Tako je rođo.vernes81 wrote:Uljdbeni nositelji ne zasluzuju losije.
Što bi rekli mi latini: Nerd manet nerd.
Tako je rođo.vernes81 wrote:Uljdbeni nositelji ne zasluzuju losije.
Jes da sam zivio 3 god u Mostaru ali nemam rodbine dole.Hafis wrote:Tako je rođo.vernes81 wrote:Uljdbeni nositelji ne zasluzuju losije.
Studirao si na Džemi?vernes81 wrote:Jes da sam zivio 3 god u Mostaru ali nemam rodbine dole.Hafis wrote:Tako je rođo.vernes81 wrote:Uljdbeni nositelji ne zasluzuju losije.
Bravo LustereBHCluster wrote:P.S.
Kaze (Ante) da se je uspjeo osloboditi mrznje, i da je uspjeo da pronade pravog sebe. Dans zivi sretnije nego prije a kazetu srecu je upotpunilo upoznavanje Onura mladog Njemca (Turskog porijekla), planiraju se vjencati na proljece! Kazu da ce vjencanje biti tradicionalno Tursko-Hrvatsko kao u stara dobra vremena.
Doduse jos nije niko od nas nije stigao Antin i tvoj nivo ali polako trudimo se.Hafis wrote:Bravo LustereBHCluster wrote:P.S.
Kaze (Ante) da se je uspjeo osloboditi mrznje, i da je uspjeo da pronade pravog sebe. Dans zivi sretnije nego prije a kazetu srecu je upotpunilo upoznavanje Onura mladog Njemca (Turskog porijekla), planiraju se vjencati na proljece! Kazu da ce vjencanje biti tradicionalno Tursko-Hrvatsko kao u stara dobra vremena.![]()
Samo tako nastavi.
I onda kažu internet kvari omladinu. Čovjek se ovdje gotovo potpuno opismenio, a koliko vidim toliko se usavršio da je počeo i šaljive tekstove pisati.
Andrić je dobio nasljednika
Ma čim si ti jedeno vrijeme Radobolje pio, bit će nešto od tebevernes81 wrote:Doduse jos nije niko od nas nije stigao Antin i tvoj nivo ali polako trudimo se.Hafis wrote:Bravo LustereBHCluster wrote:P.S.
Kaze (Ante) da se je uspjeo osloboditi mrznje, i da je uspjeo da pronade pravog sebe. Dans zivi sretnije nego prije a kazetu srecu je upotpunilo upoznavanje Onura mladog Njemca (Turskog porijekla), planiraju se vjencati na proljece! Kazu da ce vjencanje biti tradicionalno Tursko-Hrvatsko kao u stara dobra vremena.![]()
Samo tako nastavi.
I onda kažu internet kvari omladinu. Čovjek se ovdje gotovo potpuno opismenio, a koliko vidim toliko se usavršio da je počeo i šaljive tekstove pisati.
Andrić je dobio nasljednika
Ante sa zapadne strane rijetko vidi Neretvu....to mu je njegova borba dala...vernes81 wrote:
Nemojte tako kolega snimljen je nastavak gdje Ante seta istocnom stranom (doduse vjerovatno je prvi pratizan u hrvata izdao naredbu da se mali provoda i sve uredno zabiljezi).
Vi ste ipak romanskoga podrijetla....nije krv voda...Hafis wrote:Tako je rođo.vernes81 wrote:Uljdbeni nositelji ne zasluzuju losije.
Hafiz, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post
vodi ga kuci ako ti je dobarAlfons Kauders wrote:Ostavite mi doktora na miru!
I ona zna da su prnuli u chabar, pa ovu diskusiji vidi kao prijemni za NVZ. Valja jope ustranku!
Koliko zadnje znam stanje joj se stabiliziralo nakon pokušaja rezanja vena, pošto sam joj rekao da sam trenutno dupke pun, i da nemam prostora ni vremena za nove pomake na onom planu..znaš već na što mislimPoint. wrote:Gdje ona Sara da malo jope raspameti uljudbenog.