Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uroborus wrote:Urlanje BH Fanticosa za vrijeme intoniranja hrvatske himne je najcrnji mogući primitivizam koji je zasjenio inače brilijantno izdanje košarkaške reprezentacije BiH.
jbg,primitivizam na kvadrat,koji idiot moraš biti da to radiš?
O čemu vi???
SKANDIRALI SU VEDRANU I NAKLON DO PODA ZBOG TOGA!!!
Ridjobrki wrote:Može li sad neko mudro, argumentirano i vjerodostojno pojasniti naše narasle teoretske šanse za plasman u drugi krug? Al' da ne lupa!
evo da pokusam
posto smo bolji u medjusobnom susretu od CG(a trenutno imamo 2 pobjede,oni jednu)...znaci oni sutra dobiju fince imamo isto pobjeda,ali mi smo bolji u medjusobnom.samim tim rezultat protiv makedonaca nebtan
treba reci i da ako CG pobijedi,finci otpadaju
u medjusobnom omjeru smo bolji i od hrvata(a imamo isti omjer)...tako da ako oni sutra izgube od grka...nama je nebitno...ako pobijede grke mi moramo makednoce i automatski smo drugi...
uroborus wrote:Urlanje BH Fanticosa za vrijeme intoniranja hrvatske himne je najcrnji mogući primitivizam koji je zasjenio inače brilijantno izdanje košarkaške reprezentacije BiH.
u pravu si, trebali su pjevat "lijepa nasa" i aplaudirat!
mogli su i da ne urlaju,da pokažu poštovanje prema himni druge države,kao što rade svi normalni čljudi
ne znam gdje ti nadje Čljude, al ne'a veze!? elem, kolega ti je objasnio u prethodnom postu da su skandirali ime VEDRANA PULJIĆA, i svaka im cast na tome. BHFanaticosi zasluzuju svaki respect!!!
jbg,primitivizam na kvadrat,koji idiot moraš biti da to radiš?
O čemu vi???
SKANDIRALI SU VEDRANU I NAKLON DO PODA ZBOG TOGA!!!
Nevjerovatno je da se uvijek nadju seratori koji bi da odvuku paznju na drugu stranu.Kako god da su navijali puna podrska BH fanaticosima.Nista bolje ne prolazi ni nasa reprezentacija kod njihovi navijaca