Kome nije sira procurilo po sjedistu taj je garant plemicke krviLeon16v wrote:Meni je kanta sira, po sjedištu, da vidiš mirisa u autu sutradan.triconja wrote:E raja danas nesto zurim a ponio u autu hrane za didu (stara nesta spremila) da ga obadjem i tako to i slusaj ti sad brete situacije. Znaci idem ja mijenjam traku i vidim neke dvije cure stoje pored ceste (od pjesackog 20 metara) i sve nesto hoce nece da predju a ja vozim 60. I ona jedna ufati poziciju onu ko da hoce potrcat i ko malo krenu a ja na kocnicu koliko mogu jace i cuj ti sta bi. Osjetim ja cuje se kupusna kalja i kasnije kad sam parkirao vidim prosula se kalja iz posude na zadnji podmetac.![]()
![]()
![]()
Znaci nesto sam razmisljao sta bi bilo da je slucajno bio neki udes i da se ta kalja prosula po meni i cekaj policiju vas od kalje, ili voze te u bolnicu na operaciju a mastan sav.
.
Dodjem kuci i uzmem kasiku i vadi kalju i bacaj macki, macka jede ne dise. Probam malo kasikom da skinem iz one tkanine (ono sto je ispod podmetaca, ima gore neka kao tkanina a ispod guma), nakuso sam jedno 10 kasika onog safta
.
Znaci ne trcite pred auta jer more neko prosut varivo kakvo.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- triconja
#11826 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- triconja
#11827 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prosao sam i kontam se u sebi jebo te svak jesi glup a mogo si od cura trazit brojDaryl Dixon wrote:ja konto triconja ga umocio kad ono..![]()
- triconja
#11828 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije bas tolikodrugi profil wrote:triconja wrote:E raja danas nesto zurim a ponio u autu hrane za didu (stara nesta spremila) da ga obadjem i tako to i slusaj ti sad brete situacije. Znaci idem ja mijenjam traku i vidim neke dvije cure stoje pored ceste (od pjesackog 20 metara) i sve nesto hoce nece da predju a ja vozim 60. I ona jedna ufati poziciju onu ko da hoce potrcat i ko malo krenu a ja na kocnicu koliko mogu jace i cuj ti sta bi. Osjetim ja cuje se kupusna kalja i kasnije kad sam parkirao vidim prosula se kalja iz posude na zadnji podmetac.![]()
![]()
![]()
Znaci nesto sam razmisljao sta bi bilo da je slucajno bio neki udes i da se ta kalja prosula po meni i cekaj policiju vas od kalje, ili voze te u bolnicu na operaciju a mastan sav.
.
Dodjem kuci i uzmem kasiku i vadi kalju i bacaj macki, macka jede ne dise. Probam malo kasikom da skinem iz one tkanine (ono sto je ispod podmetaca, ima gore neka kao tkanina a ispod guma), nakuso sam jedno 10 kasika onog safta
.
Nešto ovako:
![]()
-
Brus Lee
#11829 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drugi profil wrote:triconja wrote:E raja danas nesto zurim a ponio u autu hrane za didu (stara nesta spremila) da ga obadjem i tako to i slusaj ti sad brete situacije. Znaci idem ja mijenjam traku i vidim neke dvije cure stoje pored ceste (od pjesackog 20 metara) i sve nesto hoce nece da predju a ja vozim 60. I ona jedna ufati poziciju onu ko da hoce potrcat i ko malo krenu a ja na kocnicu koliko mogu jace i cuj ti sta bi. Osjetim ja cuje se kupusna kalja i kasnije kad sam parkirao vidim prosula se kalja iz posude na zadnji podmetac.![]()
![]()
![]()
.
.
Nešto ovako:
![]()
Vidi vozaca jest' pola zut,pola bijel kao da mu je stari kinez, a stara ruskinja
- Namce
#11830 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
i jest umočio al' u saftali kaljuDaryl Dixon wrote:ja konto triconja ga umocio kad ono..![]()
- basicm
#11831 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Mogao si cure na rucak zovnuti.
- Ned071
#11832 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
triconja wrote:E raja danas nesto zurim a ponio u autu hrane za didu (stara nesta spremila) da ga obadjem i tako to i slusaj ti sad brete situacije. Znaci idem ja mijenjam traku i vidim neke dvije cure stoje pored ceste (od pjesackog 20 metara) i sve nesto hoce nece da predju a ja vozim 60. I ona jedna ufati poziciju onu ko da hoce potrcat i ko malo krenu a ja na kocnicu koliko mogu jace i cuj ti sta bi. Osjetim ja cuje se kupusna kalja i kasnije kad sam parkirao vidim prosula se kalja iz posude na zadnji podmetac.![]()
![]()
![]()
.
.
negdje 98 99 ja imao renault 4. i hocu nesto bolje, skupio malo para. jaran od starog prodaje dvicu, 92 godiste, crvena, 4 vrata, gtd... ma ko lampa auto. na taksiju lik, uzeo je prije par mjeseci i prodaje. meni malo cudno, al hajde... kaze meni covjek, sine, nije ovo auto za tebe... ja malo ko ljut, kontam sta mu je... kaze on, povratio mi pijanac po tabli, izrigo se za trojicu, cistim vec mjesec al ne mogu nista, umirem od smrada... kontam, sto se usrecio neko ko ga je uzeo
- triconja
#11833 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ned071 wrote:triconja wrote:E raja danas nesto zurim a ponio u autu hrane za didu (stara nesta spremila) da ga obadjem i tako to i slusaj ti sad brete situacije. Znaci idem ja mijenjam traku i vidim neke dvije cure stoje pored ceste (od pjesackog 20 metara) i sve nesto hoce nece da predju a ja vozim 60. I ona jedna ufati poziciju onu ko da hoce potrcat i ko malo krenu a ja na kocnicu koliko mogu jace i cuj ti sta bi. Osjetim ja cuje se kupusna kalja i kasnije kad sam parkirao vidim prosula se kalja iz posude na zadnji podmetac.![]()
![]()
![]()
.
.
![]()
![]()
![]()
negdje 98 99 ja imao renault 4. i hocu nesto bolje, skupio malo para. jaran od starog prodaje dvicu, 92 godiste, crvena, 4 vrata, gtd... ma ko lampa auto. na taksiju lik, uzeo je prije par mjeseci i prodaje. meni malo cudno, al hajde... kaze meni covjek, sine, nije ovo auto za tebe... ja malo ko ljut, kontam sta mu je... kaze on, povratio mi pijanac po tabli, izrigo se za trojicu, cistim vec mjesec al ne mogu nista, umirem od smrada... kontam, sto se usrecio neko ko ga je uzeo
Kod mene je vec izlapio miomiris
-
djes_ba
#11834 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
samo da pozdravim bjelu skodu I vozaca Koji je veceras budalesao prema gradu oko pola 9znaci od malte do socijalnog jedno pet nesreca je mogao imati
- bersK
#11835 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Masala sto je policija pocela da se kurci.
Prvo nocas kod Predsjednistva preko pune prestrojavanje, pa onda patrola parkirana nasred trotoara kod Gume M.
Zasto jos uvijek ne zaganjamo zakon da se moze snimati iz auta? Pa nijedan jedini prasinar ne bi osto na duznosti kad bi se raja ufatila snimat. Obicna nakurcena govna koja misle da su bogovi jer nose uniformu i imaju imunitet neki drzavni.
Prvo nocas kod Predsjednistva preko pune prestrojavanje, pa onda patrola parkirana nasred trotoara kod Gume M.
Zasto jos uvijek ne zaganjamo zakon da se moze snimati iz auta? Pa nijedan jedini prasinar ne bi osto na duznosti kad bi se raja ufatila snimat. Obicna nakurcena govna koja misle da su bogovi jer nose uniformu i imaju imunitet neki drzavni.
- nadžak
#11836 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ša mislite o ovom genijalcu?
- Daryl Dixon
- vješalica
#11838 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Fuj bog ih ne ubio mahnite
Isto onaj kreten sto je vozio djecu u kavezu
Da bog sacuvaaaa
Isto onaj kreten sto je vozio djecu u kavezu
Da bog sacuvaaaa
- vješalica
#11839 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
http://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/311 ... anom-bmw-a
Da.ne bude da se samo kod nas drobe auta na cesti
Da.ne bude da se samo kod nas drobe auta na cesti
- Logovan
#11840 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa genijalac je, kao što si i sam rekao.nadžak wrote:Ša mislite o ovom genijalcu?![]()
Idiot na kvadrat.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#11841 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
možda jure kriminalcebersK wrote:Masala sto je policija pocela da se kurci.
- insaneinthebrain
- Spear
#11843 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja ne znam jel zato što zivim u Sarajevu pa imam svakodnevnu priliku vidjeti "losu stranu", ali stvarno imam dojam da ovaj grad toliko propada da je to nevjerovatno, seljakljuk i dziberluk na svakom koraku, pa šta je sa ovim ljudima.
Hvala bogu da nisam primoran svakodnevno da vozim, jer svaki dan vidim/dozivim toliko sranja nevjerovatno, ko živi od volana medalja mu treba.
Danas na trolebuskoj strani, prema gradu. Ne znam tačno koja raskrsnica, onaj semafor gdje se može skrenuti nizbrdo na otoku, prije one samouslužne praone gdje se masovno ide. Auto ispred mene hoce da skrene lijevo, čeka da prođu ovi iz suprotnog. Pozicioniran je tako da ga ja ne mogu zaobici bez da se penjem preko trotoara. I ništa normalno, nakon čekanja on skrenuo ja nastavio a ovom delegatu u mazda 3 iza mene valjda smetalo čekanje i e um mene prestiže nakon što smo prešli raskrsnicu.
Mene je totalno raspizdila ta bahatost i prosipanje sile tako da sam mu konstantno ležao na sireni, što je on naravno ispratio namjernim odugovlacenjem sa polaskom na zeleno na narednom semaforu. na kraju smo stajali jedno pored drugog na semaforu, ja za tranzit on za grbavicu, pitam ga jel mangup kaže nije
Hvala bogu da nisam primoran svakodnevno da vozim, jer svaki dan vidim/dozivim toliko sranja nevjerovatno, ko živi od volana medalja mu treba.
Danas na trolebuskoj strani, prema gradu. Ne znam tačno koja raskrsnica, onaj semafor gdje se može skrenuti nizbrdo na otoku, prije one samouslužne praone gdje se masovno ide. Auto ispred mene hoce da skrene lijevo, čeka da prođu ovi iz suprotnog. Pozicioniran je tako da ga ja ne mogu zaobici bez da se penjem preko trotoara. I ništa normalno, nakon čekanja on skrenuo ja nastavio a ovom delegatu u mazda 3 iza mene valjda smetalo čekanje i e um mene prestiže nakon što smo prešli raskrsnicu.
Mene je totalno raspizdila ta bahatost i prosipanje sile tako da sam mu konstantno ležao na sireni, što je on naravno ispratio namjernim odugovlacenjem sa polaskom na zeleno na narednom semaforu. na kraju smo stajali jedno pored drugog na semaforu, ja za tranzit on za grbavicu, pitam ga jel mangup kaže nije
- amar1994
#11844 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nisam ja
Je li bijela novi model , ako jeste , po faci sam sve vidio
- kabal1337
#11845 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mozda je mps pa mu se uznervozili konji 
- amar1994
#11846 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
kabal1337 wrote:mozda je mps pa mu se uznervozili konji
Nije za svakoga to haha
- Spear
#11847 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
dobro jeamar1994 wrote:Nisam ja![]()
siva je bila, ćelava glava naravno
- amar1994
#11848 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
e nisam tog vidjaoSpear wrote:dobro jeamar1994 wrote:Nisam ja![]()
siva je bila, ćelava glava naravno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11849 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Rikvercom (uz sva 4 upaljena) nazad u kružni, nakon što se kraljica isključila za autoput....novi nivo retardiranosti.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#11850 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni je cudno zasto se cudite? Ko je kaznjen za takve prekrsanje? Koliko? I koliko cesto? Bolje "rizikovati" cvaju, nego napraviti krug na autoputu
Sto da ne?