Kako ste odgovorili na ovo pitanje, samo jos odgovorite Zasto to ne radite svim Vasim korisnicima na osnovu ovoga zahtjeva koji ste dobili od HRT-a 2? Posto Vam je to duznost i prinudjeni ste da to uradite. Kao sto ste sami rekli.Telemach wrote:@kakavdanakneiskustvukakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,vi baš nećete da odgovorite na moje pitanje?
Zahtjev da se zatamne pojedinih kanali ili programskog sadržaja podnosi emiter. S obzirom da od strane TV kuće HRT 2 jeste prispio zahtjev za zatamnjenje sportskog TV sadržaja, prinuđeni smo da ih ispoštujemo, iako to nije u interesu kompanije Telemach. Dužnost kompanije Telemach da zatamni sadržaj na zahtjev TV kuće HRT 2, odnosno emitera, objašnjena je u "Uslovima poslovanja", Članom 5 pod naslovom "Mjesečna naknada za održavanje KKS i praćenje analogne kablovske TV". Zaključno ovome, želimo spomenuti da je sadržaj zatamnjen na osnovu zahtjeva TV kuće HRT 2 i samim tim mi nismo obavezni umanjiti iznos pretplate.
Ljubazno Vas molimo za razumijevanje.
Srdačan pozdrav,
Pozdrav
Ocekujem odgovor na ovo pitanje uskoro[/quote]
I da se nadovezem na ovo s napomenom, u slucaju da se pocnu vaditi famoznim preljevanjem, ako je tacno da se preljeva nek gleda ko moze uFatit preljev, ali to ne obavezuje Telemach da MORA pustiti u kablovsku taj preljev. Nek se drze svog gore citiranog odgovora. Znaci Dje se mere gledati s bilo kak'om antenom nek se gleda, iz kablovske ste duzni ukloniti, odnosno zatamniti signal za sve korisnike, jedino tako cete dokazati da su vam svi korisnici jednaki ma dje bili. E sad... do vas je.
čekamo odgovore,ja im šaljem i pp,bezze je odustati,nek nam odgovore i ja prvi prestajem sa pitanjima