grizly91 wrote:sluga_okupatora wrote:grizly91 wrote:
Prava seljačka priča koju si izasr'o barem 10000000 puta. Podržavam Rusiju, nisam Srbin. Boli me racQ i za oluju i za milosrdne anđele i za Vatikan i EU i Kosovo. Tvoj mozak to nažalost ne može shvatiti, pa se konstantno vraćaš na istu spiku.
Znaci standard,
svi koji ne furaju Rusiju u srcu su seljaci, glupani, debili i sl.
Zanimljivo kako se svi pravdaju da nisu srbi
Evo ja cu reci da ja jesam - s majcine strane su svi iz Srbije, oni pravi srbi.

U tvom slučaju, da.
Jbt konstantno prosipaš neke fazone koji impliciraju na to da su podržavaoci Rusije Srbi, pa zamisli da neko tebi stalno priča da si glupan, seljak i debil...
Ja prosipam fazone, ti si taj koji ima bisere kao "isto je 78, 780 i 7800 milijardi dolara"
Rusofili su ti koji konstantno ovdje prosipaju fazone i opravdavaju sranje u Ukrajini nekakvim ublehama.
Poceli ste sa "istorijskim cinjenicama","poklonjenom zemljom" pa presli na "zastitu manjina", onda na ublehu kako su "svi tamo ionako rusi".
Kad je to sve postalo ofirno onda se preslo na opravdavanje tipa "kad mogu ameri mogu i rusi".
Svi oni koji osudjuju aneksiju Krima osudjuju i invazije na Irak i Afganistan ali vi se opet hvatate tih primjera, jbt vama u ovom besmislenom opravdavanju nije tesko ici do genocida nad sjevernoamerickim indijancima i sl.
Glavni vam je izvor youtube, advance i ruskaja pravdaja - preko 90% svjetskih drzavnika, predsjednika, sefova vlada i vlada samih je osudilo cin aneksije Krima i nelegalne referendume a vi opet guslate po svom, jebes svjetske vlade - vazno je da na advance hr kazu da je sve to zavjera.
De se malo skontajte, svaki vam je post omalovazavanje - glavni adut vam je kacanje pridjeva ukrajinskoj vladi poput "teroristi, nacisti, fasisti, genocidasi, kreteni, debili".
Na kraju kad vam neko i kaze da je ova tema ustvari o Ukrajini i krizi koja se odvija tamo, vi ko pokvarena ploca prdite o nekakvim skrivenim razlozima, zavjerama, imperijalistickim planovima, jos malo pa cete poceti ubacivati HAARP-ove, chemtrailse i ljude gustere.