Cetnik sa dna kace. A meni dvojica amidza sa familijom u Jajcu, ne znas ni jesu li zivi ili ne. I onda dodje ovaj i prica kako ce osloboditi Jajce. Kad god smo trebali imati fiziku, molio sam Boga da se njegova njuska ne pojavi i da kazu da je ostavio kosti, jebo staru svoju.ultima_palabra wrote:A nastavnik četo bio... kontam da nisi negdje bio u srednjoj Bosni kao izbjeglica.
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Point.
#11801 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- GandalfSivi
#11802 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja bih uveo da je nosenje oruzja obavezno, pa jebem mu mater, idemo do kraja...
- mO k3
#11803 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Lobi je jak , da li ce ikada doci do neke zabrane prodaje na vjerujem ..
- madner
#11804 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I to je ok. Ja bi uveo da je nosenje obavezno vidljivo.
Ne kao kod nas, moras paziti da ne prepadnes druge.
- mO k3
#11805 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
koji ti je bio nastavnik??Point. wrote:BL.ultima_palabra wrote:Gdje si to išao u školu?Point. wrote:Ne mogu da vjerujem da je americko drustvo dotle spalo da se predlazu naoruzani nastavnici. Podsjeca me na mog nastavnika fizike koji je dolazio na casove naoruzan kalasem i u vojnoj opremi. Doduse, te 1993 je bio rat a on u slobodno vrijeme na liniji negdje oko Jajca.
- Point.
#11806 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Aco. Zaboravio sam kako se prezivao.mO k3 wrote: koji ti je bio nastavnik??
- mO k3
#11807 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
koja skola?Point. wrote:Aco. Zaboravio sam kako se prezivao.mO k3 wrote: koji ti je bio nastavnik??
- sheilak
#11808 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ali nevjetovatno koja apsurdna rjesenja tool predlaze hahahaha jbte sve kontam da to nije sve neki veliki reality show sa trumpom u glavnoj ulozi ili neka epizoda south parka
tako apsurdna zemlja, toliko bizarna i sve sad dolazi na vidjelo. treba ih fakat ograditi zidom od ostatka svijeta, da se ne mogu vise mijesati ni u sta i da srede stvari izmedju sebe.
tako apsurdna zemlja, toliko bizarna i sve sad dolazi na vidjelo. treba ih fakat ograditi zidom od ostatka svijeta, da se ne mogu vise mijesati ni u sta i da srede stvari izmedju sebe.
- jeza u ledja
#11809 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako je!
Kamo srece da se nisu mijesali u balkanske ratove, pogotovo WWI i WWII.
Kamo srece da se nisu mijesali ni u tehnologiju i industriju, pa ne bi danas imali ove zle naprave na kojim piskaramo. 
Kamo srece da se nisu mijesali u balkanske ratove, pogotovo WWI i WWII.
- Jack Be Nimble
#11810 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
[youtube][/youtube]
Pa vec je vidljivo. NIje nista cudno da odes u prodavnicu i lik ispred tebe ima pistolj na pojasu.madner wrote:I to je ok. Ja bi uveo da je nosenje obavezno vidljivo.
- sheilak
#11811 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jeza u ledja
, gle ja shvatam doprinos usa na globalnoj razini, ali mislim da ne mozes negirati i nered koji su stvarali radi svojih interesa, i to bescutno, beskrupulozno i hardcore imperijalisticki, da spomenemo samo rusenje rezima po bliskom istoku ili u juznoj americi.
I svakako, ovakve SAD, sa ovakvom vladom i mentalnim sklopom ljudi koji su ih doveli na vlast, nisu pozeljne nigdje. USA se moraju rekonstruirati i srediti prvo sebe, pa onda pokusati pomoci ostalima.
I svakako, ovakve SAD, sa ovakvom vladom i mentalnim sklopom ljudi koji su ih doveli na vlast, nisu pozeljne nigdje. USA se moraju rekonstruirati i srediti prvo sebe, pa onda pokusati pomoci ostalima.
- jeza u ledja
#11812 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ima smisla to sto govoris, samo zaljucak nije bas tako jednostavan.sheilak wrote:jeza u ledja, gle ja shvatam doprinos usa na globalnoj razini, ali mislim da ne mozes negirati i nered koji su stvarali radi svojih interesa, i to bescutno, beskrupulozno i hardcore imperijalisticki, da spomenemo samo rusenje rezima po bliskom istoku ili u juznoj americi.
-
Fudo387
#11813 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Genijalna ideja, de se sredite pa kad to uradite onda i nama pomozite.
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
Ono, kad se pojavi Adolf, aaaajjjj spasavaj nas, kad je sve sruseno, gladno i ojadjeno, dajteeee nam para, kredita da se popravimo, kad Rus zavrne gas, aaajjjj dira nas Putin, nedajte nas...al’ samo nam pomozite ako cete biti fini, pazljivi, obzirni, i ja, moreL na obraz, dodjemo vam?
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
Ono, kad se pojavi Adolf, aaaajjjj spasavaj nas, kad je sve sruseno, gladno i ojadjeno, dajteeee nam para, kredita da se popravimo, kad Rus zavrne gas, aaajjjj dira nas Putin, nedajte nas...al’ samo nam pomozite ako cete biti fini, pazljivi, obzirni, i ja, moreL na obraz, dodjemo vam?
- mO k3
#11814 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
@fudo imas li ti kakvo oruzje?
-
Fudo387
#11815 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Naoruzaniji sam od mupa kantona sarajvo.mO k3 wrote:@fudo imas li ti kakvo oruzje?
- jeza u ledja
#11816 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cuj jel ga ima? Drzo ga u ruci ba. 
-
Fudo387
#11817 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ti nijeNe, sve ste nam vi omajgoshovi ovo zakuhali.jeza u ledja wrote:Cuj jel ga ima? Drzo ga u ruci ba.
- mO k3
#11818 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fudo387 wrote:Naoruzaniji sam od mupa kantona sarajvo.mO k3 wrote:@fudo imas li ti kakvo oruzje?
- sheilak
#11819 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa nista ih ne obavezuje vec sami ulijecu, vecinom. I ako su dosada i glumili „svjetskog policajca“, pravednog i bla bla, ne mogu to vise, niko ih vise ne smatra time. narodi su sad u fazonu „nemojte nam vi samo pomagati, molimo vas“Fudo387 wrote:Genijalna ideja, de se sredite pa kad to uradite onda i nama pomozite.
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
i iskreno, mislim da primjerice ljudi u palestini USA smatraju recimo vecim zlotvorom od hitlera. ili oni u vijetnamu. ili barem jednakim.
-
Fudo387
#11820 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sami ulijecu?sheilak wrote:Pa nista ih ne obavezuje vec sami ulijecu, vecinom. I ako su dosada i glumili „svjetskog policajca“, pravednog i bla bla, ne mogu to vise, niko ih vise ne smatra time. narodi su sad u fazonu „nemojte nam vi samo pomagati, molimo vas“Fudo387 wrote:Genijalna ideja, de se sredite pa kad to uradite onda i nama pomozite.
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
Ono, kad se pojavi Adolf, aaaajjjj spasavaj nas, kad je sve sruseno, gladno i ojadjeno, dajteeee nam para, kredita da se popravimo, kad Rus zavrne gas, aaajjjj dira nas Putin, nedajte nas...al’ samo nam pomozite ako cete biti fini, pazljivi, obzirni, i ja, moreL na obraz, dodjemo vam?osim evtl albanaca
i iskreno, mislim da primjerice ljudi u palestini USA smatraju recimo vecim zlotvorom od hitlera. ili oni u vijetnamu. ili barem jednakim.
Pa kreveljili smo se tri godine, help nam, i sad da ih nema sutra bi ti Borivoje parkiro tenk iznad balkona.
-
Fudo387
#11821 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ljudi u Vijetnamu ih smatraju zlotvorima, a ne ispadaju im iz ruku sivace masine...udrili se nogom u guzicu sto siju nike i jedu tri puta dnevno prvi put kako znaju za sebe.
- sheilak
#11822 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kreveljili smo se?Fudo387 wrote:Sami ulijecu?sheilak wrote:Pa nista ih ne obavezuje vec sami ulijecu, vecinom. I ako su dosada i glumili „svjetskog policajca“, pravednog i bla bla, ne mogu to vise, niko ih vise ne smatra time. narodi su sad u fazonu „nemojte nam vi samo pomagati, molimo vas“Fudo387 wrote:Genijalna ideja, de se sredite pa kad to uradite onda i nama pomozite.
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
Ono, kad se pojavi Adolf, aaaajjjj spasavaj nas, kad je sve sruseno, gladno i ojadjeno, dajteeee nam para, kredita da se popravimo, kad Rus zavrne gas, aaajjjj dira nas Putin, nedajte nas...al’ samo nam pomozite ako cete biti fini, pazljivi, obzirni, i ja, moreL na obraz, dodjemo vam?osim evtl albanaca
Pa kreveljili smo se tri godine, help nam, i sad da ih nema sutra bi ti Borivoje parkiro tenk iznad balkona.
Mislim da dosta pojednostavljujes mehanizme involviranja USA u bilo sto. Tj. Oboje to radimo, no svakako USA ne motivira altruizam da eto merhametli pomognu a nation in need.
-
Fudo387
#11823 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pa sto su nama pomogli?
Imamo naftu, zlato, pare?
Imamo naftu, zlato, pare?
- sheilak
#11824 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jeste, jer smo im dragi i nako merakli, a i sevap je.
- jeza u ledja
#11825 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
U Vijetnamu su ljudi poprilicno srdacni prema Amerikancima. Cudno s obzirom na to sta su radili dole, ali tako je.sheilak wrote:Pa nista ih ne obavezuje vec sami ulijecu, vecinom. I ako su dosada i glumili „svjetskog policajca“, pravednog i bla bla, ne mogu to vise, niko ih vise ne smatra time. narodi su sad u fazonu „nemojte nam vi samo pomagati, molimo vas“Fudo387 wrote:Genijalna ideja, de se sredite pa kad to uradite onda i nama pomozite.
A sto bi nekom pomagali?
Sta ih obavezuje?
Sad mi pade na pamet, na primjer poredis to i Iran, sta su Ameri radili Vijetnamu ne moze se poredit s Iranom, a u Iranu - vecina ljudi bi Ameriku preko nisana gledalo.
U Hanoju pak, americki predsjednik snima travel shows u ascinici:

U mnogim drugim zemljama ljudi razmisljaju isto, otprilike imaju love-hate relationship sa Amerikom. Iako je s jedne strane oprez razumljiv i lose stvari ne treba presucivati, s druge strane ljudi znaju da alternative nisu bas najbolje. S trece pak strane