Burazeru teško pitanje... i ja sam imao slične kriterije prije 2-3 godine... Danas već ne mora imati nikakve grudi, a mogu proći i prosječne noge i guza, jedino što mi je od fizičkog izgleda bitno je da ima lijepo lice. A mlad sam, imam 25 god.BASS wrote:Gdje naci kvalitetnu djevojku?![]()
Mislim na ono, emotivno neostecena, bez nekih problema sa vezivanjem (u smislu da gusi ili da izbjegava) ili sa vezivanjem u bukvalnom smislu, da nije bezvoljna ljencuga iz koje kao da je sav zivot iscrpljen, da je voljna da bude kreativna u vezi i da nije mentalitet mahale. Pored toga fine noge i(li) grudi bi dosle pravo dobro
![]()
Naime prilazim djevojkama po kaficima, odnos prilazaka i dobivenih brojeva je mali,a i ono brojeva sto dobijem obicno nikud ne vode poslije, znaci naporan proces - a corak, slicna stvar i sa djevojkama koje poznam preko prijatelja ili rodbine, obicno ili su u vezi ili mi ne odgovaraju jer im fali neki od gorenavedenih parametara.
Tako pitanje glasi : gdje je koncentracija kvalitetnih djevojaka (u smislu gore navedenih parametara) najveca?
Ali toliko je teško naći djevojku koja nije kao što kažeš emotivno oštećena, i koja ima kreativnosti u vezi, da je to strašno. I dobro si rekao, traženje djevojke je danas naporan proces. Kad se pogleda uloženi trud i dobijeni rezultat, čini mi se da je lakše neki fakultet zavrsiti.