ako je OVAKO - onda NISI DOVOLJNO ISKIHAO .................. ako si spreman da "odslužiš kaznu" pokaži joj ........ možda i uspijete ........... ali moraš da istrpiš onda da ti vrati za sve - jer samo tako možete do "pozitivne nule"giovanni galli wrote:pa evo da malo pojasnim i dam neke odgovore, mozda se ne bi trebao mirit sa njom, sve to stoji, ali ja sam iz malo cudne starinske familije, ona je modernija, naime, imala je zelju da mi upozna roditelje svo vrijeme veze, ja je nika nisam upoznao, od pocetka veze je zeljela da se uda za mene, ja nikad nisam pokazao interes, nego sam je ostavio tri puta, nakon toga, nikad je nigdje nisam zelio voditi, tj nikad nismo otisli na more ili na planinu, samo po gradu ili bi se vozali sa autom okolo, zeljela je ljeti doci kod mene na rijeku da se kupa na vikendici, ali zato jer s mi ljeti t roditelji ja nisam zelio da je dovedem pred kucu, i kad je ona prekinula samnom rekla je da ne misli da cemo ikad doci do vjencanja jer nista ne radim u tom smjeru, poslije toga sam je zelio upoznati sa roditeljima i i da se vjencamo na ovo ljeto, ali ona se zainatila, i kad je osjetila slabost pocea je da udara sa ovim igrama. znaci nije sve crno bijelo, i osjecam da ima tu moje dosta, jer sam se previse obazirao na starog, koji nece da ikoga upozna, ako se prije toga nije odlucilo na vjencanje, takav je covjek.
neko je gore pitao za godine, oboma nam je 30 ta godina.
Raskidi dugih veza...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eluna
#1176 Re: Raskidi dugih veza...
-
giovanni galli
#1177 Re: Raskidi dugih veza...
nazalost tako je, nisam zelio nista, bio sam kreten, sve je nenormalno trpila, i bila uz mene u svim problemima koje sam imao, ali izgleda i kad je za bajram nisam htio dovest roditeljima da joj je puklo u glavi.
- Muhamed Đakmić
#1178 Re: Raskidi dugih veza...
A kako sad da znamo da ti ne zavlačiš jadnu djevojku? 
- burek_in_space
#1179 Re: Raskidi dugih veza...
Jarane, smrshala je od prevelikog sexa sa tim novim, a jebe je savjest jer je planirala da ti patish josh malo nakon nje, malo joj je pola godine.
Nastavi dalje.
Nastavi dalje.
-
le magnifique
#1180 Re: Raskidi dugih veza...
Nek te je ostavila,dugo joj je trebalo ..da dodje iz guzice u glavu.Nek si nam priznao da si kreten. 
- alchak.ba
#1181 Re: Raskidi dugih veza...
prijateljugiovanni galli wrote:pa evo da malo pojasnim i dam neke odgovore, mozda se ne bi trebao mirit sa njom, sve to stoji, ali ja sam iz malo cudne starinske familije, ona je modernija, naime, imala je zelju da mi upozna roditelje svo vrijeme veze, ja je nika nisam upoznao, od pocetka veze je zeljela da se uda za mene, ja nikad nisam pokazao interes, nego sam je ostavio tri puta, nakon toga, nikad je nigdje nisam zelio voditi, tj nikad nismo otisli na more ili na planinu, samo po gradu ili bi se vozali sa autom okolo, zeljela je ljeti doci kod mene na rijeku da se kupa na vikendici, ali zato jer s mi ljeti t roditelji ja nisam zelio da je dovedem pred kucu, i kad je ona prekinula samnom rekla je da ne misli da cemo ikad doci do vjencanja jer nista ne radim u tom smjeru, poslije toga sam je zelio upoznati sa roditeljima i i da se vjencamo na ovo ljeto, ali ona se zainatila, i kad je osjetila slabost pocea je da udara sa ovim igrama. znaci nije sve crno bijelo, i osjecam da ima tu moje dosta, jer sam se previse obazirao na starog, koji nece da ikoga upozna, ako se prije toga nije odlucilo na vjencanje, takav je covjek.
poseri je
- sargon
- ho oponopono
#1183 Re: Raskidi dugih veza...
...a i ona zapela sa roditeljima i upoznavanjem , jaoo što me nervira bespotrebno forsiranje nečega za koje ljudi misle da vodi nekoj ozbiljnosti, formalnosti i gluposti...
...muvi u njenoj glavi ide ovim tokom... sigurno misli ozbiljno sa mnom, ako me upozna sa starcima, to je neki viši nivo veze... šta li već ...e moj Gospode...starci ko starci...a njoj je esencijalna udaja pa ti vidi kako ćeš i šta ćeš, niti si joj bitan ti niti roditelji izgleda samo da ima izvod iz matične knjige vjenčanih!

...muvi u njenoj glavi ide ovim tokom... sigurno misli ozbiljno sa mnom, ako me upozna sa starcima, to je neki viši nivo veze... šta li već ...e moj Gospode...starci ko starci...a njoj je esencijalna udaja pa ti vidi kako ćeš i šta ćeš, niti si joj bitan ti niti roditelji izgleda samo da ima izvod iz matične knjige vjenčanih!

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1184 Re: Raskidi dugih veza...
pa 6 godina su skupaho oponopono wrote:...a i ona zapela sa roditeljima i upoznavanjem , jaoo što me nervira bespotrebno forsiranje nečega za koje ljudi misle da vodi nekoj ozbiljnosti, formalnosti i gluposti...
- ho oponopono
#1185 Re: Raskidi dugih veza...
...ma bježi bolan, da su 16 godina to ne povlači nužnost udaje/ženidbe, upoznavanja i ostalih zajebancija...oni su u svom filmu i šta se to tiče koga, očito ona formalista, on nekonvencionalan..zato su inkompatibilni!KB24 wrote:pa 6 godina su skupaho oponopono wrote:...a i ona zapela sa roditeljima i upoznavanjem , jaoo što me nervira bespotrebno forsiranje nečega za koje ljudi misle da vodi nekoj ozbiljnosti, formalnosti i gluposti...![]()

- respo
#1186 Re: Raskidi dugih veza...
ovdje jebo lud zbunjenog
ona navalila da se upozna on nece onda kad je on rijesio ona nece
ona navalila da se upozna on nece onda kad je on rijesio ona nece
- MedenoSrce
#1187 Re: Raskidi dugih veza...
sest godina u vezi bratko a na more nisu otisli
-
le magnifique
#1188 Re: Raskidi dugih veza...
sramota je sto jest jest 
- harell
#1189 Re: Raskidi dugih veza...
stvarno je levatio momacki
- eluna
#1190 Re: Raskidi dugih veza...
a oboje imali po 25, 26, 27 ....MedenoSrce wrote:sest godina u vezi bratko a na more nisu otisli
- alchak.ba
#1191 Re: Raskidi dugih veza...
pa nema seMedenoSrce wrote:sest godina u vezi bratko a na more nisu otisli
- respo
#1192 Re: Raskidi dugih veza...
mozda su vise zimski tipovi vole planinu 
- harell
#1193 Re: Raskidi dugih veza...
pa reko je da je nije ni na more ni na planinu vodio, cak ni na vikendicu, samo se po gradu drajvali 
- MedenoSrce
#1194 Re: Raskidi dugih veza...
ma boli je briga bar je niko zadnjih 6g nije s momkom vidjeo, ima da se polome oko nje sadaharell wrote:pa reko je da je nije ni na more ni na planinu vodio, cak ni na vikendicu, samo se po gradu drajvali
- harell
#1195 Re: Raskidi dugih veza...
MedenoSrce wrote: ma boli je briga bar je niko zadnjih 6g nije s momkom vidjeo, ima da se polome oko nje sada
- gladna sam
#1196 Re: Raskidi dugih veza...
Apsolutno ne zasluzujes da te ikad pogledagiovanni galli wrote:pa evo da malo pojasnim i dam neke odgovore, mozda se ne bi trebao mirit sa njom, sve to stoji, ali ja sam iz malo cudne starinske familije, ona je modernija, naime, imala je zelju da mi upozna roditelje svo vrijeme veze, ja je nika nisam upoznao, od pocetka veze je zeljela da se uda za mene, ja nikad nisam pokazao interes, nego sam je ostavio tri puta, nakon toga, nikad je nigdje nisam zelio voditi, tj nikad nismo otisli na more ili na planinu, samo po gradu ili bi se vozali sa autom okolo, zeljela je ljeti doci kod mene na rijeku da se kupa na vikendici, ali zato jer s mi ljeti t roditelji ja nisam zelio da je dovedem pred kucu, i kad je ona prekinula samnom rekla je da ne misli da cemo ikad doci do vjencanja jer nista ne radim u tom smjeru, poslije toga sam je zelio upoznati sa roditeljima i i da se vjencamo na ovo ljeto, ali ona se zainatila, i kad je osjetila slabost pocea je da udara sa ovim igrama. znaci nije sve crno bijelo, i osjecam da ima tu moje dosta, jer sam se previse obazirao na starog, koji nece da ikoga upozna, ako se prije toga nije odlucilo na vjencanje, takav je covjek.
cuj nije htio sa njom ni do planine, cist dokaz sve sto uradis lose drugom, zapravo na kraju uradis sebi
MedenoSrce wrote:ma boli je briga bar je niko zadnjih 6g nije s momkom vidjeo, ima da se polome oko nje sada
-
jabidapitam
#1197 Re: Raskidi dugih veza...
Kloc si ko i ja i vecina muskaraca, iz pogresnih razloga je zelis nazad, ne zato jer je volis il nesto vec zato sto ne trpis poraz, ne trpis to sto te ostavila. Da ti se vrati ti bi je opet tretirao ko smece, ne zasluzujes je. Ostavi je na miru. Tebe ce zapasti neka koja te nece bendati ni 5%. Al sve sto dobijes posteno ces zaraditi.giovanni galli wrote:pa evo da malo pojasnim i dam neke odgovore, mozda se ne bi trebao mirit sa njom, sve to stoji, ali ja sam iz malo cudne starinske familije, ona je modernija, naime, imala je zelju da mi upozna roditelje svo vrijeme veze, ja je nika nisam upoznao, od pocetka veze je zeljela da se uda za mene, ja nikad nisam pokazao interes, nego sam je ostavio tri puta, nakon toga, nikad je nigdje nisam zelio voditi, tj nikad nismo otisli na more ili na planinu, samo po gradu ili bi se vozali sa autom okolo, zeljela je ljeti doci kod mene na rijeku da se kupa na vikendici, ali zato jer s mi ljeti t roditelji ja nisam zelio da je dovedem pred kucu, i kad je ona prekinula samnom rekla je da ne misli da cemo ikad doci do vjencanja jer nista ne radim u tom smjeru, poslije toga sam je zelio upoznati sa roditeljima i i da se vjencamo na ovo ljeto, ali ona se zainatila, i kad je osjetila slabost pocea je da udara sa ovim igrama. znaci nije sve crno bijelo, i osjecam da ima tu moje dosta, jer sam se previse obazirao na starog, koji nece da ikoga upozna, ako se prije toga nije odlucilo na vjencanje, takav je covjek.
-
sour cherry
#1198 Re: Raskidi dugih veza...
Ne da ga treba zgazit nego dobro utabat i šutnut i to sve damski bez da ruke i noge isprlja
- alchak.ba
#1199 Re: Raskidi dugih veza...
prijatelju, nisi je nkad trebo ni na cevape odvest.
osim ako ona placa.
osim ako ona placa.
-
sour cherry
#1200 Re: Raskidi dugih veza...
Pojma ti nemaš.