Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supercali wrote:Treba mi neko sa vojnickog ili ko je dole cesto zbog jedne djevojke koju sam upoznao i znam samo da zivi dole
Ne znam ime ne znam nista drugo osim slike na netu
gdje se u sa moze kupiti korzet, ali pravo, više kao steznik a ne ono kao seksi donji ves. treba mi bas pravi korzet koji moze da se steze prema potebi, sa vrpcama.
ilkbahar wrote:gdje se u sa moze kupiti korzet, ali pravo, više kao steznik a ne ono kao seksi donji ves. treba mi bas pravi korzet koji moze da se steze prema potebi, sa vrpcama.
ilkbahar wrote:gdje se u sa moze kupiti korzet, ali pravo, više kao steznik a ne ono kao seksi donji ves. treba mi bas pravi korzet koji moze da se steze prema potebi, sa vrpcama.
pa nije XVIII stoljeće
nije ali ti živiš u njemu
ja sam razmisljao koji pametan odgovor da mu napisem i nista pametno ne skontah ali si ti zato zakucala
4m3l wrote:Gdje kupiti Djeciji autic, da se dijete moze odgurivati nogama u njemu....
Dobrinja, preko puta bivseg Merkatora (zapravo sam vidjela jednu prodavnicu sjedeci u basti Pizza Company-a, okrenuta licem prema cesti i semaforu) u prizemlju zgrade cim se cesta pređe... Ne znam jesam li ovo dobro napisala da skontas...
naruči ženo sa ebaya moj savjet, ja ih nosim sa hlačama, neupadne dabome i extra su jedan sam našla fantastičan u azelu prije par godina.
like this:
Raja otisli mi tockici na tus kabini (starija kabina) ne pitajte zasto.
Gdsje u sa mogu pogledati asortiman toga?
Bio sam u peny ispod tunela, imaju samo novije proizvodnje. Imal jos gdje u sa ?