Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravci napada i trenutnih borbi, Susa i Stepanekart, kao i Martuni. Tacno se vidi gdje su sada linije, ako ih uopste i ima. Diverzanti ubise na terenu.
Pravci napada i trenutnih borbi, Susa i Stepanekart, kao i Martuni. Tacno se vidi gdje su sada linije, ako ih uopste i ima. Diverzanti ubise na terenu.
"Sve više imam simpatija za Armenace, izuzetno hrabar i patriotski orijentisan narod. Kod nas većina zbrisala ili se krila po podrumima za vrijeme rata."
90minut wrote: ↑01/11/2020 21:23
Bolan tuku ih po glavi i ubacuju u kombije i tako prebacuju na front
Možda, ali probaj nešto slično sa ovim forumskim ratnicima pa ćeš vidjeti rezultate
Pa niko ne poziva na rat ovdje, da komentarišu šta se dešava ukljucujuci mene konkretno da napišu jedva cekam da " Sutra idemo da oslobađamo 49% teritorije " to ne vidim da bilo ko piše ili griješim neko piše?
Jel macka montaza ili stvatno djuska kad ovaj tambura?
Nemam pojma kazu da je poslije spavala umorila se
Treba sacekati, sutra ce biti vise info, ali vjerovatno je I ona dio deep state transferzale tel aviv-ankara-baku, naravno sve u reziji trumpa I amin od putina
llull wrote: ↑27/09/2020 19:06
Inace zanimljivost, armenski vojni komandant Monte Melkonian je ucestvovao u Iranskoj Revoluciji !?
Da, i u libanonskom ratu.
Covjek iz Kalifornije a ratovao na sve strane.
Armeni su bolji ratnici na tom podrucju, Nagorno je planinska zemlja i oni se tu bolje snalaze, strasne stvari sam vidio od njih. Odu na planinu na polozaj, ali nemaju logistiku, piju kisnicu i jedu lisce, kad potrose hranu koju su ponijeli. Azeri to ne mogu ni pod razno.
Prosto nisu naucili, a ovi jesu.
Sad ce poceti da jedu kisnicu i piju lisce, samo da potroše hranu. Azeri su ga onda pop.... samo dok dodje covjek iz Kalifornije. Valjda ceka da prodju izbori u USA pa ce prvim avionom u Arcak.
bh.tornjak wrote: ↑01/11/2020 22:31
NEWS.RU: Azərbaycan ordusu Şuşaya şəhərinə girdi.
navodno da su Azeri usli u Susu
Ma I ako nisu, budu, nego ima li kakvih novosti hocel se armeni dozvat pameti, ja sam na pocetku sve mislio rusi ce ih razdvojiti, a izgleda I armeni su, zajebali se samo sto su za armene posljedice