Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
dezurni_ucenik

#1176 Re: Federalna televizija

Post by dezurni_ucenik »

avicena wrote:OČEKIVANO I EKSKLUZIVNO!!!
Prvi veliki poslijeratni TV intrervju Gorana Bregovića ekskluzivno za magazin 60 minuta. Kroz razgovor sa urednikom serijala Bakirom Hadžiomerovićem po prvi put možete saznati šta se dešavalo u ratnom i postratnom peridu u životu ovog, sada već, svjetski poznatog muzičara.

Intervju je vođen na ulicama Sarajeva i Federalna televizija će ga emitovati u dva nastavka. Prvi dio intervjua na rasporedu je u ponedjeljak, 20.februara u 20:10 sati, a drugi za sedam dana u isto vrijeme.
http://teve.ba/article/7313/ftv-60-minu ... n-bregovic

A ja Bakira.Sjecam se kad je bio koncert Dugmeta na Kosevu on na radijskom Centralnom Zatvoru samo govorio jebo Bijelo Dugme.A sad radi intervju i to najavljuje kao ekskluzivu. :x .I nije mi djelovao ko neko ko slusa tu vrstu muzike.
:sad:
Chuckie

#1177 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

Već mjesecima u programu FTV jedno čudno stvorenje koje sebe, a začudo i uredištvo FTV-a, smatra novinarom, zagađuje svojim neznanjem, bahatošću i neodgojenošču ovdašnji javni prostor. Potpisuje se kao Elma Kazagić
d e p o . ba /mediji/primitivna-novinarka-elma-kazagic-maltretirala-uglednog-profesora-milu-lasica

:lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#1178 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Kakav je ovo Lagumdžija cirkzs na FTV?
Majko moja :shock: :shock: :shock: :shock:
Lakat Jebić

#1179 Re: Federalna televizija

Post by Lakat Jebić »

StupskaBitanga

#1180 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Dnevnik je postao emisija: Kafa i caskanje sa Zlajom
mrtva kokoš

#1181 Re: Federalna televizija

Post by mrtva kokoš »

zivio zlatko... zivio, case u zrak 3x
strong69

#1182 Re: Federalna televizija

Post by strong69 »

FTV prati vodu na svakom koraku. Danas je demonstrirao svoje znanje engleskog. U neobaveznom razgovoru. Lagane teme.
disney

#1183 Re: Federalna televizija

Post by disney »

dernek :D

moja kuca :D moja tv :D moja kamera :D moja voditeljka :D

moram jos jednom ponoviti ono sa slikama zidovima statikama statistikama :shock: ne skontah nista

kontam ja namjeru :oops: kozer, neposredan, da se dopadne ameru, no malo neprirodno
VektoR

#1184 Re: Federalna televizija

Post by VektoR »

Jel ovo znaci da se i Bake ljubit ruke Bregi..?
VektoR

#1185 Re: Federalna televizija

Post by VektoR »

:bih:
Last edited by VektoR on 19/01/2018 23:16, edited 2 times in total.
black

#1186 Re: Federalna televizija

Post by black »

zato je edina šečerović, šećer :mrgreen:
VektoR

#1187 Re: Federalna televizija

Post by VektoR »

black wrote:zato je edina šečerović, šećer :mrgreen:
:thumbup:
chuchumbamayumbe

#1188 Re: Federalna televizija

Post by chuchumbamayumbe »

Joj, što nam Zlajica dragi lijepo priča engleski, a i ima smisao za humor, sav mi nekako blista, lijep, svaka bi ga za zeta poželjela!
ŽIVIO ZLATKO!
StupskaBitanga

#1189 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Religious Fantastic wrote:
šime.sparina wrote:zivio zlatko... zivio, case u zrak 3x
propustih današnje izdanje SDP biltena. Izgleda da sam pogriješio?!
odgledaj na federalna.ba urnebesno je vjeruj
mosfet

#1190 Re: Federalna televizija

Post by mosfet »

Je li neko registrovao prilog kada je Nermin Nikšić, sa obaveznim šalom, trabunjao na FTV u dnevniku o nekom rukometu ako me sjećanje služi, takođe sa nekim strancima, možda Sorensenom? To je bilo nešto slično večerašnjem Z.L. one man šou. Denis Bećirević je već dobio naređenje da smišlja fazone za njegov "blizak sam običnim građanima" nastup.
Ovi iz Sjeverne Koreje bi pod hitno trebali poslati društveno-odgovorne društveno-političke radnike da kopiraju način rada FTV, ako već nisu poslali. Od ovih toplih ljudskih priča kao što je ova večerašnja a'la Zgembo Andislić, dođe čoeku neka toplina oko srca, omah mi je jasno kako je SDP jedna ljudska partija, bliska običnom insanu, sa izuzetkom vile, automobila, obezbjeđenja i ostalih utega kojih bi se oni rado riješili samo ne smiju radi zakona.
Kakvi humoristi na FTV, ovo se rijetko viđa. :lol: :lol:
karanana

#1191 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

da, pobjeda danaca nad srbijom na EP.
sad im je fazon prikazivati te neke neobavezne, "smijesne" opaske i pricice sa slucajno ukljucenim kamerama. nesto u stilu "slucajni prolaznik" scene.
Sasvim_Obican

#1192 Re: Federalna televizija

Post by Sasvim_Obican »

Ako je više sila stvorila glupost i statistiku, i ako je statistički moguća glupost koja je stvorena... Joj, zbunio sam se ! Kad je idući Dnevnik, da nam Zlaja malo pojasni ! :lol: :lol:
VjecitiStudent

#1193 Re: Federalna televizija

Post by VjecitiStudent »

disney wrote:dernek :D

moja kuca :D moja tv :D moja kamera :D moja voditeljka :D

moram jos jednom ponoviti ono sa slikama zidovima statikama statistikama :shock: ne skontah nista

kontam ja namjeru :oops: kozer, neposredan, da se dopadne ameru, no malo neprirodno
Sto je najgore, izgleda da nisu ni Ameri nista skontali. :D
StupskaBitanga

#1194 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Mislim da nakon onih snimaka da im i novinari nisu potrebni jer sve to oni rade sami :x :x :x :x :x
mosfet

#1195 Re: Federalna televizija

Post by mosfet »

Večerašnji pokušaj piara im je propao, ako ćemo pošteno govoriti. Šta običan građanin konta o neke tri slike, o ravnomjernoj rapodjeli talenata i ostalim a'la Zgembo Andislić nebulozama što ih Zlatko natrabunja? Ijoš na stranom jeziku bez titlovanja?
Imam ja bolji prijedlog.
Prosječan građanin naše zemlje nosi nekvalitetnu odjeću i zbog toga je odrpan kada se ona približu kraju trajanja, jede lošu hranu i zbog toga mu želudac loše vari, crijeva se raspadaju od silnih toksina koje unese, gleda Big brother i Odgovorite mudima, znači prosječan građanin - je glup, musav i neumjereno prdi. Pravi marketinški umovi znaju kako iskorititi ove činjenice. Sve je jednostavno. Neka Bakir H. napravi specijal 60 minuta sa Nerminom Nikšićem. Nermin neka dođe sa izlizanim šalom i farmerkama, blizak je običnom građaninu koji je isti takav od nemaštine. Pred sam kraj emisije neka se Nermin potrudi i prdne u studiju pred lažno zapanjenim Bakirom i stvarno zapanjenom ostalom poslugom. Neka prdne onako poluglasno, ni tiho da se ne čuje, ni gromoglasno da se vidi da je simulirano. Zapanjeni kamerman će sigurno u tom momentu zumirati Nermina, a on se smije od uva do uva.

N.N. Oprostite g. Bakire, imam nekih problema sa stomakom ovih dana! :-D

Bakir, kako ga je snalažljivog majka rodila, već se pribrao od simuliranog šoka i spremno odgovara.

B.H. Nemate se čega stiditi g. Nikšiću, pa svi smo ljudi! Federalna televizija je uvijek tu za naše građane, služimo narodu, čak i kada to ne ide u prilog vlastodršcima. Gledali ste specijal 60 minuta Nermin Nikšić komentariše Svjetsko prvenstvo u rukometu i ostale bakrače, budite sa nama i sljedećeg ponedjeljka.

Nakon ovako pripremljenog fola rejting SDP bi otišao u nebesa, a Zlatko sa svojim a'la Zgembo intelektualnim dosjetkama konačno bi bio smijenjen sa mjesta maršala SDP. Ne prolaze ti "intelektualni" folovi kod naših ljudi, da budem vrlo jasan.
iPod

#1196 Re: Federalna televizija

Post by iPod »

joj ove sto je radila intervju sa doktorom u p.m na šta je FTV spala :( A i on se zabucio, vidim godi mu pozicija je'ote. High forces hehehehehe nema dalje.
dječak sa šibicama

#1197 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Jel se ja varam ili Lagumdzija prije desetak godina nije bio ovako... izoblicen :-)

Nekakvo mu lice... neproporcionalno.

Puno je ljepsi bio ranije. Sta je ovo sad. Kao da je tri godine u komadu vjezbao govor pred ogledalom, ko Pantic, i ostao mu taj izraz lica.
Platformas

#1198 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

To malo na rejsov mlin

Vrlo je vazno da nas vodja bude lijep :D
disney

#1199 Re: Federalna televizija

Post by disney »

mosfet wrote:Je li neko registrovao prilog kada je Nermin Nikšić, sa obaveznim šalom, trabunjao na FTV u dnevniku o nekom rukometu ako me sjećanje služi, takođe sa nekim strancima, možda Sorensenom? To je bilo nešto slično večerašnjem Z.L. one man šou. Denis Bećirević je već dobio naređenje da smišlja fazone za njegov "blizak sam običnim građanima" nastup.
Ovi iz Sjeverne Koreje bi pod hitno trebali poslati društveno-odgovorne društveno-političke radnike da kopiraju način rada FTV, ako već nisu poslali. Od ovih toplih ljudskih priča kao što je ova večerašnja a'la Zgembo Andislić, dođe čoeku neka toplina oko srca, omah mi je jasno kako je SDP jedna ljudska partija, bliska običnom insanu, sa izuzetkom vile, automobila, obezbjeđenja i ostalih utega kojih bi se oni rado riješili samo ne smiju radi zakona.
Kakvi humoristi na FTV, ovo se rijetko viđa. :lol: :lol:
ne mogu vjerovati da je lider toliko izgubio mjeru. zapravo ga je upravo taj niksicev neslavni pokusaj opustenog dijaloga trebao uciniti opreznijim. to je isforsirana, neprirodna opustenost koja ih samo cini karikaturama :oops:
lagumdzija i opustenost, duhovitost :shock: nije svacije oko plota s....
malo bude neugodno :run:
dječak sa šibicama

#1200 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Platformas wrote:To malo na rejsov mlin

Vrlo je vazno da nas vodja bude lijep :D
Ako aludiras na mene, varas se, meni Ceric ni na pameti nije.

Nego onako primjecujem, Lagumdzija je nekada bio zgodjusan tip, odjednom mu jedno oko vise od drugog, a izraz lica zaledjen na levelu "ja pa ja i samo ja".

A vodja je ionako Princ, a on je lijep :D :D
Post Reply