Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
decki i djevojke imal ko viska lijevi retrovizor za skodu fabia mk1 godina proizvodnje 2001,.,
otpadi nemaju nov je 150km,., sto je mnogo
il ako znate da negdje ima jeftinije javite
sema911s wrote:decki i djevojke imal ko viska lijevi retrovizor za skodu fabia mk1 godina proizvodnje 2001,.,
sema911s wrote:decki i djevojke imal ko viska lijevi retrovizor za skodu fabia mk1 godina proizvodnje 2001,.,
Isti je retrovizor na Fabiji, Golfu 4, Passatu 5, Octaviji A4 i jos ponekom Seatu, Leon i Toledo npr. Ima ih po otpadima dosta,, znam jer je meni nedavno trebalo samo staklo takvog retrovizora. Puno vise ih je prodavalo kompletan retrovizor nego samo staklo.
Isti je retrovizor na Fabiji, Golfu 4, Passatu 5, Octaviji A4 i jos ponekom Seatu, Leon i Toledo npr. Ima ih po otpadima dosta,, znam jer je meni nedavno trebalo samo staklo takvog retrovizora. Puno vise ih je prodavalo kompletan retrovizor nego samo staklo.
Tijelo retrovizora i ogledalo su identicni, ali nisam siguran da je dio koji ide na vrata isti kod nabrojanih.
Tijelo retrovizora i ogledalo su identicni, ali nisam siguran da je dio koji ide na vrata isti kod nabrojanih.
Moguce da on nije isti. Sema je pitao za retrovizor, ne i za njegov nosac. Valjda mu je nosac ostao neostecen.
Moze li mi neko reci jel zeznuto mijenjati lezaj alternatora na skodi octavia 1.9 tdi il ipak ganjati novi alternator? Bruji stalno i strah me jer zupcasti ide preko njega ili ne ide? thx
Tapatalk
Last edited by Arslan_11 on 06/11/2013 12:09, edited 1 time in total.
ima li ovaj triab kakav kontakt telefon? kontao sam raditi redovan servis kod njih, ali ne znam kako rezervisati termin...ili se moze samo 'nako banuti?
E svašta... pa ti bar nisi od juče na forumu
u gugletu upišeš "triab" i gle, na prvom mjestu izađe ti stranica http://www.triab.ba, gdje piše i telefon +387 33 202 794, 222 630...
vicious wrote:E svašta... pa ti bar nisi od juče na forumu
u gugletu upišeš "triab" i gle, na prvom mjestu izađe ti stranica http://www.triab.ba, gdje piše i telefon +387 33 202 794, 222 630...
danke
ja se ubio jucer gledajuci po stranici i ne vidjeh nikakav broj...nikakvog kontakta, samo adresa alipasina bb...gugla i opet nista nisam uspio pronaci
vicious wrote:E svašta... pa ti bar nisi od juče na forumu
danke
ja se ubio jucer gledajuci po stranici i ne vidjeh nikakav broj...nikakvog kontakta, samo adresa alipasina bb...gugla i opet nista nisam uspio pronaci
Zaobiđi Triab, Bunju, to je preverant obični. Idi bilo gdje drugo samo ne kod njega...firma koja je izgubila Renault licencu ne može biti dobar Škoda serviser.
apropo bunje, neki dan odvukli neku toyotu lc na servis, em ima sve dijelove, em ima pecat i to okrugli , nista se previse nije cekalo, dijagnostika orginalna, servis na 60.000 km 468 KM pa izvolite, za razliku od nekih drugih trenutno je ovlasten i nije skup
Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Zaobiđi Triab, Bunju, to je preverant obični. Idi bilo gdje drugo samo ne kod njega...firma koja je izgubila Renault licencu ne može biti dobar Škoda serviser.
zvao cetiri ovlastena servisa da priupitam o cijeni redovnog servisa na 90k km, treba li se naruciti, koliko traje te sta sve ukljucuje...svi su u pet deka...osim jednog...jedan od servisa kaze da moram raditi i promjenu zupcastog (plus sta sve uz to ide) jer je auto pet godina staro (fabia 2008 1.9tdi), bez obzira na predjenu kilometrazu, dok drugi to uopste ne spominju... jel' me ovi to pokusavaju izlevatiti ili ostala tri servisa nisu dovoljno strucni/zainteresovani? ili mozda racunaju da ce servis bolje proci ako to sad ne zamijenim nego se vratim za koji mjesec sa havarisanim motorom?
Provjerite u servisnim knjigama, nemojte sa 100% sigurnošću uzimati ovo moje 3 godine, mada mislim da je 3 godine (ja sam gotovo 100% siguran da su 3 godine u pitanju)... Guma ima ograničen vijek trajanja, vremenom propada, jedino vozila koja imaju lanac nemaju vremensku granicu, kod takvih vozila interval je na 120 000 bez obzira na starost vozila...