Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
insomnia78 wrote:NATO-u nije ni bio cilj vojno osvojiti Srbiju.
s' moje sokoćalo
nisu mogli ,sad to saznadosmo.na erende kore,kinezi dobili po labrnji jer su radili što nisu smjeli,zadnji dan rata četnici na granici zasuti svim i svačim,al su ipak pobijedili.i porede nas i njih,da nije bilo intervencije i Albancima bi se desio Prijedor,Višegrad,Srebrenica... i zato "God Bless America"
Lajavikrelac wrote:Jeste...osvojili su Kosovo i napravili mafijašku paradržavu leglo kriminala i droge u Evropi tamnu mrlju na njenoj karti...
al zato srbija sjaji
Sve države bivše Juge sijaju od sreće...ne zna se ko više štrči ko govno u lokvi možda jedino Slovenija bolje stoji.....
insomnia78 wrote:Najbolje da su pustili da ih srbi sve pokolju, bosance isto, sta ce oni praviti islamsku drzavu u srcu evrope?
Nemaš pojma....nisu svi Albanci muslimanske vjerosipovjesti na Kosovu tako da ne drži priča vode a Kosovo je na velikom rudnom bogatstvu (Trepča npr) a i tamo su nakalemili lijepe baze sa namjerom da ne odu odatle ko po starom običaju
Lajavikrelac wrote:Jeste...osvojili su Kosovo i napravili mafijašku paradržavu leglo kriminala i droge u Evropi tamnu mrlju na njenoj karti...
al zato srbija sjaji
Sve države bivše Juge sijaju od sreće...ne zna se ko više štrči ko govno u lokvi možda jedino Slovenija bolje stoji.....
insomnia78 wrote:Najbolje da su pustili da ih srbi sve pokolju, bosance isto, sta ce oni praviti islamsku drzavu u srcu evrope?
Nemaš pojma....nisu svi Albanci muslimanske vjerosipovjesti na Kosovu tako da ne drži priča vode a Kosovo je na velikom rudnom bogatstvu (Trepča npr) a i tamo su nakalemili lijepe baze sa namjerom da ne odu odatle ko po starom običaju
@Lajavikrelac
Imam jedno pitanje za tebe,jel ok?
Jesi li ti ista osoba i sa onih drugih četničkih foruma,pošto sam na par foruma upratio taj nick? A osoba pod tim nickom na onim drugim,četničkim forumima veliča četništvo i ona zlodjela koja su isti počinili u zadnjem (a i predhodnim) ratu(ovima).
@Lajavikrelac
Jesi li ti ista osoba i sa onih drugih četničkih foruma,pošto sam na par foruma upratio taj nick? A osoba pod tim nickom na onim drugim,četničkim forumima veliča četništvo i ona zlodjela koja su isti počinili u zadnjem (a i predhodnim) ratu(ovima).
Ma jasta je neg ista.
Ovo je njihov modus operandi, prvo pocnu sa pricom kako je Juga bila nesto nevjerovatno dobro (velika srbija bi doduse bila bolja) onda u pricu umjesaju Ameriku kao izvor sveg zla (ko nas to zavadi i te price) sad ce poceti negirati genocid i zlocine JNA i cetnicke bratije
To je bio samo jedan od izgovora da se sjebe sve do temelja....u Srbiji živi veliki broj Bošnjaka, Roma, Goranaca pa ih niko ne dira, i u Sandžaku su Muslimani u većini.
Repetitor wrote:@Lajavikrelac
Nisam prijatelju, ima dosta takvih nickova istina ali nisam na tim šovinističkim sajtovima...nit tamo idem niti me zanima šta debili od 16 godina seru po tastaturi...ja sam na više foruma u regionu pod više nickova (najviše ovim auto - moto i vojnotehničkim) ali na njima je nacionalizam i šovinizam strogo zabranjen kao npr Paluba i My City Military
Last edited by Domaci izdajnik on 16/06/2013 21:30, edited 1 time in total.
Lajavikrelac wrote:Hvala Repetitor Tu smo da diskutujemo ne da se mrzimo, bar ne ja Ja sam veliki jugonostalgičar nisam četnik....
I ja sam Jugonostalgičar,slagao bih kada bih rekao drugačije.I svako onaj koji misli da mu je sada bolje(uzimam u obzir obične gradjane) taj nije na istoj frekvenciji kao ja ili možda laže sam sebe i druge.
nosara wrote:Juga jeste bila nesto nevjerovatno dobro, pogotovo u poredjenju sa ovim sto vi danas nazivate drzavama...
Na stranu to ali ovi s one strane drine to obicno koriste ko pocetak svoje price, onda obicno slijedi to kako nas je Amerika zavadila da bi mogli...
s' moje sokoćalo
Ne znam za ove preko drine, ali znam da amerikenjcima nije mrsko sto su svoje guzice uvalili ovdje... Prije 30 godina mogli su samo sanjat baze po bivsoj Drzavi...
insomnia78 wrote:Na stranu to ali ovi s one strane drine to obicno koriste ko pocetak svoje price, onda obicno slijedi to kako nas je Amerika zavadila da bi mogli...
Čemerika a pogotovo Njemačka je imala deeeebeo uticaj u raspadu SFRJ da se ne lažemo, pa Sloba je bio u početku veliki ljubimac Čemerike i zapada
Repetitor wrote:I ja sam Jugonostalgičar,slagao bih kada bih rekao drugačije.I svako onaj koji misli da mu je sada bolje(uzimam u obzir obične gradjane) taj nije na istoj frekvenciji kao ja ili možda laže sam sebe i druge.
Svako ko je preživio rat i pakao rata razumijem u potpunosti pa ne palim na svaku
Tako nekako...a i ovi Jevropljani su im škutori, ne zna se ko im je dublje u guzici, Njemci, Britanci, Talijani ili Poljaci...ovim zadnjim ni pertle ne vire