e pa ne moze surma ko liner iznad trepusa. moze mozda ona iz tubice sa stapicem ali ne moze biti linija onako prava i clear cut...kako ja volim.Zelena Carapa wrote:surma zakon
ako si na to mislila?
Moderator: anex
e pa ne moze surma ko liner iznad trepusa. moze mozda ona iz tubice sa stapicem ali ne moze biti linija onako prava i clear cut...kako ja volim.Zelena Carapa wrote:surma zakon
jesam, ja je koristim i iznad trepusa ali ne bih bas rekla da je clear cut- svakako stavim tamniju sjenu kao obrub gornjeg kapka pa se i ne vidi detaljan cutMichun wrote:e pa ne moze surma ko liner iznad trepusa. moze mozda ona iz tubice sa stapicem ali ne moze biti linija onako prava i clear cut...kako ja volim.Zelena Carapa wrote:surma zakon
ako si na to mislila?
ma da, super je surma. ja ponekad stavim a trebala bi cesce iz istog razloga ko i ti.Zelena Carapa wrote:jesam, ja je koristim i iznad trepusa ali ne bih bas rekla da je clear cut- svakako stavim tamniju sjenu kao obrub gornjeg kapka pa se i ne vidi detaljan cutMichun wrote:e pa ne moze surma ko liner iznad trepusa. moze mozda ona iz tubice sa stapicem ali ne moze biti linija onako prava i clear cut...kako ja volim.Zelena Carapa wrote:surma zakon
ako si na to mislila?
Ustvari ja sam surmu otkrila prosle godine i od tad sam se navukla jer mi definitivno smiruje oci i smanjuje crvenilo koje se pojavljivalo pred kraj radnog dana provedenog za kompom.
PS i da koristim tubu i stapic

hahaha...otherside wrote:ja imam ovakav samo elf-ov. nalazi se u ladici propalih investicija.
OPI lakovi traju po 3-4 dana i uz kucanje po tastauri.plavooka wrote:Žene jel vi stavljate bezbojni lak na nokte prije tamnijih nijansi ? Ili ima neka druga stvar da se kupi u tu svrhu, ono ko baza za puder? Ima li neka treća stvar da mi lak traje duže ? ja kucam po tastaturi i po desetak sati dnevno i nemam ni vremena ni živaca svaki dan da skidam i stavljam novi lak
![]()
fala unaprijed, ja sam duduk za te stvari
e michunko,ja mislim da sam onda od tebe procitala da je dobar ovaj lorealov,odem ja i kupim ga,cetkica/spuzvica ok sasvim dobro baratam njome,ali mi ispuca ona ciza,ja mislila do meneMichun wrote:znate svi da sam u par navrata kupovala ovaj liner...i to na ebay, nema kod nas. iz UK mi je dolazio.
trazila ga ovih dana na ebay, nema da je cijena ok i odem u dm. kupim carbon black jer kod nas nema drugi
razlika: ovaj kod nas kupljeni kad se namaze, osusi se, u kutovma ociju popuca bude isprekidano, pa moram ponoviti jos jednom.
'bem ti istocno evropsko trziste, sve losije pa i ovo
u Sa 23 KM, na ebay oko 14 KM izadju.plavooka wrote:Partizanka, ja o lakovima ne znam tri čiste, mogu na prste jedne ruke nabrojat koliko sam puta nalakirala nokte jer ih godinama geliram a skoro sam skinula gel i ne mislim ga vraćat jedno vrijeme. Od lakova i volim samo tamnije boje a one mi farbaju nokte i brzo se skrzaju...
Alica, hvala ti, samo ja ne nalazim više Eveline, zatvorili su nam Didaco u Tuzli... imaš li prijedlog za nešto s neta, da nije puno skupo ili možda iz DMa ?
Michun, ko da sam negdje zapamtila da su Opići oko 30 KM a to je meni puno za jedan lak, da je šta od šminke pa hajd![]()
Nije mi frka svaka dva-tri dana ponavljat lakiranje a u međuvremenu mi treba nešto od pomoćnih sredstava da ga održi
Nema Essie kod nas, ali zato ima China glaze.alica.k wrote:iskreno, ja sam ti teski debil za lakove i te stvari...
ovo je nesto sto sam slucajno primjetilada duze traje lak iznad ovoga.
a kupila sam u kozmu ovo eveline, pa ako imate kozmo provjeri tamo
btw, i china glaze i essie lakovi dugo traju sami do sebe
taman da opet provjerim, imal kod nas essie lakova?
Ja nisam skontala koja je to parfimerija, ili sam ćorava ili se zatvorilaalica.k wrote:je, zam za china glaze, al reko da isto nema negdje sakriveno essieko sto smo slucajno i za CG otkrili
ma to je i salon vjenčanicasemlaca wrote:Mislim da nije u pitanju parfimerija nego više trafika u kojoj se prodaju raznrazne džidže (jeftin nakit, ukrasi za kosu)Deep red wrote:Ja nisam skontala koja je to parfimerija, ili sam ćorava ili se zatvorilaalica.k wrote:je, zam za china glaze, al reko da isto nema negdje sakriveno essieko sto smo slucajno i za CG otkrili
Moze li još malo preciznije, please?
Tramvajska stanica marijin dvor, vrata sasvim normalna (stara ona tipična na tim zgradama) i kroz prozore se vide neke naušnice izložene. Ne možeš fuliti nikako. Unutra ima stalak sa tom nekom kozmetikom (ja vidjela kad sam dopunu kupovala).