UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Artest
#11751 Re: UEFA Champions League
Steta samo pa je Pochettino igrao s onim argentinskim maloumnikom (kad skontas, nevjerovatan je taj talenat Rome da okuplja najgluplje i najsebicnije igrace u univerzumu, tipa gervinho, ljajic, lamela, iturbe...), inace bi vec veceras oderali staru kurvu.
Juventusov ciklus je zavrsio. Dva finala, dva pušinga. Vidimo se ponovo, za 20-ak god.
Juventusov ciklus je zavrsio. Dva finala, dva pušinga. Vidimo se ponovo, za 20-ak god.
- Better Man
#11752 Re: UEFA Champions League
Tottenham zasluženo uzeo bod. S ovakvom igrom Juventus nema šta da traži u Londonu.
- studeni76
#11753 Re: UEFA Champions League
Al ovo je definitivno sramotno za drzavu da ti najeminentnije klupsko takmicenje otkupljuje firma iz druge drzave (Telecom Srbije)! Ovo se zakonski treba rijesiti kada vec Uefa dozvoljava ovakva sranja. Jbt znaci samo onaj ko ima Telemach ili Total moze gledat CL, ostali qrko!AmiĐa_Idriz wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pokupila im Arena termin srijedom do 2022.zomri wrote:al džezira kupila prava?AmiĐa_Idriz wrote: - nema više Lige Čampijona, drage moje dragi moji, na OBN-u, ovo je zadnja semzona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Muhamed Đakmić
#11754 Re: UEFA Champions League
Pa vrlo jednostavno, nek se isprsi Telecom i kupi. Nije im smetalo da naprave debilan oblik monopola nad Premijerom ligom BiH, otkupivši sve utakmice kad imaju mogućnost da realizuju samo tri po kolu, a i to u saradnji sa BHT-om.studeni76 wrote:[
Al ovo je definitivno sramotno za drzavu da ti najeminentnije klupsko takmicenje otkupljuje firma iz druge drzave (Telecom Srbije)! Ovo se zakonski treba rijesiti kada vec Uefa dozvoljava ovakva sranja. Jbt znaci samo onaj ko ima Telemach ili Total moze gledat CL, ostali qrko!
Mislim, kad su njihovi branioci rekli tad da su sve mudro odradili, nek potvrde i sad tu mudrost.
-
Nadzorna_ploca
#11755 Re: UEFA Champions League
Mogla bi ovo biti susna sezona za staru damu.
- Artest
#11756 Re: UEFA Champions League
Ne bih ja previse krivio Higuaina, ginuo je veceras, nosio sve pred sobom. Promasen penal je maltene nebitan, ispali sad ili u cetvrtfinalu, svejedno je, njima je davno odzvonilo. Ne moze se reci da u svojoj karijeri nije zabijao bitne golove (onomad rijesio titulu majstorskim golom protiv Rome) mada ga prati ta aura tragicara. Uzasno mu fale Dybala i Cudrado, jedina dva igraca (uz D. Costu) koja mogu stvoriti visak u Juventusu. Na stranu sva ostala raznovrsnost i klasa koju nude - makar samo zbog odvlacenje paznje...
Elem, Napoli mora iskoristit ovaj momentum. Bila bi tragedija da ovi nafakasi uzmu jos jedan skudeto.
Elem, Napoli mora iskoristit ovaj momentum. Bila bi tragedija da ovi nafakasi uzmu jos jedan skudeto.
- B6Redhell
#11757 Re: UEFA Champions League
E nek nema lige š. na onom OBN samo zbog onog vuglavića. Covjek kad komentira tim koji mrzi gadno ga slusat. Blentavost na nivou.
- Muhamed Đakmić
#11758 Re: UEFA Champions League
Neki dan protiv raspadnute Fiorentine koja je nedugo prije toga fasovala od još raspadnutije Verone 4:1 na svom terenu, dobiše 2:0 k'o fol bez kapi prolivenog znoja.Artest wrote:Ne bih ja previse krivio Higuaina, ginuo je veceras, nosio sve pred sobom. Promasen penal je maltene nebitan, ispali sad ili u cetvrtfinalu, svejedno je, njima je davno odzvonilo. Ne moze se reci da u svojoj karijeri nije zabijao bitne golove (onomad rijesio titulu majstorskim golom protiv Rome) mada ga prati ta aura tragicara. Uzasno mu fale Dybala i Cudrado, jedina dva igraca (uz D. Costu) koja mogu stvoriti visak u Juventusu. Na stranu sva ostala raznovrsnost i klasa koju nude - makar samo zbog odvlacenje paznje...
A statistika, 61% posjed lopte kod Fiorentine, 13-4 udarci za Fiorentinu. Rezultat 2:0 za nafakaše. Pa ne može dovijeka, mora stati negdje.
- AmiĐa_Idriz
#11759 Re: UEFA Champions League
"Aj sinks aj nou"Edin H. wrote:Pet engleskih klubova, a u polufinalu samo četiri mjesta, biće interesantno saznati koji klub će otpasti.
-
golman
#11760 Re: UEFA Champions League
Muhamed Đakmić wrote:Neki dan protiv raspadnute Fiorentine koja je nedugo prije toga fasovala od još raspadnutije Verone 4:1 na svom terenu, dobiše 2:0 k'o fol bez kapi prolivenog znoja.Artest wrote:Ne bih ja previse krivio Higuaina, ginuo je veceras, nosio sve pred sobom. Promasen penal je maltene nebitan, ispali sad ili u cetvrtfinalu, svejedno je, njima je davno odzvonilo. Ne moze se reci da u svojoj karijeri nije zabijao bitne golove (onomad rijesio titulu majstorskim golom protiv Rome) mada ga prati ta aura tragicara. Uzasno mu fale Dybala i Cudrado, jedina dva igraca (uz D. Costu) koja mogu stvoriti visak u Juventusu. Na stranu sva ostala raznovrsnost i klasa koju nude - makar samo zbog odvlacenje paznje...
A statistika, 61% posjed lopte kod Fiorentine, 13-4 udarci za Fiorentinu. Rezultat 2:0 za nafakaše. Pa ne može dovijeka, mora stati negdje.
- studeni76
#11761 Re: UEFA Champions League
Finansijski se drzavne firme ne mogu nositi sa ovim okupatorima! Al neka nas jebu kada je nasem narodu drago zbog toga! Ovdje drzava treba stati u zastitu svoje imovine i ove agresije iz Srbije.Muhamed Đakmić wrote:Pa vrlo jednostavno, nek se isprsi Telecom i kupi. Nije im smetalo da naprave debilan oblik monopola nad Premijerom ligom BiH, otkupivši sve utakmice kad imaju mogućnost da realizuju samo tri po kolu, a i to u saradnji sa BHT-om.studeni76 wrote:[
Al ovo je definitivno sramotno za drzavu da ti najeminentnije klupsko takmicenje otkupljuje firma iz druge drzave (Telecom Srbije)! Ovo se zakonski treba rijesiti kada vec Uefa dozvoljava ovakva sranja. Jbt znaci samo onaj ko ima Telemach ili Total moze gledat CL, ostali qrko!
Mislim, kad su njihovi branioci rekli tad da su sve mudro odradili, nek potvrde i sad tu mudrost.
Bas me zanima kako je to rijeseno u HR, oni se nisu dali Areni tek tako shirit.
-
LSD
#11762 Re: UEFA Champions League
B6Redhell wrote:E nek nema lige š. na onom OBN samo zbog onog vuglavića. Covjek kad komentira tim koji mrzi gadno ga slusat. Blentavost na nivou.

Povuci rijeci za napušenog brata Vugdu
- bingov buraz
#11763 Re: UEFA Champions League
Po ovim novim cijenama Eriksen vrijedi 200 miliona.
- Muhamed Đakmić
#11764 Re: UEFA Champions League
Glupost. Nek država da pare za otkup Lige prvaka BHT-u, pa će biti otkupljena. Svakako dovode mentalne invalide poput Vlatka Glavaša koji ne znaju ni prepričati utakmicu, a ne nešto više. Samo zaglupljuju ljude. Ne pravi nama Srbija agresiju, nego UEFA hoće pare, a ako ih nismo spremni dati, ima ko jeste. Vrlo prosto.studeni76 wrote:Finansijski se drzavne firme ne mogu nositi sa ovim okupatorima! Al neka nas jebu kada je nasem narodu drago zbog toga! Ovdje drzava treba stati u zastitu svoje imovine i ove agresije iz Srbije.Muhamed Đakmić wrote:Pa vrlo jednostavno, nek se isprsi Telecom i kupi. Nije im smetalo da naprave debilan oblik monopola nad Premijerom ligom BiH, otkupivši sve utakmice kad imaju mogućnost da realizuju samo tri po kolu, a i to u saradnji sa BHT-om.studeni76 wrote:[
Bas me zanima kako je to rijeseno u HR, oni se nisu dali Areni tek tako shirit.
- Steph
#11765 Re: UEFA Champions League
S porastom kojeg Telecom ima, navodno, valjda može kupiti makar Ligu prvaka. Ali ne žli.
- Artest
#11766 Re: UEFA Champions League
Falit ce mi opsajd.. 
- B6Redhell
#11767 Re: UEFA Champions League
Ma ima čitava FB stranica o njegovim ispadima. Al frajer je veci antimadrista nego vi svi zajedno. I dadnu mu da kometira. Nigdje veze....LSD wrote:B6Redhell wrote:E nek nema lige š. na onom OBN samo zbog onog vuglavića. Covjek kad komentira tim koji mrzi gadno ga slusat. Blentavost na nivou.
![]()
Povuci rijeci za napušenog brata Vugdu
-
Nadzorna_ploca
#11768 Re: UEFA Champions League
Sram ga bilo gdje ce na Madrid..
-
LSD
#11769 Re: UEFA Champions League
http://picbear.com/dnevna_doza_sase_vugdalicaB6Redhell wrote: Ma ima čitava FB stranica o njegovim ispadima. Al frajer je veci antimadrista nego vi svi zajedno. I dadnu mu da kometira. Nigdje veze....
Al izdvajam

Jedan je Vugda
- Edin H.
#11770 Re: UEFA Champions League
Svjestan sam i ja da Man. Utd. nema potreban kvalitet.AmiĐa_Idriz wrote:"Aj sinks aj nou"Edin H. wrote:Pet engleskih klubova, a u polufinalu samo četiri mjesta, biće interesantno saznati koji klub će otpasti.
-
golman
#11771 Re: UEFA Champions League
Ko prenosi sutra veče sudar institucija?
- B6Redhell
#11772 Re: UEFA Champions League
Ma u redu je to gledajuci sa strane navijaca mrzi i voli i simpatisi koga hoces.Nadzorna_ploca wrote:Sram ga bilo gdje ce na Madrid..
Ali tip neki oficijelni komentator koji nakon 5 min komentiranja povrati na real vise nego ukupna antimadrid populacija.
I onako bilo koju utakmicu da komentira. Smori brate
Last edited by B6Redhell on 13/02/2018 23:32, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- ultima_palabra
#11774 Re: UEFA Champions League
Jedini City ima kvalitet za polufinale. Liverpool, Tottenham, United se mozda provuku u cetvrtfinale zbog slabih protivnika, pa ako izvuku jedni druge mogu nekako i u polufinale.Edin H. wrote:Svjestan sam i ja da Man. Utd. nema potreban kvalitet.AmiĐa_Idriz wrote:"Aj sinks aj nou"Edin H. wrote:Pet engleskih klubova, a u polufinalu samo četiri mjesta, biće interesantno saznati koji klub će otpasti.
-
golman
#11775 Re: UEFA Champions League
A Chelsea niko i ne pominje