"Ratko Mladić je prvi čovjek koji je ratovao protiv Al-Kaide"
https://www.youtube.com/watch?v=2NHLjMDc9S4

Kad će više objaviti datum presude. Davno su najavili da se očekuje u novembru, a ovi novembar se već primak'o.mO k3 wrote:izdrzi "junacino" dok ti se ne presudi , bosnjacki narod ti zeli jos zdravlja
nesto je kao "los" sa zdravljem ....julisiz es grant wrote:Kad će više objaviti datum presude. Davno su najavili da se očekuje u novembru, a ovi novembar se već primak'o.mO k3 wrote:izdrzi "junacino" dok ti se ne presudi , bosnjacki narod ti zeli jos zdravlja
Živim za dan da ga gledam dok mu budu čitali presudu. On nije lik koji bi mirno bez pokazivanja emocija to podnio, kao što je većina to radila.
Izvešće nešto kao njegov već krepali saradnik Tolimir, koji se prekrstio sa pakosnim smješkom u momentu kada je sudija čitao "doživotni zatvor".
Evo, piše za đenerala "expected November".SmokingMan wrote:Mislim da je Oktobar krajnji rok za presudu Sratku,a Jadovanu je slijedeće godine negdje u proljeće,ako se ne varam.
Nema još ništa.DonieBrasco wrote:Da li je izasao datum presude, receno je nekad u novembru ?
Pa juzni srbi to znaju najbolje...julisiz es grant wrote:Nema još ništa.DonieBrasco wrote:Da li je izasao datum presude, receno je nekad u novembru ?
Za hercegbosance su prije sedmicu objavili da je 29.11...bojim se da njemu ne pređe u decembar.
Sam da govno ne crknejulisiz es grant wrote:Eto, objaviše datum presude...22.11.
Neće. Nije on tako slab kako žele da ga predstave.bhnapoleon1 wrote:Sam da govno ne crknejulisiz es grant wrote:Eto, objaviše datum presude...22.11.
I ja bi volio iskreno. Krepaće u zatvoru, kakogod, zato je bolje da duže robija.DonieBrasco wrote:Zivi bio jos 100. godina !
BarbaDue wrote:A govno će nazor crći samo da ne čuje presudu ...
Ja vjerujem da je presuda već napisana. Tako ozbiljna institucija kao što je Tribunal sigurno ne bi objavljivala datum presude, da sve već nije završeno. Pogotovo što njihove presude imaju više stotina stranica teksta. Ako ne daj Bože crkne prije 22.11, presuda će se samo objaviti. Ali je on neće čuti, što bi bila ogromna šteta. Ali tako se još ništa nije desilo sa prethodnima presudama, pa valjda neće ni sa ovom.smijesni_ste wrote:Vjerovatno glupo pitanje, ali šta ako umre ne daj Bože ili bude morao "iznenada" u bolnicu. Može li mu se u odsustvu iz bilo kojeg razloga 'donijeti' presuda?
Slavko Dokmanović.smijesni_ste wrote:Ma sigurno da je već napisana i da je 22.11. samo završni čin, ali baš zato što se nikad nije desilo nešto slično...samo da ne bude neki izuzetak, žalba, nešto...valjda neće
Doduše sad mi pade na pamet onaj vukovarski gradonačelnik, jel se on ubio noć prije izricanja presude ovako nešto, šta je sa njim na kraju?