7350muha_sa wrote:ma jebo to![]()
hajte malo o platama--kolko zaradjujete, koliko vam ostane i šta cete sa uštedjevinom
2500
dušek
7350muha_sa wrote:ma jebo to![]()
hajte malo o platama--kolko zaradjujete, koliko vam ostane i šta cete sa uštedjevinom
Tomahawk11 wrote:7350muha_sa wrote:ma jebo to![]()
2500
dušek
Pa da, to je poenta . Za rezultat svega kmamo ne provodjenje zakona.muha_sa wrote: kako ce ustav i zakon provodit neko ko je podoban a podobni su na vlasti dok su sposobni u mišjoj rupi
Bolje švercovat devizama i prodavat grasove kupone neg obradjivat zemljuelcaliente wrote:Sto se tice te hrane nase cijelokupne ishrane i sela, mi moramo valjda te neke faze proci.
Od toga jebo selo odoh ja u grad pa makar nemao sta jesti, pa nesvidja mi se sir sa sela koji sam napravim bolji mi je poljski uvozni iz prodavnice do onda furanja da je njemacka hrana najbolja na svijetu jer su oni poznati kao proizvodzaci kvalitetne hrane, da nam je holandski pradajz vrh a tek kako su im jagode dobre i eh sada cekamo fazu da nam Lidl donese svoju kvalitetu jer nema nista bolje i kvalitetnije na svijetu od Lidla.
I onda cemo nekada valjda sazrijeti u glavi i poceti traziti domace i kvalitetno pa cak i za skuplju cijenu, tako to ide, jednostavno sazrijevanje kao covjek kada odrasta, treba vremena i iskustva.
Moj muha, samo nek je redovna, ili ti misliš da ljubav i raja vraćaju kredit? Da li ti je penzija onolika, koliko ti misliš da treba da bude?muha_sa wrote:ma jebo to![]()
Sve je to ok, poštujemNazif_Gljiva wrote:Moj muha, samo nek je redovna, ili ti misliš da ljubav i raja vraćaju kredit? Da li ti je penzija onolika, koliko ti misliš da treba da bude?muha_sa wrote:ma jebo to![]()
Ovdje je to sve transparentno, znam ja da u Bosni ne smiješ imati, svega sam svjestan.muha_sa wrote:]
Sve je to ok, poštujem![]()
al iznosit cifre i na šta se sve troši to mi je teška mahalaštinaneke stvari se ostavljaju medj 4 zida, al
svakom svacije--100 ljudi 100 cudi
šta u Bosni ne smiješ imatNazif_Gljiva wrote:Ovdje je to sve transparentno, znam ja da u Bosni ne smiješ imati, svega sam svjestan.muha_sa wrote:]
Sve je to ok, poštujem![]()
al iznosit cifre i na šta se sve troši to mi je teška mahalaštinaneke stvari se ostavljaju medj 4 zida, al
svakom svacije--100 ljudi 100 cudi
Moze li se tamo na zapadu na klupi spavati?Nazif_Gljiva wrote:Mislim općenito, "imati". Uzmeš bolje auto, rizikuješ da ti ga neko ključem obiđe, staviš bolje prozore na stan, ako si nisko, eto ih... Bicikl, ako je imalo bolji, gledat će da ga ukrade. Da ne nabrajam više, a ako kojim slučajem imaš, onda tišu mišu...
Pih, kad smo mi tu fazu prošli....i otključanih vrata stana, auta....amidzazeher wrote:Moze li se tamo na zapadu na klupi spavati?Nazif_Gljiva wrote:Mislim općenito, "imati". Uzmeš bolje auto, rizikuješ da ti ga neko ključem obiđe, staviš bolje prozore na stan, ako si nisko, eto ih... Bicikl, ako je imalo bolji, gledat će da ga ukrade. Da ne nabrajam više, a ako kojim slučajem imaš, onda tišu mišu...
Stari poceo zakljucavati auto tek kad mu je dosadilo buditi i tjerati nekog frajera iz auta svaku subotu ujutroTomahawk11 wrote:Pih, kad smo mi tu fazu prošli....i otključanih vrata stana, auta....amidzazeher wrote:Moze li se tamo na zapadu na klupi spavati?Nazif_Gljiva wrote:Mislim općenito, "imati". Uzmeš bolje auto, rizikuješ da ti ga neko ključem obiđe, staviš bolje prozore na stan, ako si nisko, eto ih... Bicikl, ako je imalo bolji, gledat će da ga ukrade. Da ne nabrajam više, a ako kojim slučajem imaš, onda tišu mišu...
Tamo se krade od sirotinje, tamo mozes imatiinsomnia78 wrote:Doduse u Njemackoj niko ne krade
Krade se, ali i policija uredujeinsomnia78 wrote:Doduse u Njemackoj niko ne krade
Jel dijana ili Renault Quatro?amidzazeher wrote:
Stari poceo zakljucavati auto tek kad mu je dosadilo buditi i tjerati nekog frajera iz auta svaku subotu ujutro
Ovaj drugi i to ja mislim onaj sa 3 brzine i rikvercNazif_Gljiva wrote:Jel dijana ili Renault Quatro?amidzazeher wrote:
Stari poceo zakljucavati auto tek kad mu je dosadilo buditi i tjerati nekog frajera iz auta svaku subotu ujutro
Jaran iz Logavine isto tjerao lika iz renolaamidzazeher wrote:Ovaj drugi i to ja mislim onaj sa 3 brzine i rikvercNazif_Gljiva wrote:Jel dijana ili Renault Quatro?amidzazeher wrote:
Gdje si to ti kralju živio u BiH, u KPZ Zenica ?Nazif_Gljiva wrote:Mislim općenito, "imati". Uzmeš bolje auto, rizikuješ da ti ga neko ključem obiđe, staviš bolje prozore na stan, ako si nisko, eto ih... Bicikl, ako je imalo bolji, gledat će da ga ukrade. Da ne nabrajam više, a ako kojim slučajem imaš, onda tišu mišu...
U Blatušikox wrote:Gdje si to ti kralju živio u BiH, u KPZ Zenica ?Nazif_Gljiva wrote:Mislim općenito, "imati". Uzmeš bolje auto, rizikuješ da ti ga neko ključem obiđe, staviš bolje prozore na stan, ako si nisko, eto ih... Bicikl, ako je imalo bolji, gledat će da ga ukrade. Da ne nabrajam više, a ako kojim slučajem imaš, onda tišu mišu...