Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑01/05/2020 19:47
ove vibratore nikad niko nece ni upalit ni iskoristit. reko sam vec, kao talgo vozove, doduse talgo vozovi se jesu vozali malo.
Talgo vozovi se i dalje vozaju i odlicni su...
koliko je kompozicija kupljeno a koliko se ustvari koristi ili je potrebno? a svi su stajali 10 godina u velusicima kupili prasinu i vlagu i onda prikaceni na stare lokomotive. znaci ferariji kupljeni sa motorom golfa dvice za voznju po makadamu.
ali da ne raspravljamo o tome. samo sam naveo kao primjer. imas primjer koncarevog niskopodnog vlaka....ma sigurno desetine ovakvih primjera. kupis nesto a ne znas ni za sta ce ti ni mozes li ga koristiti.
ove vibratore nikad niko nece ni upalit ni iskoristit. reko sam vec, kao talgo vozove, doduse talgo vozovi se jesu vozali malo.
koliko je kompozicija kupljeno a koliko se ustvari koristi ili je potrebno? a svi su stajali 10 godina u velusicima kupili prasinu i vlagu i onda prikaceni na stare lokomotive. znaci ferariji kupljeni sa motorom golfa dvice za voznju po makadamu.
ali da ne raspravljamo o tome. samo sam naveo kao primjer. imas primjer koncarevog niskopodnog vlaka....ma sigurno desetine ovakvih primjera. kupis nesto a ne znas ni za sta ce ti ni mozes li ga koristiti.
Ne znam odgovor na ta pitanja, znas li ti? Koliko se koristi i koliko je potrebno? Shvatam poentu, ali imas bolji prijer od Talgo vozova, to sam samo zelio napisati. Isao sam prosle godine sa njima do Capljine, dobri su, nema sta...
6 kompozicija je kupljeno. mozda nije dobar primjer i mislim da se skrece sa teme ali mozda kontas sta sam htio reci o kupovini neceg nepotrebnog a vjerovatno i precjenjenog. eto pade mi na pamet i bimina kupovina tramvaj praonica preko sinove firme, mjenjaca za tramvaje, mnogih softwera po drzavnim firmama koji se plate debelo, instaliraju i kasnije uopste nikad ni ne koriste......
Sigurno je tacno sve sto govoris ali Talgo na ovoj lokomotivi od Sarajeva do Mostara ide super. Probao sam da se uvjerim. Dugo sam se za marku 2 kondukteru vozimo poslije rata na relaciji u vagonima bez prozora i znam sve. Vozimo sam se vozovima po EU uzduz i poprijeko, i znas sta udobnost, zvucna izolacija pa i brzina za nase uslove je top. Ne znam ko se u BH zeljeznicama dohavizao pameti i uveo reda ali ono za nase uslove korupcije i kriminala izgleda super. Znam da su dugo stajali i svasta nesto ali sad voze i super su. Ovo iz licnog iskustva. Radije sa vozom do Mostara nego sa Globturom i njima slicnim. Predlazem svakom da proba pa da onda komentarise. Pravo puno raje je pocelo da koristi voz do Ploca i cim su skontali UZP supci su prekinuli liniji u Capljini.
Ovo samo pokazuje koliko malo treba da nesto profunkcionise.
Al da se pare Peru, Peru se u 16. A ima tu i nesposobnosti papaka koji su postavljeni na pozicije i zele da se pokazu dokazu a veze s mozgom nemaju.
Ja sam mislio da će Senči fizički nasrnuti na Miletića i oteti mu onu fasciklu sa dokumentima.
A jest se bio nameračio te :"Daj mi taj papir,daj mi tu fasciklu!"
Još ga čovjek par puta kulturno odbije, ali jok, ovaj ne odustaje
Miletić postupa prema Komšiću isto kako što je to uradio u slučaju sa Lagumdžijom. Bio je jedan od njegovih ljudi od povjerenja u policiji, sjetimo se Maoče, da bi poslije razlaza sa SDP-om započeo sa aferom "Reket".
Tolike je godine proveo kao Komšićev najbliži saradnik, bio involviran u mnogo toga, i baš sada je započeo iznositi prljav veš.
To znači samo jedno - DF je popucao po svim stranačkim šavovima.
El_comadante wrote: ↑02/05/2020 15:18
dobar CD sinoć. Miletić .
Tako smo i Komšiću dizali palac...
Sve dosad bio tamo, sve izdaje, prevare, lopovluke prešutio, u najgorem kriminalu pokrivao i bio lojalan Lagumdžiji, u najvećoj izdaji pratio Komšića, punih deset godina u koaliciji s SDA, pa sad progled'o? Ma hajte, molim vas.
ExNihilo wrote: ↑02/05/2020 19:45
Kljujiću kriva omladina, a nije kriv on koji je koalirao sa Karadžićem i SDA.
Pa nije koalirao poslije rata. Koalirao je 90-91 kad su imali isti cilj skidanja komunista. Kad je vidio koliko je sati i s kim je koaliro odmah je smjenjen od zagreba i zamijenjen bobanom.
ExNihilo wrote: ↑02/05/2020 19:45
Kljujiću kriva omladina, a nije kriv on koji je koalirao sa Karadžićem i SDA.
Pa nije koalirao poslije rata. Koalirao je 90-91 kad su imali isti cilj skidanja komunista. Kad je vidio koliko je sati i s kim je koaliro odmah je smjenjen od zagreba i zamijenjen bobanom.
Naše sudbine se nisu odlučivale '93., nego baš na prvim demokratskim izborima.
I nije taj ništa vidio nego je uklonjen. Prošli put se kod Senada žalio da ga ne zovu u savjetodavnoj ulozi. Drugim riječima, opet bi on, ali ga ne hebe niko 1%.