Izrael je opet pocinio zlocin!

Locked
sumirprimus

#11801 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Stjui wrote:
BenDover wrote: zanimljivo onda da isto tako nisam sreo bošnjaka koji je protiv genocidne turske. što li je to, da mi je znat?
biću protiv istoga trena kada turska počne da otvara koncentracione logore tipa gaze,kada puste u promet autobuse za neturke,kada crnim ženama(ili bilo kojim drugim neadekvatnim) u turskoj počnu namjerno izazivati sterilnost itd.
pa terete ih za smrt preko milion armenaca,nisu imali kaje kad ni logore da naprave... :skoljka:
Stjui

#11802 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

sumirprimus wrote: pa terete ih za smrt preko milion armenaca,nisu imali kaje kad ni logore da naprave... :skoljka:
ko ih tereti?oni koji danas mirno posmatraju iživljavanje nad milionima palestinaca.zar nije bitnije i logičnije da se žive ljude spašava i pomaže,pa da onda odajemo počast mrtvima?
sumirprimus

#11803 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Stjui wrote:
sumirprimus wrote: pa terete ih za smrt preko milion armenaca,nisu imali kaje kad ni logore da naprave... :skoljka:
ko ih tereti?oni koji danas mirno posmatraju iživljavanje nad milionima palestinaca.zar nije bitnije i logičnije da se žive ljude spašava i pomaže,pa da onda odajemo počast mrtvima?
ups malo ko da ti to peglas,...
nisam rekao nista protis getoiziranja palestinaca..ali nije isto usmrtiti unistiti i getoizirati..populacija palestinaca je narasla u gazi i raste u zadnjih 50 god?ne?
BenDover

#11804 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BenDover »

Stjui wrote:
BenDover wrote: zanimljivo onda da isto tako nisam sreo bošnjaka koji je protiv genocidne turske. što li je to, da mi je znat?
biću protiv istoga trena kada turska počne da otvara koncentracione logore tipa gaze,kada puste u promet autobuse za neturke,kada crnim ženama(ili bilo kojim drugim neadekvatnim) u turskoj počnu namjerno izazivati sterilnost itd.
a rokanje 1 500 000 jermena i negiranje genocida nista, ko njih jebe. i sta je milion ipo, mala maca.

samo su bosnjaci i palestinci zrtve. jadni.
Stjui

#11805 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

sumirprimus wrote: ups malo ko da ti to peglas,...
nisam rekao nista protis getoiziranja palestinaca..ali nije isto usmrtiti unistiti i getoizirati..populacija palestinaca je narasla u gazi i raste u zadnjih 50 god?ne?
ne smiju postojati koncentracioni logori u 2015!tim zapadnim licemjerima koji vode tu kampanju protiv turske je bolje da izlobiraju da u gazu dođe humanitarna pomoć.
sumirprimus

#11806 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Stjui wrote:
sumirprimus wrote: ups malo ko da ti to peglas,...
ne smiju postojati koncentracioni logori u 2015!tim zapadnim licemjerima koji vode tu kampanju protiv turske je bolje da izlobiraju da u gazu dođe humanitarna pomoć.
udri enter enter enter,,,upravo sam ti sugerisao da si izjedancio nasilnu smrt milion i kusur dusa sa getoizacijom gaze...i tvoj odgovor je humanitara pomoc molim?
Stjui

#11807 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

sumirprimus wrote: udri enter enter enter,,,upravo sam ti sugerisao da si izjedancio nasilnu smrt milion i kusur dusa sa getoizacijom gaze...i tvoj odgovor je humanitara pomoc molim?
vi ste sugerisali da je potpuno normalno da u 2015-oj god. ljudi žive u getima(blago rečeno).
sumirprimus

#11808 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

Stjui wrote:
sumirprimus wrote: udri enter enter enter,,,upravo sam ti sugerisao da si izjedancio nasilnu smrt milion i kusur dusa sa getoizacijom gaze...i tvoj odgovor je humanitara pomoc molim?
vi ste sugerisali da je potpuno normalno da u 2015-oj god. ljudi žive u getima(blago rečeno).
mi ko mi?
ja ne.lijepo se vrati i procitaj ponov,pa onda kreni u napad.
u svakom slucaju,predajem se.jaci si...tita mi i jahveta...
BenDover

#11809 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BenDover »

Stjui wrote:
sta je tu cudno? mora da nikad nisi bio u americi.
Stjui

#11810 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

BenDover wrote: sta je tu cudno? mora da nikad nisi bio u americi.
nisam,al' ima jedno naselje nadomak grada gdje žive romi i koje sliči tim američkim getima(za siromahe).mene gaza više asocira na varšavski geto.
sumirprimus wrote: mi ko mi?
ja ne.lijepo se vrati i procitaj ponov,pa onda kreni u napad.
u svakom slucaju,predajem se.jaci si...tita mi i jahveta...
i trebate se povući,g.sumirprimus.krajnje je nekorektno i od vas,a i ostalih forumaša da na temi o izraelskim zločinima,svako malo uplićete tursku i jermene.
sumirprimus

#11811 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

ja sam zatecen gosn stjui..evo necu vise.primate moje izvinjenje?
Stjui

#11812 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Stjui »

sumirprimus wrote:ja sam zatecen gosn stjui..evo necu vise.primate moje izvinjenje?
nema potrebe za izvinjenjima.niste me uvrijedili,a ni ja vas,nadam se.živili :kakoste:
sumirprimus

#11813 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by sumirprimus »

:kakoste:
BHCluster

#11814 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

Image

A onda ide ovo kada nisi iskoristen u političko-propagandne svrhe:

Naravno to je i sterilizacija (ne)pozeljnih jevreja.
Last edited by BHCluster on 02/05/2015 18:59, edited 1 time in total.
JohnnyS

#11815 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by JohnnyS »

Ja sam čuo da su chemtrailsi koji se puštaju nad izraelskim nebom zapravo Chemtrails 2.0, djeluju samo na određene rase i vjeroispovjesti...
Fantassin

#11816 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Fantassin »

JohnnyS wrote:Ja sam čuo da su chemtrailsi koji se puštaju nad izraelskim nebom zapravo Chemtrails 2.0, djeluju samo na određene rase i vjeroispovjesti...
Iluminati I Vatikan uvijek korak ispred.. kaze se da ce doci I patch tako da ce onaj ko se nadje pod uticajem istih dobiti priliku da postane autohtoni Jevrej :lol: :lol:
Hafis

#11817 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Hafis »

Kada čovjek pogleda što se sve dešava danas na BI, što ljudi rade jedni drugim i još s kojom strašću to rade, onda je stvarno bezze i starinski pričati o izraelskim zločinima.
BHCluster

#11818 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by BHCluster »

Jimmy Carter
Situacija u pojasu Gaze nepodnošljiva

Bivši američki predsjednik Jimmy Carter izjavio je da je situacija u pojasu Gaze, osam mjeseci poslije krvavog rata, i dalje "nepodnošljiva". On je to rekao u subotu navečer novinarima u Jerusalemu, odlučan da doprinese stvaranju palestinske države na Zapadnoj obali i pojasu Gaze.

Bilo je planirano da Carter i njegova delegacija posjete tu palestinsku teritoriju na obali Sredozemnog mora, ali je posjeta odgođena iz sigurnosnih razloga, mada nije precizirano kakvih.

- Ono što smo vidjeli i čuli samo jača našu odlučnost da radimo za mir. Situacija u Gazi je nepodnošljiva. Osam mjeseci nakon razornog rata, nijedna uništena kuća nije ponovo izgrađena i ljudi ne mogu da žive s poštovanjem i dostojanstvom koje zaslužuju - rekao je Carter.

Oko 2.200 Palestinaca ubijeno je tokom 50 dana rata između izraelske vojske i militanata Hamasa, koji su ispaljivali rakete na Izrael, u julu i augustu prošle godine.

Devedesetogodišnji Carter je prethodno u subotu posjetio palestinskog predsjednika Mahmuda Abasa u Ramallahu na Zapadnoj obali i položio vijenac na grob dugogodišnjeg palestinskog vođe Jasera Arafata.

Carter je došao u pratnji Gro Harlem Brundtland, bivše premijerke Norveške i članova grupe "Starješina" globalnih lidera kojoj pripada.

On se nije sastao s izraelskim čelnicima, koji već dugo smatraju da se neprijateljski odnosi prema jevrejskoj državi, navodi AP, iako je Carter posredovao prvom izraelsko - arapskom mirovnom sporazumu.

Dok je bio predsjednik razljutio je mnogo Izraelce knjigom iz 2006. godine "Palestina: Mir ne aparthejd". Također je komunicirao s čelnicima islamističkog Hamasa, koje Zapad smatra teroristima.

Carter se sastao i s grupom Izraelaca koji žive kraj granice s Gazom i čuo o životu pod prijetnjom raketa i ubacivanja militanata. Rekao je da nije zainteresovan da se sastane s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom, koji ga je ranije ignorisao.

- Ovog puta smo odlučili da ne gubimo vrijeme i da ne tražimo (sastanak). Dok god je on na vlasti, neće biti dvodržavnog rješenja i zato ni palestinske države - zaključio je Carter.
fosna2014

#11819 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by fosna2014 »

* SAUDI CROWN PRINCE IN ISRAEL Report: Plane carrying Saudi Crown Prince lands in Israel’s Ben Gurion Airport
Avetinho

#11820 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

fosna2014 wrote:* SAUDI CROWN PRINCE IN ISRAEL Report: Plane carrying Saudi Crown Prince lands in Israel’s Ben Gurion Airport
Ne vidim kakav je sad zlocin u pitanju, ali postavi link, ko zna sta kuju protiv Gaze.
fosna2014

#11821 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by fosna2014 »

Avetinho wrote:
fosna2014 wrote:* SAUDI CROWN PRINCE IN ISRAEL Report: Plane carrying Saudi Crown Prince lands in Israel’s Ben Gurion Airport
Ne vidim kakav je sad zlocin u pitanju, ali postavi link, ko zna sta kuju protiv Gaze.
Ne znam da ima druga tema o Izraelu, ali kad vidim tu KSA mora da je neko sranje. Svakako cuce se uskoro nesto o tome.
Avetinho

#11822 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

fosna2014 wrote:
Avetinho wrote:
Ne znam da ima druga tema o Izraelu, ali kad vidim tu KSA mora da je neko sranje. Svakako cuce se uskoro nesto o tome.
Nista link? Somo blatantne lazi? A ne znam majkemi na zasto ti treba ovakva laz.
fosna2014

#11823 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by fosna2014 »

Vise uskoro. Smiri dozivljaj bolan bice. :D

http://www.presstv.ir/Default/BreakingNews
Avetinho

#11824 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by Avetinho »

fosna2014 wrote:Vise uskoro. Smiri dozivljaj bolan bice. :D

A sad mi je malo jasnije. PressTV. :pisnuo:
fosna2014

#11825 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!

Post by fosna2014 »

Avetinho wrote:
fosna2014 wrote:Vise uskoro. Smiri dozivljaj bolan bice. :D

A sad mi je malo jasnije. PressTV. :pisnuo:
Isto vijestiummeta. :D
Locked