sheilak wrote:kao da ga ti nisi probaoChmoljo wrote:
Ovo zvuci tako petosmisleno
sheilak wrote:kao da ga ti nisi probaoChmoljo wrote:
dobro je, kontala sam da samo ja imam kvarnu mastuMannequin wrote:sheilak wrote:kao da ga ti nisi probaoChmoljo wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo zvuci tako petosmisleno![]()
Sunrise00 wrote:
dobro je, kontala sam da samo ja imam kvarnu mastu
ja sam svoj topila na TA peci i naravno ostane komadic koji usmrdi kucu i oboji pecsheilak wrote:Šta znala, jela ga!Ok, probala.
![]()
Najgore mi bilo kad je hladno, pa se skoro sledi (neću reći stvrdne) i počne se mrviti. Joj, ludilo. Nešto sam kao pravila, svi me lafo hvalili (ma ni nalik prepoznatljivom)-možda su i u meni bili prepoznali sklonost kubizmu.
zid sam jela gomilama...cuvala familija rupe po kucama za uspmenu.otherside wrote:kad smo vec kod neobicnih stvari za jelo![]()
u dobi od oko 2 godine koristila sam svaku priliku da zvacem opuske od cigaretamama je znala reci: tacno sam vec tada znala da ces pusiti
ali prestadoh, hvala Bogu
![]()
i jela sam zid![]()
dobro sam nomalna ispalajesam li?
ti si pobjediomilicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
nisi valjda?!milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
nek sad neko kaže da je olovo otrovnoSuzie Q wrote:nisi valjda?!milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
![]()
ja sam jela sačmu, stric je lovac i uvijek je u ormaru držao čahure i sačmu za nove metke, a mi djeca smo se okupljali oko ormara kad ga nije bilo i natjecali se tko će pojesti veću kuglicu ili više odjednom. tad nam je to izgledalo kao one male srebrne bombonice što se na torte stavljaju a sad kad znam da je to olovo sretna sam da smo svi zdravi i normalni
ili da djeca ne smiju svašta jestisokkia wrote:nek sad neko kaže da je olovo otrovnoSuzie Q wrote:nisi valjda?!milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
![]()
ja sam jela sačmu, stric je lovac i uvijek je u ormaru držao čahure i sačmu za nove metke, a mi djeca smo se okupljali oko ormara kad ga nije bilo i natjecali se tko će pojesti veću kuglicu ili više odjednom. tad nam je to izgledalo kao one male srebrne bombonice što se na torte stavljaju a sad kad znam da je to olovo sretna sam da smo svi zdravi i normalni
moderator ključaj temu, nema dalje...milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
sokkia wrote:nek sad neko kaže da je olovo otrovnoSuzie Q wrote:nisi valjda?!milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
![]()
Ellinor wrote:moderator ključaj temu, nema dalje...milicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
otherside wrote:ti si pobjediomilicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
![]()
![]()
oprosti ali KAKOswirl wrote:Nemojte se ljutiti, ali ja ipak mislim da sam JA sampion u pojedenim stvarima, naime zaboravila sam napisati kad sam bila mala da sam progutala kasiku, onu malu za kafu
Hahah i ja sam isto uradiomilicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
ajooooojsoda wrote:Hahah i ja sam isto uradiomilicija wrote:Ja sam jednom i tutu izvrnuo pa se najeo momackiko cokoladu da su mi dali
![]()
Ja sam jeo i mazo po sebi, valjda![]()
Kaze mati ja te tamam oprala cijelog, i da odahnem ti otvori usta, kad ono usta puna
Jela med, i drzala kasiku usta, zagrcnulo mi se, i kasika sletila u grlo, pokusala izvaditi, medjutim umalo se nisam ugusila, i samo progutalaMichun wrote:oprosti ali KAKOswirl wrote:Nemojte se ljutiti, ali ja ipak mislim da sam JA sampion u pojedenim stvarima, naime zaboravila sam napisati kad sam bila mala da sam progutala kasiku, onu malu za kafu