Ne znam je li radi ovaj link što sam postavio, radi se o intervjuu Šemsudina Mehmedovića za source. Ovaj čovjek definitivno zaslužuje da bude razmotren na idućem Kongresu (kako je krenulo, ukoliko ga uopće bude).
SDA-All about
-
lacrima
#11776 Re: SDA-All about
http://--- NO LINKS ---/clanak/98151821638 ... ?ref=tiker
Ne znam je li radi ovaj link što sam postavio, radi se o intervjuu Šemsudina Mehmedovića za source. Ovaj čovjek definitivno zaslužuje da bude razmotren na idućem Kongresu (kako je krenulo, ukoliko ga uopće bude).
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#11777 Re: SDA-All about
Kakvo samoljublje, beskriticnost, prepotencija i umisljenost sada kod Sulejmana, u intervjuu, kod Duske.
Tacno da ne znam, i da nisam zivio pod njihovom vlascu, rekao bih, slusajuci Tihica, da smo k'o Svica.
Tacno da ne znam, i da nisam zivio pod njihovom vlascu, rekao bih, slusajuci Tihica, da smo k'o Svica.
- Styling
#11778 Re: SDA-All about
Bogami, Suljo jedva. Hafifan je k'o djerdjef. Vidi se da nije dobro. Da mu Bog da ozdravljenje i dug zivot, ali prognoze nisu sjajne.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#11779 Re: SDA-All about
Istina.-LIBERO- wrote:Kakvo samoljublje, beskriticnost, prepotencija i umisljenost sada kod Sulejmana, u intervjuu, kod Duske.
- ultima_palabra
#11780 Re: SDA-All about
Fakat, ima li u toj SDA iko da ima ikakve veze sa ekonomijom, da je ikad zaradio dinar u realnom sektoru itd... Nikad niko iz te stranke da progovori o ekonomskoj situaciji, pa makar i lažno... SDP i SBB makar ponekad nešto slažu, provale se, ali ovi jok... kao da je njihova percepcija da su to apsolutno nepotrebne stvari 
- KatarinaKosaca
#11781 Re: SDA-All about
Ima onaj hotelijer sa Ilidže. On zaradžuje u realnom sektoruultima_palabra wrote:Fakat, ima li u toj SDA iko da ima ikakve veze sa ekonomijom, da je ikad zaradio dinar u realnom sektoru itd... Nikad niko iz te stranke da progovori o ekonomskoj situaciji, pa makar i lažno... SDP i SBB makar ponekad nešto slažu, provale se, ali ovi jok... kao da je njihova percepcija da su to apsolutno nepotrebne stvari
-
VjecitiStudent
#11782 Re: SDA-All about
Povratak Gargamela
- Shahab
#11783 Re: SDA-All about
Najjača izjava je bila kada je na pitanje kalašture Duške da li se smatra sposobnim za rad, rekao "i rad je neka vrsta terapije"...ultima_palabra wrote:Fakat, ima li u toj SDA iko da ima ikakve veze sa ekonomijom, da je ikad zaradio dinar u realnom sektoru itd... Nikad niko iz te stranke da progovori o ekonomskoj situaciji, pa makar i lažno... SDP i SBB makar ponekad nešto slažu, provale se, ali ovi jok... kao da je njihova percepcija da su to apsolutno nepotrebne stvari
On igranje sudbinom miliona očajnika koji su taoci njegove koruptokracije koju naziva "plejadom kadrova"(
- KatarinaKosaca
#11784 Re: SDA-All about
Možda nehtijući ali si otvorio jedno jako interesantno pitanje. Ne, samo u Grasu, ni u trafici. Dakle, zakonski moraš uraditi ljekarski od svojih para gdje god da se zapošljavaš. Nekad je bilo 50KM, sad ne znam. Ovaj tihićeg odgovor sasvim jasno pokazuje kako naši političari sebe vide kao supraljude, smatraju se nekom privilegiranom klasom, i jasno pokazuje kako u ovoj zemlji nisu svi jednaki pred zakonom i to je tako općeprihvaćeno da se i ležerno i javno o tome govori, a da nitko ništa i ne pita. Da ne govorim o njihovom đon obrazu.. već na svim primjerima viđeno i dokazano.Shahab wrote:Pa ni u GRAS se ne možeš zaposliti bez ljekarskog pregleda a on smatra normalnim da donosi sudbinske odluke potpuno izbezumljen i neuračunljiv.
- vee-jay
#11785 Re: SDA-All about
Ma Suljo sad krenuo ko Breaking Bad. Bit' ce rekli mu da ima jos samo par mjeseci zivota dok je u pelenima stajao pred ogledalom 
- KatarinaKosaca
#11786 Re: SDA-All about
Neukusno do bola. NIsi ovdje ismijao Tihića nego sve ljude koji boluju od raka i koji možda usljed bolesti moraju nositi pelene.vee-jay wrote:Ma Suljo sad krenuo ko Breaking Bad. Bit' ce rekli mu da ima jos samo par mjeseci zivota dok je u pelenima stajao pred ogledalom
- vee-jay
#11787 Re: SDA-All about
KatarinaKosaca wrote:Neukusno do bola. NIsi ovdje ismijao Tihića nego sve ljude koji boluju od raka i koji možda usljed bolesti moraju nositi pelene.vee-jay wrote:Ma Suljo sad krenuo ko Breaking Bad. Bit' ce rekli mu da ima jos samo par mjeseci zivota dok je u pelenima stajao pred ogledalom
uh. tek sad vidih ko mi... povlacim sve napisano, samo da ne dobijem ban
-
StupskaBitanga
#11788 Re: SDA-All about
koliko ovaj ima života?VjecitiStudent wrote:Povratak Gargamela
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#11789 Re: SDA-All about
Umjesto da svodi životne račune,provede sa djecom i porodicom više vremena,Golum nastavlja guslati svoju priču..StupskaBitanga wrote:koliko ovaj ima života?VjecitiStudent wrote:Povratak Gargamela
Ovo nema veze sa bolešću što ću reći,svi imamo rok trajanja,tako i Suljo.Može on koliko hoće nastavljati sa ovom
pričom,ali.....:"Lučaj,lučaj,pa ćeš pajkit."
-
Sequoia
#11790 Re: SDA-All about
Ma kako da ne , kada kazes da je Rasim Delic najdeblji general najmrsavije vojske uvrideio si sve debele i mrsave ljude . Kada kazes da je Vlajki ruzan uvrijedio si sve ruzne ljude . Kada kazes je SDA lopovska uvrijedio si sve ,, casne ,, lopove koji barem imaju mjeru kada kradu . ITD i tsl ono sto je tebi neukusno nekome je jako ukusno . Dusebriznici jadnog tihica mogu biti samo oni koji su kao i on . Molim te lijepo ta rugoba i karikatura od covjeka tek se vratila iz njemacke i umjesto da nam polozi racun za operaciju i avion on mrtav hladan kaze ,, Da sam ja bio u Briselu dogovorili bi se HDZ .,, Ja u to uopce ne sumnjam da bi se ti banditi dogovorili i zabili jos jedan ekser u mrtvacki sanduk koji se zove BiH . Tihic je pucao Bosni u noge u ruke , kicmu joj slomio i sada se vratio bez mozga u glavi da vrat prereze sa svojim partneirima iz 1991 godine. 22 godine fasticke stranke srpske i hrvatske provenijencije u zagrljaju sa ljuskim otpadom koji se zove SDA unistavaju ovu drzavu i ovaj narod do kosmickih granica. a ti meni o ukusu i neukusu . Degustibus non est disputandum .KatarinaKosaca wrote:Neukusno do bola. NIsi ovdje ismijao Tihića nego sve ljude koji boluju od raka i koji možda usljed bolesti moraju nositi pelene.vee-jay wrote:Ma Suljo sad krenuo ko Breaking Bad. Bit' ce rekli mu da ima jos samo par mjeseci zivota dok je u pelenima stajao pred ogledalom
-
Sequoia
#11791 Re: SDA-All about
Ma mogu ja prije njega keknuti samo ako ja krepam radovace se par fasista zato sto je jos jedan balija otisao u vjecna lovista . A kada gargamel rikne u Bi H ce biti vece slavlje nego li ono od prije 3 dana .prljavi Hare wrote:Umjesto da svodi životne račune,provede sa djecom i porodicom više vremena,Golum nastavlja guslati svoju priču..StupskaBitanga wrote:koliko ovaj ima života?VjecitiStudent wrote:Povratak Gargamela![]()
Ovo nema veze sa bolešću što ću reći,svi imamo rok trajanja,tako i Suljo.Može on koliko hoće nastavljati sa ovom
- Shahab
#11792 Re: SDA-All about
Sequoia wrote:Ma kako da ne , kada kazes da je Rasim Delic najdeblji general najmrsavije vojske uvrideio si sve debele i mrsave ljude . Kada kazes da je Vlajki ruzan uvrijedio si sve ruzne ljude . Kada kazes je SDA lopovska uvrijedio si sve ,, casne ,, lopove koji barem imaju mjeru kada kradu . ITD i tsl ono sto je tebi neukusno nekome je jako ukusno . Dusebriznici jadnog tihica mogu biti samo oni koji su kao i on . Molim te lijepo ta rugoba i karikatura od covjeka tek se vratila iz njemacke i umjesto da nam polozi racun za operaciju i avion on mrtav hladan kaze ,, Da sam ja bio u Briselu dogovorili bi se HDZ .,, Ja u to uopce ne sumnjam da bi se ti banditi dogovorili i zabili jos jedan ekser u mrtvacki sanduk koji se zove BiH . Tihic je pucao Bosni u noge u ruke , kicmu joj slomio i sada se vratio bez mozga u glavi da vrat prereze sa svojim partneirima iz 1991 godine. 22 godine fasticke stranke srpske i hrvatske provenijencije u zagrljaju sa ljuskim otpadom koji se zove SDA unistavaju ovu drzavu i ovaj narod do kosmickih granica. a ti meni o ukusu i neukusu . Degustibus non est disputandum .KatarinaKosaca wrote:Neukusno do bola. NIsi ovdje ismijao Tihića nego sve ljude koji boluju od raka i koji možda usljed bolesti moraju nositi pelene.vee-jay wrote:Ma Suljo sad krenuo ko Breaking Bad. Bit' ce rekli mu da ima jos samo par mjeseci zivota dok je u pelenima stajao pred ogledalom
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#11793 Re: SDA-All about
Nije ti to baš isto.Proslava plasmana repke u Brazil je izmamila ljude na ulice da slave,a ovo će biti više ono.....,Sequoia wrote:Ma mogu ja prije njega keknuti samo ako ja krepam radovace se par fasista zato sto je jos jedan balija otisao u vjecna lovista . A kada gargamel rikne u Bi H ce biti vece slavlje nego li ono od prije 3 dana .prljavi Hare wrote: Umjesto da svodi životne račune,provede sa djecom i porodicom više vremena,Golum nastavlja guslati svoju priču..![]()
ma znaš,u krugu porodice.
P.S.Mada ne vidim šta će se to promijeniti u ovoj razbojničkoj družini ni kada Sulje ne bude bilo.Preuzeće konce
u svoje ruke onaj Alijin mali i nikakvog dobra ni tu ne vidim.Naprotiv.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#11794 Re: SDA-All about
Tihić je jedne prilike izjavio da mora biti stalno u vlasti jer se brine o tri hiljade ''svojih'' ljudi. Dakle, ne brinite se on se je već psiho-klonirao tri hiljade puta tako da će i poslije Tihića ostati tihići, koji će nastaviti njegovo životno (ne)djelo.
Last edited by antimobbing on 18/10/2013 08:42, edited 1 time in total.
-
Sequoia
#11795 Re: SDA-All about
Taj Tihic je o drzavnom trosku otisao u New York i posjetio muhameda Sacirbeya zvanog Mo koji je tada pod istragom Protiv njega je BiH podigla optuzinicu protiv zloupotrebe polozaja i trosenja enormnih suma novca na hotele kurve i bog te pito sta vec . Taj razbojnik( ministar vanjskih poslova Bosne i Herc a ne zna bosanski jezik ) koji je dijelio Bosnu sa njenim dusmanima ( Atina Zeneva ) ( on je priznao RS jos prije Daytona ) u stilu Jelavica , Ilijasevica Come ...porucuje da ne vjeruje BiH tuzilastvu i da ostaje u N-Y . Tog i Takvog,, muhameda,, koji nosi narukvicu oko ruke kao kakav mafijas posjecuje tihic koji je tada men se cini bio clan predsjednistva BiH . Predsjednik drzave posjecuje krimnilca koji je opljackao tu istu drzavu .
O drzavnom trosku kao da ide u posjet Clintonu a ne hohstapleru koji je pljackao bosnu zato sto mu je babo bio sa Alijom mladi musliman. Tihic je po povratku bio sucen sa novinarskim pitanjima na koja je lakonski odgovarao : ZNATE MI SMO RODJACI PREKO NANE ,,
Tihi Gargamel je cak bio i ponosan na tu rodbinsku vezu i njemu je bila cast u stvari da upozna tog krimosa jer u ratu nazalost nije imao tu priliku .
O drzavnom trosku kao da ide u posjet Clintonu a ne hohstapleru koji je pljackao bosnu zato sto mu je babo bio sa Alijom mladi musliman. Tihic je po povratku bio sucen sa novinarskim pitanjima na koja je lakonski odgovarao : ZNATE MI SMO RODJACI PREKO NANE ,,
-
Sequoia
#11796 Re: SDA-All about
Mozda ali ja vec imam sampanjac spreman kada nas napusti ta i slicna olos . Vecina stanovnika BiH trosi 3 marke dnevno na svoje dnevne potrebe . koliko Gargamel tihi trosi ? Ma krepaj , crkni i on i svaki SDA ovac koji je unistio i drzavu i narod .antimobbing wrote:Tihić je jedne prilike izjavio da mora biti stalno u vlasti jer se brine o tri hiljade ''svojih'' ljudi. Dakle, ne brinite se on se je već psiho-klonirao tri hiljade puta tako da će i poslije Tihića ostati tihići, koji će nastaviti njegovo životno (ne)djelo.
PS HDZ i velikosrpske stranke barem ne kriju da unistavaju Bosnu ( otvoreno i transparetno , prvo topovima i logorima a onda politicki ) dok ovi SDA ( i ne samo oni ) pod plastom brige poharase drzavu ko cunami . Kada ce izbori da Komsicu damo glas .
Jos da Divjak i Vikic osnuju stranku pa da pometemo smece celicnom metlom
- Styling
#11797 Re: SDA-All about
Fol je samo u tome da Suljo nigdje ne rai i njegov "profesionalni" angažman je predsjednik SDA. Oni mu sigurno neće tražiti ljekarsko uvjerenje.KatarinaKosaca wrote:Možda nehtijući ali si otvorio jedno jako interesantno pitanje. Ne, samo u Grasu, ni u trafici. Dakle, zakonski moraš uraditi ljekarski od svojih para gdje god da se zapošljavaš. Nekad je bilo 50KM, sad ne znam. Ovaj tihićeg odgovor sasvim jasno pokazuje kako naši političari sebe vide kao supraljude, smatraju se nekom privilegiranom klasom, i jasno pokazuje kako u ovoj zemlji nisu svi jednaki pred zakonom i to je tako općeprihvaćeno da se i ležerno i javno o tome govori, a da nitko ništa i ne pita. Da ne govorim o njihovom đon obrazu.. već na svim primjerima viđeno i dokazano.Shahab wrote:Pa ni u GRAS se ne možeš zaposliti bez ljekarskog pregleda a on smatra normalnim da donosi sudbinske odluke potpuno izbezumljen i neuračunljiv.
- ultima_palabra
#11798 Re: SDA-All about
Radi u Domu naroda, ali to mu svakako nije previše bitno.Styling wrote:Fol je samo u tome da Suljo nigdje ne rai i njegov "profesionalni" angažman je predsjednik SDA. Oni mu sigurno neće tražiti ljekarsko uvjerenje.KatarinaKosaca wrote:Možda nehtijući ali si otvorio jedno jako interesantno pitanje. Ne, samo u Grasu, ni u trafici. Dakle, zakonski moraš uraditi ljekarski od svojih para gdje god da se zapošljavaš. Nekad je bilo 50KM, sad ne znam. Ovaj tihićeg odgovor sasvim jasno pokazuje kako naši političari sebe vide kao supraljude, smatraju se nekom privilegiranom klasom, i jasno pokazuje kako u ovoj zemlji nisu svi jednaki pred zakonom i to je tako općeprihvaćeno da se i ležerno i javno o tome govori, a da nitko ništa i ne pita. Da ne govorim o njihovom đon obrazu.. već na svim primjerima viđeno i dokazano.Shahab wrote:Pa ni u GRAS se ne možeš zaposliti bez ljekarskog pregleda a on smatra normalnim da donosi sudbinske odluke potpuno izbezumljen i neuračunljiv.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#11799 Re: SDA-All about
Intervju koji je sinoć imao Tihić i ono što je govorio jeste dokaz da je sve ISTINA ono što ljudi već mjesecima na ovom forumu pišu, a to je da se je vladajuća kriminalna halka multi-milionera iz SDA u potpunosti odrodila od vlastitog naroda i totalno izgubila vezu sa stvarnim životom.Shahab wrote: Najjača izjava je bila kada je na pitanje kalašture Duške da li se smatra sposobnim za rad, rekao "i rad je neka vrsta terapije"...![]()
![]()
On igranje sudbinom miliona očajnika koji su taoci njegove koruptokracije koju naziva "plejadom kadrova"(![]()
) smatra postoperacionom terapijom. Pa ni u GRAS se ne možeš zaposliti bez ljekarskog pregleda a on smatra normalnim da donosi sudbinske odluke potpuno izbezumljen i neuračunljiv.
Tihić se ponaša kao da će živjeti još najmanje hiljadu godina i da će mu milioni koje je (i)legalno otuđio od ovog naroda i države donijeti vječni život na ovom svijetu, a evidentno je da svi kao on tako razmišljaju.
Radi se o teškom psihopatskom poremećaju i što je najžalosnije takvi ljudi odlučuju o sudbini miliona poreskih obveznika koji ih financiraju (čitaj koje bezočno (i)legalno svakodnevno pljačkaju putem razno-raznih harača i poreza, kao što je PDV).
- jon_jovi
#11800 Re: SDA-All about
Naravno, ali to je prvenstveno stoga što je SDA privatna prćija porodice Izetbegović. Ostalo su ulizice. Sindrom ASSAD