BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shillen
#1176 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
znaci da ja kazem Ivici da igramo na Kosevu ? 
- Pitarrr82
#1177 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
DrizzT wrote:znaci da ja kazem Ivici da igramo na Kosevu ?
Obavezno i Ivici i Marici
- tataćusak
#1178 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo prilike da stolice na Koševu otplate same sebe za jednu tekmu. pretpostavljam da zapad prima 15.000 gledalaca po 30 kerma 450 milja. čini mi se da taman toliko i treba para za stolice. A zapad možda prima i 18.000
-
leo karan
#1179 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
preneseno s druge teme:
evo kako igra danasnja reprezentacija BiH
pa vi skontajte odgovarali nam njiva na Bilinom
evo kako igra danasnja reprezentacija BiH
pa vi skontajte odgovarali nam njiva na Bilinom
-
Paco
#1180 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Jel' Travniku ili....Bugojnu?odesveuhonduras wrote:dobro da nam se svaku utakmicu ne povrijede dva-tri igrača na takvom travniku... pogledaj tih rupa čovječe, čitava noga do članka može upasti u njih
- arzuhal
#1181 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo nemoj onoj vještici, tetive joj se istegnule...Pitarrr82 wrote:DrizzT wrote:znaci da ja kazem Ivici da igramo na Kosevu ?
Obavezno i Ivici i Marici
-
Paco
#1182 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stadion u Mramoru (opcina Tuzla) ima jedan od najboljih travnatih terena u BiH. Jos samo tribine napraviti i mogli bi Portugalce ovdje docekati 

- skenderija04
#1183 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Barca je nakon koncerta U2 platila 300.000 eura promjenu kompletnog travnjaka,e sad, ti drenazni sistemi i navodnjavanje ne znam koliko kosta.Gandalf wrote:Koliko para košta ta kleta trava - ne može to biti toliko skupo - zna li ko
- Infaze Studio
#1184 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo ga jos jedanAdnan75 wrote:Ako nemozemo pobjediti Portugal, koji je trenutno katastrofa u fudbalu, onda i nismo zaslužili da idemo na EP.
-
sumirprimus
#1185 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma dobro nemas ti sad kad sve mijenjat,a i ni para za konacno rjesenje,al da mogu djelimicno popravit situaciju sa nekih 50.tak hiljada,sta je to za jedno EP???skenderija04 wrote:Barca je nakon koncerta U2 platila 300.000 eura promjenu kompletnog travnjaka,e sad, ti drenazni sistemi i navodnjavanje ne znam koliko kosta.Gandalf wrote:Koliko para košta ta kleta trava - ne može to biti toliko skupo - zna li ko
-
ek0
#1186 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Infaze Studio wrote:Evo ga jos jedanAdnan75 wrote:Ako nemozemo pobjediti Portugal, koji je trenutno katastrofa u fudbalu, onda i nismo zaslužili da idemo na EP.
![]()
![]()
- arzuhal
#1187 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako mi možemo pobjedit Portugal, koji je trenutno dosta jak, onda možemo i još koga na EP... 
- Infaze Studio
#1188 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
koliko god da kosta, drenazni sistem jednog stadiona se ne moze tako lako promijeniti za 20 dana. Mozda bi i mogao, ali ne na nacin na koji se vode poslovi kod nas...skenderija04 wrote:Barca je nakon koncerta U2 platila 300.000 eura promjenu kompletnog travnjaka,e sad, ti drenazni sistemi i navodnjavanje ne znam koliko kosta.Gandalf wrote:Koliko para košta ta kleta trava - ne može to biti toliko skupo - zna li ko
Pored svega toga, to je samo laprdanje Portugalskog saveza u cilju dekoncentrisanja naseg strucnog staba. Utakmica ce se igrati na BP.
-
sumirprimus
#1189 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
mah kod nas se odvodnja ne radi po putnim komunikacijama,a kamol po stadionima,gdje je steta neuporedivo veca...
zato da hoce bar malo usminkat,ako kisa padne da se bas ne vide onolike neravnine ,da su bare po dva kvadrata....
zato da hoce bar malo usminkat,ako kisa padne da se bas ne vide onolike neravnine ,da su bare po dva kvadrata....
-
callmethebreeeze
#1190 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
arzuhal wrote:Ako mi možemo pobjedit Portugal, koji je trenutno dosta jak, onda možemo i još koga na EP...
- shalla
#1191 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma vala ako ne možemo uzeti Portugal onda i ne zaslužujemo da osvojimo EP
Al bez zajebancije, 100x sam dosad u životu i pomislio i prokomentarisao, mi kakva smo divlja i naopaka država, mi ćemo lakše osvojiti prvenstvo neg' se kvalifikovati
Majke mi moje ne bi me čudilo kad bi hladno došli do polufinala jednom kad se aBd plasiramo na neko prvenstvo...
Mi smo ko onaj Adidasov slogan "impossible is nothing"
Al bez zajebancije, 100x sam dosad u životu i pomislio i prokomentarisao, mi kakva smo divlja i naopaka država, mi ćemo lakše osvojiti prvenstvo neg' se kvalifikovati
Mi smo ko onaj Adidasov slogan "impossible is nothing"
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#1192 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kao sto neko vec rece mi bez Spahica bi bili u rangu Albanije ili u najboljem slucaju rRumunije, ali naravno vama smeta sto u svakoj utakmici dobije zuti, pa sta treba u situaciji kad je faul jedino rjesenje, da pusti suparnika da se useta u gol..
Meni nema nista gore kad se samo jedan pojedinac izdvaja za poraz i on se sam krivi..
slazem se jest agresivan i to volim kod odbrambenih igraca
kao da je Spaha na utakmici s francuzima uradio ovaj potez http://www.youtube.com/watch?v=KYqHQmyP1do pa ga se razapinje, on u najboljoj namjeri je pogrijesio sto je i sam priznao..ali djaba pricati vama
sta kazes za ove poteze http://www.youtube.com/watch?v=yeaON2fLeno![]()
ili ovaj http://www.youtube.com/watch?v=LCr9_c4rRbU
da ne postavljam sad Materazija, Gatussa i sl.mesare
ispade Spaha najagresivniji lik koji je krocio na zeleni teren
onda je spahicu faul skoro uvijek jedino rjesenje, pa taj covjek je dobio desetak utakmica suspenzije u francuskoj, jer je spuco lika laktom bez ikakvog razloga, a to nije jedini primjer
kazes u najboljoj namjeri pogrijesio, ja tebe pitam sta je njemu bila namjera ondje??
nasri ga prosao, stoji na rubu 16 metara i ovaj podmece nogu??
kakva je tu namjera bila, pogotovo od strane tako iskusnog igraca, jer svako sa imalo klikera u glavi zna da ce se penal suditi
on se ovdje izdvaja jer je direktno ucestvovao u nasem porazu, da nije onu glupost uradio, francuzi ne bi nikad gola iz igre dali
- Logovan
#1193 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ako ih ne pobijedimo, onda smo za penzije.Adnan75 wrote:Ako nemozemo pobjediti Portugal, koji je trenutno katastrofa u fudbalu, onda i nismo zaslužili da idemo na EP.
-
sumirprimus
#1194 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
kakva ba penzija...zlo87 wrote:Ako ih ne pobijedimo, onda smo za penzije.Adnan75 wrote:Ako nemozemo pobjediti Portugal, koji je trenutno katastrofa u fudbalu, onda i nismo zaslužili da idemo na EP.
realno,tu smo gdje smo...
sad smo vec redovno u barazu drugi put
abd uskoro redovni na velikim natjecanjima,mic po mic i eto nas...
- Pitarrr82
#1195 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo bez panike, nece znati gdje su ni sta ih je snaslo 
- just principe
#1196 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pogledaj ovdje dobro pa ces vidjeti da je Nasri prije toga napravio faul nad Spahom a sudija nijem http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9Mc#t=235scarlos acosta wrote:
onda je spahicu faul skoro uvijek jedino rjesenje, pa taj covjek je dobio desetak utakmica suspenzije u francuskoj, jer je spuco lika laktom bez ikakvog razloga, a to nije jedini primjer
kazes u najboljoj namjeri pogrijesio, ja tebe pitam sta je njemu bila namjera ondje??
nasri ga prosao, stoji na rubu 16 metara i ovaj podmece nogu??
kakva je tu namjera bila, pogotovo od strane tako iskusnog igraca, jer svako sa imalo klikera u glavi zna da ce se penal suditi
on se ovdje izdvaja jer je direktno ucestvovao u nasem porazu, da nije onu glupost uradio, francuzi ne bi nikad gola iz igre dali
naravno Spahic se poslije tog guranja malo sapleo i nije mogao kontrolisati svoje noge, odnsono lijevu nogu pa je ona direkt se nasla izmedju Nasrijevih..
Ono sto je mogao Spaha je da odmah pravi faul na 20-tak metara od gola i to mu jedino ja zamjeram...Sta li je u njegovoj glavi bilo to ne znam, vjerovatno je mislio da ce cisto uzeti loptu Nasriju, ali jbg ishod znamo
usput, pogledaj citav onaj video ako vec nisi
Last edited by just principe on 18/10/2011 14:41, edited 1 time in total.
- and
#1197 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
sumirprimus wrote:mah kod nas se odvodnja ne radi po putnim komunikacijama,a kamol po stadionima,gdje je steta neuporedivo veca...
i onda je došao stručnjak i rekao da je teren kao poljud i da nema potrebe da se radi drenaža.ugradili su prskalice i zamijenili nešto trave i to je to.Protiv Turske na rekonstruisanom Bilinom polju.
od BIH NA SP 2010, 13. lipanj 2009 u 2:56
.
Dugonajavljivana rekonstrukcija stadiona Bilino polje, kojom će biti obuhvaćena sanacija krova na zapadnoj tribini i promjena drenaže i travnjaka, počet će u ponedjeljak skidanjem ploča sa krovne konstrukcije.
Kao što smo nedavno objavili, Općina Zenica je u budžetu osigurala milion maraka za ove radove.
- Proveli smo tendersku proceduru i izabrali izvođača radova za skidanje ploča s krova, od kojih je svaka teška oko 160 kilograma. Ovaj će nas posao koštati 37.000 KM - kaže Husein Hinović, direktor Javnog preduzeća za upravljanje sportskim objektima u gradu.
Naš sagovornik dodaje da će tek kada budu skinute ploče stručnjaci procijeniti da li će biti potrebno mijenjati postojeću čeličnu konstrukciju krova. Prema njegovim riječima, umjesto sadašnjih ploča, krov će biti prekriven, tzv. sendvič-limom.
Što se drenaže i travnjaka tiče, Hinović ističe da je tek u pripremi tenderska dokumentacija, ali vjeruje da će radovi biti gotovi do 9. septembra.
Taj datum bitan je zbog utakmice reprezentacija BiH i Turske, za koju Zeničani vjeruju da će biti odigrana na Bilinom polju iako je ranije bilo najava da će biti u Sarajevu na Koševu. Nogometni savez još nije donio odluku.
- Plan je da naša reprezentacija utakmicu s Turskom odigra na novom travnjaku i siguran sam da ćemo u tome uspjeti. U međuvremenu, Čelik će, bude li potrebno, neke domaće premijerligaške utakmice igrati na Kamberovića polju - zaključuje Hinović, uz napomenu da će, prema procjenama, radovi na travnjaku koštati između 300 i 400 hiljada KM.
- skenderija04
#1198 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Evo, Record , portugalski sportski dnevnik donosi dvije vijesti. Prva oko izbora stadiona. U Sportingu su iznenadjeni promjenom stadiona tvrde da su vec imali ugovor o iznajmljivanju stadiona Portugalskoj federaciji. Tvrde da se radi o "cudnim igrama". Federacija kaze da je u pitanju stanje terena(bas poznato zvuci) i da je Paolo Bento licno izvrsio inspekciju oba stadiona i odlucio.
-Druga vijest je o parama. Danas je u UEFA-i bio neki sastanak i objavljene su novcane nagrade za EURO 2012 Za samo ucesce svih 16 reprezentacija dobijaju 8 miliona eura. Dalje ide neka progresivna skala, tako da sampion sve skupa nosi 23,5 miliona.
-Druga vijest je o parama. Danas je u UEFA-i bio neki sastanak i objavljene su novcane nagrade za EURO 2012 Za samo ucesce svih 16 reprezentacija dobijaju 8 miliona eura. Dalje ide neka progresivna skala, tako da sampion sve skupa nosi 23,5 miliona.
- carlos acosta
- Location: mozda je vrijeme da si priznas da na svijetu nema niceg osim sna
#1199 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
trcicu trceci wrote:jao, a moze li ovako...da nije bilo spahica u ovim kvalifikacijama, da li mislis da bi mi uopste dosli u situaciju da se borimo protiv te iste francuske za prvo mjesto ?![]()
ne shvatate poentu onoga sto pokusavam reci
reprezentacija bez spahica je kurcina u odbrani realno
niko nit trazi niti zeli da spahic napusti reprezentaciju, samo da se covjek smiri malo, onako vise ne ide
u reprezentaciji se ne igra po starim zaslugama, to mora svima biti jasno
mozda bi dosli u tu situaciju, mozda ne bi, vjerovatnije da ne bi, ali kad smo vec u takvoj situaciji, meni je nevjerovatno da onako iskusan igrac napravi onakvu gresku, jbg prosao te covjek, na rubu si 16 metara, sudija na njihovoj strani, pa pusti ga nek prodje, mozda ce biti gol, mozda nece, a penal je skoro sigurno gol
i sta nam vrijedi spahic ako protiv portugala u prvoj tekmi popije zuti, onda se mozemo pusiti, ko ce nam igrati, mravac???
-
sumirprimus
#1200 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
pa o tom ja i govorim,nekad nije ni do para,nego do "strucnjaka"...ulupaju pare uludo,bez da su ikog pitali koej je najolje rjesenje,a i kad pitaju,onda ne uvaze misljenje,jer dje ce ko znat bolje od "njih"..i tako u krug..djes bio stas radio,boga moli da novembar bude suh...a ko sto gledam dan pred utakmicu liće ko iz kabla...