HS kablovska
Moderator: anex
-
old_spice
#11776 Re: HS kablovska
pa nije to neka tajna, to može svako sebi uradit
ukucati servio na google i sve će te skontati
mada ima i drugih servera osim servia, tipa universal media server itd
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#11777 Re: HS kablovska
To su stream serveri sto si napisao koliko sam ja skontao nesto slicno kao Plex pa ti sam sebi pravis stream server gledas filmove serije... a ovo sto si ti stavio su online stream serveri, ali ovdje se prica kako sam shvatio (a ne mora znaci da sam dobro shvatio) o dodatnih 2000 TV kanala???!!!!!old_spice wrote:pa nije to neka tajna, to može svako sebi uradit
-
old_spice
#11778 Re: HS kablovska
da, dodatnih 2000 kanala, koje ćeš pratiti preko tih servera, a te kanale ćeš svakako morati pronaći sam, malo je komplikovano, al može se naći
- hrasno38
#11779 Re: HS kablovska
ma dobro ne mogu reci da me interesuje bas 2000 kanala ali ako se tu moze ubosti recimo sportklub, pa jos koji strani dobar sportski kao sto je recimo sky.de to je extra a ako je rijec o 2000 kanala tima OTV Valentino e onda me bas i ne interesuje:)old_spice wrote:da, dodatnih 2000 kanala, koje ćeš pratiti preko tih servera, a te kanale ćeš svakako morati pronaći sam, malo je komplikovano, al može se naći
Doduse vidim na pik.ba da nude neke IPTV kanale pa na spiskovima svi moguci i nemoguci kanali sa nasih podrucja...e sad da li to zaista fercera ne znam
- supercali
#11780 Re: HS kablovska
Pa te kanale trazis sam
Ja sam dosao do broja 2000 onih koji me zanimaju koji su mi interesantni a od toga gledam njih mozda 30-40 kanala
Evo old spice je vjerovatno jedan od onih kojima sam objasnjavao preko pp-a jer nisam htio na temi zbog toga sto mi ke jedan forumas rekao da je imao nekih problema kad je slicno kacio sto se tice sportkluba i domacih kanala pa nisam zbog toga i necu
Ovako me ti mogu povuci da ne kazem gdje
Uglavnom samo se valja potruditi naci dobre linkove za kanale
Ja sam dosao do broja 2000 onih koji me zanimaju koji su mi interesantni a od toga gledam njih mozda 30-40 kanala
Evo old spice je vjerovatno jedan od onih kojima sam objasnjavao preko pp-a jer nisam htio na temi zbog toga sto mi ke jedan forumas rekao da je imao nekih problema kad je slicno kacio sto se tice sportkluba i domacih kanala pa nisam zbog toga i necu
- hrasno38
#11781 Re: HS kablovska
OK cuj imao problema....u drzavi gdje nije nikakv problem ubiti covjeka u sred dana, opljackati prodavnicu, otimati, tuci....problem je sto ti neko objasni kako ces nasteliti 2000 kanala. E dobro si ti sto prave probleme nek naprave jedno kolektivno povlacenje!!!!!supercali wrote:Pa te kanale trazis sam
- supercali
#11782 Re: HS kablovska
Pa apsurd
Prije mozes ocekivati posljedice za neke da kazem bezazlene stvari nego nesto ozbiljno
Nego nije tema uglavnom mozes pratiti koji god kanal zamislis a ti ih biras tj trazis
Prije mozes ocekivati posljedice za neke da kazem bezazlene stvari nego nesto ozbiljno
Nego nije tema uglavnom mozes pratiti koji god kanal zamislis a ti ih biras tj trazis
-
The Realist
#11783 Re: HS kablovska
Još nikakvih obavijesti nema?
-
StupskaBitanga
#11784 Re: HS kablovska
Ni neće biti dok ne bude nove sjednice konkurentskog vijeća na kojoj moraju donijeti zeleno svjetloThe Realist wrote:Još nikakvih obavijesti nema?
Obzirom da je kako avaz kaže nečija snaha/zaova neko intiman SDA postavljen biće to uskoro
- spree
#11785 Re: HS kablovska
moze i meni pp ako nije problemsupercali wrote:Onda sam na drugom forumu pisao na temi uglavnom ako koga zanima saljem pp
-
The Realist
#11786 Re: HS kablovska
Pa zašto zeleno svjetlo, ako je danas istekao rok za odluku?StupskaBitanga wrote:Ni neće biti dok ne bude nove sjednice konkurentskog vijeća na kojoj moraju donijeti zeleno svjetloThe Realist wrote:Još nikakvih obavijesti nema?
Obzirom da je kako avaz kaže nečija snaha/zaova neko intiman SDA postavljen biće to uskoro
-
StupskaBitanga
#11787 Re: HS kablovska
pa jeste on istekao ali oni moraju to potvrditi saopštiti i to a ako telemach već upravlja HS nezvanično to ni ne može zvanično dok ne bude crno na bijelo na papiru
-
nedims
#11788 Re: HS kablovska
Ako to nesto znaci...
Danas sam dobio pismo od Telemaca u kojem mi nude neke varijante i pakete duo, trio i jos kojesta...
S obzirom da ja nemam nikakve veze s tom kompanijom, a moj provajder je HS...moze se zakljuciti da su preuzeli mog provajdera i da su aktivnostu i toku...
Danas sam dobio pismo od Telemaca u kojem mi nude neke varijante i pakete duo, trio i jos kojesta...
S obzirom da ja nemam nikakve veze s tom kompanijom, a moj provajder je HS...moze se zakljuciti da su preuzeli mog provajdera i da su aktivnostu i toku...
-
StupskaBitanga
#11789 Re: HS kablovska
bolje ne žuri polako biće tu mamaca za nove korisnike vjerovatno boljih nego što su sada
Sačekaj vidi a svakako ti to na HS traje do kada ti važi ugovor
Sačekaj vidi a svakako ti to na HS traje do kada ti važi ugovor
-
The Realist
#11790 Re: HS kablovska
Hvala @nedims, znači to je to.
@StupskaBitanga - pa sumnjam da će biti išta bolje od ovog pola godine pola cijene.... Pogotovo što znaju da nemaju pravu konkurenciju.
@StupskaBitanga - pa sumnjam da će biti išta bolje od ovog pola godine pola cijene.... Pogotovo što znaju da nemaju pravu konkurenciju.
-
StupskaBitanga
#11791 Re: HS kablovska
pa i u Srbiji imaju istu poziciju pa daju tako te promocijeThe Realist wrote:Hvala @nedims, znači to je to.
Ne znam ako bi BH Telecom krenuo agresivnije a LOL se proširio i napredovao ovi neće sjediti skrštenih ruku
Logično mi je to
-
The Realist
#11792 Re: HS kablovska
Pa i ovo je promocija, 6 mjeseci pola pretplate, onda još 18 mjeseci puna.StupskaBitanga wrote: pa i u Srbiji imaju istu poziciju pa daju tako te promocije
Ne znam ako bi BH Telecom krenuo agresivnije a LOL se proširio i napredovao ovi neće sjediti skrštenih ruku
Logično mi je to
Telecom ne može bolje krenuti, jer ne mogu svima isto ponuditi kada je internet u pitanju, a iz privatnih izvora znam da nemaju nikakav manevarski prostor sa kanalima (a i nije da je tajna ovo). Dok oni sve naprave, trebat će im par godina, pogotovo što imaju sporiju proceduru.
A m-tel bi još više morao ulagati da bi se mogli proširiti kako treba, barem mi se čini tako, što znači da nam ostaje samo Telemach, s tim što ja znam da ništa neću potpisati ako ne bude neka ponuda kao sada.
-
StupskaBitanga
#11793 Re: HS kablovska
pa manje više ovo će im i biti stalna ili će na fonu ove formirati iduće
Ne brini neće vas iz HS tek tako ostaviti bez promocija jer im je cilj da te obavežu na 24 mjeseca i da ti ponude paket uslugu sa fiksnim telefonom
Ne brini neće vas iz HS tek tako ostaviti bez promocija jer im je cilj da te obavežu na 24 mjeseca i da ti ponude paket uslugu sa fiksnim telefonom
-
The Realist
#11794 Re: HS kablovska
Telefon mogu nuditi koliko hoće
, ja sam već odabrao paket na koji mislim preći, ako bude ponuda, a.B.d.!
- Benq
#11795 Re: HS kablovska
Jel ti problem da uslikas to pismo i da postavis ovdje da svi vidimo o cemu se tacno radi ?nedims wrote:Ako to nesto znaci...
- supercali
#11796 Re: HS kablovska
Meni nije jasno tamo pise da kupuju mh company
A kako sam shvatio hs i ova mh company su dvije firme valjda iako su valjda iste prostorije i ostalo
Moze li i zna li neko objasniti tu strukturu ko sta
Ako je ovako kako sam ja skontao oni koji su na hs ostaju na hs i nemaju nista sa telemahom
A kako sam shvatio hs i ova mh company su dvije firme valjda iako su valjda iste prostorije i ostalo
Ako je ovako kako sam ja skontao oni koji su na hs ostaju na hs i nemaju nista sa telemahom
- kloniran
#11797 Re: HS kablovska
m&h je u 100% vlasnistvu Enesa, a HS-Hkb ima vise vlasnikasupercali wrote:Meni nije jasno tamo pise da kupuju mh company
kako god ne valja sto se prodaje
nego đe je ta pp sa kanalima
- Benq
#11798 Re: HS kablovska
Meni je logo M&H samo na racunu za telefon , dok mi je internet i kablovska HS-HKB.
- supercali
#11799 Re: HS kablovska
Ne mogu vam s vana slati dok pijem kafu sa forumasicama
- kloniran