Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
Fudo387

#11801 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Fudo387 »

Jarane, je luda svijeta, al' bas luda.
Sve im se poklopilo, usli u EU, NATO, imaju nepresusan izvor prihoda-Jadran, pa da nista drugo ne rade vec samo sobe izdaju i prodaju sladoled, mogu zivjeti k'o grofovi.
Al' djaba, daj ti njima blajburga, tita, ustasa...
Ove istocnjake beje brlja i gusle, al' cime se oni bubaju?
Novak20

#11802 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Ponašamo se kao dresirani psi, treba nam brutalan udarac u glavu

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pona ... 71173.aspx

Svaka sličnost sa našom političkom scenom je slučajna. :lol:
Banksy

#11803 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

KARTA GOVORI SVE Što manje para, to više glasova za HDZ

Image

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kart ... 71761.aspx

daddy-kool

#11804 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by daddy-kool »

http://www.dw.com/en/german-police-smas ... a-38945447

German police smash burglary ring responsible for one fifth of break-ins
A multi-armed "kraken" of family-linked crime gangs used young klix to commit robberies across Germany. Police say they have cut off one arm from the pan-European network.
Banksy

#11805 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Banksy »

Crtica o Hrvatskoj devedesetih:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 71856.aspx
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... ogdanovica
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmaci ... rzati-suze

20 godina kasnije, dalo bi se nadugo i naširoko, o duboko podijeljenom hrvatskom društvu, o ponovno probuđenom raspoloženju i o evropskim normama koje nametnutim silama i zakonima drže uzde.
dječak sa šibicama

#11806 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by dječak sa šibicama »

Image

slika po opcinama, i ko je uzeo vlast... malo kvari rasisticke dogme o "istocnoj i zapadnoj" Hrvatskoj.
jao_situacije

#11807 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jao_situacije »

Toffee karamela wrote:Negdje u Ličkoj galaksiji, far far away :lol: Nuto Plenkijeva pogleda s visine, ko papa Borgia

Image
ovo nisam vidio :lol: :lol:

prekucao i guardiana
veliki vođa
Alfons Kauders

#11808 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Alfons Kauders »

sherbett wrote:Ne kuzim sta se sad palite.. pa nije ovo nesto nova pa da je takva ekskluziva...

Jedino sto je novo je da je ljevica propala. Bernardic tip je previse nesposoban i nefunkcionalan.. unistio je SDP... doduse, ovaj prije njega je zapoceo.
HNS.. oso Cacic.. nema neke cvrste ruke.. ima ona Vrdoljak.. al propade i HNS s njim i Cacicem. I koga jos imamo lijevo? IDS. .. a oni mogu dobit samo u Istri.. i oduvijek je tako.. kao i Most u Metkovicu i HDSSB u Slavoniji

Javljaju se neki novi.. al su uglavnom ekstenzije ove dvije velike opcije.. kao sto je Pravo na grad u Zg
Mene Milanovic i Bernardic podsjecaju na Lagumdziju i Masica u SDP BiH. :)

Kako su si sahranili stranke, HDZ i SDA im trebaju dici spomenik.
JThomas

#11809 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JThomas »

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/528 ... adiju.html
Ona Bezmalinovićka sa trećeg je sidila u ordenaciji kod doktora Kurtovića. Doktor Kurtović je iskobečijo oči i dreknijo je: „Šta?! Opet ste glasali za Keruma?! Ne mogu to virovat!“ Bezmalinovićka je gledala u parket i klimala je sa glavušom. Plus je sa šudarom brisala suzice sa očiju. Doktor Kurtović je podviknijo: „Kako, jebemu jarca?! Pa jeste pili tablete koje san vam prepisa?“ Bezmalinovićka je rekla: „Jesan, doktore! Možda san samo koji put priskočila one zelene…“ Doktor Kurtović je dreknijo: „Priskočila?! Kako priskočila? Pa ne smite ne uzimat terapiju, jebaga dragi irud!“ Bezmalinovićka je cvilila: „Šta ću, doktore, kad sam puknuta u glavu…“ Doktor Kurtović je viknijo: „Ne smite se zajebavat sa zdravljem, gospođo Bezmalinović! Nemojte da vas opet moramo hospitalizirat ka prije koju godinu!“

Bezmalinovićka je pitala: „Zar je tako ozbiljno, doktore?“ Doktor Kurtović je rekao: „Naravski da je ozbiljno, ženo božja! Kad neko glasa za Keruma, to je dokaz da je bolest u visokom stadiju! Jedini gori stadij je kad se glasa za Oparu!“ Bezmalinovićka je rekla: „Ali sad su Kerum i Opara ušli u drugi krug, doktore! Znači da ću morat glasat za jednog od njih! Jel to znači da nema mi pomoći?“ Doktor Kurtović je nanišanijo sa prstom u Bezmalinovićku i rekao je: „To si ni u ludilu ne smite dopustit! Jeste me dobro razumili?“ Bezmalićki je uletila zbunjoza: „Pa šta da radin?“ Doktor Kurtović je rekao: „Ako triba, odselite se iz Splita!“ Bezmalinovićka je cijuknila: „Di da se odselin, čoviče božji?“ Doktor Kurtović je rekao: „Naprimjer na Šoltu! Tamo su skroz druga izborna pravila!“

Moj tata je u devet naveče nazva na telefon mog dida na Šoltu. Tata je rekao: „Onda, fosilac? Kako su kod vas prošli izbori?“ Dida je njemu rekao: „Ona dva su ušli u drugi krug!“ Tata je pitao: „Koja dva?“ Dida je rekao: „Oba su prva liga! Ne zna se koji je bolji! Ovi put kod izbora ne možemo falit!“ Tata je pitao: „A koji su to?“ Dida je rekao: „Bašme Briga i Jebe Mese!“ Tata je zinijo: „Molin?“ Dida je rekao: „Bašme Briga iz hadezea i Jebe Mese iz esdepea! Il je možda obratno? Čekaj časkon, zete, provjeriću kod Tonina…“

Tata je tuta forca zakolutačijo sa očima. Dida je okrenijo se prema barba Toninu u kužini i pitao je: „Tonino, jel Bašme Briga iz hadezea?“ Barba Tonino je srknijo guc bevande i rekao je: „Jebe Mese!“ Onda je dida rekao tati u telefon: „Tonino kaže da je Jebe Mese iz hadezea! To onda znači da je Bašme Briga iz esdepea!“ Tata je mrmorijo u sluju: „Čoviče božji…“ Dida je rekao: „Iako mi je to malo sumnjivo! Tonino, jesi baš stoposto siguran da je Jebe Mese iz hadezea?“

Barba Tonino je rekao: „Bašme Briga!“ Dida je rekao u telefon: „Aha, znači ipak je kako san reka isprve! Bašme Briga iz hadezea i Jebe Mese iz esdepea! Jel tako, Tonino?“ Barba Tonino je rekao: „Bolime Kurac!“ Dida je rekao: „A ne, ne… Bolime Kurac je ispa u prvon krugu! Malo si se zbunija, Tonino…“ Tata je podviknijo u sluju: „Čoviče božji, pa vi ste oba teški bolesnici!“ Dida je rekao: „He-he, al ne toliki bolesnici da opet glasamo za Keruma!“

Kerum je gledao u Fani i češkao se po ćiverici. Onda je on rekao: „Jel ti, Fani, moš virovat da je ovi grad toliko bolestan da je opet glasa za mene?“ Fani je rekla: „Nemoš to mene pitat, Žele! Pa ja san se za tebe udala!“ Kerum je rekao: „Znan da jesi, Fani! Al ti si se za mene udala zato šta san ti napravija dite! A šta san napravija Splićanima?“ Fani je rekla: „Pa ne znan, Žele, koliko se sad mogu sitit napravija si in križ na Marjanu i Tuđmanov spomenik na rivi!“ Kerum je rekao: „Dobro, to se vidi golin okom! Al šta osin toga?“ Fani je rekla: „Sve osin toga šta si Splićanima napravija je totalni krš, ludilo i iznered!“ Kerum je rekao: „N bava kua? Kako mi je to uspilo?“ Fani je rekla: „Bija si pijan, Žele, pa si zaboravija stavit goldun!“

Onda je moj tata skočijo se iz hotelje. On je urliknijo: „Poasti muku! Poasti muku irudovu!“ Mama je njega pitala: „Šta ti je, čoviče? Šta se dreviš ka da te kolju?“ Tata je rekao: „Prikunja san samo minut u hotelji i sanja Keruma i Fani! Bogte jeba koji užas!“ Mama je rekla: „Brumaješ me?“ Tata je rekao: „Kunen ti se! Ćakulali su ka sad ja i ti! Ono, horor na kvadrat!“ Mama je pitala: „I šta kaže Žele?“ Tata je rekao: „Pa isto šta i ja, čoviče! Ne može virovat da je ovi grad toliko bolestan da opet glasa za Keruma!“ Mama je rekla: „A dobro čovik i govori! Konačno neko pametan!“

Tata je rekao: „Naravski da dobro govori! Dok je bija gradonačelnik, Kerum je napravija totalni krš, ludilo i iznered! Nije iša na posal, nonstop se opija, kra nan je iz očiju, zaposlija je mali miljon svojih rođaka… I bolesnici opet glasaju za njega! Pa jel ti to moš kužit?“ Mama je vrtila sa glavom i rekla je: „Tragedija! Ispada da kod ovakvog biračkog tjela Želu moš sašit na izborima samo ako si veći kretenoid od njega! Možda je to šansa za Oparu?“ Tata je podviknijo: „Ama pun je meni kurac tog đikanluka! Ispaliću od očaja, časna rič! Ako Kerum u drugon krugu opet dobije, ja ću se majkemi ubit!“ Mama je tatu pomilkila po obrazu i rekla je: „Ajme, mišu, pa ne smiš to govorit!“ Tata je zaglumijo patnika: „Zašto ne bi smija?“ Mama je rekla: „Zato šta me onda tiraš da glasan za njega!“

Robi K. (IIIa)
ja ja ja ja ja ja ja...
dječak sa šibicama

#11810 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Alfons Kauders wrote:
sherbett wrote:Ne kuzim sta se sad palite.. pa nije ovo nesto nova pa da je takva ekskluziva...

Jedino sto je novo je da je ljevica propala. Bernardic tip je previse nesposoban i nefunkcionalan.. unistio je SDP... doduse, ovaj prije njega je zapoceo.
HNS.. oso Cacic.. nema neke cvrste ruke.. ima ona Vrdoljak.. al propade i HNS s njim i Cacicem. I koga jos imamo lijevo? IDS. .. a oni mogu dobit samo u Istri.. i oduvijek je tako.. kao i Most u Metkovicu i HDSSB u Slavoniji

Javljaju se neki novi.. al su uglavnom ekstenzije ove dvije velike opcije.. kao sto je Pravo na grad u Zg

I jedne i druge je sahranilo to sto oni nisu nikakva socijaldemokracija, nego samo i iskljucivo jugonostalgicarski kapitalisti.

Socijaldemokracija i ljevicarstvo je nesto sto SDP-ovi imaju samo u imenu partija i u supljoj predizbornoj prici.

I jedni i drugi su vladali Hrvatskom/BiH/Federacijom, vladaju nekim kantonima, zupanijama, gradovima, po cemu se razlikuju od nacionalistickih lopova? koje su to oni mjere za postizanje socijalne pravde i jednakosti, ikada, igdje, poduzeli.
jao_situacije

#11811 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by jao_situacije »

sherbett wrote:
Alfons Kauders wrote:

:mrgreen:

Ovo je dobra tema za malo bolje prouciti genezu i apokalipsu :skoljka:
Ja mislim da je to zato sto zapravo na nasoj politickoj sceni nema pravih lijevih i desnih opcija vec su u sustini iste. Lijevica je modernija opcija koja je izgubila smisao u poistovjecivanju s razno raznim aktivistima i NVO koje su zapravo konstruirane da budu djelomicno anrahisticne.. svaka aktivnost, akcija i protest gradjana vecinom se povezuje s lijevom opcijom, od gay parada do protesta pritiv konvencija, crkve, prava na pobacaj prava ona prava ona. I oduvijek je ljevica nekako ta pitanja povlacila.. samo su nekad bila od vece vaznosti kao radnicka prava i prava zena.. danas je to toliko agresivno i iskomercijalizirano da je zapravo i suvise pretjerano. Nema borbe za prave stvari.. sto se ne dizu za zabranu rada nedjeljom, npr.
Sve je toliko naduvano i umjetno, kao neki inat.. ljudima je toga dosta..

Nadalje, u krizi jaca desnica.. to je stara poznata stvar.. jaca nacionalizam jer ljudi se uhvate duhova kad nema materijalnog.. nista cudno

Trece, Milanovic je previse bio bahat, i previse dobivene medijske paznje usmjeravao na kritiziranje suprotne strane, a to se vise puta pokazalo pogubnim. Kad bolje uprafis, propao je svaki politicar koji se bavio drugima umjesto sobom. Ja ne znam.. jel to neko orokletstvo il sta.. al cini mi se da ce i Plenki tako ako nastavi. Milanovic je tako zdujio, Josipovic, Skare Ozbolt, i x drugih..
previše je to, stvar je puno jednostavnija milanović i onaj jandroković su zetovi, ili tako nešto
dječak sa šibicama

#11812 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Bandic i Mamic su najbolje skuzili igru, kada treba stave ruku na srce dok svira himna, puste i suzu, busaju se u prsa domoljubna, veliki Hrvati.

Vec sutra je bedz sa Titovom slikom na prsima, Mamic kleci pred Brenom, nudi Jovanki Broz novac i smjestaj, prica lijepo o Crvenoj Zvezdi, Jugoslavija mu najdraza drzava u kojoj je zivio, Bandic neda Titov trg, uostalom bio je u SDP-u.

I Ciro Blazevic je slicna prica.

Za ideale ginu budale.
mayab

#11813 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

animals

#11815 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Sad gledam vijesti i gledam samit NATO..
Trump koraca, do njega Merkel..
kad nesto sa njegove desne strane u crvenoj haljini..
Kolinda..ne da se mala, ne da mu da joj odmakne ni sec :D
Acid25

#11816 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Acid25 »

:mrgreen: :mrgreen:
Image
Novak20

#11817 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Zeničanin postaje gradonačelnik Dubrovnika?

smrdim/vijest/zenicanin-p ... ika-250138
mayab

#11818 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mayab »

Acid25 wrote::mrgreen: :mrgreen:
Image
ImageImage
drastic

#11819 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by drastic »

mayab wrote:
Image
ImageImage
pojela bi mu govno ko cevap
pirmin

#11820 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pirmin »

mayab wrote:
Image
ImageImage
Skolski primjer fraze: "Politika je kurva" :D
annoy

#11821 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by annoy »

"Nađite si nekog tko će vas gledat kao Kolinda Trumpa"
sinuhe

#11822 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by sinuhe »

Kolinda je fina zena ali se sa nekim podsmijehom gleda na nju obicno od strane ljubomornih zena ili Balkanaca kao sto je Seno Hadzifejs.
Ili ste mozda vi, vase majke, vase sestre prije trideset godina isle u Arizonu da naucite jezik i vidite malo svijeta.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#11823 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by pici »

Image

Image
dječak sa šibicama

#11824 Re: Desavanja u Hrvatskoj

sinuhe wrote:Kolinda je fina zena ali se sa nekim podsmijehom gleda na nju obicno od strane ljubomornih zena ili Balkanaca kao sto je Seno Hadzifejs.
I to je to.
insomnia78

#11825 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by insomnia78 »

:lol: :lol: :lol:
Ma hajte molim vas.
Post Reply