Ima serija na mađarskim torentima, ali su dostupni samo finski titlovi.karanana wrote:Ali cudo da niko drugi na svijetu nije postavio seriju
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- Boateng
#11751 Re: Gledate seriju - preporucite je
-
sha_ba
#11752 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ma vala i nije bilo nešto brutalno.. ja se pripremih kontam sad kad ludilo bude... meni očekivanodale cooper wrote:Ni spojleri ne mogu baš pripremiti na onoliku brutalnost i divljaštvo Negana. Jeffrey Dean Morgan je
odradio nevjerovatan posao.
I da, sasvim dobra prva epizoda
- karanana
#11753 Re: Gledate seriju - preporucite je
Haha, cuj to....ja kontam imaju engleski reko 100%, taman htio da pogledam i da skidam. Ali nista dok bar engleske titele neko ne izbaci.
- Diwan
#11754 Re: Gledate seriju - preporucite je
može link na pp. nije problem finskiBoateng wrote:Ima serija na mađarskim torentima, ali su dostupni samo finski titlovi.karanana wrote:Ali cudo da niko drugi na svijetu nije postavio seriju
-
omar little
#11755 Re: Gledate seriju - preporucite je
sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
derivativno, ocito, jeste, ali nije jeftino i pogrdno. tema, konstrukcija, realizacija, kreativnost, saljivost, zapazanja <3. obozavam ih,
broj jedan ljubimci.
zomriju tri plusa u tekicu za ovu napomenu.
derivativno, ocito, jeste, ali nije jeftino i pogrdno. tema, konstrukcija, realizacija, kreativnost, saljivost, zapazanja <3. obozavam ih,
broj jedan ljubimci.
- Altsa
#11756 Re: Gledate seriju - preporucite je
Isplati li se skidati Atlantu ?omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
-
omar little
#11757 Re: Gledate seriju - preporucite je
da budem iskrena, izvini, nisam te bas upratila na temi pa ne znam gdje ukusom gravitiras tako da nisam sigurna. meni su saljivi, zanimljivi, pametni. verzija atlante i zivota u njoj iz perspektive autora. nije bas klasican sitcom vec vise ovaj hibrid drame i komedije. slicno onom aziza ansarija, zaboravila sam kako se zove, osim sto mi je on hit and miss, oscilira, ovi su konzistentniji. i meni, osobno, bolji.Altsa wrote:Isplati li se skidati Atlantu ?omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
ako su ti how i met your mother ili, stajaznam, two and a half men vrhunske komedije onda ovo mozda nije za tebe. probaj par epizoda, ako ti druga epizoda ne legne onda nista, batali.
edit:
tajpo
Last edited by omar little on 27/10/2016 15:35, edited 1 time in total.
- Tito_i_Partija
#11758 Re: Gledate seriju - preporucite je
Master of None.omar little wrote:da budem iskrena, izvini, nisam te bas upratila na temi pa ne znam gdje ukusom gravitiras tako da nisam sigurna. meni su saljivi, zanimljivi, pametni. verzija atlante i zivota u njoj iz perspektive autora. nije bas klasican sitcom vec vise ovaj hibrid drame i komedije. slicno onom aziza ansarija, zaboravila sam kako se zove, osim sto mi je on hit and mess, oscilira, ovi su konzistentniji. i meni, osobno, bolji.Altsa wrote:Isplati li se skidati Atlantu ?omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
-
omar little
#11759 Re: Gledate seriju - preporucite je
e, jes, ta. fala
- zomri
#11760 Re: Gledate seriju - preporucite je
ako voliš louie ck tip komedije, ono da nije baš uvijek ha-ha smiješno nego mjestimice i melanholično i tužn, onda skini a bogme i pogledaj
ako voliš čvrstu narativnu strukturu ili isključivo ha-ha sitcom onda ti se možda i ne svidi. u svakom slučaju skini prve dvije-tri pa pogledaj, ništa te ne košta. 20 minuta traje jedna epizoda
ako voliš čvrstu narativnu strukturu ili isključivo ha-ha sitcom onda ti se možda i ne svidi. u svakom slučaju skini prve dvije-tri pa pogledaj, ništa te ne košta. 20 minuta traje jedna epizoda
- zomri
#11761 Re: Gledate seriju - preporucite je
Daje se na znanje da je krenula zadnja sezona Rectify 
- Altsa
#11762 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:da budem iskrena, izvini, nisam te bas upratila na temi pa ne znam gdje ukusom gravitiras tako da nisam sigurna. meni su saljivi, zanimljivi, pametni. verzija atlante i zivota u njoj iz perspektive autora. nije bas klasican sitcom vec vise ovaj hibrid drame i komedije. slicno onom aziza ansarija, zaboravila sam kako se zove, osim sto mi je on hit and miss, oscilira, ovi su konzistentniji. i meni, osobno, bolji.Altsa wrote:Isplati li se skidati Atlantu ?omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
ako su ti how i met your mother ili, stajaznam, two and a half men vrhunske komedije onda ovo mozda nije za tebe. probaj par epizoda, ako ti druga epizoda ne legne onda nista, batali.
edit:
tajpo
-
Officer Crabtree
#11763 Re: Gledate seriju - preporucite je
ona epizoda u pritvoru ako ne legne nemoj dalje ni ić ... par preludih i prejakih scena 
- Point.
#11764 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ima li gdje prevod za ovu seriju?omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
EDIT: Nasao na titlovima. Sutra cemo da pogledamo. Volim ove crnjacke komedije, kako bih ih nazvao.
-
howdy
- Altsa
#11766 Re: Gledate seriju - preporucite je
zomri wrote:Daje se na znanje da je krenula zadnja sezona Rectify
- Altsa
#11767 Re: Gledate seriju - preporucite je
Skinuo sam sve pa cemo vidjeti.Officer Crabtree wrote:ona epizoda u pritvoru ako ne legne nemoj dalje ni ić ... par preludih i prejakih scena
-
taureg71
#11768 Re: Gledate seriju - preporucite je
veceras 20 cas HBO1 Mladi papa, ocekujem jako dobru seriju...1. epizoda. 
- Dosadno mii
#11769 Re: Gledate seriju - preporucite je
Sta to svi placate HBO 
-
Korisničkoime
#11770 Re: Gledate seriju - preporucite je
omar little wrote:sedma epizoda atlante izdominirala. ovakvog, kvalitetom i izvedbom, dave chappelle vajba nije bilo na tv-u od njega samog.
broj jedan ljubimci.
Naklon @zomriju i tebi i blagodarim.
Serije za sada odlična.
Vidio sam kako je hvališ ali sam okolišao iskreno zbog glupog razloga ali hajd reko da probam i nisam se pokajao ni sekunde, do sada.
-
taureg71
#11771 Re: Gledate seriju - preporucite je
Dosadno mii wrote:Sta to svi placate HBO
bome ne placam posebno HBO, za 8 KM imam IPTV jedno 250 kanala , medju njima sva 3 HBO kanala...
- Point.
#11772 Re: Gledate seriju - preporucite je
Koji IPTV je u pitanju i kakvih sportskih kanala ima? JE li samo za BiH ili moze i vani?taureg71 wrote:Dosadno mii wrote:Sta to svi placate HBO
bome ne placam posebno HBO, za 8 KM imam IPTV jedno 250 kanala , medju njima sva 3 HBO kanala...
- insomnia78
#11773 Re: Gledate seriju - preporucite je
Poceo gledati Gomoru
-
taureg71
#11774 Re: Gledate seriju - preporucite je
Point. wrote:Koji IPTV je u pitanju i kakvih sportskih kanala ima? JE li samo za BiH ili moze i vani?taureg71 wrote:Dosadno mii wrote:Sta to svi placate HBO
imas pp
-
nema me tamo
#11775 Re: Gledate seriju - preporucite je
The Fall...
Pa svakako vrijedi da se pogledaju sve 3 sezone..
Finale mi je baš ono vrh.
Pa svakako vrijedi da se pogledaju sve 3 sezone..
Finale mi je baš ono vrh.