Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija osvajamo:

Poll ended at 24/12/2011 21:48

6 bodova
229
51%
4 boda
130
29%
3 boda
50
11%
2 boda
8
2%
1 bod
20
4%
0 bodova
13
3%

Total votes: 450

Juka071

#1176 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Juka071 »

I ja se iskreno nadam da će Begović branit!
mrtva kokoš

#1177 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mrtva kokoš »

krompir i riza wrote:
Splinter wrote:ocekujem pobjedu bjelorusije 2:1, ne nadam se nicemu...
Iskreno se nadam da to samo piconov duh progovara iz tebe :D
ovaj sam par preskocio na sa x utakmicama, jednostavno bolje je ovako, ako pobjedimo super, ako izgubimo tome sam se nadao i necu biti previse razocaran. :-)
naucio sam da kada je u pitanju nas sport ne treba biti previse optimistican...

tako da ocejujem prinudan let nasih navijaca kao i nakon svake "historijske utakmice" i prestanak navijanja za istu. da ocekujem psovanje dzekine familije, majke i koga vec ne sposebnim osvrtom na igre koje pruza u mancesteru za razliku igara u reprezentaciji, nesto slicno kao sa salihamidzicem...
ono sta ce se papetu psovati ne smijem ni da napisem...

a beli rusi su sasvim solidna reprezentacija, koja je na tabeli ispred nas koja je za razliku od nas dobila francuze koja je u posljednjih koliko susreta primila sasvim mali br. golova, sve ovo mi ne daje nadu za optimizam...
star(i)mo

#1178 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by star(i)mo »

Splinter brato, kakva euforija!? :shock:
RAZBICEMO IH! :D
mrtva kokoš

#1179 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by mrtva kokoš »

star(i)mo wrote:Splinter brato, kakva euforija!? :shock:
RAZBICEMO IH! :D
:mrgreen: :bih: :bih:
lord blackadder

#1180 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lord blackadder »

Potvrdjeno - Hasagic na golu.

Khm. Sretno momku. Samo cu ovo reci, u slucaju njegovog eventualnog kiksa, vise me vjerovatno necete vidjeti pod ovim nickom. Sve zivo cu psovati samo jednom covjeku, Safetu Susicu.

Jos jednom, sretno Hasagicu! :wink: Mada, da si posten, sam bi se izmakao s gola, kad te vec onaj kloc ne smije zbacit
Abacija

#1181 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

I sa Hasagicem na golu opet se moze pobijediti ili makar nerijeseno izvuci.
Stari

#1182 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Stari »

Jebo to ...valja meni jos grbaciti 2 i po sata...a tako bih se volio sad izvaliti u kauc i gledati utakmicu ... a kad dodjem kuci ...trci tamo po osvjezenje...trci onamo po mezu....trci ganjaj linkove po webu ... al neka cheif nije niposto skup...
Sasvim_Obican

#1183 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Ništa... Begović definitivno nije kalibar za reprezentacije i toplo mu preporučujem da se više ne odaziva na Sušićeve pozive. Jebo Stoke i englesku ligu kad imamo penzionera iz turske lige ! Mrš !!!!! :x
lord blackadder

#1184 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by lord blackadder »

Abacija wrote:I sa Hasagicem na golu opet se moze pobijediti ili makar nerijeseno izvuci.
Ne kazem nista...Samo mislim da nema nikakve jebene logike da Hasagic brani. (pogotovo zbog tolike pauze u Turskoj i njegovg zdravstvenog kartona. Da ne pominjem gdje mu konkurent brani, jel)

Da, istina je da Hasagic nije imao pretjeranih kikseva u nacionalnom dresu, ali...
SaMaster

#1185 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by SaMaster »

Zalosno da nema ni Salihovica ni Begovica.
Safet kad ima sve igrace na raspolaganju ne zna da sastavi najbolji tim, a kad ih nema onda bi lafo on znao sta ce i kako ce....
Ledenko

#1186 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Ledenko »

Jesam li vas šta slagao? Igra li Misimović?
star(i)mo

#1187 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by star(i)mo »

SaMaster wrote:Zalosno da nema ni Salihovica ni Begovica.
Safet kad ima sve igrace na raspolaganju ne zna da sastavi najbolji tim, a kad ih nema onda bi lafo on znao sta ce i kako ce....
:?
duh_sa_sjekirom

#1188 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by duh_sa_sjekirom »

Mislim da je "selektor" Sušić ovdje "odigrao" kompromis: Hasagić u Minsku a Begović u Zenici...
veljaca

#1189 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

Previse se napada selektor ....

Postavite se u njegovu poziciju:

Da li bi ste vi stavili u ekipu igraca koji je odigrao sve zvanicne zadnje utakmice ili debitanta ?

Sta ako taj debitant ne odigra na nivou ?

Da li bi onda napadali selektora ?

Btw - debitanti se probaju i testiraju u prijateljskim utakmicama a ne u zvanicnim ( tako je svugdje sa debitantnima u svijetu )
Obuca9

#1190 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Obuca9 »

SaMaster wrote:Zalosno da nema ni Salihovica ni Begovica.
Igra Salihović.

Čak je ostaka sastava, zaista po mjeri. Samo još da promjeni golmana i da mu niko ne može ni riječi reći, u slučaju ne do Bog lošeg rezultata.
Sezam

#1191 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sezam »

Bude li Hasdagic branio veceras ispred Begovica to ce biti najbolji dokaz da smo mafijaska reprezentacija.

U slucaju da je ovo istina, Begovic bi trebao za sva vremena odjebati repku.
Sasvim_Obican

#1192 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Sasvim_Obican »

Safet Sušić bi ovakvim sastavom uradio više na pobjedi Bjelorusa nego čitav njihov stručni štab u zadnjih mjesec dana !

Kakvi debitanti, btw ?! Ako je Begović debitant, onda je i Zahirović, pa ne vidim da je to spriječilo Papeta da ga ugura u prvih 11.
Impavidus

#1193 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Impavidus »

Ja se ipak nadam da će Begović istrčat večeras u prvih 11. Bude li onaj štosenesmijebacatizbogkičmealinamredovnovadiživcesadriblanjem branio kukala nam majka.
SaMaster

#1194 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by SaMaster »

veljaca wrote:Previse se napada selektor ....

Da li bi ste vi stavili u ekipu igraca koji je odigrao sve zvanicne zadnje utakmice ili debitanta ?

Btw - debitanti se probaju i testiraju u prijateljskim utakmicama a ne u zvanicnim ( tako je svugdje sa debitantnima u svijetu )
Pa dobro kako onda postati NE Debitant? I ne slazem se s tim da je Asmir debitant. Po meni, a osnov je samo trenutna forma, Begovic bi 100% branio umjesto Hasagica.
star(i)mo

#1195 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by star(i)mo »

Jah. Ovo je isto k'o kad ti kazu da ne mozes dobiti posao (iako si bolji od drugih) jer nemas radnog iskustva. :D
veljaca

#1196 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

SaMaster wrote:

Pa dobro kako onda postati NE Debitant? I ne slazem se s tim da je Asmir debitant. Po meni, a osnov je samo trenutna forma, Begovic bi 100% branio umjesto Hasagica.
Vrlo jednostavno - igras ( branis ) u Reprezentaciji i nisi onda debitant. Ponavljam debitanti se isprobavaju i UIGRAVAJU sa ekipom u prijateljskim utakmicama ( valjda je ovo poznato svima ) i kada dodju - ZVANICNE onda nisi debitant ....
quasar

#1197 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Kako je ba debitant kad je branio i u prijateljskim i u zvanicnim tekmama? Plus sto je jos u takmicarskoj formi i nemjerljivo ispred kene kad uzmes tezinu utakmica, ligu, pa i kvalitetan rad u klubu.

Keno ba i ne trenira u klubu. Ako ovo bude ovako, ugasicu TV veceras. Pa sto mi treba to da se ja sekiram i da me jednom srce opali, ko ce djecu iskolovati....
Abacija

#1198 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by Abacija »

lord blackadder wrote:
Abacija wrote:I sa Hasagicem na golu opet se moze pobijediti ili makar nerijeseno izvuci.
Ne kazem nista...Samo mislim da nema nikakve jebene logike da Hasagic brani. (pogotovo zbog tolike pauze u Turskoj i njegovg zdravstvenog kartona. Da ne pominjem gdje mu konkurent brani, jel)

Da, istina je da Hasagic nije imao pretjeranih kikseva u nacionalnom dresu, ali...

To je bilo u stara vremena dok je Hasagic bio zdrav. Nemam nista protiv Hasagica ali se slazem s tobom da on nebi trebao braniti. Ne samo nebi trebao nego nebi smio s obzirom na opasnu povredu. Hebeno je igrati pod inekcijama... Ali moze se desiti da Bjelorusi ne opucaju ni jednu po golu tako da izvucemo makar bod.
veljaca

#1199 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by veljaca »

star(i)mo wrote:

Jah. Ovo je isto k'o kad ti kazu da ne mozes dobiti posao (iako si bolji od drugih) jer nemas radnog iskustva. :D
A cemu sluzi kategorija probnog ( pripravnickog ) staza - pri zaposljavanju ????? I kako za nekoga ko nema dana rada ti tvrdis da je bolji od drugih - ovo se ne odnosi na slucaj Begovica - nego uopceno pri zaposljavanju - jer si ti to naveo ......
quasar

#1200 Re: Bjelorusija-BiH/BiH-Bjelorusija

Post by quasar »

Ako Keno nije imao kikseva i ako cak i bude branio sve sto se moglo braniti, ipak Bega ima prednost jer od njega mozes ocekivati i da odbrani i nesto sto nece svako odbraniti... skoro u svakoj tekmi ima barem jednu takvu odbranu.

A Keno mislim da od Zenice nije branio nigdje.
Locked