Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I am Happy wrote:Nije fazon jel igraju ili ne, vec jednostavno se ponasas kao Vito,Mumi,Svemirko.... sa takvim likovima se nema sta razgovarati.
Dodjes na temu Juventusa i napises totalne gluposti, da barem imas nekave statisticke podatke pa ok..
Za penale posebno, ne sjecam se kada je zadnji put na utakmici Juventusa bio penal
Son1 wrote:A ne igraju, al' i tebi vala k'o da sve do jednog najveci dusmani igraju
Zajebancija momci. Cestitao sam na ovoj temi ili slicnim temama na zasluzenoj tituli Juventusa. Sta se palite k'o hepo kockice?
Btw, ovo je 30. titula a ne 32. Dvije su nazalost oduzete iz nama svima poznatih razloga. I kako da vas covjek ne ismijava zbog ovoga?
I am Happy wrote:96
Conte je dokazao da je prekucao seriu a
Ovih 96 bodova samo dokazuje koliko je talijanski fudbal kontinuirano oslabio u zadnjih 15-20 godina. U Italiji je Juve Bog i batina, u Evropi nazalost samo prosjecna ekipa. Naredne sezone bih rado (po)gledao konkurentnijeg Juventusa, Romu i Napolija u CL. Vrijeme je vise.
Dovodjenje Sanceza a Boga mi i Lulica bi bio odlican potez. Dvije pozicije gdje smo najtanji realno, krilni napadac i igrac koji moze zatvarati cijelu stranu (u rotaciji naravno sa nekim) je taman da budemo puno ozbiljniji tim naredne sezone.
Jok kad bi jak, ali bas jak stoper dosao umjesto Bonucija/Ogbone...nekako mi ova dvojica ne ulijevaju povjerenje nikako.
Ali otom potom
O ne, neću otići. Ovdje se osjećam jako dobro. Moj ugovor istječe 2015. godine i borit ću se za produženje. Moja budućnost je ovdje, želim da ostanem ovdje
I iduca sezona je nasa, covjek nam donosi srecu treba ga ostaviti ako nista da uzme jos jednu titulu