pepeljara wrote:Raja otisli mi tockici na tus kabini (starija kabina) ne pitajte zasto.
Gdsje u sa mogu pogledati asortiman toga?
Bio sam u peny ispod tunela, imaju samo novije proizvodnje. Imal jos gdje u sa ?
primus balkan??obi??
pepeljara wrote:Raja otisli mi tockici na tus kabini (starija kabina) ne pitajte zasto.
Gdsje u sa mogu pogledati asortiman toga?
Bio sam u peny ispod tunela, imaju samo novije proizvodnje. Imal jos gdje u sa ?
Ma meni ne treba nesto ovakvo sto se nosi kao dio "vanjske" odjece, nego oni sto idu ispod odjece. Naime, imam jednu svecanost uskoro i haljinu za koju treba takva vrsta donjeg vesa, da bi ona stajala pravilno. Trazila sam po internetu ali sve se uglanvom svodi na ove topice kao gore na slici. Meni bas treba korzet iz XVIII stoljeca, kao sto neko napisa gore.Ujedam wrote:naruči ženo sa ebayailkbahar wrote:gdje se u sa moze kupiti korzet, ali pravo, više kao steznik a ne ono kao seksi donji ves. treba mi bas pravi korzet koji moze da se steze prema potebi, sa vrpcama.moj savjet, ja ih nosim sa hlačama, neupadne dabome
i extra su
jedan sam našla fantastičan u azelu prije par godina.
like this:
to sam ja i mislio, rijetko se to može gdje naći, a i vidio sam samo na slikama i filmovima, sad šta su oni tu skontali pa mene počeli osuđivati, ja ne bih znao...ilkbahar wrote: Ma meni ne treba nesto ovakvo sto se nosi kao dio "vanjske" odjece, nego oni sto idu ispod odjece. Naime, imam jednu svecanost uskoro i haljinu za koju treba takva vrsta donjeg vesa, da bi ona stajala pravilno. Trazila sam po internetu ali sve se uglanvom svodi na ove topice kao gore na slici. Meni bas treba korzet iz XVIII stoljeca, kao sto neko napisa gore.
p.s da li je ovaj korzet dok ga nosis neugodan, i doprinosi li i koliko tvom pravilnom drzanju?
Pogledaj po netu malo bolje.. ne znam fkt gdje možeš naći baš one korzete iz XVIII stoljeća. Pravilno držanje moraš sebi u glavu sama utuviti, to ti neće pomoći nijedan korzet.ilkbahar wrote:
Ma meni ne treba nesto ovakvo sto se nosi kao dio "vanjske" odjece, nego oni sto idu ispod odjece. Naime, imam jednu svecanost uskoro i haljinu za koju treba takva vrsta donjeg vesa, da bi ona stajala pravilno. Trazila sam po internetu ali sve se uglanvom svodi na ove topice kao gore na slici. Meni bas treba korzet iz XVIII stoljeca, kao sto neko napisa gore.
p.s da li je ovaj korzet dok ga nosis neugodan, i doprinosi li i koliko tvom pravilnom drzanju?
Imam ja jedan ovakav slican samo bijeli veze se pozadi meni se cini da sam ga uzela u Azelu i uopce ne steze ,inace nosim ga navecer u grad.Ujedam wrote:naruči ženo sa ebayailkbahar wrote:gdje se u sa moze kupiti korzet, ali pravo, više kao steznik a ne ono kao seksi donji ves. treba mi bas pravi korzet koji moze da se steze prema potebi, sa vrpcama.moj savjet, ja ih nosim sa hlačama, neupadne dabome
i extra su
jedan sam našla fantastičan u azelu prije par godina.
like this:
hvala!! ako nadjem tamo castim teJThomas wrote:bude u tempu u lukavici, gazdina rakija prijedor i srbijanskih...
jel ti treba sjeme ili baš paprika? ja sam sjeme naručivala preko neta iz Srbije, dođe poštom za par danamirche_ wrote:Gdje nabaviti najljuću papričicu Trinidad Scorpion MORUGA
VenomousV wrote:prekrizena kamera jer nema slike a ne zabranjeno slikanje

jesi bio kad u penny-u? jesi vidio koliko oni artikala imaju? znas li koliko bi vremena trebalo da se sve to uslika?uglavnomja wrote:VenomousV wrote:prekrizena kamera jer nema slike a ne zabranjeno slikanje
hebogati, imas web, nesto prodajes, a nemas sliku![]()
uslikas mobitelom i posaljes developerumislim ono
![]()
nema bosanskog bizMisa nidje![]()
zamisli ikein katalog, fali pola slika, a pise sta je i koliko kosta![]()
![]()
a zabranjeno slikanje je praksa po radnjama
Bilo je i u Jysku.BeatrixSA wrote:Gdje u SA kupiti plasticne kucne biljke? Znaci nesto tipa fikus, palma, drvo zivota itd., ali plasticno. Gledala sam u nekim cvjecarama, na pijaci (ciglane), par trznih centara... nigdje nema. Nisam bila u OBIju, ali po nekim prijasnjim iskustvima OBI je preskup... Ima li neko ideja? Ne trazim plasticno cvijece, orhideje i to, trebam nesto onako vece, konkretnije. Hvala unaprijed!
Ima prekrasnog plastičnog cvijeća svih vrsta u RETRO HOME na Ilidži, u Grand Centru na spratu. Svega ima, i većeg i manjeg. Kvalitetno je, nije kičasto nimalo.Internetowska wrote:Bilo je i u Jysku.BeatrixSA wrote:Gdje u SA kupiti plasticne kucne biljke? Znaci nesto tipa fikus, palma, drvo zivota itd., ali plasticno. Gledala sam u nekim cvjecarama, na pijaci (ciglane), par trznih centara... nigdje nema. Nisam bila u OBIju, ali po nekim prijasnjim iskustvima OBI je preskup... Ima li neko ideja? Ne trazim plasticno cvijece, orhideje i to, trebam nesto onako vece, konkretnije. Hvala unaprijed!
uglavnomja wrote:u pennyu da
a da li si ti ikada otvorila web strainicu neke firme izvan bh? recimo vec spomenutu ikeu?
ne postoji firma koja nesto prodaje, a da nema web stranicu sa svakom sitnicom koja se prodaje, sa slikom, opisom, cijenom, stanjem na lageru, nacinom dostave, bla bla bla....
firma 10 puta veca od pennya, svaki serafcic "uslikan" i postavljen na stranici.
sto je najgore penny ima skroz ok web, sa svim cakama, trazenjem po spisku, u trazilici ... zato je vece cudo sto nemaju sve slike.
ako su vec platili nekome da napravi web mogli su doplatiti da poskida slike sa weba dobavljaca, kao sto svi rade. Niko ne hoda po radnji i ne slika proizvode
izasla je danas ponuda na citydealu za test intolerancije na hranu, ako za to pitasjoooj wrote:U kojoj privatnoj poliklinici je moguce uraditi alergo test!?
Ima Retro i u Alti,možda je bliže,ko je vec pitao..bumboo wrote:Ima prekrasnog plastičnog cvijeća svih vrsta u RETRO HOME na Ilidži, u Grand Centru na spratu. Svega ima, i većeg i manjeg. Kvalitetno je, nije kičasto nimalo.Internetowska wrote:Bilo je i u Jysku.BeatrixSA wrote:Gdje u SA kupiti plasticne kucne biljke? Znaci nesto tipa fikus, palma, drvo zivota itd., ali plasticno. Gledala sam u nekim cvjecarama, na pijaci (ciglane), par trznih centara... nigdje nema. Nisam bila u OBIju, ali po nekim prijasnjim iskustvima OBI je preskup... Ima li neko ideja? Ne trazim plasticno cvijece, orhideje i to, trebam nesto onako vece, konkretnije. Hvala unaprijed!
nema na cemu, nadam se da ces rijesiti problemejoooj wrote:Htjela sam uraditi na sve i svastaquarterback wrote:izasla je danas ponuda na citydealu za test intolerancije na hranu, ako za to pitasjoooj wrote:U kojoj privatnoj poliklinici je moguce uraditi alergo test!?Imam upitnicu za bolnicu, ali vec sam i ranije imala pa mi nisu htjeli raditi jer nisam suzila na sta sumnjam. Za to vrijeme cetiri puta zavrsim u hitnoj s gusenjem, jer mi tablete ne pomognu.
A mozda za pocetak pokusam i sa ovim, hvala.
Super, hvala puno svima, pogledacu u Jysku i RetruCherryLips wrote:Ima Retro i u Alti,možda je bliže,ko je vec pitao..bumboo wrote:Ima prekrasnog plastičnog cvijeća svih vrsta u RETRO HOME na Ilidži, u Grand Centru na spratu. Svega ima, i većeg i manjeg. Kvalitetno je, nije kičasto nimalo.Internetowska wrote: Bilo je i u Jysku.