Komitet za normalizaciju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Johnny_x
#1176 Re: Komitet za normalizaciju
Nema vise nase navijacke "SAVEZ NAPOLJE" sad ce se to rijesiti. Hocu da skandiramo u Zenici od sad IVICA OSIM, jer je covjek to zasluzio.
-
upaljac01
#1178 Re: Komitet za normalizaciju
mikogoago wrote:Po meni svi su zasluzili cestitke.Bajevic(on me je najvise iznenadio) koji je stvarno puno radio na ovome i po meni je nekako najzreliji za predsjednika u slucaju da ne bude Osim.Ima zrelost i cvrstu ruku.Postuju ga svi.Samo ako ga ova zajebancija interesuje.Hadjija isto,Barbarez ...ali sve su to mladji ljudi i vjerojatno zele raditi kao treneri.Kao sto ranije rekoh ja bih zadrzao Osima,ne mora nista da radi dovoljno je samo da se na sastancima FIFA i UEFA pojavljuje.Drugim bi nas ocima gledali.Ostaje veliki posao pred ovim komitetom i siguran sam da ce do kraja godine napraviti NS kako bog zapovjeda.Dobro rece ovaj kolega forumas odoh da uplatim loto nesto bas danas krenulo.
gledam Osima na ftv i sta reci kuku nam se kad ode
- splend
#1179 Re: Komitet za normalizaciju
zasto nema? pa zar nije ostao isti savez?Johnny_x wrote:Nema vise nase navijacke "SAVEZ NAPOLJE" sad ce se to rijesiti. Hocu da skandiramo u Zenici od sad IVICA OSIM, jer je covjek to zasluzio.
nisam bas detaljno citao sve vijesti oko ovoga, ali sto sam mogao upratiti sve je ostalo isto.
ivica osim
- Edin H.
#1180 Re: Komitet za normalizaciju
Suska se u kuloarima da ce BHF donijeti transparent "Vrati se Munjo!"
Ipak je covjek davao nivo dodjeli medalja u finalu Kupa, npr. cigarom u ustima
Je li istina da ce Munja biti novo lice Marlboro reklamne kampanje, posto je onaj kauboj prevazidjen?
Ipak je covjek davao nivo dodjeli medalja u finalu Kupa, npr. cigarom u ustima
Je li istina da ce Munja biti novo lice Marlboro reklamne kampanje, posto je onaj kauboj prevazidjen?
-
doboj
#1181 Re: Komitet za normalizaciju
Imati ce on sta da pushi u Zenici
-
mikogoago
#1182 Re: Komitet za normalizaciju
doboj wrote:Imati ce on sta da pushi u Zenici
- BegA_
#1183 Re: Komitet za normalizaciju
doboj wrote:Imati ce on sta da pushi u Zenici
- dingosp0
#1184 Re: Komitet za normalizaciju
pa sta ce biti s savezom? oce s sta mijenjati? oce ostati isti likovi?
statut usvojen, a izgleda sve ostalo isto...
same shit, different day...
- metar_drva
#1185 Re: Komitet za normalizaciju
komitet do novemba (ili decembra??) rukovodi savezom. s obzirom ko je na čelu i kako su dosad radili, nemam nikakvih sumnji da će stvari biti bolje nego što su bile do sada. treba vjerovat u ove ljude, jer su napokon ljudi koji znaju raditi dobili priliku. predugo su u rad saveza bili upetljani ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i koji su se tu našli ko zna kako, da bi se stvari preko noći promijenile.dingosp0 wrote:pa sta ce biti s savezom? oce s sta mijenjati? oce ostati isti likovi?
- Obuca9
#1186 Re: Komitet za normalizaciju
UŠANOVIĆ: NIKAD NISAM UZEO NI MARKE!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/usanovic ... arke/57767
Ne daj se Munholi !!! Voli tebe tvoja nacija !!!
PRAVDA ZA MUNIBA !!!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/usanovic ... arke/57767
Ne daj se Munholi !!! Voli tebe tvoja nacija !!!
PRAVDA ZA MUNIBA !!!
- Charuga
- Globalni moderator
#1187 Re: Komitet za normalizaciju
IZDRŽI MUNIBE, NAROD JE UZ TEBE!
- samo_ti
#1188 Re: Komitet za normalizaciju
Munja izdrzi , Mi te volimo ! 
- BegA_
#1189 Re: Komitet za normalizaciju
Munibe, MI ZNAMO ISTINU! IZDRZI! 
- ultima_palabra
#1190 Re: Komitet za normalizaciju
Svi znamo, al ga ne damo 
- dingosp0
#1191 Re: Komitet za normalizaciju
MUNIBEEEEE!!!
-
Mobile_Disco
#1192 Re: Komitet za normalizaciju
Podrska Munibu! Munibe izdrzi! I Munib je Robijas! 
- van Basten
#1193 Re: Komitet za normalizaciju
stop majorizaciji muniba ušanovića!!!
-
mikogoago
#1194 Re: Komitet za normalizaciju
Munja,ako hoces da izvuces guzu,sada ti je vakat da progovoris o svim mutnim radnjama i likovima i da pomognes da se to rascisti.Onda dobijes mozda uslovno.
- mire - ložač
#1195 Re: Komitet za normalizaciju
U svemu se može vidjeti neka ljepota, pa i u Munji (kad ulazi u prostorije Suda) .....
A sa druge strane meni nije jasno da li će se provesti izmjene u kadrovskom smislu u sadašnjoj Skupštini saveza ili će i dalje ostati ista kadrovska - personalna rješenja, jer me to plaši iskreno...
Dakle, ono što bi moglo u svakom slučaju biti prevaga u ugledu našeg sporta je uvođenje ovih ljudi u sam sistem i to na duže staze, ne samo kroz ovaj Komitet, unutar kojega su uradili više za mjesec i po, nego cijela plejada prije njih za 15 godina.
Sve ovo ide u jednom jako finom pravcu, još da padnu Rumuni i lakše se diše....
A sa druge strane meni nije jasno da li će se provesti izmjene u kadrovskom smislu u sadašnjoj Skupštini saveza ili će i dalje ostati ista kadrovska - personalna rješenja, jer me to plaši iskreno...
Dakle, ono što bi moglo u svakom slučaju biti prevaga u ugledu našeg sporta je uvođenje ovih ljudi u sam sistem i to na duže staze, ne samo kroz ovaj Komitet, unutar kojega su uradili više za mjesec i po, nego cijela plejada prije njih za 15 godina.
Sve ovo ide u jednom jako finom pravcu, još da padnu Rumuni i lakše se diše....
-
mikogoago
#1197 Re: Komitet za normalizaciju
Evo po meni Hadjibegic je sasvim ljepo sazeo sve i svu sustinu problemai kako dalje:
Ambasador Komiteta za normalizaciju Faruk Hadžibegić progovorio je tek kada je sve bilo gotovo.
- Hvala delegatima na razumu i inteligenciji koju su potvrdili glasavši za novi Statut. Moram istaći da smo veliku pomoć imali i od FIFA-e i UEFA-e, koje su pokazali da žele raditi s nama. Nas niko nije molio da budemo njihovi članovi, molili smo mi njih i automatski smo prihvatili pravila igre. No, FIFA i UEFA su, ipak, uložile mnogo truda da riješimo svoje probleme i da ostanemo dijelom njihove porodice - poručio je Hadžibegić.
Bivši selektor reprezentacije BiH rekao je da je pred Savezom sada dug i naporan put do prosperiteta.
- Nemojmo se ipak zavaravati i misliti da su ovim riješeni svi problemi našeg fudbala, jer ih ima veoma mnogo. Usvajanjem Statuta otvorili smo vrata za bolje sutra, ali su time delegati preuzeli i veliku odgovornost da u narednom periodu rade bolje i pronađu odgovore na pitanje gdje i kako dalje voditi naš fudbal.
Ovime smo vratili podršku FIFA-e i UEFA-e i izbjegli smrtnu presudu. Nemojte da sada nastavimo živjeti od pobjeda reprezentacije BiH. Naš fudbal treba krenuti u pravom smjeru - istakao je Hadžibegić.
Sada možemo i na kafu i na rakiju
Hadžibegić je dodao i to da su odlukom Skupštine otvorena i vrata dijaloga u BiH.
- Čini se da ga do sada nije bilo u pravoj mjeri, jer je bilo problema u komunikaciji. Poslije ove sjednice, imam osjećaj da sada možemo zajedno popiti i kafu i rakiju. Jer, ja znam samo za viceve o Sulji i Muji, a o podjelama na Srbe, Hrvate i muslimane ne znam mnogo niti me zanimaju - rekao je Hadžibegić.
Ambasador Komiteta za normalizaciju Faruk Hadžibegić progovorio je tek kada je sve bilo gotovo.
- Hvala delegatima na razumu i inteligenciji koju su potvrdili glasavši za novi Statut. Moram istaći da smo veliku pomoć imali i od FIFA-e i UEFA-e, koje su pokazali da žele raditi s nama. Nas niko nije molio da budemo njihovi članovi, molili smo mi njih i automatski smo prihvatili pravila igre. No, FIFA i UEFA su, ipak, uložile mnogo truda da riješimo svoje probleme i da ostanemo dijelom njihove porodice - poručio je Hadžibegić.
Bivši selektor reprezentacije BiH rekao je da je pred Savezom sada dug i naporan put do prosperiteta.
- Nemojmo se ipak zavaravati i misliti da su ovim riješeni svi problemi našeg fudbala, jer ih ima veoma mnogo. Usvajanjem Statuta otvorili smo vrata za bolje sutra, ali su time delegati preuzeli i veliku odgovornost da u narednom periodu rade bolje i pronađu odgovore na pitanje gdje i kako dalje voditi naš fudbal.
Ovime smo vratili podršku FIFA-e i UEFA-e i izbjegli smrtnu presudu. Nemojte da sada nastavimo živjeti od pobjeda reprezentacije BiH. Naš fudbal treba krenuti u pravom smjeru - istakao je Hadžibegić.
Sada možemo i na kafu i na rakiju
Hadžibegić je dodao i to da su odlukom Skupštine otvorena i vrata dijaloga u BiH.
- Čini se da ga do sada nije bilo u pravoj mjeri, jer je bilo problema u komunikaciji. Poslije ove sjednice, imam osjećaj da sada možemo zajedno popiti i kafu i rakiju. Jer, ja znam samo za viceve o Sulji i Muji, a o podjelama na Srbe, Hrvate i muslimane ne znam mnogo niti me zanimaju - rekao je Hadžibegić.
- Gandalf
#1198 Re: Komitet za normalizaciju
Svi smo mi Munib Ušanovićsamo_ti wrote:Munja izdrzi , Mi te volimo !
- smoki_choko
#1199 Re: Komitet za normalizaciju
evo ja sam narucio 500 komada za podijeliti na tekmi u rumunijiGandalf wrote:Svi smo mi Munib Ušanovićsamo_ti wrote:Munja izdrzi , Mi te volimo !

- and
#1200 Re: Komitet za normalizaciju
hajde onda budi dobar pa mu otvori novu temusmoki_choko wrote:evo ja sam narucio 500 komada za podijeliti na tekmi u rumunijiGandalf wrote:Svi smo mi Munib Ušanovićsamo_ti wrote:Munja izdrzi , Mi te volimo !![]()