Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Domy31

#11826 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

Hoce li biti uskoro kakvih noviteta u HD paketu? :D
dog_killer

#11827 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dog_killer »

Telemach wrote:
Domy31 wrote:jesu pusteni ovi novi kanali?
@Domy31

Kanali će biti pušteni večeras, sa 3. na 4. mart.

Hvala Vam što koristite usluge kompanije Telemach.

Srdačan pozdrav,
strasni kanali...
shandrprcSA

#11828 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

spinel_ wrote:ozbiljno :shock: nisam zaista u toku .. pa sta je tada bilo u terminu od 16 sati na sk1, sk2, i sk3
jedno veliko NISTA :D :D
spinel_

#11829 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by spinel_ »

ah tito te ne jebo, sad bih se ranio..
Domy31

#11830 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Domy31 »

maznuh sa HS teme

ajmo Telemach evo konkretnog prijedloga

http://smartel.rs/spi.php
Telemach

#11831 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Domy31 wrote:maznuh sa HS teme

ajmo Telemach evo konkretnog prijedloga

http://smartel.rs/spi.php

@Domy31

Hvala Vam na prijedlogu. Kolege konstantno rade na unapređenju programske sheme. Kada budemo imali dodatne informacije, rado ćemo Vas obavijestiti.

Srdačan pozdrav,
drug_profi

#11832 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

spinel_ wrote:ozbiljno :shock: nisam zaista u toku .. pa sta je tada bilo u terminu od 16 sati na sk1, sk2, i sk3
Dubai tenis, Championship, Žnj lige... ap ja vec godinama prilagodjavam subotnji rucak, rostilje, aktivnosti terminu u 16:00

Telemach wrote:
@ drugi profil

Vaš upit je pročitan. Ljubazno Vas molimo da za sve dodatne informacije u vezi s programskim sadržajem SK kanala kontaktirate njihovu službu za korisnike.

Hvala Vam na razumijevanju

Srdačan pozdrav,
Ovi peru ruke od mene... FUJ! Boli kitica SK za moje mailove. Oni nemaju nista sa mnom niti mi sta prodaju.

ONI PRODAJU VAMA SIGNAL A VI MENI! STOKO BEZOBRAZNA!
Reglan

#11833 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Reglan »

Mogli ste nabaviti kakvih jeftinih LCD pa da prodajete korisnicima uz nize cijene a da se onu vezu ugovorom na duzi rok. :D
Cracked

#11834 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Cracked »

Uglavnom sam na strani korisnika ali kako neko moze kablovskog operatera optuzivati(i vridjedjati) za izmjenu sadrzaja nekog kanala?

Ako ti se raspored SK ne svidja njihov mail nadji pa se zali. Telemach nije ni pravno ni moralno obavezan bilo sta da uradi. Kriviti ih za to je glupost.

Da su ukinuli SK kanal pa da im se zalis razumijem. Da se zalis sto nemamo arena sport ili pinkove ili nikakvu adekvatnu zamjenu u skladu sa konkurencijom bilo bi razumljivo.

Pa sta da ukine HBO neku seriju i ja trebam da hebem mater telemachu sto njima placam HBO? Ma daj....
Mustang1

#11835 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Znas koliki bi ugovor bio da dobijes taj tv .. Na 10 godina minimalno a u slucaju raskida moras platiti svaki mjesec koji je ostao do kraja tih 10 godina :D
phillie

#11836 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by phillie »

Cracked wrote:Uglavnom sam na strani korisnika ali kako neko moze kablovskog operatera optuzivati(i vridjedjati) za izmjenu sadrzaja nekog kanala?

Ako ti se raspored SK ne svidja njihov mail nadji pa se zali. Telemach nije ni pravno ni moralno obavezan bilo sta da uradi. Kriviti ih za to je glupost.

Da su ukinuli SK kanal pa da im se zalis razumijem. Da se zalis sto nemamo arena sport ili pinkove ili nikakvu adekvatnu zamjenu u skladu sa konkurencijom bilo bi razumljivo.

Pa sta da ukine HBO neku seriju i ja trebam da hebem mater telemachu sto njima placam HBO? Ma daj....
Izo meni duzan pare, a Rizo dodje Izi isto toliko para. I kaze meni Izo, idi pa trazi od Rize pare. Sta ja imam sa Rizom? Nista.
Isto tako, korisnik ima ugovor sa Telemachom i Telemachova sluzba za korisnike treba da stoji na raspolaganju korisnicima. Zar nije Telemachu u interesu da obezbjedi informacije za svoje korisnike, i tako cini korisnike zadovoljnim njihovom kompletnom uslugom. Niko ne trazi da Telemach hebe mater SK-u, ali prije ce Telemach doci do informacije nego Izo-Rizo.
To je ono, jel meduza pojela ajkulu ili ajkula meduzu, u pola tri ujutro :D
Mustang1

#11837 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Mustang1 »

Jebo te i Izo i Rizo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
south

#11838 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

@Cracked Telemach odnosno SBB kupuje Sport Klubu prava za neke lige ;-) Englesku su im 100% kupili i ne daju SK drugim operaterima jer oni zele da imaju ekskluzivu sto se toga tice i ne mozes napisati da Telemach nema nista sa njima i programskom shemom :D jer ima itekako ;-)
Maharadza

#11839 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

south wrote:@Cracked Telemach odnosno SBB kupuje Sport Klubu prava za neke lige ;-) Englesku su im 100% kupili i ne daju SK drugim operaterima jer oni zele da imaju ekskluzivu sto se toga tice i ne mozes napisati da Telemach nema nista sa njima i programskom shemom :D jer ima itekako ;-)
Poserem im se na "ekskluzivu" kada ne mogu emitovati u "udarnom" terminu kada se igra 80% tekmi! :roll:
south

#11840 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by south »

a jbg bilo je u 16 dok nisu sjebali nesto
brazzo19

#11841 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by brazzo19 »

U svakom slucaju , jedino sto me drzi na telemachu jos , je ovaj sport klub , ako pocnu i dalje da muljaju za engleze i ostalo laganini se prebacujem na moju tv, drug ima moju tv i ima momak full sve kanale bez ikakvih posebnih nadoknada i icega i arene i pinkove i sve ostalo sto ima i telemach , jedina prednost telemacha je sport klub tj njihova 3 sportska kanala ( ostala 3 su beskorisna jer ne prenose engleze u 16 sati vise ) dok moja tv ima 4-5 arena i eurosport isto ko i telemach i plus ima preko 40 pinkova ( neki dan su pustili jos par novih pinkova ) cijena je ista tj tu negdje za paket ovaj trio ko sto imam na telemachu , mozda cak i malo jefitniji , znaci ako se sta ne promijeni vezano za sportklubove u narednom periodu pa pa telemach ...

jah i arena i kombinaciji sa mojom tv prenosi sve utakmice premier lige tj moga Sarajeva , sto je jos jedan veliki plus za moju tv ... :D
drug_profi

#11842 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by drug_profi »

Cracked wrote:Uglavnom sam na strani korisnika ali kako neko moze kablovskog operatera optuzivati(i vridjedjati) za izmjenu sadrzaja nekog kanala?

I ti se kao i oni pravis blesav. Smatram da ja sa SK nemam nista i isto tako SK nema sa mnom nista.
Ja i Telemah imamo ugovorni odnos, kao i Telemah i SK.
Smatram da su mi duzni obezbijediti ODGOVOR na pitanje a ne slati me na adresu isporucioca signala, sto smatram krajnjim bezobrazlukom i odnosom prema klijentu koji kaze "ko te hebe".

Jel ti kad ti se pokvari auto ides u servis prodavca ili zoves proizvodjaca vozila da mu se zalis?
shandrprcSA

#11843 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by shandrprcSA »

ocito je da se igramo "gluhih telefona" :D pa ko vise izdrzi :D :D :D
Telemach

#11844 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Novi kanali su na pozicijama 47 RTL PLUS i 64 AXN SPIN

Srdačan pozdrav,
Warashii

#11845 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Warashii »

PA dobro u svakom slucaju korisnici se zale, mozda ne mogu da uticu na semu SK ( recimo da je tako ) ali definitivno znaju sta se desava pa da im je barem imalo stalo nasli bi neku alternativu terminu u 16 sati. Pa nije valjda SK jedini koji prenosu EPL ? Osim toga ako imaju neki ugovor sa SK taj ugovor gubi smisao jer ovi ne emituju ono sto valjda ima u ugovoru tako da mogu da traze alternativu . E sad potpuno treca stvar je to sto se njima zivo jbe .
A vala ako od ovoliko korisnika koji placaju zaista skupu televiziju, preskupu televiziju sa skup vecinom shiterskih kanala u osnovnoj ponudi, nisu u stanju izganjati tj. kupiti prava na emitovanje nekog drugog kanala sa ELP onda pishaj ga .
Telemach

#11846 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,

Trenutačno imamo problem s kanalom Mini Ultra. Kolege užurbano rade na otklanjanju ovog problema.

Hvala vam na strpljenju.

Srdačan pozdrav,
Last edited by Telemach on 04/03/2014 08:30, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#11847 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:Poštovani korisnici,

Srdačan pozdrav,

na analognoj ili digitalnoj tv?
Telemach

#11848 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

kakavdanakneiskustvu wrote:

Srdačan pozdrav,

@kakavdanakneiskustvu

D3 i MMDS

Srdačan pozdrav
kakavdanakneiskustvu

#11849 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Telemach wrote:

Srdačan pozdrav,

@kakavdanakneiskustvu

D3 i MMDS

Srdačan pozdrav

Hvala,a šta je sa nezatamnjenjem HRT 2 u nekim gradovima?
kakaljin

#11850 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakaljin »

Telemach wrote:

@kakavdanakneiskustvu

D3 i MMDS

Srdačan pozdrav

Hvala,a šta je sa nezatamnjenjem HRT 2 u nekim gradovima?
Pogresno si formulisao pitanje.

Zasto po zahtjevu HRT-a 2 ne vrsite zatamljivanje kanala svim korisnicima, jer ste prinudjeni to raditi u Sarajevu i Zenici kao sto kazete?
Locked