FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
The Realist

#1176 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The Realist »

A kako se branio? Rekao da daje plate radnicima, ili? Ustvari, imaju li sada novca?
StupskaBitanga

#1177 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:senad je gigant!

heeeee, avaz mu se izvinjaje. avaz se ne bi ni chuck norrisu izvino a izvinjaje se senadu. respect!
a i djoko poletio s karikaturom. procita informaciju ovdje na forumu pa onda crta.

sad ce komentari kako je senad fahrin.
vjeruj nije slučajno da se Avaz izvinuo a to nikada nije zabilježeno
A finansijerka i ove utakmice je prebjegla sa druge televizije
_Saša_

#1178 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Saša_ »

Ma Senad je kompleksas, kakav gigant, zna Fahro da nece biti dnevnika a da ga ovaj ne spomene a sad idu lokalni izbori.
Sjecam se kad su na OBN-u i onaj Maca show napravili parodiju od par minuta na centralni dnevnik, _ebote u subotu na hayatu kad je imao termin sa svojim dnevnikom Senad napravio prilog od 20 min. Analizirao taj glupi show ispljuvao ga, pa zvao direktora OBN da ga pita (snimak tel razgovora) na sta mu se lik nasmijao. A ovaj sav zajapuren :lol:
Pa kontam _ebemu samo je zezancija a ovaj se nasao uvrijedjen do kosti! 20 min priloga na hayatu u udarnom terminu.

Face TV je zasad Mainstream TV, super spotovi i dosta emisija iz kulture. Za to svaka cast. :thumbup:
hary

#1179 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hary »

:thumbup: za koncert posvecen Indexima.
A_A_AKCIJA

#1180 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by A_A_AKCIJA »

Senad je može biti svakakav, ali je po meni odradio najveću stvar angažovanjem Martine Mlinarević Sopta u svojim emisijama a prije svega onoj nazvanoj "Dvije škole pod jednim krovom".
Ja kada sam prvi put gledao emisiju, nisam mogao da vjerujem da je ta vrsta promjene moguća kod pojedinca. Jedan od onih momenata kada ponovo povjeruješ da se dobre stvari mogu desiti. Od osobe koja je bila zagriženi šovinista do osobe koja vodi emisiju ovog tipa je nevjerovatan put. U BiH je jedna kvalitetna novinarka napustila tabor nenormalnih, a prešla u normalne. Ne znam kolike zasluge tu pripadaju Senadu, ali je on taj koji je omogućio da se ta emisija prikazuje na njegovoj TV.
U svakom slučaju, učestvovati u jednoj tako pozitivnoj ideološkoj transformaciji jedne nesumnjivo kvalitetne osobe kao što je Martina, je za mene neprocjenjivo. Da na Face TV nisu ništa drugo odradili osim ovoga od otvaranja, meni bi bilo dovoljno za odličnu ocjenu. Super pozitivno podsjećanje na to šta je u stanju uraditi ispravna komunikacija i davanje šanse.
Cracked

#1181 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cracked »

Previse Senad zna o Fahri a pred izbore to nikako ne valja. MAda u ovom slucaju avaz nije slagao sto se plata tice. Ocigledno kad je rekao hocemo mlade ljude mislio je: hocemo volontere koje mozemo izrabljivati.

Ni prvi ni zadnji u BiH. Boli me neka stvar, nikog ne prisiljava da radi za njega. Nek je tekma u HD pa makar i po ledjima mladih volontera :evil: :evil: :evil: Boilje to nego rak ociju od BHT i FTV
wolf07

#1182 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

_Saša_ wrote:Ma Senad je kompleksas, kakav gigant, zna Fahro da nece biti dnevnika a da ga ovaj ne spomene a sad idu lokalni izbori.
Sjecam se kad su na OBN-u i onaj Maca show napravili parodiju od par minuta na centralni dnevnik, _ebote u subotu na hayatu kad je imao termin sa svojim dnevnikom Senad napravio prilog od 20 min. Analizirao taj glupi show ispljuvao ga, pa zvao direktora OBN da ga pita (snimak tel razgovora) na sta mu se lik nasmijao. A ovaj sav zajapuren :lol:
Pa kontam _ebemu samo je zezancija a ovaj se nasao uvrijedjen do kosti! 20 min priloga na hayatu u udarnom terminu.

Face TV je zasad Mainstream TV, super spotovi i dosta emisija iz kulture. Za to svaka cast. :thumbup:
Mozda Senad jeste kompleksas ali ako cemo posteno ko to jos od TV zvijezda nije? Osim toga, pitam se sta je trebalo da uradi, da pusti nekog kretena da pljuje po njegovom radu kako je njemu ceif a da mu ne uzvrati, pitam se zasto bi to sebi dopustio. Neka fino OBN malo uzme svoje pederaste voditelje kojecega pa neka od njih Maca pravi cirkus, bice daleko zanimljivije. Naravno, osjecam obavezu da napomenem da nemam nista protiv pedera ali izgleda da je to na OBN-u mainstream izgled kod voditelja sve i jedne emisije od kuhanja do mode!
_Saša_

#1183 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Saša_ »

wolf07
Mozda Senad jeste kompleksas ali ako cemo posteno ko to jos od TV zvijezda nije? Osim toga, pitam se sta je trebalo da uradi, da pusti nekog kretena da pljuje po njegovom radu kako je njemu ceif a da mu ne uzvrati, pitam se zasto bi to sebi dopustio.
Ma druze i to je tebi normalno? Uzurpirati informativnu emisiju na 20min i spustiti se na nivo pubertetlije jer ti je povredjen ego?
Da li to znaci kad svaku nasu nazovi "TV zvijezdu" neko ismije u nekom skecu trebamo prekinuti dnevnik i usred istog osvrnuti se na to ismijavanje i popljuvati TV kucu koja je to uradila? Da ne bi.
Da si vidio taj infantilni prilog ne bi mu drzao stranu. 8-)
poznanik

#1184 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by poznanik »

A_A_AKCIJA wrote:Senad je može biti svakakav, ali je po meni odradio najveću stvar angažovanjem Martine Mlinarević Sopta u svojim emisijama a prije svega onoj nazvanoj "Dvije škole pod jednim krovom".
Ja kada sam prvi put gledao emisiju, nisam mogao da vjerujem da je ta vrsta promjene moguća kod pojedinca. Jedan od onih momenata kada ponovo povjeruješ da se dobre stvari mogu desiti. Od osobe koja je bila zagriženi šovinista do osobe koja vodi emisiju ovog tipa je nevjerovatan put. U BiH je jedna kvalitetna novinarka napustila tabor nenormalnih, a prešla u normalne. Ne znam kolike zasluge tu pripadaju Senadu, ali je on taj koji je omogućio da se ta emisija prikazuje na njegovoj TV.
U svakom slučaju, učestvovati u jednoj tako pozitivnoj ideološkoj transformaciji jedne nesumnjivo kvalitetne osobe kao što je Martina, je za mene neprocjenjivo. Da na Face TV nisu ništa drugo odradili osim ovoga od otvaranja, meni bi bilo dovoljno za odličnu ocjenu. Super pozitivno podsjećanje na to šta je u stanju uraditi ispravna komunikacija i davanje šanse.

Treba prihvatiti i iskrenost i elokvenciju te djece u emisijama, njihovu želju, spremnost i odlučnost na život u zajednici različitih ljudi po svemu i svačemu, a u biti sasvim jednakih i običnih. Djeca su to prepoznala, i to odlično pokazuju. Martina takođe odlično moderira emisije i podstiče dijalog, ali, djeca su ta koja nose emisiju, djeca su ta koja daju nadu da možemo bolje... Ako ih stariji u međuvremenu ne iskvare :-) :(
wolf07

#1185 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

_Saša_ wrote:
wolf07
Mozda Senad jeste kompleksas ali ako cemo posteno ko to jos od TV zvijezda nije? Osim toga, pitam se sta je trebalo da uradi, da pusti nekog kretena da pljuje po njegovom radu kako je njemu ceif a da mu ne uzvrati, pitam se zasto bi to sebi dopustio.
Ma druze i to je tebi normalno? Uzurpirati informativnu emisiju na 20min i spustiti se na nivo pubertetlije jer ti je povredjen ego?
Da li to znaci kad svaku nasu nazovi "TV zvijezdu" neko ismije u nekom skecu trebamo prekinuti dnevnik i usred istog osvrnuti se na to ismijavanje i popljuvati TV kucu koja je to uradila? Da ne bi.
Da si vidio taj infantilni prilog ne bi mu drzao stranu. 8-)
Koliko ja mogu da se sjetim sve je pocelo Macinim idiotlukom "One Man Show" kad je platio neku budaletinu da zenu "lapi" za dupe dok je prolazila ulicom. Nakon toga Senad je raspalio po OBN-u i niskim standardima po pitanju bilo cega sto nam ta TV kuca prezentuje (stanje je do danas ostalo manje-vise isto, ta TV je smece uz svega par casnih izuzetaka al' ima ta tema pa necu ovdje). Jednostavno se radi o tome da je Senad prvi udario po OBN zbog neukusa koji nam se plasira i zbog nacina na koji nas ta TV tretira kao naciju (vlasnik je iz R Hrvatske pa to predstavlja prilicno osjetljivu stvar), a onda je krenula kontra sa OBN-a, Maca je poceo da imitira Senada na jedan prilicno groteskan nacin. Samo je jos falilo da urade par priloga koji bi bili "obrada" nekih Senadovih priloga iz ratnih dana kao npr. kad su izginuli onih sestoro djece od jedne granate i Macinom "humoru" nigdje kraja. Zajebancija i humor su meni skroz OK ali treba bit frajer pa se zajbavat s nekim ko ima moc a glup je i bezobrazan, ja nikad u onom Macinom idiotluku nisam vidio mrvu humora vec samo tone smeca zbog kojih svi bosanci i jesu tretirani ovako kako jesu. Senad se tome usprotivio i, bar sto se mene tice, dobio jos jedan plus. Treba li jos da objasnjavam zasto?
_Saša_

#1186 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _Saša_ »

Koliko ja mogu da se sjetim sve je pocelo Macinim idiotlukom "One Man Show" kad je platio neku budaletinu da zenu "lapi" za dupe dok je prolazila ulicom. Nakon toga Senad je raspalio po OBN-u i niskim standardima po pitanju bilo cega sto nam ta TV kuca prezentuje
Stvarno ne znam ko je koga prvi nacepio, ja sam taj prilog kad Maca plati lika da "lapi" zenu na ulici prvi put vidio u Senadovom dvadesetminutnom prilogu.
Fol je u tome sto ovaj nije mogao podnijeti da i njega neko zajebava na TV i pri tome je iskoristio informativnu emisiju.
Ovakve stvari se rijesavaju na sudu. Kao kad bi urednik i voditelj FTV Vlado Marić recimo sutra bio ismijan u nekom skecu i sad izmedju sjednice vlade BiH i napada autobombom u Iraqu ubacio prilog o tome kako je tamo neki Maca njega ismijavao i pri tome pustao nebulozne klipove od istog kretena. Jednostavno ne ide.
Sto se tice Mace nemam nista bolje misljenje od tebe, tipa ocima ne mogu vidjeti.
wolf07

#1187 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

_Saša_ wrote:
Koliko ja mogu da se sjetim sve je pocelo Macinim idiotlukom "One Man Show" kad je platio neku budaletinu da zenu "lapi" za dupe dok je prolazila ulicom. Nakon toga Senad je raspalio po OBN-u i niskim standardima po pitanju bilo cega sto nam ta TV kuca prezentuje
Stvarno ne znam ko je koga prvi nacepio, ja sam taj prilog kad Maca plati lika da "lapi" zenu na ulici prvi put vidio u Senadovom dvadesetminutnom prilogu.
Fol je u tome sto ovaj nije mogao podnijeti da i njega neko zajebava na TV i pri tome je iskoristio informativnu emisiju.
Ovakve stvari se rijesavaju na sudu. Kao kad bi urednik i voditelj FTV Vlado Marić recimo sutra bio ismijan u nekom skecu i sad izmedju sjednice vlade BiH i napada autobombom u Iraqu ubacio prilog o tome kako je tamo neki Maca njega ismijavao i pri tome pustao nebulozne klipove od istog kretena. Jednostavno ne ide.
Sto se tice Mace nemam nista bolje misljenje od tebe, tipa ocima ne mogu vidjeti.
Pa eto sam mozes zakljuciti koja je dinamika tog sukoba, Maca je tada radio na OBN-u i taj prilog je iz njegove emisije. Onda je Senad u svom dnevniku na Hayatu opleo po OBN-u i njihovoj uredjivackoj politici jer se potrefilo da je ta zena isla u posjetu muzu koji je imao neki tretman u bolnici, valjda operacija, zbog posljedica ratnih dejstava i sve se poklopilo. I onda umjesto da OBN skonta da su pojeli govno oni uzmu i preko istog tog Mace navale se Senadu na kosti. Ja rekoh jos u u prvom svom postu na ovu temu "Senad vs. OBN (Maca Show)" da ni Senadovo maslo nije za Ramazana kad govorimo o egu ali je covjek bio potpuno u pravu sto ih je nagazio u svom dnevniku. Ako neko misli da je Senad pogrijesio sto je branio dostojanstvo te bezimene zene onda mu ja zaista zelim da zivi sa divljacima koji ce mu zaskociti zenu u prvom mraku a neka Maca to medijski poprati!
luckylaka

#1188 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Iako nisam obozavalac Cire ublehasa danas me kod Senada bas odusevio,ono ne vjerujem da se covjek onoliko prodaje.Voli Bosnu,postuje bosance,navija za Saju i zmajeve,savjetuje,predlaze eto bice i gost svake utakmice reprezentacije BiH.Dobar,,Face,,danas :thumbup:
dječak sa šibicama

#1189 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dječak sa šibicama »

Tanko plate na Senad H televiziji, Senci samo odbrusi "plataa nema, more bit bidne ali plata nema".

Njegov stil odnosa prema (su)radnicima, since TVSA.
lijan

#1190 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

karanana

#1191 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

zovno kandidata sda za novi grad na face2face.
ne svidja mi se sto gura nekoga otvoreno ovako. vidi se da je ljut na sdp i fahru ali nije se morao prikloniti ovim zelenim. mozda je lova.
convict

#1192 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by convict »

karanana wrote:zovno kandidata sda za novi grad na face2face.
ne svidja mi se sto gura nekoga otvoreno ovako. vidi se da je ljut na sdp i fahru ali nije se morao prikloniti ovim zelenim. mozda je lova.
Ma nije se nikad ni otklonio. Osim ako Hareta ne računaš pod zelene.
lijan

#1193 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by lijan »

convict wrote:
Ma nije se nikad ni otklonio. Osim ako Hareta ne računaš pod zelene.
Ja mislim da Senad uzima pare od svih stranaka koje zele na njegovu tv...boli njega djoka koja ce stranka da pobijedi.

hary

#1194 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hary »

Covjek je fino reko da je rezervisan termin i stavio u cosku Politicki marketing. Neka ga, nek uzme nesto para, na finom je putu da napravi solidnu TV.
luckylaka

#1195 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Nije ga Senad zovno nego je termin rezervisan za onog ko hoce i ima cime da plati.Sto su se ostali stisli nije ni Senadu drago
karanana

#1196 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

E neka je onda. Nisam vidio da je pisalo sponzorisani program ili politicki marketing. Neka je uzeo jer je televizija sasvim ok.
StupskaBitanga

#1197 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Kao što smo već ranije pisali, početkom decembra ove godine, signal prve bh. HD televizije FACE tv će biti kodiran.

Da biste neometano mogli nastaviti gledati program, FACE tv svim gledaocima nudi mogućnost naručivanja kartica za dekodiranje po akcijskoj cijeni od 100 eura.

Za prijem signala FACE tv-a osim pretplatničke kartice potreban vam je samo resiver sa CA slotom koji podržava Viaccess sistem kodiranja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon broj +387 33 730 305, svakim radnim danom od 9 do 17 sati ili na email [email protected].

Svoj ugovor možete preuzeti i online. Upišite osnovne podatke i potpisan primjerak elektronskim putem pošaljite na mail [email protected]. Bez obzira na datum uplate odnosno kupovine kartice, ugovor je validan od dana početka emitovanja kodiranog signala.

Akcija traje do početka emitovanja kodiranog signala. Nakon ove akcije, cijena kartice bit će povećana.

Podjećamo da je FACE tv 1. oktobra ove godine počeo sa službenim emitovanjem na novoj frekvenciji 11.262 GHz, Horizontalno, symbol rate 30000, FEC 2/3 na satelitu Eutelsat 16A na 16 stepeni istočno. Istovremeno, emitovanje na staroj frekvenciji 12.549 GHz, Vertikalno, symbol rate 2560, FEC 3/4 potrajat će do 10. oktobra.
teve
The Realist

#1198 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by The Realist »

A koliko dugo "traju" kartice?

Ako je godišnje, to je 15KM mjesečno za JEDAN kanal, a to je definitivno previše i za ljude koji su vani.
legenda reala

#1199 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by legenda reala »

Pa jbt jeftinije dođe CS ili kablovska onda :P

Ma nek samo budu nekodirani sad protiv Grčke i više mi i ne trebaju :lol:
StupskaBitanga

#1200 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

legenda reala wrote:Pa jbt jeftinije dođe CS ili kablovska onda :P

Ma nek samo budu nekodirani sad protiv Grčke i više mi i ne trebaju :lol:
prenose sve utakmice naše repke u gostima
Locked