Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samo_ovaj_put
#11801 Re: FK Sarajevo
kako navodi jedan veoma pouzdan izvor na fksinfo,izgleda da se nasla zamjena za mirzu,koja je prema njegovim rijecima mnogo losije rijesenje
ko li bi to mogao biti?
ko li bi to mogao biti?
-
Arma-Sarma
#11802 Re: FK Sarajevo
Ja sam čuo da je riječ o Muzuroviću.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11803 Re: FK Sarajevo
Zar ima neko ko je losije rjesenje od ovog trenerskog diletanta???
- Reglan
#11804 Re: FK Sarajevo
Ili Muzorovic ili Prljaca

-
blaster
#11805 Re: FK Sarajevo
Muzurovic uopste nije lose rjesenje, daj Boze da on dodje na klupu.
- smoki_choko
#11806 Re: FK Sarajevo
jeli muzurovic vodio ikad ijedan klub u premijer ligi
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#11807 Re: FK Sarajevo
blaster wrote:Muzurovic uopste nije lose rjesenje, daj Boze da on dodje na klupu.
Edit: Pod ovim "mlađi" ne podrazumijevam Prljaču koji je u rangu Varešanovića
Nije, samo Sarajevo. Vodio je, kao trener, još Prištinu meni se činismoki_choko wrote:jeli muzurovic vodio ikad ijedan klub u premijer ligi
-
Arma-Sarma
#11808 Re: FK Sarajevo
Sad sam pročitao da će Hadžialagić preuzeti tim ako Mirza ne pobjedi Borca.
-
blaster
#11809 Re: FK Sarajevo
E cuj Hadzialagic.
Hoce Rizvanovic da poklopi sve vazne funkcije svojim poltronima. Da bi ostvario takvo nesto valjda moras donijeti novac u klub, a u 100 dana koliko je na celu nova uprava pokazali su da nisu sposobni obezbijediti ni garnituru dresova.
-
samo_ovaj_put
#11810 Re: FK Sarajevo
kako je krenulo,mirza i edim ce samo zamijeniti pozicije u klubu
ne znam sta ocekivati od djekinog manadjera,da ima uticaj u nasem fudbalu,ima,samo je pitanje hoce li ici na svoju ruku ili na ruku kluba u kojem radi
ne znam sta ocekivati od djekinog manadjera,da ima uticaj u nasem fudbalu,ima,samo je pitanje hoce li ici na svoju ruku ili na ruku kluba u kojem radi
- BegA_
#11811 Re: FK Sarajevo
Ima "senzacija"! Blago nama...-LIBERO- wrote:Zar ima neko ko je losije rjesenje od ovog trenerskog diletanta???
- Reglan
#11812 Re: FK Sarajevo
Davati pisljivih par hiljada(druziti se sa baljkanom,posto je baljak sad u omladinskom pogonu) i uzimati talentovani dijecu sebi i praviti transfere "ala Dzeko"samo_ovaj_put wrote:kako je krenulo,mirza i edim ce samo zamijeniti pozicije u klubu
-
extraordinary
#11813 Re: FK Sarajevo
Koliko ja znam, on nam je Šeku odveo.
-
north
#11814 Re: FK Sarajevo
Ma nek ide Mirza pa taman neka dođe Dženo Uščuplić, zalizani je sve moguće kredite ispucao....
Redžepagić???? Na prvu meni se uopšte ne čini loša ideja, s obzirom da se radi o poznatom menadžeru koji ma poznanstava i koji bi valjda na kraju sezone možda mogao dovesti neko kvalitetno pojačanje...Naravno ima i druga strana medalje da se radi o nekim talovima u kojima bi samo pojedini imali hajra, a klub i dalje tavorio, ali valjda neće do toga doći....
Bećirević je od "strašne" pomoći bio
t ako da je svejedno što je otišao, ustvari vjerovatno je i bolje......
Redžepagić???? Na prvu meni se uopšte ne čini loša ideja, s obzirom da se radi o poznatom menadžeru koji ma poznanstava i koji bi valjda na kraju sezone možda mogao dovesti neko kvalitetno pojačanje...Naravno ima i druga strana medalje da se radi o nekim talovima u kojima bi samo pojedini imali hajra, a klub i dalje tavorio, ali valjda neće do toga doći....
Bećirević je od "strašne" pomoći bio
- ledeni_caj
#11815 Re: FK Sarajevo
Ne tjesi se bezveze pasa moj, nista dobro nece niko od njih donijeti u klub. Zadji sad po upravi naci ces ljude koji imaju neke veze i u nekim talovima klub moze dobar biti, ali kao i uvijek nista od toga. Ovo je samo jos jedna stepenica nize. Sjebe se covjek koliko ih ima vala, propadanju nigdje kraja. Kad god covjek pomisli ne moze gore oni mu dokazu suprotno. A mi se ko nadamo.
-
north
#11816 Re: FK Sarajevo
Ma ne tješim se, ne očekujem rapsodiju, ali nek se skloni trener koji blage veze nema....i drago mi je ako je istina da je zaključak da ako ne pobijedi u Banja Luci, da mu je noga, dakle ne ako ne ostane neporažen, nego ako ne pobijedi, i to je ok....ledeni_caj wrote:Ne tjesi se bezveze pasa moj, nista dobro nece niko od njih donijeti u klub. Zadji sad po upravi naci ces ljude koji imaju neke veze i u nekim talovima klub moze dobar biti, ali kao i uvijek nista od toga. Ovo je samo jos jedna stepenica nize. Sjebe se covjek koliko ih ima vala, propadanju nigdje kraja. Kad god covjek pomisli ne moze gore oni mu dokazu suprotno. A mi se ko nadamo.
Ostalo se slažem da je sve ubleha, ali čovjek se mora makar nadati da će krenuti, ako se nećemo nadati, onda je bolje da prestanemo gledati Sarajevo, a to mi dođe kao kraj svijeta
-
Sa_u_srcu
#11818 Re: FK Sarajevo
DOdje li Hadjialagic na mjesto trenera Sarajeva...od mene ce imati samo bojkot....ma koji Hadjialiagic, koji je to ba trener, frajer djecu trenirao u radniku iz Hadzica, i sada bi na mjesto trenera najboljeg BH kluba...
to treba u startu prekinuti....Husref ili neko provjeren, kakvi vise ovi debili, ma sta ce oni voditi, pa bolje je onda da Mirzu ostave....
-
north
#11819 Re: FK Sarajevo
Ne slažem se, koga je Mirza vodio, i još bolje kako je vodio Sarajevo.....Sa_u_srcu wrote:DOdje li Hadjialagic na mjesto trenera Sarajeva...od mene ce imati samo bojkot....ma koji Hadjialiagic, koji je to ba trener, frajer djecu trenirao u radniku iz Hadzica, i sada bi na mjesto trenera najboljeg BH kluba...to treba u startu prekinuti....Husref ili neko provjeren, kakvi vise ovi debili, ma sta ce oni voditi, pa bolje je onda da Mirzu ostave....
Daleko da sam za ovu "senzaciju", što se mene tiče ni on ni Mirza, ali ako se bira, bolje on, on makar nije imao priliku, Mirza je svoju davno prokockao
Valjda će neko treći biti, samo pitanje je KO????'
Husref tuži klub zbog potraživanja, a da sjedne na klupu, nema teorije......
-
Sa_u_srcu
#11820 Re: FK Sarajevo
north wrote:Ne slažem se, koga je Mirza vodio, i još bolje kako je vodio Sarajevo.....Sa_u_srcu wrote:DOdje li Hadjialagic na mjesto trenera Sarajeva...od mene ce imati samo bojkot....ma koji Hadjialiagic, koji je to ba trener, frajer djecu trenirao u radniku iz Hadzica, i sada bi na mjesto trenera najboljeg BH kluba...to treba u startu prekinuti....Husref ili neko provjeren, kakvi vise ovi debili, ma sta ce oni voditi, pa bolje je onda da Mirzu ostave....
Daleko da sam za ovu "senzaciju", što se mene tiče ni on ni Mirza, ali ako se bira, bolje on, on makar nije imao priliku, Mirza je svoju davno prokockao![]()
Valjda će neko treći biti, samo pitanje je KO????'
Husref tuži klub zbog potraživanja, a da sjedne na klupu, nema teorije......
Nije nikoga vodio ni Mirza ali mislim da je Mirza vezaniji za Sarajevo i da ga vise voli od navedenog pojedinca...
Ovaj Hadzialagic ni slucajno ne smije dobiti sasnu, on je totalni amater, ponavljam ti, trenirao kadete radnika iz hadzica, i ovaj ulazak i menadzera dzeke je ta ista linija. Redzepagic je zavrsio neslavno u Radniku, i digao je ruke od radnika, i sada pokusava da udje u sarajevo ovom linijom. Nista on u interesu kluba nece raditi, on ima svoju djecu, koja ce igrati ako on dodje u sarajevu, i od sljedecih tranfera sarajevo nema nista...(znam o cemu pricam poznajem obojicu)
Hadzialagica sto prije otjerati iz kluba, sto prije...i dovesti provjerenog i iskusnog trenera, ima ih
-
beba zeba
#11821 Re: FK Sarajevo
kakav Hadzialagic o cemu to vi, pa nije covjek lud da sad on svu krivicu preuzme na sebe. vama neko baci bubu i vi se upecate. sta vam je ja znam, ti znas, a po srjedi nista samo nagadjate. Fino kaze Prljaca bez obzira na rezultat u BL Mirza ostaje, a ti Hadzialagica spominjes. Sarajevo je davno dotaklo dno, a ovo su pokusaji spasavanja, svi znaju da para nema,nema firme kojoj nisu ostali duzni, ljudi se, slomise da nesto naprave, al se pita ne pravi od govana. Prema tome dajte im podrsku da bar nesto pokusaju popraviti a ne samo kritike. Sta znaci 100 dana, nista kolko su para igraci dobili za tih 100 dana sto o tom ne pricate, jel im koja plata sad kasnila, nije,jesu li neke zaostale dobili, jesu a sta su za uzvrat uradili, nista. Prosetaju malo po terenu protrce i gotovo cestitaj te pobjedniku. Sramota,i treba ih suspendovati, treba zaradit bordo dres, ima toliko klinaca u omladinskom pogonu pa nek igraju nek se djeca uce, mozda tada Sarajevo bude ono staro 
-
extraordinary
#11822 Re: FK Sarajevo
I ja sam čuo iz nekih priča o Redžepagiću ovo što je iznad napisano, mada ne mogu tvrditi da je istina. Ovo je samo dokaz koliko smo nisko došli. Mene zanima šta mi navijači ovdje možemo napraviti, jesu li nam fakat ruke ovako vezane.
-
Eborg
#11823 Re: FK Sarajevo
Imao bih jedno pitanje o vašem klubu. Koliko je zaživjela ideja onih članskih karata s kojima je postojala mogućnost učešća u skupštinama kluba i sl.?
Iz moje perspektive FK Sarajevo je najparalizovaniji klub u državi sa strane uprave po kojoj se povlače lokalni kriminalci i nekadašnje legende koje vrište kada im se ukine besplatni ulaz na utakmice a ništa konkstruktivno ne znaju/ne žele uraditi. A i kada se radi, radi se samo određenim pajdašima a ostalima zabija nož u leđa da bi se dovela druga struja i tako godinama. Da se razumijemo, ovdje mislim samo na veće klubove u BiH, lokalne granape od klubova poput Drine, Modriče, Orašja i sl. ne brojim.
Mislim, ako vam se godinama dešava da samo mijenjate predsjednike i vrtite iste ljude u upravi, džaba ko vam igra i ko vas trenira. Zar ne mogu navijači iznutra klub malo usmjeriti u pravom smjeru, ako ništa onda masom glasova ako vam je data ta prilika? I Čelik ima iste probleme samo mi kao navijači i simpatizeri nemamo priliku ni da prismrdimo skupštini osim par glavnih glava, tako su se dobro ogradili.
Iz moje perspektive FK Sarajevo je najparalizovaniji klub u državi sa strane uprave po kojoj se povlače lokalni kriminalci i nekadašnje legende koje vrište kada im se ukine besplatni ulaz na utakmice a ništa konkstruktivno ne znaju/ne žele uraditi. A i kada se radi, radi se samo određenim pajdašima a ostalima zabija nož u leđa da bi se dovela druga struja i tako godinama. Da se razumijemo, ovdje mislim samo na veće klubove u BiH, lokalne granape od klubova poput Drine, Modriče, Orašja i sl. ne brojim.
Mislim, ako vam se godinama dešava da samo mijenjate predsjednike i vrtite iste ljude u upravi, džaba ko vam igra i ko vas trenira. Zar ne mogu navijači iznutra klub malo usmjeriti u pravom smjeru, ako ništa onda masom glasova ako vam je data ta prilika? I Čelik ima iste probleme samo mi kao navijači i simpatizeri nemamo priliku ni da prismrdimo skupštini osim par glavnih glava, tako su se dobro ogradili.
-
north
#11824 Re: FK Sarajevo
Uh, uh.....beba zeba wrote:kakav Hadzialagic o cemu to vi, pa nije covjek lud da sad on svu krivicu preuzme na sebe. vama neko baci bubu i vi se upecate. sta vam je ja znam, ti znas, a po srjedi nista samo nagadjate. Fino kaze Prljaca bez obzira na rezultat u BL Mirza ostaje, a ti Hadzialagica spominjes. Sarajevo je davno dotaklo dno, a ovo su pokusaji spasavanja, svi znaju da para nema,nema firme kojoj nisu ostali duzni, ljudi se, slomise da nesto naprave, al se pita ne pravi od govana. Prema tome dajte im podrsku da bar nesto pokusaju popraviti a ne samo kritike. Sta znaci 100 dana, nista kolko su para igraci dobili za tih 100 dana sto o tom ne pricate, jel im koja plata sad kasnila, nije,jesu li neke zaostale dobili, jesu a sta su za uzvrat uradili, nista. Prosetaju malo po terenu protrce i gotovo cestitaj te pobjedniku. Sramota,i treba ih suspendovati, treba zaradit bordo dres, ima toliko klinaca u omladinskom pogonu pa nek igraju nek se djeca uce, mozda tada Sarajevo bude ono staro
Niko ne nagađa, ova je vijest bila prvobitno objavljena na jednom drugom portalu, sad ako je dezinformacija to je nešto drugo.....
I ovo boldovano je ok
100 dana jeste realno malo vremena, ali u čemu se to polomiše ljudi????...to što su dali plate, dali su.... tačno, ali od para Džakmića, nijednu marku još oni nisu unijeli u klub....ili ako jesu od kojih to sponzora???? što se time javno ne pohvale, pa da im ja prvi od srca čestitam i kažem kapa dole.....
Najveći krivci su dobar dio igrača zajedno sa trenerom na čelu, ali i ljudi iz uprave koji još djeluju uspavano, nešto se ne vide neke akcije koje preduzimaju, ako ih ima reci... koje su, da mi se vrati nada....Niko sretniji.....
Navijači su i previše strpljivi koliko dugo čekaju......
.
-
samo_ovaj_put
#11825 Re: FK Sarajevo
ma pjevajmo mi i skacimo opet,zar je bitno ko prima platu,ko sjedi u upravi,ko je na klupi
dok kuci dobijamo banovice,laktase i leotar,sve ce biti uredu i ne treba da se sekiramo
dok kuci dobijamo banovice,laktase i leotar,sve ce biti uredu i ne treba da se sekiramo