animals wrote:Znas li ti uopce sta je genocid..
U novije vrijeme , su ga pocinili Turci, Nijemci i Srbi..
A Izrael, samo se brani..gdje su te masovne grobnice, koje su oni napravili..
I zaboravi ove majmune ISIL..
eto nek ti znas.
animals wrote:Znas li ti uopce sta je genocid..
ja ne navijam pristrano..budza wrote:animals wrote:Znas li ti uopce sta je genocid..
eto nek ti znas.
Ocigledno da je tebi ovo sport zato su fulao temu, zamisli opravdavati jedan zlocin drugim zlocinom, treba da bude sramota.animals wrote: ja ne navijam pristrano..
Ne opravdavam nista..samo vi nastavite, u svom zanosu..BHCluster wrote:Ocigledno da je tebi ovo sport zato su fulao temu, zamisli opravdavati jedan zlocin drugim zlocinom, treba da bude sramota.animals wrote: ja ne navijam pristrano..
Ma jok evo sta si napisala:animals wrote:Ne opravdavam nista..samo vi nastavite, u svom zanosu..BHCluster wrote:Ocigledno da je tebi ovo sport zato su fulao temu, zamisli opravdavati jedan zlocin drugim zlocinom, treba da bude sramota.animals wrote: ja ne navijam pristrano..
Znaci zlocine Turaka, Njemaca, Srba, ISIL-a su tu da opravdaju zlocine Izraela. Sramota.animals wrote:Znas li ti uopce sta je genocid..
Sta bi ti napravio sa Izraelom, kad si tako pametan..BHCluster wrote:
Znaci zlocine Turaka, Njemaca, Srba, ISIL-a su tu da opravdaju zlocine Izraela. Sramota.
Ne Palestinci nego teroristicka organizacija Hamas. Sigurnost Izraela kao drzave mora da bude prioritet broj 1 za citav svijet, problem nastaje zato sto je Izrael okupirao zemlju koja je dezignirana za buducu Palestinsku drzavu prema Oslu. A to da je Izrael okupator suove institucije rekle pa da ponovim opet:animals wrote:Sta bi ti napravio sa Izraelom, kad si tako pametan..BHCluster wrote:
Znaci zlocine Turaka, Njemaca, Srba, ISIL-a su tu da opravdaju zlocine Izraela. Sramota.
ono sto bi im napravili Palestinci..da ih zbrisu sa lica zemlje, jel da..
pa da jesu ne bih vas pitao je li cionist ili ne.klonite se predrasuda,g.ludžakLudzak wrote: Ne znam ja je li on cionist. Vama Bošnjama su ionako svi Jevreji čifuti i cionisti.
Bošnjak isto, ali potpuno drugačiji nego vi. Vi novokomponovani Bošnjaci ste okrenuti Turskoj, dok ja nisam. Meni je bitnija moja država od svih drugih. Ja nisam onaj koji će na svaki pomen Izraela i Jevreja govoriti 'Ubij Židove' kao što vi to radite.Stjui wrote:pa da jesu ne bih vas pitao je li cionist ili ne.klonite se predrasuda,g.ludžakLudzak wrote: Ne znam ja je li on cionist. Vama Bošnjama su ionako svi Jevreji čifuti i cionisti....i još vezano za ovo "vama bošnjama"...šta ste vi,if you don't mind me asking?
ma dajte se ne provaljujte,g.ludžak...Ludzak wrote: Bošnjak isto, ali potpuno drugačiji nego vi. Vi novokomponovani Bošnjaci ste okrenuti Turskoj, dok ja nisam. Meni je bitnija moja država od svih drugih. Ja nisam onaj koji će na svaki pomen Izraela i Jevreja govoriti 'Ubij Židove' kao što vi to radite.
A da vama nisu svi cionisti Jevreji ne bi vi u sred Beča uzvikivali 'Ubij Židove!'.
Ja volim te koji na nedostatak argumenata kažu 'ne provaljuj se'.Stjui wrote:ma dajte se ne provaljujte,g.ludžak...Ludzak wrote: Bošnjak isto, ali potpuno drugačiji nego vi. Vi novokomponovani Bošnjaci ste okrenuti Turskoj, dok ja nisam. Meni je bitnija moja država od svih drugih. Ja nisam onaj koji će na svaki pomen Izraela i Jevreja govoriti 'Ubij Židove' kao što vi to radite.
A da vama nisu svi cionisti Jevreji ne bi vi u sred Beča uzvikivali 'Ubij Židove!'.
nema,g.ludžak,"ubiste" argumentima.ja evo,do maloprije,nisam ni znao da sam pisao "ubij židove" po fejsbukuLudzak wrote: Ja volim te koji na nedostatak argumenata kažu 'ne provaljuj se'.
Gdje sam ja to napisao da mi je Turska vaznija od Bosne i Hercegovine? Zalosno je vidjeti da se tema "Izrael je opet pocinio zlocin!" pise ovako.Ludzak wrote:Bošnjak isto, ali potpuno drugačiji nego vi. Vi novokomponovani Bošnjaci ste okrenuti Turskoj, dok ja nisam. Meni je bitnija moja država od svih drugih. Ja nisam onaj koji će na svaki pomen Izraela i Jevreja govoriti 'Ubij Židove' kao što vi to radite.
Možda nisi ti ali jesu tvoji nacionalni predstavnici. Busaju se u prsa kako su veliki patrioti i Bošnjaci tako sto im mržnja izlazi iz usta.Stjui wrote:nema,g.ludžak,"ubiste" argumentima.ja evo,do maloprije,nisam ni znao da sam pisao "ubij židove" po fejsbukuLudzak wrote: Ja volim te koji na nedostatak argumenata kažu 'ne provaljuj se'.
pa i vaši su,a onda se komotno može pretpostaviti za vas ono što vi pretpostavljate za meneLudzak wrote: Možda nisi ti ali jesu tvoji nacionalni predstavnici. Busaju se u prsa kako su veliki patrioti i Bošnjaci tako sto im mržnja izlazi iz usta.
I vaši, i naši, i njihovi su genocidna govna. Naučite živiti s time.Stjui wrote:pa i vaši su,a onda se komotno može pretpostaviti za vas ono što vi pretpostavljate za meneLudzak wrote: Možda nisi ti ali jesu tvoji nacionalni predstavnici. Busaju se u prsa kako su veliki patrioti i Bošnjaci tako sto im mržnja izlazi iz usta..hajde da se više ne vrtimo u krug,g.ludžak.
kao da čuh zvuke relativizatorskih gusli...gospodja profiterka wrote: I vaši, i naši, i njihovi su genocidna govna. Naučite živiti s time.
Ne to je mozda saz "mi smo dobri oni su losi"Stjui wrote:kao da čuh zvuke relativizatorskih gusli...gospodja profiterka wrote: I vaši, i naši, i njihovi su genocidna govna. Naučite živiti s time.jel još neko čuo?
što govori da smo narod sa izuzetno razvijenim osjećajem za pravduBenDover wrote:još nisam sreo bošnjaka koji je pro izraelac, što li to da mi je znat?
zanimljivo onda da isto tako nisam sreo bošnjaka koji je protiv genocidne turske. što li je to, da mi je znat?Stjui wrote:što govori da smo narod sa izuzetno razvijenim osjećajem za pravduBenDover wrote:još nisam sreo bošnjaka koji je pro izraelac, što li to da mi je znat?
Da se upoznamo onda.BenDover wrote:zanimljivo onda da isto tako nisam sreo bošnjaka koji je protiv genocidne turske. što li je to, da mi je znat?Stjui wrote:što govori da smo narod sa izuzetno razvijenim osjećajem za pravduBenDover wrote:još nisam sreo bošnjaka koji je pro izraelac, što li to da mi je znat?
biću protiv istoga trena kada turska počne da otvara koncentracione logore tipa gaze,kada puste u promet autobuse za neturke,kada crnim ženama(ili bilo kojim drugim neadekvatnim) u turskoj počnu namjerno izazivati sterilnost itd.BenDover wrote: zanimljivo onda da isto tako nisam sreo bošnjaka koji je protiv genocidne turske. što li je to, da mi je znat?