Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
@black Stigao Cocoa Morado/Oud Cadenza. Definitivno ima dnk Oud Maracuje, Ombre Nomada, ali puno suptilniji u liniji.
Na otvaranju definitivno miris ouda, dima, ali ne toliko agresivno kao Oud Maracuja/Ombre Nomade. Puno njezniji, ima cvijetnih nota, blazi, sladji.
Oud prisutan, ali ne dominantan i jak. Dovoljno sladak, ali ne previse da gusi.
Odlicna stvar. Imam Ombre Nomade, kao dominantnog "rodjaka" u ovoj liniji, sad ovu kopiju Oud Cadenze, mislio sam uzimati i Oud Maracuja, ali pored ova dva je definitivno visak.
BHF_Manijak wrote: ↑13/02/2025 19:16
@black Stigao Cocoa Morado/Oud Cadenza. Definitivno ima dnk Oud Maracuje, Ombre Nomada, ali puno suptilniji u liniji.
Na otvaranju definitivno miris ouda, dima, ali ne toliko agresivno kao Oud Maracuja/Ombre Nomade. Puno njezniji, ima cvijetnih nota, blazi, sladji.
Oud prisutan, ali ne dominantan i jak. Dovoljno sladak, ali ne previse da gusi.
Odlicna stvar. Imam Ombre Nomade, kao dominantnog "rodjaka" u ovoj liniji, sad ovu kopiju Oud Cadenze, mislio sam uzimati i Oud Maracuja, ali pored ova dva je definitivno visak.
probacu kad mi dodje pod ruku tj nos po tvojoj recenziji djeluje mi dobar, oud maracuju nisam probao tj nista od Crivellia.
jesi li sa ebay narucio na kraju ili..?
Jesam, stiglo za heftu. Jedino sto sam nasao je da iz UK frajer salje za BiH, barem ovaj parfem.
UPS-om doslo. Shipping me oder'o, ali jebi ga, skoro k'o sam parfem.
BHF_Manijak wrote: ↑13/02/2025 19:54
Jesam, stiglo za heftu. Jedino sto sam nasao je da iz UK frajer salje za BiH, barem ovaj parfem.
Sunrise miriše kao sok od cijeđene narandže, mada je i ovaj sunset opasan
Meni je sand dunes bolji...
I meni je malo bolji sand dunes, može za hladnije dane bez problema. Ovaj sunrise mi je više svježiji, vidjet ćemo trajnost.
Ostalo je još na policama, ima i obična i intense verzija
Veceras mi doslo par parfema sa Notina. Bentley Intense kao sto su ga i opisali, teska artiljerija ko voli ove mirise. Ali ljudi kako ovo cudo Mauboussin Star lijepo mirise, to je nevjerovatno. Definitivno cu uzeti jos par komada nek ima u pricuvi.
rida1976 wrote: ↑15/02/2025 23:23
Veceras mi doslo par parfema sa Notina. Bentley Intense kao sto su ga i opisali, teska artiljerija ko voli ove mirise. Ali ljudi kako ovo cudo Mauboussin Star lijepo mirise, to je nevjerovatno. Definitivno cu uzeti jos par komada nek ima u pricuvi.
Sutra su na redu 3 Lalique uratka
Da sam sebe citiram:
eltroxin wrote: ↑27/08/2024 19:26
Ljudi, kupujte ovo. Nerealno jeftino i dobro. Inace Mauboussin pravi super kvalitetne parfeme a mogu se naci jeftinije nego i Lalique parfemi.
Na notino.hr 25€
Sa Notina isto preporucujem Boucheron Singulier, kvalitetan proljece/ljeto miris, niska cijena.
@nauticamid Sunrise nisam testirao, samo jedan sprej, sunset traje 4 do 5h, sinoć probao.
Ne očekujem svakako neku trajnost tipa 10h, svakako sam ih kupio da mi budu parfemi "pri ruci"
rida1976 wrote: ↑15/02/2025 23:23
Sutra su na redu 3 Lalique uratka
Da sam sebe citiram:
eltroxin wrote: ↑27/08/2024 19:26
Ljudi, kupujte ovo. Nerealno jeftino i dobro. Inace Mauboussin pravi super kvalitetne parfeme a mogu se naci jeftinije nego i Lalique parfemi.
Na notino.hr 25€
Sa Notina isto preporucujem Boucheron Singulier, kvalitetan proljece/ljeto miris, niska cijena.
Pretpostavljam da nema dostave za BiH sa notino. hr.?
Stiglo nešto robe ako neko bude zainteresovan nek šibne PP
Ysl Libre Le Parfum 90 ml - celfoan
Miss Dior EDP 50 ml - celofan
Valentino Born in Roma Uomo Travel Exclusive 100 ml + 15 ml EDT - celofan
Guerlain Habit Rouge L'instinct EDT Intense 100 ml - celofan
JPG La Belle Paradise Garden EDP 100 ml - tester
JPG Divine EDP 100 ml - tester
G.A My Way Nectar EDP 100 ml - tester
Lancome La vie est belle l'elixir EDP 50 ml - tester
C.H Bad Boy Extreme EDP 100 ml - tester
BHF_Manijak wrote: ↑13/02/2025 19:54
Oud Maracuja imas u Inomi SCC za probat.
ti se bas izvalio al' opet je manje od originala
@Leon16v
Ma definitivno, izaslo me s postarinom oko 75 dolara, a Oud Cadenza znam da nece ici ispod 400KM u Inomi ili 300 kod preprodavaca, tako da opet znatno jeftinije sam prosao.
Zivo me interesuje koliko je ova koipija blizu originalu odnosno Oud Cadenzi. Nema zasad nigdje tester za nabaviti, tako da cu morati pricekati da u Inomu dodje, ali ovaj Cocoa Morado je stvarno top.
Leglo par parfema u zadnje vrijeme, pripreme za proljece/ljeto..nesto cijelih boca ( HDP 1.1, Prada Carbon, Missoni Wave, Nautica Voyage, Montblanc Individuel) i nesto dekant-a ( Acqva di Sale i JPG Le Bau Garden)
HDP 1.1 je my cup of tea definitivno, nista slicno do sad nisam mirisao
rida1976 wrote: ↑24/02/2025 21:15
Leglo par parfema u zadnje vrijeme, pripreme za proljece/ljeto..nesto cijelih boca ( HDP 1.1, Prada Carbon, Missoni Wave, Nautica Voyage, Montblanc Individuel) i nesto dekant-a ( Acqva di Sale i JPG Le Bau Garden)
HDP 1.1 je my cup of tea definitivno, nista slicno do sad nisam mirisao