Kup BiH 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

#1176 Re: Kup BiH 2011/12

Post by elSaik »

Image

St Pauli - Schalke, pomoćni pogođen plastičnom čašom. Susret je prekinut istog momenta. I onda se nađu neki da prozivaju sudiju. Što je najgore, fasova kamen u glavu lik koji diže zastavicu za ofsaj dok je napadač na svojoj polovini.
cvrčak_na_hedonizmu

#1177 Re: Kup BiH 2011/12

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Image
palermo

#1178 Re: Kup BiH 2011/12

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Samo duplati kazne za svaki sljedeći prekršaj... skontaće nekad da džaba kreče. Ili neće, svejedno.
Upravo. I uredno ih prijavljivati UEFI i FIFI.
zahvalan

#1179 Re: Kup BiH 2011/12

Post by zahvalan »

Arteta wrote:Banja luka je trenutno grad sa najvecim postotkom seljaka na Balkanu.

nazovi stvari pravim imenom s najvecim postotkom Fasista nacionalista odnosno CETNIKA

oni svake godine odrzavaju nekakve Cetnicke marseve dok nam Evropa prodaje muda pod bubrege
JoeyTribbiani

#1180 Re: Kup BiH 2011/12

Post by JoeyTribbiani »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:

Image
To je to. Neka razlika između Sarajeva, grada koji je do "juče" bio pod opsadom, i nekih divljaka što su se naselili po Banja Luci.

Nisu oni krivi što ne znaju i ne mogu dobit tekmu i proći dalje, kriv je uvijek neko drugi.
Šibicar

#1181 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Šibicar »

Ne mislim da se navijanje ispranih mozgova svodi na ubij,zakolji,siluj...kad se ne prenose na tv-u,jer tad to nije interesantno,jer nikome nije interesantno spominjati bilo kakve uvrede,a da te uvrede odu u vazduh i da ih protivnička strana ne čuje.Oni u ovakvim utakmicama zadovolje svoju dozu do slijedeće prilike,a što se više priča o tome i osudjuje,to je njima srce punije.Što više pročitaju komentara o tome kako su debili,divljaci a posebno četnici,smatraće se uspješnijim u svojim mizernim životima i nastojaće slijedeći put učiniti nešto još spektakularnije da bi se još više pričalo i osudjivalo.Samim tim kad si slijedbenik neke ideologije(bilo koje),logično je da bi trebao imati i regrute,a njih možeš imati samo kroz dobru reklamu,a najbolja reklama za isprane mozgove je upravo ova koju smo bili prisiljeni gledati i slušati 70 minuta.I što se iz Teherana bude čulo više negativnih komentara i osuda,upravo to će uticati da dobiju na popularnosti kod omladinkog pogona budućih zamjenika,i da još više ojačaju.Teško se boriti protiv toga,jer njima je Borac samo poligon,i nikakve kazne ih neće smiriti.Treba ih samo ignorisati,nek se sami guše u svojim govnima,a to bi im sigurno bila najveća kazna.
zahvalan

#1182 Re: Kup BiH 2011/12

Post by zahvalan »

hajde nemoj da se lazemo ovako je svaki put. onda kad je igrala Rumunija BiH kad su izasli transparenti ratnog zlocinca lijepo sam napisao Poruku Uefi

treba ih i sad prijaviti
M10A4EVER

#1183 Re: Kup BiH 2011/12

Post by M10A4EVER »

Šibicar wrote:Ne mislim da se navijanje ispranih mozgova svodi na ubij,zakolji,siluj...kad se ne prenose na tv-u,jer tad to nije interesantno,jer nikome nije interesantno spominjati bilo kakve uvrede,a da te uvrede odu u vazduh i da ih protivnička strana ne čuje.Oni u ovakvim utakmicama zadovolje svoju dozu do slijedeće prilike,a što se više priča o tome i osudjuje,to je njima srce punije.Što više pročitaju komentara o tome kako su debili,divljaci a posebno četnici,smatraće se uspješnijim u svojim mizernim životima i nastojaće slijedeći put učiniti nešto još spektakularnije da bi se još više pričalo i osudjivalo.Samim tim kad si slijedbenik neke ideologije(bilo koje),logično je da bi trebao imati i regrute,a njih možeš imati samo kroz dobru reklamu,a najbolja reklama za isprane mozgove je upravo ova koju smo bili prisiljeni gledati i slušati 70 minuta.I što se iz Teherana bude čulo više negativnih komentara i osuda,upravo to će uticati da dobiju na popularnosti kod omladinkog pogona budućih zamjenika,i da još više ojačaju.Teško se boriti protiv toga,jer njima je Borac samo poligon,i nikakve kazne ih neće smiriti.Treba ih samo ignorisati,nek se sami guše u svojim govnima,a to bi im sigurno bila najveća kazna.

Apsolutno se nisam imao namjeru prijavljivati, ne volim nakon ovakvih stvari da ostavljam bilo kakav komentar (najcesce su suvisni, sve je jasno, svakome ko je bio ispred tv-a), ali nakon citanja tvog, morao sam...
Sve pohvale na razmisljenju, jako zrelo, pametno...
Ali kao sto to oni jedva cekaju, ima i ovih "nasih" koji isto tako jedva cekaju ovakve ispade pa da pljuju... :-)
Ne znam stvarno gdje je izlaz iz svega, ovo je uzas, katastrofa jbt!

U svakom slucaju, pohvale za napisano, odlicno (jos da se ispostuje...)!

PS :bih: :bih: :bih:
mrtva kokoš

#1184 Re: Kup BiH 2011/12

Post by mrtva kokoš »

zahvalan wrote:hajde nemoj da se lazemo ovako je svaki put. onda kad je igrala Rumunija BiH kad su izasli transparenti ratnog zlocinca lijepo sam napisao Poruku Uefi

treba ih i sad prijaviti
hajde jedan vezani, neka neko sastavi gramaticki ispravan dopis, predoci slike, napise da se ovo vec drugi put u godini ponavlja, da savez ne smije reagovati zbog politike i da im zatrpamo mail...
TheWatcher

#1185 Re: Kup BiH 2011/12

Post by TheWatcher »

Arteta wrote:Banja luka je trenutno grad sa najvecim postotkom seljaka na Balkanu.

zaboravio si Sarajevo sa svojim sandzaklijama i ostalim puCanstvom
Tuzlak 035

#1186 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Tuzlak 035 »

Treba uvesti kaznu izbacivanje kluba u niži rang,gdje god se pojavi srpska/četnička zastava/šajkača i sl.

ionako lešinari pjevaju da im :bih: nije država..nek se sele u srbiju :!: :!:

OVO JE :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Last edited by Tuzlak 035 on 04/04/2012 19:48, edited 1 time in total.
vinnie_jones

#1187 Re: Kup BiH 2011/12

Post by vinnie_jones »

TheWatcher wrote:

Iz koje ti isturene karaule trolaš?
TheWatcher

#1189 Re: Kup BiH 2011/12

Post by TheWatcher »

vinnie_jones wrote:
TheWatcher wrote:

Jesi li se to prepoZnao :mrgreen:
Ajatolah_

#1190 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Ajatolah_ »

šime.sparina wrote:
zahvalan wrote:hajde nemoj da se lazemo ovako je svaki put. onda kad je igrala Rumunija BiH kad su izasli transparenti ratnog zlocinca lijepo sam napisao Poruku Uefi

treba ih i sad prijaviti
hajde jedan vezani, neka neko sastavi gramaticki ispravan dopis, predoci slike, napise da se ovo vec drugi put u godini ponavlja, da savez ne smije reagovati zbog politike i da im zatrpamo mail...
Ja mogu sastaviti, kako kažeš, gramatički ispravan dopis, ali trebamo naravno skontati šta sve napisati, prije nego se to upakuje.
Savez neće sigurno (adekvatno) reagovati, bilo bi idealno recimo da ih UEFA suspenduje iz svojih takmičenja na određeni period. ;-) Ustvari to je jedino što i mogu uraditi, dalje jedino mogu dati eventualno preporuku našem savezu.
zahvalan

#1191 Re: Kup BiH 2011/12

Post by zahvalan »

šime.sparina wrote:

treba ih i sad prijaviti

:thumbup: Imamo slike mozemo uraditi kao Post pa onda poslati
vinnie_jones

#1192 Re: Kup BiH 2011/12

Post by vinnie_jones »

TheWatcher wrote:
vinnie_jones wrote:
TheWatcher wrote:zaboravio si Sarajevo sa svojim sandzaklijama i ostalim puCanstvom
Jesi li se to prepoZnao :mrgreen:
Ne čujem dobro! :zzzz:
BHF_Manijak

#1193 Re: Kup BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Obuca9 wrote:A tek spaho i ona prica o cudnim odlukama sudije, to je prica za sebe. Jebo mamu svoju jadnu, picketina obicna debela.
MA debilu treba hebat mater na svakom koraku, debelo govno smrdljivo!!! KAd Zeba dade gol ko da mu je neko umro, prekid traje, sudija POGODJEN u glavu, covjek KRVARI ba a debelo govno prica o nekakvim cudnim odlukama sudija!
Halo ba, pa i ja sam Manijak i ne volim Sarajevo, ko sto je i obratno, to svi zamo mater mu, ali halo ba ti radis komentatorski prenos pa moras li tu jebenu mrznju toliko ispoljavati da ti je drazi cetnicki klub pa se toliko sjebes kad Zeljeznicar da gol??? Majkemi mile ko da dzenazulik prenosi ili radi prenos bajram-namaza iz Begove dzamije, mada i tu novinari znaju emotivniji biti od ovog debelog kretena! :x Fuj, nije spomnuo one KAMENCUGE, nije na sekundu osudio ono divljanje, i to vec drugi put, jer je idiot prensoio i onu prvu utakmicu kad je prekid bio! Toliku mrznju nisam vidio majkemi mile dosad, pa ispadosmo mu mi gori od cetnika! :x :roll: :(
todd_smith

#1194 Re: Kup BiH 2011/12

Post by todd_smith »

Ma jebat ih, nikada mi Horde niti Manijaci nismo stupili na taj nivo (kao i ostali navijaci poput Rodjenih i ostalih), i drago mi je zbog te cinjenice i ponosim se svojim gradom, isto tako i Zeljom i Sarajevom sto uvijek ovo sranje samo kuliraju

Na kraju dana cinjenice su:

-Da najvise problema prave 3 kluba: Borac/Zrinjski/Siroki

-Ista 3 kluba koji imaju boje drugih drzava u svojim grbovima

-Ista 3 kluba koja nikada ne kaznjavaju svoje navijace protiv nacionalizma

-Ista 3 kluba koji uvijek dopuste da se na njihovim tribinama slave ratni zlocinci

-Ista 3 kluba koji bi radije igrali u Hrvatskoj/Srbiji nego u PL BiH

Jedino rjesenje je da se ovi klubovi izbace iz "nase" lige, kada je ocigledno da ni oni, niti njihovi navijaci ne zele da budu u PL BiH, niti da igraju protiv ostalih ekipa iz iste lige

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
BHF_Manijak

#1195 Re: Kup BiH 2011/12

Post by BHF_Manijak »

Pa nek majmuni samo pogledaju kako su ispraceni sa Grbavice kad su uzeli kup prije dvije godine i prosle godine kad su titulu haman osigurali!!! MAramica nije uletila na teren a kamo li sta vise! Ali to je razlika izmedju GRADSKOG kluba i gradskih ljudi i SUMADINACA, jednostavno(nazalost x10!) Banja Luka vise NIJE GRAD, to je leglo primitivizma, seljakluka, nacionalizma, fasizma, papaka i da sad dalje ne nabrajam!
Nismo ni mi cvjecke, ni Manijaci ni Horde, znali smo i mi sranja praviti, ali ovo je vrhunac papanluka, a Banja Luka je nekad Seher bila, jedan od najljepsih gradova Bosne i Hercegovine a sad je samo leglo sumadinaca u kojem nema 0,1% pravih Banjalucana, ma koje nacionalnosti bili!

Dzaba, ja sam opet ponosan zato sto mi gospoda ispali i papke kulturno ispratili sa stadiona i uprkos poraza a tad najvise na snagu stupa dostojanstvo i ljudskost, kad ti na porazu osaburis pa jos gospoda ispades! Eh evo vam ga na, papci! :bih: 8-) :wink:

PS Mozemo mi pricati sta hocemo, ali jedini razlog zbog cega se ovi ispadi fasista trpe jeste da ne dodje do te jebene nacionalno netrpeljivosti i onda na snagu stupaona nasa "ugodi svima, budi tolerantan" jebo ga vise i tolerancija i suzivot sa divljacima, svima nesto se saginjemo i ugadjamo ih a oni ovo rade sta rade te se jos qrce u fazonu "mozemo vas hebat JER NAM SE MOZE"! :x :x :x
Richard Wagner

#1196 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Richard Wagner »

nijedan komentator bht-a nikad nije rekao ništa povodom nacionalističkog navijanja na tribinama, valjda dobili takve instrukcije, plaše se valjda za poso, peachke
Charuga
Globalni moderator

#1197 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

SAMO UMJERENO; BEZ NEPOTREBNIH NAZIVA!
ultima_palabra

#1198 Re: Kup BiH 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ništa izbacivanja i raznorazne peticije... njima je najveća kazna što moraju igrati u ligi i kupu Bosne i Hercegovine ;-) Samo kažnjavati po pravilnicima, prekidati utakmice, rokati novčane kazne, oduzimanje bodova i utakmice bez gledalaca... pa nek grizu muda svoja ili nek istupaju 8-)
Charuga
Globalni moderator

#1199 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Charuga »

Minimum 7 utakmica da igraju sto dalje od BL, nista prazan stadion i opaliti 50.000 KM da im vise ne padne na pamet da jednu ovakvu utakmice ne obezbjedjuje policija u dovoljnom broju.

"Suvišno je bilo šta komentirati poslije ovoga. Čini se da mi džaba ovo radimo. Uvijek se nađe neko da se na ovo sve popiša“, kratak je bio Osim.
Richard Wagner

#1200 Re: Kup BiH 2011/12

Post by Richard Wagner »

genije :mrgreen:
Locked