kamberovica polje wrote:Ženska je umirala nakon poroda, kakva divljina u očima dobro da je išta mogla progovorit jbt.annoy wrote:Meni Lyanna bas bezveze
Lijepa je glumica al zamisljala sam ju drugacije skroz
Npr. kao Gemmu Arterton
Fali mi nesto divlje u njenim ocima
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Mali_Vuk
#11751 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Pandakonda
#11752 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nisam ni ja očekivao da će Lyanna bit bucmasta u obrazima ali opet je dobro ispalo 
- Capajebo
#11753 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa tek se porodila zenaPandakonda wrote:Nisam ni ja očekivao da će Lyanna bit bucmasta u obrazima ali opet je dobro ispalo
Po meni su bas pogodili kako treba
-
kakavdanakneiskustvu
- Capajebo
#11755 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ono sto mi je najcudnije od svega u zadnjoj epizodi je to ce se ko, k'o biva, Deanrys udati za nekoga da sklopi savez. Ja se samo pitam sto? Vec sada moze pregaziti sve koji nisu vec sa njom u savezu

Da Jon dobije i Lannistere uz sve ono sto sam vec nabroj'o, Daeny je opet overpowered as fuck u odnosu na njega
Tako da ce garant biti neki twist kvalitetan sa zmajevima
Da Jon dobije i Lannistere uz sve ono sto sam vec nabroj'o, Daeny je opet overpowered as fuck u odnosu na njega
- kamberovica polje
#11756 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jebiga slab sam na ovakav tip žena tako da...možda i nisam objektivan.Pandakonda wrote:Nisam ni ja očekivao da će Lyanna bit bucmasta u obrazima ali opet je dobro ispalo
Nije ni ona besmrtna a valja radit potomstvo...ako uopće može imati potomstvo.Capajebo wrote:Ono sto mi je najcudnije od svega u zadnjoj epizodi je to ce se ko, k'o biva, Deanrys udati za nekoga da sklopi savez. Ja se samo pitam sto? Vec sada moze pregaziti sve koji nisu vec sa njom u savezu![]()
Da Jon dobije i Lannistere uz sve ono sto sam vec nabroj'o, Daeny je opet overpowered as fuck u odnosu na njega![]()
- SanskiBiser
#11757 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Lijana je #BETON!
https://twitter.com/AisFranciosi/status ... 9006074880
"My daughter wants to meet your son."
- annoy
#11758 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma gledam glumicu na slikama, ne u toj scenikamberovica polje wrote:Ženska je umirala nakon poroda, kakva divljina u očima dobro da je išta mogla progovorit jbt.annoy wrote:Meni Lyanna bas bezveze
Lijepa je glumica al zamisljala sam ju drugacije skroz
Npr. kao Gemmu Arterton
Fali mi nesto divlje u njenim ocima
- kamberovica polje
#11759 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
SanskiBiser wrote:
Lijana je #BETON!
https://twitter.com/AisFranciosi/status ... 9006074880
"My daughter wants to meet your son."
Zvali su je "She wolf" zbog vatrene i divlje naravi. Zapravo kad malo bolje razmislim samo Ned od Starkova nije bio vruće glave...svi ostali su poprilično zajebani bili.
- Pandakonda
#11760 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Neki "maester" koji je popularan na fb je uživo odgovarao na neka pitanja (HBO ga reklamira na svojoj stranici), pa koga zanima evo nekih popularnih odgovora, pošto je moguć budući spoiler stavio sam u sliku.
http://klix.com/zfffbva
http://klix.com/zfffbva
- karanana
#11761 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
mene cersei malo podsjeca na claire underwood ako ko gleda house of cards.
ni meni nije bilo jasno kad prije onolika flota da se pokrene i da se na brodovima nadju i varis i ona dornjanka.
i ima neko objasnjenje da oni zadnji snimci flote nisu na pocetku njihovog putovanja nego da su oni vec stigli kod westerosa gdje su se sreli sa varisom i dornjankom i nece ici direktna invazija na kraljevo slijetanje nego ce otici na zapad westerosa tu se iskrcat i onda krenuti na istok prema tomenovom slijetanju.
zasto su ona cersesina ulicna djecica izbola onog starog bradatog meshtra? sta je ono on radio protiv nje? jel je ono ponizavao na sastanku savjetnika? jel on bio u tom krugu?
ni meni nije bilo jasno kad prije onolika flota da se pokrene i da se na brodovima nadju i varis i ona dornjanka.
i ima neko objasnjenje da oni zadnji snimci flote nisu na pocetku njihovog putovanja nego da su oni vec stigli kod westerosa gdje su se sreli sa varisom i dornjankom i nece ici direktna invazija na kraljevo slijetanje nego ce otici na zapad westerosa tu se iskrcat i onda krenuti na istok prema tomenovom slijetanju.
zasto su ona cersesina ulicna djecica izbola onog starog bradatog meshtra? sta je ono on radio protiv nje? jel je ono ponizavao na sastanku savjetnika? jel on bio u tom krugu?
- Pandakonda
#11762 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ja koliko sam skontao ono su sve brodovi od Tyrella i Dorna, Daenerys je samo stavila Targaryen banner da se zna da je i ona tu.karanana wrote:mene cersei malo podsjeca na claire underwood ako ko gleda house of cards.
- Rockefeller
#11763 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovdje ništa ne može biti jednostavno kod vas, samo neke teorije 
- kamberovica polje
#11764 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nisu svi brodovi Od Martella i Tyrella. Jasno se vide žuta i zelena jedra u pozadini naspram crnih.Pandakonda wrote:Ja koliko sam skontao ono su sve brodovi od Tyrella i Dorna, Daenerys je samo stavila Targaryen banner da se zna da je i ona tu.karanana wrote:mene cersei malo podsjeca na claire underwood ako ko gleda house of cards.
- Pandakonda
#11765 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moje greška, Martell, Tyrell, Greyjoykamberovica polje wrote:Nisu svi brodovi Od Martella i Tyrella. Jasno se vide žuta i zelena jedra u pozadini naspram crnih.Pandakonda wrote:Ja koliko sam skontao ono su sve brodovi od Tyrella i Dorna, Daenerys je samo stavila Targaryen banner da se zna da je i ona tu.karanana wrote:mene cersei malo podsjeca na claire underwood ako ko gleda house of cards.
- karanana
#11766 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

navodno su se flote ovdje srele i ipak izgleda da idu odmah na KL.
jer sto bi se varis sa dornjankom vracao skroz u mereen samo da bi se ponovo ukrcali i nazad u westeros? a ovo je daleko.
evo vec spominju prequele nakon kraja serije. a govorio sam ja davno da je tu citava istorija koju mogu obradit pa ako hoce da idu i nekoliko hiljada godina unazad od first menova i zida, a ako hoce mogu i zadnjih 300 godina obradit.
- KB9
#11767 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
najbolja scena sezone
- Pandakonda
-
Juliuscezar
#11769 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ima i ona svoje brodove koji su zaplijenjeni od ovih istocnih robovlasnika, vjerovatno je na njih stavila svoje grbovePandakonda wrote:Ja koliko sam skontao ono su sve brodovi od Tyrella i Dorna, Daenerys je samo stavila Targaryen banner da se zna da je i ona tu.karanana wrote:mene cersei malo podsjeca na claire underwood ako ko gleda house of cards.
-
Cregan
#11770 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Daenerys je vec u Westerosu, ja sam to odmah skontao kad sam vidio Tyrellove i Martellove brodove.karanana wrote:
navodno su se flote ovdje srele i ipak izgleda da idu odmah na KL.
jer sto bi se varis sa dornjankom vracao skroz u mereen samo da bi se ponovo ukrcali i nazad u westeros? a ovo je daleko.
evo vec spominju prequele nakon kraja serije. a , sam ja davno da je tu citava istorija koju mogu obradit pa ako hoce da idu i nekoliko hiljada godina unazad od first menova i zida, a ako hoce mogu i zadnjih 300 godina obradit.
Ja bih volio da naprave prequele od Dunk and Egg novela.
-
Cregan
#11771 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma Daenerys ce se udati za Robina Arryna, ima da citvu iducu sezonu gledamo kako joj sisu doji.Capajebo wrote:Ono sto mi je najcudnije od svega u zadnjoj epizodi je to ce se ko, k'o biva, Deanrys udati za nekoga da sklopi savez. Ja se samo pitam sto? Vec sada moze pregaziti sve koji nisu vec sa njom u savezu![]()
Da Jon dobije i Lannistere uz sve ono sto sam vec nabroj'o, Daeny je opet overpowered as fuck u odnosu na njega![]()
- kamberovica polje
#11772 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislite li da će biti tenzija među vukovima zahvaljujući Littlefingeru u idućoj sezoni. Komentari glumaca upućuju na to...jbt izgleda da ovim Starkovima nikad ništa dobre ne može potrajat.
-
Cregan
#11773 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sansa ce jebat Littlefingera literalno i figurativno.kamberovica polje wrote:Mislite li da će biti tenzija među vukovima zahvaljujući Littlefingeru u idućoj sezoni. Komentari glumaca upućuju na to...jbt izgleda da ovim Starkovima nikad ništa dobre ne može potrajat.![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#11774 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
LF jedino sto sad moze da Jona il ubije al zna da ce sansa njega okiviti pa i knezevi doline su na Jonovoj strani dizali su maceve kad su ga proglasavali kraljem sjevera, jedino sto mu preostaje je da nekako dokaze da nije Nedov sin tj da je jon targaryen i da okrene pola sjevera pa i citav kao i orlove da ga ne priznaju za kralja jer Dany sa flotom ide na KL i to ce iskoristiti... LF ce mutiti dok nedodju Dog i Arya a onda mu je tapija mislim da je sljedeca sezona njegova posljednja jer nema sta da radi u osmoj posto zeljezno prestolje nece biti vise bitno nego borba zivih protiv WW.
-
nelle_tz
#11775 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ova mala je ukrala ovu epizodu i ovu sezonu