Što se tiče baraža, izvinjavam se i njima na neažurnosti, ali ovaj baraž i nema neku veliku važnost, zato što je prilično jasno da će oba učesnika baraža za Prvu ligu ostvariti plasman u nju, a da što se tiče baraža za opstanak u drugoj, nakon odustajanja kurty, tu ostaje -danTe-... Pro forme ćemo odigrat i revanš, ja predlažem da se odigra kad bude dosta onih prijateljskih utakmica... riko hoćeš li ti tad postavit ponudu ili ću ja?
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#11751 Re: Sa-x liga, komentari
Ovako ja se izvinjavam finalistima kupa zbog konfuzije koja je nastala... Prema informacijama koje sada imamo osvajač kupa je Dzontra Volta, i ja mu na tome čestitam
Naravno, ako se iko sjeti da je Chelsea imao barem jedan šut u produžecima finala CL, to će drastično izmjeniti situaciju...
Što se tiče baraža, izvinjavam se i njima na neažurnosti, ali ovaj baraž i nema neku veliku važnost, zato što je prilično jasno da će oba učesnika baraža za Prvu ligu ostvariti plasman u nju, a da što se tiče baraža za opstanak u drugoj, nakon odustajanja kurty, tu ostaje -danTe-... Pro forme ćemo odigrat i revanš, ja predlažem da se odigra kad bude dosta onih prijateljskih utakmica... riko hoćeš li ti tad postavit ponudu ili ću ja?
-
riko-ga
#11752 Re: Sa-x liga, komentari
Pa evo nije problem moze ova subota ima ovi prijateljski reprezentativni.cyprus wrote:Ovako ja se izvinjavam finalistima kupa zbog konfuzije koja je nastala... Prema informacijama koje sada imamo osvajač kupa je Dzontra Volta, i ja mu na tome čestitamNaravno, ako se iko sjeti da je Chelsea imao barem jedan šut u produžecima finala CL, to će drastično izmjeniti situaciju...
- Malik Urcic
#11753 Re: Sa-x liga, komentari
HvalaDzontra Volta wrote:
Velika je čast i uspjeh za moju ekipu osvajanje ovoga kupa. Vema uspjesna debitantska sezona je iza nas i nadam se da cemo iduce sezone biti ravnopravni u borbi za ulazak u tu sanjanu Premier LiguCestitam i svim protivnicima na fer i sportskoj igri,te osvajacima Premier lige Šimi_sparini ,te Cvajte mom ljutom gradskom rivalu Maliku ....
Mi idemo sada na zasluzeni odmor,pa se vidimo na jesen!
I tebi cestitke na osvojenom kupu.
- AhmetShabo
#11754 Re: Sa-x liga, komentari
Pozz svima, da li je ovo mjesto gdje mogu da se prijvaim da i ja ucestvujem u takmicenju ili ima neka druga tema za to? 
- madtv
#11755 Re: Sa-x liga, komentari
na pravom si mjestufaketowsky wrote:Pozz svima, da li je ovo mjesto gdje mogu da se prijvaim da i ja ucestvujem u takmicenju ili ima neka druga tema za to?
- Ajatolah_
#11756 Re: Sa-x liga, komentari
Arteta, Coalman i faketowsky su prijavljeni za sljedeću sezonu, a takmičenje napuštaju Šime, kurty, elSaik i avenged_sevenfil... pa eto, imamo još jedno upražnjeno mjesto. 
- cyprus
#11757 Re: Sa-x liga, komentari
Jeste, imaćemo te u vidu, ali se moraš pojaviti na prijavu i u augustu...faketowsky wrote:Pozz svima, da li je ovo mjesto gdje mogu da se prijvaim da i ja ucestvujem u takmicenju ili ima neka druga tema za to?
- perfect_guy
#11758 Re: Sa-x liga, komentari
nadam se da i za povratnike ima mjestaEdoI wrote:Arteta, Coalman i faketowsky su prijavljeni za sljedeću sezonu, a takmičenje napuštaju Šime, kurty, elSaik i avenged_sevenfil... pa eto, imamo još jedno upražnjeno mjesto.
- AhmetShabo
#11759 Re: Sa-x liga, komentari
OK, super. Zahvaljujem.cyprus wrote:Jeste, imaćemo te u vidu, ali se moraš pojaviti na prijavu i u augustu...faketowsky wrote:Pozz svima, da li je ovo mjesto gdje mogu da se prijvaim da i ja ucestvujem u takmicenju ili ima neka druga tema za to?
- cyprus
#11760 Re: Sa-x liga, komentari
Naravno, povratnici čak imaju i prednostperfect_guy wrote:nadam se da i za povratnike ima mjestaEdoI wrote:Arteta, Coalman i faketowsky su prijavljeni za sljedeću sezonu, a takmičenje napuštaju Šime, kurty, elSaik i avenged_sevenfil... pa eto, imamo još jedno upražnjeno mjesto.
- cyprus
#11761 Re: Sa-x liga, komentari
Eto, morao sam završit i te neke tehničke stvari (konačno se nakanio), izvinjavam se što je sa ovolikim zakašnjenjem...

Svima sve najbolje u povodu ljeta...
''Vidimo'' se u augustu...

Svima sve najbolje u povodu ljeta...
- madtv
#11762 Re: Sa-x liga, komentari
sutra prijateljska utakmica protiv selekcije novinara Japana

- perfect_guy
#11763 Re: Sa-x liga, komentari
ovi moji se potajno spremaju u Čevljanovićima nadajući se specijalnoj pozivniciDzontra Volta wrote:dje ste..jeste li poceli pripreme po Japanu ili Americi
- anonimnaosoba
#11764 Re: Sa-x liga, komentari
ima l' mjesta u ligi ? 
- cyprus
#11765 Re: Sa-x liga, komentari
E taman mi pade na um da pitam... šta ćemo? Nova sezona?
deset njih je iza nas 
- Malik Urcic
#11766 Re: Sa-x liga, komentari
Sta je kipre, nije zar upitna sezona? Ma naci ce mo kakvog sponzora, ako je do finansija.cyprus wrote:E taman mi pade na um da pitam... šta ćemo? Nova sezona?deset njih je iza nas
I sta je sa SUPER KUP-om?
- cyprus
#11767 Re: Sa-x liga, komentari
Ma sezone će bit do ima zainteresovanihMalik Urcic wrote:Sta je kipre, nije zar upitna sezona? Ma naci ce mo kakvog sponzora, ako je do finansija.cyprus wrote:E taman mi pade na um da pitam... šta ćemo? Nova sezona?deset njih je iza nas
![]()
I sta je sa SUPER KUP-om?
Ovako, pošto je elSaik ovo izgleda batalio, predlažem da Hantraga postane drugi stalni član saveza
Također, svi uz svoju prijavu nek daju glas za trojicu ostalih članova saveza (ne računajući Hantragu i mene)... Ja ću još malo razmislit pa izać sa svojim glasovima
- translater
#11768 Re: Sa-x liga, komentari
prijava....
a poslije cu glasat
a poslije cu glasat
- lerdi
#11769 Re: Sa-x liga, komentari
prijava
glasovi kasnije
glasovi kasnije
-
Jokericious
#11770 Re: Sa-x liga, komentari
Mogu li se ja prijaviti i moze li neko objasniti ukratko o cemu se radi? 
- J.P.Montoya
#11771 Re: Sa-x liga, komentari
prijava...glasovi...protiv mene 
-
SaPnA
#11772 Re: Sa-x liga, komentari
jasta nego nova, ja se prijavljujemcyprus wrote:E taman mi pade na um da pitam... šta ćemo? Nova sezona?deset njih je iza nas
- Malik Urcic
#11773 Re: Sa-x liga, komentari
PRIJAVA i mene. A trebali bi prvo vidjeti ko ce sve ucestvovati, pa onda glasati za clanove saveza.
- Ajatolah_
#11774 Re: Sa-x liga, komentari
Čuj šta ćemo?
Usput pozdrav sa odmora svima, stižem i ja za par dana pa ću se malo aktivirati na forumu, ovih zadnjih nekoliko sedmica surfam na kapaljku.
Mislim da ne bismo trebali izgubiti više od recimo 5 prošlosezonskih članova, bilo je i nekoliko spremnih novajlija, uglavnom ne bi trebalo biti problema organizovati dva ranga takmičenja...
I skoro zaboravih, prijava.
Mislim da ne bismo trebali izgubiti više od recimo 5 prošlosezonskih članova, bilo je i nekoliko spremnih novajlija, uglavnom ne bi trebalo biti problema organizovati dva ranga takmičenja...
I skoro zaboravih, prijava.
- cyprus
#11775 Re: Sa-x liga, komentari
OK, zainteresovanih očito ima, tako da nastavljamo... Čekamo i ostale da se prijave...
Sve novajlije što pitaju ima li mjesta - ima, samo ne znamo još pouzdano koliko...
Sve novajlije što pitaju ima li mjesta - ima, samo ne znamo još pouzdano koliko...