Demokratska fronta Željko Komšić
- johntra
#11801 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema na osnovu čega, kad su slagali u saopštenju...više puta je ponovljeno da se ne radi samo o donatorskim sredstvima, nego i o kreditima...mlate praznu slamu...vjerovatno je glavonja imao viška vremena, pa napisao saopštenje na brzinu...
- kandelabar
#11802 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
tu će biti tijesno ona Cvijanovicka je pokupila dosta glasaca unazad godinu danawebby-x wrote:Ne znam čemu se nadaju, pa svi znaju da će Bošnjaci opet
izabrati nacionalistu za predsjednika. Dakle, budući sastav
je Izetbegović, Čović i vjerojatno Ivanić.
-
weredsf
#11803 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Socijaldemokratska partija BiH smatra reakciju Demokratske fronte - Željko Komšić, u vezi sa nedavno održanom Donatorskom konferencijom u Briselu, u najmanju ruku, degutantnom, ali i iznenađujućom - saopćeno je iz SDP-a.
-Iznenađujućim radi toga što su u saopćenju upotrebljene teške riječi, poput onih da čelnik SDP BiH Zlatko Lagumdžija laže bh. narode, ali i iznenađujućim radi toga što je ova stranka konačno počela reagirati na aktuelno stanje u bh. društvu, čime su napravili otklon od višemjesečne medijske strategije njihovog predsjednika - šuti, ne talasaj - navodi SDP BiH.
-Nakon godinu i po spavanja DF-a i potpune neaktivnosti oko bilo kakvog događaja u društvu, pa čak i februarskih protesta i majskih poplava, drago nam je da su se probudili iz podužeg zimskog sna i počeli poprimati obrise političke stranke - dodaju dalje u SDP-u.
Iz ove stranke još jednom podsjećaju javnost da predsjednik SDP BiH ni u jednom trenutku nije obmanjivao nikoga i da je više puta u Briselu, pa nakon toga i širom BiH, ponovio da se ne radi samo o donatorskim sredstvima, nego i o kreditnim sredstvima pod povoljnim uslovima.
-Za takve izjave postoji više konkretnih dokaza, ali, kao što smo to i navikli u posljednje vrijeme od DF, takve izjave su namjerno preskočili i time pokušali obmanjivati javnost, a to je slično onome što rade nekoliko proteklih mjeseci, namjerno obmanjujući svoje simpatizere, ali i članove stranke - kaže se u saopćenju SDP-a.
Dodaje se da se "obmane odnose i na dio saopštenja o dvadesetogodišnjem varanju bh. naroda, jer isti ti, koji su varali i izmuzli bh. narode u tom periodu, bilo da se radi o visokim predsjedničkim platama ili ministarskom bijelom hljebu, danas čine vrh DF-a".
U SDP-u BiH naglašavaju da sada nije vrijeme za jeftino politikantstvo, jer su finansijska sredstva dobijena na Donatorskoj konferenciji u Briselu prijeko potrebna ugroženim građanima i SDP će, navodi se, učiniti sve da sredstva transparentno i što prije dođu do onih kojima zaista trebaju.
-Iznenađujućim radi toga što su u saopćenju upotrebljene teške riječi, poput onih da čelnik SDP BiH Zlatko Lagumdžija laže bh. narode, ali i iznenađujućim radi toga što je ova stranka konačno počela reagirati na aktuelno stanje u bh. društvu, čime su napravili otklon od višemjesečne medijske strategije njihovog predsjednika - šuti, ne talasaj - navodi SDP BiH.
-Nakon godinu i po spavanja DF-a i potpune neaktivnosti oko bilo kakvog događaja u društvu, pa čak i februarskih protesta i majskih poplava, drago nam je da su se probudili iz podužeg zimskog sna i počeli poprimati obrise političke stranke - dodaju dalje u SDP-u.
Iz ove stranke još jednom podsjećaju javnost da predsjednik SDP BiH ni u jednom trenutku nije obmanjivao nikoga i da je više puta u Briselu, pa nakon toga i širom BiH, ponovio da se ne radi samo o donatorskim sredstvima, nego i o kreditnim sredstvima pod povoljnim uslovima.
-Za takve izjave postoji više konkretnih dokaza, ali, kao što smo to i navikli u posljednje vrijeme od DF, takve izjave su namjerno preskočili i time pokušali obmanjivati javnost, a to je slično onome što rade nekoliko proteklih mjeseci, namjerno obmanjujući svoje simpatizere, ali i članove stranke - kaže se u saopćenju SDP-a.
Dodaje se da se "obmane odnose i na dio saopštenja o dvadesetogodišnjem varanju bh. naroda, jer isti ti, koji su varali i izmuzli bh. narode u tom periodu, bilo da se radi o visokim predsjedničkim platama ili ministarskom bijelom hljebu, danas čine vrh DF-a".
U SDP-u BiH naglašavaju da sada nije vrijeme za jeftino politikantstvo, jer su finansijska sredstva dobijena na Donatorskoj konferenciji u Briselu prijeko potrebna ugroženim građanima i SDP će, navodi se, učiniti sve da sredstva transparentno i što prije dođu do onih kojima zaista trebaju.
- Corto Maltese
#11804 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tako je lako biti glasnogovornik SDP BiH ovih dana.Dodaje se da se "obmane odnose i na dio saopštenja o dvadesetogodišnjem varanju bh. naroda, jer isti ti, koji su varali i izmuzli bh. narode u tom periodu, bilo da se radi o visokim predsjedničkim platama ili ministarskom bijelom hljebu, danas čine vrh DF-a".
Kako vrijeme prolazi, sve sam bliži ideji da je DF spin-off projekt Zlatka Lagumdžije.
Sve đubre koje se nakupilo nakon "najveće pobjede od '45.", će gurnuti pod Željkov tepih, usput će organizovati mnogo svečanih otvaranja autocesta i sličnih projekata, i eto ga opet u igri.
Usput se riješio dva islužena igrača.
I još ispao pristojan.
Gluho bilo.
Last edited by Corto Maltese on 03/08/2014 22:21, edited 3 times in total.
-
levana
#11805 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Upravo tako... Tek su počeli. I nema nikakve sumnje da će tek opasno zasmrditi.Corto Maltese wrote:Tako je lako biti glasnogovornik SDP BiH ovih dana.Dodaje se da se "obmane odnose i na dio saopštenja o dvadesetogodišnjem varanju bh. naroda, jer isti ti, koji su varali i izmuzli bh. narode u tom periodu, bilo da se radi o visokim predsjedničkim platama ili ministarskom bijelom hljebu, danas čine vrh DF-a".![]()
Kako vrijeme prolazi, sve sam bliži ideji da je DF spin-off projekt Zlatka Lagumdžije.
Sve đubre koje se nakupilo od "najveće pobjede od '45.", će gurnuti pod Željkov tepih, usput će organizovati mnogo svečanih otvaranja autocesta i sličnih projekata, i eto ga opet u igri.
A kako bi i drugačije, Zlatko Lagumdžija ih je napravio, i diletanta sa predsjedničkom platom, i patetičnog "socijalistu" na bijelom hljebu.
-
weredsf
#11806 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Vjerovatno ce ubrzo poceti curiti price o Komsicu, iz samog SDP koji ga je stvorio jer najbolje znaju sve njegove slabostiCorto Maltese wrote:Tako je lako biti glasnogovornik SDP BiH ovih dana.Dodaje se da se "obmane odnose i na dio saopštenja o dvadesetogodišnjem varanju bh. naroda, jer isti ti, koji su varali i izmuzli bh. narode u tom periodu, bilo da se radi o visokim predsjedničkim platama ili ministarskom bijelom hljebu, danas čine vrh DF-a".![]()
Sve đubre koje se nakupilo od "najveće pobjede od '45.", će gurnuti pod Željkov tepih, usput će organizovati mnogo svečanih otvaranja autocesta i sličnih projekata, i eto ga opet u igri.
Usput se riješio dva islužena igrača.
I još ispao pristojan.
Gluho bilo.
- htcxone
#11807 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ahahaha daj ba kakav Lagumdžija i bAKIR h. ONI US PRNULI U ŠIŠU, ZA MENE, OVAJ EJ PRNO JOŠ U RATU, hinja, pica, plačipica---poznat kao:
- Corto Maltese
#11808 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je l' to Zlaja prešao u DF?htcxone wrote:ahahaha daj ba kakav Lagumdžija i bAKIR h. ONI US PRNULI U ŠIŠU, ZA MENE, OVAJ EJ PRNO JOŠ U RATU, hinja, pica, plačipica---poznat kao:
- htcxone
#11809 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ne, samo mi cudno kako Lagumdžija nije stvorio "Na svoju sliku" KomšićaCorto Maltese wrote:Je l' to Zlaja prešao u DF?htcxone wrote:ahahaha daj ba kakav Lagumdžija i bAKIR h. ONI US PRNULI U ŠIŠU, ZA MENE, OVAJ EJ PRNO JOŠ U RATU, hinja, pica, plačipica---poznat kao:
Jedan lopov drugi pošten
Jedan normalan drugi lažove
jedan zlatni ljiljan drugi SLUČAJNI PROLAZNIK
"ja sam Zlatko Lagumdžija i ja sam slučajni prolaz.... ajde Zlaja! "
- Corto Maltese
#11810 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne vidim tu nikakve protuvrječnosti.htcxone wrote:ne, samo mi cudno kako Lagumdžija nije stvorio "Na svoju sliku" KomšićaCorto Maltese wrote:Je l' to Zlaja prešao u DF?htcxone wrote:ahahaha daj ba kakav Lagumdžija i bAKIR h. ONI US PRNULI U ŠIŠU, ZA MENE, OVAJ EJ PRNO JOŠ U RATU, hinja, pica, plačipica---poznat kao:![]()
Jedan lopov drugi pošten
Jedan normalan drugi lažove
jedan zlatni ljiljan drugi SLUČAJNI PROLAZNIK![]()
"ja sam Zlatko Lagumdžija i ja sam slučajni prolaz.... ajde Zlaja! "
Sve monoteističke religije tvrde da je bog stvorio čovjeka na svoju sliku.
A gdje je bog, a gdje čovjek sa svojim grijesima?
Ni nalik.
- Corto Maltese
#11812 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta je ovo!? Retroaktivna ostavka 
-
weredsf
#11813 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Corto Maltese wrote:Šta je ovo!? Retroaktivna ostavka
- crvenebrigade
#11814 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
lajkicaea wrote:
Ocigledno da stranacki preletac Emir Suljagic ni sam vise ne zna sta govori.
Svaka njegova je izjava je, ili laz i(li) demantovanje samog sebe!
Po svemu sudeci, uskoro mozemo ocekivati zestoku svadju izmedju dva demagoga, Zeljka Komsica i Emira Suljagica.
-
faer
#11815 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic-Suljagiccrvenebrigade wrote:lajkicaea wrote:
Ocigledno da stranacki preletac Emir Suljagic ni sam vise ne zna sta govori.
Svaka njegova je izjava je, ili laz i(li) demantovanje samog sebe!
Po svemu sudeci, uskoro mozemo ocekivati zestoku svadju izmedju dva demagoga, Zeljka Komsica i Emira Suljagica.
Samo ih vezite u cvor, amateri.
I jos branite par Bakir-Zlatko. To vam je odlicna prica za narod.
-
Marko Zarko
#11816 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A koja je alternativa DF-u? Već viđeno? Fahro? Male stranke koje jedva prelaze prag? Narod se odlučuje za DF jer ne vidi trenutno bolju alternativu stanju koje je zaista, ali zaista katastrofalno...
I zato me čude izljevi gnjeva prema DF-u na ovom forumu, jer ako Suljagić i Komšić ne valjaju, a ko im je alternativa?
I zato me čude izljevi gnjeva prema DF-u na ovom forumu, jer ako Suljagić i Komšić ne valjaju, a ko im je alternativa?
-
weredsf
#11817 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi ti prespavao zadnjih par mjeseci, Zeljko je u krilu RadoncicaMarko Zarko wrote:A koja je alternativa DF-u? Već viđeno? Fahro? Male stranke koje jedva prelaze prag? Narod se odlučuje za DF jer ne vidi trenutno bolju alternativu stanju koje je zaista, ali zaista katastrofalno...
-
weredsf
#11818 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Samo ih vezite u cvor, amateri.
I jos branite par Bakir-Zlatko. To vam je odlicna prica za narod.
Kao sto ste se nekada vas dvojica vezali za Zlatka
Last edited by weredsf on 05/08/2014 08:59, edited 1 time in total.
- lerdi
#11819 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Željko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.weredsf wrote:Jesi ti prespavao zadnjih par mjeseci, Zeljko je u krilu RadoncicaMarko Zarko wrote:A koja je alternativa DF-u? Već viđeno? Fahro? Male stranke koje jedva prelaze prag? Narod se odlučuje za DF jer ne vidi trenutno bolju alternativu stanju koje je zaista, ali zaista katastrofalno...
-
weredsf
#11820 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Za nekoga cije ime procitaju u optuznici za organizovani kriminal prilicno smjela izjava ili glupaŽeljko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.
https://www.youtube.com/watch?v=3PAxWNh ... e=youtu.be
- lerdi
#11821 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad je bilo gostovanje, a kada je pročitana optužnica? Jeftine konstrukcije su dozvoljene, očito je predizborna uveliko počela, ali moraš baš imati IQ na nivou sobne temperature da povjeruješ u iste.weredsf wrote:Za nekoga cije ime procitaju u optuznici za organizovani kriminal prilicno smjela izjava ili glupaŽeljko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.
-
weredsf
#11822 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kad je bilo gostovanje samo jos optuznica nije bila procitana, ostalo je bilo manje vise poznato, ali moras imati taj IQ da bi ovo 2008 godine izjavio za Radonica a ne ove godine ili krajem proslelerdi wrote:Kad je bilo gostovanje, a kada je pročitana optužnica? Jeftine konstrukcije su dozvoljene, očito je predizborna uveliko počela, ali moraš baš imati IQ na nivou sobne temperature da povjeruješ u iste.weredsf wrote:Za nekoga cije ime procitaju u optuznici za organizovani kriminal prilicno smjela izjava ili glupaŽeljko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.
- dustaban
#11823 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa sta... i Komsic je saradjivao sa Lagumdzijom, a to je gore nego saradjivati sa Keljmendijem!weredsf wrote:Za nekoga cije ime procitaju u optuznici za organizovani kriminal prilicno smjela izjava ili glupaŽeljko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.
Jos veci kriminalac je Sahinpahic, on je sa Bakirom petljo.
Last edited by dustaban on 05/08/2014 09:13, edited 1 time in total.
-
weredsf
#11824 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pa ne mozes tako bas na tatu, jedan je tata Zlatkodustaban wrote:Pa sta... i Komsic je saradjivao sa Lagumdzijom, a to je gore nego saradjivati sa Keljmendijem!weredsf wrote:Za nekoga cije ime procitaju u optuznici za organizovani kriminal prilicno smjela izjava ili glupaŽeljko nije i ne može biti u krilu Radončića jer mu je rejting veči. Nema logike to što pišeš.
- Mister Yes
#11825 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Valjda treba glasati za nekoga ko se može uspješno suprostaviti tom projektu a ne za nekoga ko tradicionalno strada od takvog projekta pa se još time hvali?Skijaš wrote:Zašto bi ? Nisu stradali u saobraćajnoj nesreći nego u pokušaju realizacije jednog zločinačkog političkog projekta od kojeg se ni danas ne odustaje.Corto Maltese wrote:Od ove platforme se ne odustaje!?„Priča Emira Suljagića je priča običnog čovjeka koji nije rođen pod staklenim zvonom. Sva nepravda koja je zadesila ovaj narod u Bosni i Hercegovini, zadesila je i njega. Od lične žrtve, mrtvih članova najbliže porodice koji su platili glavom samo zato što su se zvali pogrešnim imenom."