Jimmy McNulty wrote:Vozac alfe je sinoc gulio 158 km/h. Nije mi ga zao sto je pogin'o, zao mi je samo nesretnog vozaca Forda koji je bas tesko povrijedjen.
Citam ove srceparajuce poruke. Zlatno dijete. Fantastican momak.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Jimmy McNulty wrote:Vozac alfe je sinoc gulio 158 km/h. Nije mi ga zao sto je pogin'o, zao mi je samo nesretnog vozaca Forda koji je bas tesko povrijedjen.
Nebitno mi je kako se izjašnjava.sorted wrote:Nemoj mi nista kolutat eto provjeri. Nemoj hebat da si popusio da je zakleti bosanac i hercegovac.ExNihilo wrote:De ba.sorted wrote:
Pedjina paradigma vodjenja politike je da objasni bosnjacima da su ustvari bosanci i hercegovci, dok je on istovremeno clan kluba srba u parlamentu.
ako samo na momenat stavimo na stranu da si u pravu... jako je supacki nastupiti ovako iz vise razloga. ovo je ismijavanje smrti. za takvo nesto nema opravdanja. ovo nece procitati mrtvi, nego svi oni kojima je do njega stalo, a koje direktno vrijedjas. ja ne znam momka, ali da sam mu roditelj nakon ove recenice se ne bih zapitao gdje sam pogrijesio (jer je to zasigurno prva misao), nego bih te pitao da li mi smijes ovo u lice reci.Freamon Lester wrote:Jimmy McNulty wrote:Vozac alfe je sinoc gulio 158 km/h. Nije mi ga zao sto je pogin'o, zao mi je samo nesretnog vozaca Forda koji je bas tesko povrijedjen.![]()
Citam ove srceparajuce poruke. Zlatno dijete. Fantastican momak.Ja bi dodao i dvostruki ubica.
Zaboli me kako se osjeca njegova porodica. Jedino me zanima kako se osjecaju ljudi koje je ovaj maloumnik unesrecio. O tome kako ce se osjecati njegova porodica trebao je on voditi racuna prije nego sto je poceo divljati. A da ucestvujem u preseravanju i pisanju kako je bio zlatan necu. Onog trenutka kada je svojim bezobzirnim, bahatim i siledzijskim ponasanjem usmrtio dvije osobe i tesko povrijedio dvije osobe posrao se na sva svoja "zlatna" djela.belfy wrote:ako samo na momenat stavimo na stranu da si u pravu... jako je supacki nastupiti ovako iz vise razloga. ovo je ismijavanje smrti. za takvo nesto nema opravdanja. ovo nece procitati mrtvi, nego svi oni kojima je do njega stalo, a koje direktno vrijedjas. ja ne znam momka, ali da sam mu roditelj nakon ove recenice se ne bih zapitao gdje sam pogrijesio (jer je to zasigurno prva misao), nego bih te pitao da li mi smijes ovo u lice reci.Freamon Lester wrote:Jimmy McNulty wrote:Vozac alfe je sinoc gulio 158 km/h. Nije mi ga zao sto je pogin'o, zao mi je samo nesretnog vozaca Forda koji je bas tesko povrijedjen.![]()
Citam ove srceparajuce poruke. Zlatno dijete. Fantastican momak.Ja bi dodao i dvostruki ubica.
to sto su mladi (bili) i sto im puse (puhalo) kroz glavu nije opravdanje da i kod tebe vlada isti propuh i jos se nasladjujes time. i pri tome jos jako lijep izbor smajlica koje koristis. budi ponosan na sebe.
Stariji ce se sjetiti da je na istom mjestu, prije 15-ak godina, smrtno stradale 4 studentice koje je ubio nadrogirani manijak koji je divljao po cesti. Svake godine tu bude nekoliko teskih nesreca._BataZiv_0809 wrote:Najstrasnije od svega je cinjenica da ce ovo malo koga opametiti.
Slažem se donekle. Moglo je to malo lakše, ali otprilike dijelim mišljenje.Jimmy McNulty wrote:Vozac alfe je sinoc gulio 158 km/h. Nije mi ga zao sto je pogin'o, zao mi je samo nesretnog vozaca Forda koji je bas tesko povrijedjen.

Loše si čuo. To su samo momci i djevojke koje treniraju u RK Čelik (trener im je i na listi, a Vrače veliki sponzor). Plaća im samo hranu.N.N. wrote:Jbga, neko ove paketice, neko kes![]()
Bez zajebancije, cuo sam da oni aktivisti kod Vracete bas bas dobre pare zaradise za ono hodanje i stajanje na standovima
Not My Idea wrote:nemas empatije prema njegovoj porodici, pises na jako ohol nacin. Sve se to moze na normalan nacin ispricat i napisat a ne kao da si iznad svega. Reklo bi se da si jako nezrel i balav.
30 KM dnevnica.N.N. wrote:Jbga, neko ove paketice, neko kes![]()
Bez zajebancije, cuo sam da oni aktivisti kod Vracete bas bas dobre pare zaradise za ono hodanje i stajanje na standovima
Sve mi je jasno ali nije mi jasan aplauz u pozadini?Casual's wrote:Nego, da se vratimo na temu...![]()
![]()
Sta su para ukrali to je najmanje sto im zamjeram...Casual's wrote:Haj sve, nego maznuli su dizajn (Zenica u srcu) od DM-a. Oblik i font identičan.
Onakav spot one dužine agencija bi naplatila 40.000 KM (Fabrika,Gotiva..).Bobi wrote:Je 30 KM dnevnica(8 sati), a mozes odraditi 4 sata pa opet sutra 4...onaj spot ne smijem vam reci koliko je kostao.
Ejs..onda su dobro prosliCasual's wrote:Onakav spot one dužine agencija bi naplatila 40.000 KM (Fabrika,Gotiva..).Bobi wrote:Je 30 KM dnevnica(8 sati), a mozes odraditi 4 sata pa opet sutra 4...onaj spot ne smijem vam reci koliko je kostao.
Vjerovatno im je radio neko lokalni ( Dado, ovi što su Giletu radili i tako )..Bobi wrote:Ejs..onda su dobro prosliCasual's wrote:Onakav spot one dužine agencija bi naplatila 40.000 KM (Fabrika,Gotiva..).Bobi wrote:Je 30 KM dnevnica(8 sati), a mozes odraditi 4 sata pa opet sutra 4...onaj spot ne smijem vam reci koliko je kostao.