Gdje u Sa......
- chuchumbamayumbe
#1176 Re: Gdje u Sa......
Nadješ u Sarajevu (ako uspiješ) ono što te interesuje, probaš, i onda pravac ebay, po isti model!

- medaaa
#1177 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu sutra ujutro uzeti 3 torte, a da nisu preskupe? Ili znatel ima li nedjeljom neko da radi, da se mogu naruciti za sutra?
hvala
hvala
-
drekalica28
#1178 Re: Gdje u Sa......
Sada, u ova doba, ti niko neće preuzeti narudžbu za sutra.medaaa wrote:Gdje mogu sutra ujutro uzeti 3 torte, a da nisu preskupe? Ili znatel ima li nedjeljom neko da radi, da se mogu naruciti za sutra?![]()
hvala
Ali, ako ako odeš i bilo koju slastičarnu rano izjutra, možeš dobiti svježe torte koje su oni predvidjeli za prodaju taj dan (ono, šnita torte).
-
triple mama
#1179 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu u SA kupiti drveno cvijece, za staviti u vaznu? vidjela sam prije mozda mjesec dana jednog ciku kako na ulici preko puta ekonomije prodaje vjerovatno svoje slike i bas to cvijece...ali gdje sad da ga nadjem,a bas mi sad treba...
- dingosp0
#1180 Re: Gdje u Sa......
ja sam nalazio one tvrde Advil tablete ...Dr.Cuddy wrote:Samo u sjevernoj Americi ili preko interneta.swirl wrote:Koliko znam, nema kod nas kupiti Advil.Pitarrr82 wrote:
Gdje ili u kojoj apoteci se moze nabaviti Advil?
ali ove u gelu nisam....
al ovo su najjace tablete ikad
- Pitarrr82
#1181 Re: Gdje u Sa......
Pa zbog toga sto imam povremene i za sada od specijalista neobjasnjive glavobolje i trazim Advil, probao sam ga i moram reci da je 
- Ciprol
#1182 Re: Gdje u Sa......
advil, aktivna supstanca ibuprofen. koliko znam, advil nije registrovan u BiH, ne bi trebalo da se legalno može kupit.
zar nije lakše uzeti brufen ili neofen?
- Pitarrr82
#1183 Re: Gdje u Sa......
Ciprol wrote:advil, aktivna supstanca ibuprofen. advil nije registrovan u BiH, ne bi trebalo da se legalno može kupit.
Pa da budem iskren ne pomaze Brufen iako znam da je u Advilu isti... Nimesil (Njemacki proizvod ako se ne varam) je jedino sto mi pomogne iako cak nekada i to ne kakvi bolovi znaju biti...
- VenomousV
#1184 Re: Gdje u Sa......
nije ni neofen sto je nekad bio
mada ga i dalje volim
mada ga i dalje volim
- Ciprol
#1185 Re: Gdje u Sa......
probaj Kofan instant, ako nisi već.Pitarrr82 wrote:Ciprol wrote:advil, aktivna supstanca ibuprofen. advil nije registrovan u BiH, ne bi trebalo da se legalno može kupit.
Pa da budem iskren ne pomaze Brufen iako znam da je u Advilu isti... Nimesil (Njemacki proizvod ako se ne varam) je jedino sto mi pomogne iako cak nekada i to ne kakvi bolovi znaju biti...
EDIT: evo pogledah online u registru. ipak ima registrovan Advil. http://www.ezdravlje.info/images/storie ... sistem.pdf
ako vam je toliko djelotvoran, probajte u apotekama zamoliti da vam naruče,
- alica.k
#1186 Re: Gdje u Sa......
ne znam, i ja sam tog ciku trazila, samo sto sam ja vec kupila od njega par komada tog cvijeca (njegov sin pravi, tako je rekao), i sad sam ga trazila i mami da kupim i nidje gatriple mama wrote:Gdje mogu u SA kupiti drveno cvijece, za staviti u vaznu? vidjela sam prije mozda mjesec dana jednog ciku kako na ulici preko puta ekonomije prodaje vjerovatno svoje slike i bas to cvijece...ali gdje sad da ga nadjem,a bas mi sad treba...
-
triple mama
#1187 Re: Gdje u Sa......
mozda da pokusam na nekom od ovih bazara sto se organizuju sve cesce....izlazu zene sa handa made robom, pa mi se mozda posreci...
- 6.april
#1188 Re: Gdje u Sa......
Kakvo sredstvo za čišćenje bi mi preporučili da očistim šahovsku tablu i figure?
Strastveni sam igrač tako da je tabla vrlo često u upotrebi.
Treba mi nešto što dezinfikuje, miriše i ne ostavlja "klizav" trag.
Hvala.
Hvala.
- kurty
#1189 Re: Gdje u Sa......
Jel postoje u Sarajevu ili okolini negdje komisoni koji otkupljuju robu???
Pitam jer imam masu elektro opreme (ormara, sklopki, klinaca palaca) koje bi prodao, a nemam gdje
Pitam jer imam masu elektro opreme (ormara, sklopki, klinaca palaca) koje bi prodao, a nemam gdje
- 6.april
#1190 Re: Gdje u Sa......
Jedino na otpad da probaš prodati.
Ako imas nekih vrjednijih, oku lijepih, stvari probaj i u antikvarnicama.
Ako imas nekih vrjednijih, oku lijepih, stvari probaj i u antikvarnicama.
- LieToMe
#1191 Re: Gdje u Sa......
meni jedino pada na pamet pronto za drvo, ali da dobro ispoliras kako ne bi klizile figure. ima i onaj pronto koji je univerzalni (plavi sa onom spricaljkom) on je za sve povrsine (plastiku, staklo, drvo) pa probaj i sa tim. mada ako je drvena ploca u pitanju (a predpostavljam da jeste) ja bih to fino ocistila onim prontom za drvo samo da dobro odstoji da upije.6.april wrote:Kakvo sredstvo za čišćenje bi mi preporučili da očistim šahovsku tablu i figure?
Hvala.
- 6.april
#1192 Re: Gdje u Sa......
Pronto je bio prva opcija. Međutim, užasno klizi - i figure su više-manje slipave.
I ne dezinfikuje. Sada u vrijeme gripa to mi je poprilično bitno.
Hvala u svakom slučaju.
Hvala u svakom slučaju.
- wewa
#1193 Re: Gdje u Sa......
a da probas s otopinom blagog tecnog sapuna i malo etericnog ulja cajevca? cajevac je prirodni antimikrobik.6.april wrote:Pronto je bio prva opcija. Međutim, užasno klizi - i figure su više-manje slipave.![]()
![]()
Hvala u svakom slučaju.
- butterfly_01
#1194 Re: Gdje u Sa......
kupi sredstvo za dezinfekciju ruku..pa laganini cistiLieToMe wrote:meni jedino pada na pamet pronto za drvo, ali da dobro ispoliras kako ne bi klizile figure. ima i onaj pronto koji je univerzalni (plavi sa onom spricaljkom) on je za sve povrsine (plastiku, staklo, drvo) pa probaj i sa tim. mada ako je drvena ploca u pitanju (a predpostavljam da jeste) ja bih to fino ocistila onim prontom za drvo samo da dobro odstoji da upije.6.april wrote:Kakvo sredstvo za čišćenje bi mi preporučili da očistim šahovsku tablu i figure?
Hvala.
-
vagabund0
#1195 Re: Gdje u Sa......
Moze li mi ko pomoci, hocu da upisem kurs talijanskog jezika, pocetnicki. Ima li ko kakav prijedlog? Gdje, kolko para? 
-
dibidus
#1196 Re: Gdje u Sa......
...ima kupiti ovih zicanih skulptura od Fikreta Libovca. Mislim na ove manje (pticice)- Cijena?
- putujucidzindas
#1197 Re: Gdje u Sa......
Centar André Malraux, cini mi se oko 200 KM, ali provjerivagabund0 wrote:Moze li mi ko pomoci, hocu da upisem kurs talijanskog jezika, pocetnicki. Ima li ko kakav prijedlog? Gdje, kolko para?
-
The 51st State
#1198 Re: Gdje u Sa......
sredstvo za ciscenje stakala.6.april wrote:Kakvo sredstvo za čišćenje bi mi preporučili da očistim šahovsku tablu i figure?
Hvala.
- Jara
#1199 Re: Gdje u Sa......
A da probaš vlažnim maramicama Ili "magičnom" krpom?6.april wrote:Kakvo sredstvo za čišćenje bi mi preporučili da očistim šahovsku tablu i figure?
Hvala.
- 6.april
#1200 Re: Gdje u Sa......
Razmišljam da bi to sredstvo možda moglo oštetiti drvo - ploču i figure, jer sadrži alkohol.butterfly_01 wrote: kupi sredstvo za dezinfekciju ruku..pa laganini cisti
Nije loša ideja.Jara wrote: A da probaš vlažnim maramicama Ili "magičnom" krpom?