Kataklinger wrote:
ima i na pijaci kvadrant krojača, ovi s kojima sam imao kontakta su ok
mayab

#11836 Re: Gdje u Sa......

Post by mayab »

Adem_ wrote:Ne znam da li je pogresna tema ali samo da pitam da li mogu naci finu sobu u stanu za 250 KM (da nisu uracunate rezije) tj da s nekim djelim rezije... posto iz mog grada nema puno poznanika u Sarajevu, tesko mi je naci cimera. A sada garsonjeru za te pare placam u prizemlju gdje je vlaga da Bog sacuva. Fakultet je na Ciglanama, ali nije mi toliko vazno da li je stan blizu ili ne.

Pretrazivo sam pik .ba, Market itd ali nema bas puno opcija u ovom mjesecu. Nisam pokuso gledati u Avazu.
http://www.pik.ba/pretraga?kategorija=2 ... oizdavanje
Internetowska

#11837 Re: Gdje u Sa......

Post by Internetowska »

perfect_guy wrote:
Kataklinger wrote:
ima i na pijaci kvadrant krojača, ovi s kojima sam imao kontakta su ok
meni je super ona teta što ima krojačku radnju na trgu heroja u hrasnom, nije ni skupa, a sve se može dogovoriti.... nedavno je prijateljici prekrojila košulju za 15 km, a fakat je bilo full posla
safran

#11838 Re: Gdje u Sa......

Post by safran »

Rijeka_snova wrote:
Đulbešećer wrote: Gdje u Sa kupiti ofingere za marame? Nešto ovako
nešto slično vidjeh u oriflame katalogu prije 3-4 dana (znači važećem)
Kataklinger

#11839 Re: Gdje u Sa......

Post by Kataklinger »

Internetowska wrote: meni je super ona teta što ima krojačku radnju na trgu heroja u hrasnom, nije ni skupa, a sve se može dogovoriti.... nedavno je prijateljici prekrojila košulju za 15 km, a fakat je bilo full posla
Gdje je to tačno? Imaš li ime, kontakt?
Internetowska

#11840 Re: Gdje u Sa......

Post by Internetowska »

Kataklinger wrote:
Internetowska wrote: meni je super ona teta što ima krojačku radnju na trgu heroja u hrasnom, nije ni skupa, a sve se može dogovoriti.... nedavno je prijateljici prekrojila košulju za 15 km, a fakat je bilo full posla
trg heroja br 10, desno od happy-ja (na samom ćošku zgrade), mislim da se radnja zove mak... imala sam negdje vizitku, ali to bi sad bila umjetnost pronaći
dobar osjecaj

#11841 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

Internetowska wrote:
Kataklinger wrote:
trg heroja br 10, desno od happy-ja (na samom ćošku zgrade), mislim da se radnja zove mak... imala sam negdje vizitku, ali to bi sad bila umjetnost pronaći
Zove se Mak. Tete super rade. Meni su tamo prekrojile i spasile hrpu stvari.
S druge strane, krojacice u prizemlju Unitica (i u krojackom salonu i u hemijskoj cistioni koja ima i usluge prepravki odjece) su jednostavno KRITICNE.
Rijeka_snova

#11842 Re: Gdje u Sa......

Post by Rijeka_snova »

safran wrote:
Rijeka_snova wrote:
Đulbešećer wrote: Gdje u Sa kupiti ofingere za marame? Nešto ovako
nešto slično vidjeh u oriflame katalogu prije 3-4 dana (znači važećem)
Super, evo nasla sam. Hvala :)
aribes

#11843 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

... kupiti vezice za akreditacije sa ovom kukicom??? Zahvalna do neba, treba mi hitno!!!
https://www.google.ba/search?q=vezice+z ... B268%3B300
Qler

#11844 Re: Gdje u Sa......

Post by Qler »

Imas ove sto prave promotivne materijale, meni dolazi newsletter od ringeis neki, adplus media i meni se cini neki sportklub (kao onaj tv kanal :) )... pa proguglaj...
dobar osjecaj

#11845 Re: Gdje u Sa......

Post by dobar osjecaj »

Qler wrote:Imas ove sto prave promotivne materijale, meni dolazi newsletter od ringeis neki, adplus media i meni se cini neki sportklub (kao onaj tv kanal :) )... pa proguglaj...
Mozda R&S :D
Meni pune junk mail folder.
JanuaryJones

#11846 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

Šta se pravi/napravilo u Titovoj pored Gratexa i prolaza za Stefanel (Titova 50 meščini)? Nisam prošla ima 10tak dana sigurno.
aribes

#11847 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

Navodno slasticarna, ali ko bi znao... Iako stanujem u toj zgradi, mahalska sluzba je zakazala ovaj put :run: :thumbup:
aribes

#11848 Re: Gdje u Sa......

Post by aribes »

dobar osjecaj wrote:
Qler wrote:Imas ove sto prave promotivne materijale, meni dolazi newsletter od ringeis neki, adplus media i meni se cini neki sportklub (kao onaj tv kanal :) )... pa proguglaj...
R&S samo pravnim licima prodaju
Hvala vam u svakom slucaju :thumbup:
JanuaryJones

#11849 Re: Gdje u Sa......

Post by JanuaryJones »

aribes wrote:Navodno slasticarna, ali ko bi znao... Iako stanujem u toj zgradi, mahalska sluzba je zakazala ovaj put :run: :thumbup:
Dobro su zamaskirali. Šta će im slastičarna kad na potezu BBI - Vječna imaju 3 a biće nekad i Olomanka :shock:
Irm@

#11850 Re: Gdje u Sa......

Post by Irm@ »

aribes wrote:
dobar osjecaj wrote:
R&S samo pravnim licima prodaju
Hvala vam u svakom slucaju :thumbup:
ma u Svjetlosti imas sigurno..ja sam kupovala u onoj tamo kod Trga Alija Izetbegovic..
Post Reply