MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- drugodtvogdruga
#1176 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
^ cormier mu trener, ne moze bolje
-
Strauss
#1177 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
zna li ko koliko se krecu karta za ufc on fox priredbe? jesu li ko kod oni regularnih evenata ili su nesta skuplje. ili konkretno imaju li gdje cijene ulaznica za shogun vs vera. trazim cijelo jutro i nigdje..
- medjutim
#1178 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Druze,neces ni naci karte jer su odgodili prodaju karata za 20.06.2012 jer im fight card jos nije spreman,tacnije neki borci otkazivali,jos nisu sve uparili,a kad puste karte u prodaju ovo je site na kojem mozes pogledati.Strauss wrote:zna li ko koliko se krecu karta za ufc on fox priredbe? jesu li ko kod oni regularnih evenata ili su nesta skuplje. ili konkretno imaju li gdje cijene ulaznica za shogun vs vera. trazim cijelo jutro i nigdje..
http://www.ticketmaster.com/event/2C004 ... rcatid=830
-
Strauss
#1179 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
e hvala brate..medjutim wrote:Druze,neces ni naci karte jer su odgodili prodaju karata za 20.06.2012 jer im fight card jos nije spreman,tacnije neki borci otkazivali,jos nisu sve uparili,a kad puste karte u prodaju ovo je site na kojem mozes pogledati.Strauss wrote:zna li ko koliko se krecu karta za ufc on fox priredbe? jesu li ko kod oni regularnih evenata ili su nesta skuplje. ili konkretno imaju li gdje cijene ulaznica za shogun vs vera. trazim cijelo jutro i nigdje..
http://www.ticketmaster.com/event/2C004 ... rcatid=830
i da.. da i ti ne mislis ici?
- medjutim
#1180 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da,da ako Bog da,a ti? 
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#1181 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja bih vise volio vidjeti cormier vs jds pa onda cain vs pobjednik .... ovo je sada biti ili ne biti za caina...ako ga ponovo jds pomete, nece dobiti sljedecu priliku dugo ...enisss wrote:mislim da je ovaj put Cain u psiholoskoj prednosti u odnosu na proslu borbu...sad mi bas izgleda nekako ljut i nabrijan...
Sve u svemu...ovdje su stvari opet dosta jasne...ako borba ostane na nogama..Dos Santos ce ga opet uhvatiti sa nekim kroseom ili svojim poznatim aperkatom....ne znam sto..ali..mislim da ce ovaj put Cain imati vise sanse da obori Santosa na pod...eh...znamo da obojica nisu bas imali nekih velikih prilika da pokazu svoju Jiu jitsu...no..bez obzira...mislim da je Santos u blagoj prednosti i tu..obzirom da sigurno vise radi na tome od Caina....
Ground n pound ide na stranu Caina iz prostog razloga sto ja mislim da je nemoguce Caina zadrzati na podu...Lesnar ga je jednom uspio oboriti ali se ovaj odmah digao..a mislim da je Lesnar bio tezi i nekih 15 tak kg u onoj njihovoj borbi..sto je ogromno
- medjutim
#1182 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mislim da ce ici Cain,Cormier pa napuhani steroidas. Naravno kao uspije odbraniti titulu protiv prvog u nizu 
-
UnscarD
#1183 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ako dobije cain, onda cain vs cormier postaje upitno jer su klupski drugovi...a na alistaira vise uopste ne racunam ...
- medjutim
#1184 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma super je sto su klupski drugovi,ali sve nesto kontam da bi se moglo desit kao sa Evansom i Jonesom. Ipak titula je titula. 
-
enisss
#1185 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
nema sanse da se to desi...Cain nije taj tip...sve mislim da bi se mogao pojaviti neko novi u HW diviziji..da malo zakuha situacijumedjutim wrote:Ma super je sto su klupski drugovi,ali sve nesto kontam da bi se moglo desit kao sa Evansom i Jonesom. Ipak titula je titula.
ne znam opet..mozda grijesim..ali vidjecemo...
- medjutim
#1186 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Miocic je super i dobar je potencijal,ali jos je daleko od samog vrha. Usput Del Rosario se vratio nakon duge pauze i bez meceva u kontinuitetu.
- medjutim
#1187 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Mali update Miocic protiv Struvea u engleskoj! 
-
enisss
#1188 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
To jeste..ali moras priznati da je vecina ljudi mislila da ce Stipe izgubiti..prvi sam ja mislio da nema sanse...doduse..prvu rundu je bio dosta los..dok nije shvatio da ima vece sanse u parteru..iako mislim da je mogao u u stand-up-u da ga kontrolise...vec je bio pronasao distancu..no eto...proslo je puno boljemedjutim wrote:Miocic je super i dobar je potencijal,ali jos je daleko od samog vrha. Usput Del Rosario se vratio nakon duge pauze i bez meceva u kontinuitetu.
-
enisss
#1189 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
to je bilo i logicno da se desimedjutim wrote:Mali update Miocic protiv Struvea u engleskoj!
Ovo je odlicna sansa za Miocica...trebao bi da radi isto kao i sa Del Rosariom..malo u stand-up-u i odmah pokusati oboriti Struve-a sto mislim da mu nece biti problem..jedino sto bi moglo da bude prepreka je ta prednost u duzini ruku...sa druge strane..Stipe je brzi i jaci sigurno...jedino u cemu bi prednost dao Struve-u je BJJ...
- medjutim
#1190 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Struve je opasan borac,fakat izgleda nezgrapno i cudno ,ali lik ima znanje. Sto se tice Miocica slazem se s tobom,ima zaista veliki potencijal,samo fakat dug ga put ceka. Poslije Struvea (ako dobije) ceka ga prava ekipa,Hunt,Werdum,Silva,Cormier,Cain itd... Zestoka konkurencija.
-
enisss
#1191 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
sto se tice ekipe..eh ovako....iskreno..mozda je cudno ali mislim da je Hunt trenutno precjenjen...svaka cast za njegov stand-up..i cvrstu bradu..no mislim da kad naidje na malo boljeg hrvaca da ce mu to biti kraj...tj siguran sam..medjutim wrote:Struve je opasan borac,fakat izgleda nezgrapno i cudno ,ali lik ima znanje. Sto se tice Miocica slazem se s tobom,ima zaista veliki potencijal,samo fakat dug ga put ceka. Poslije Struvea (ako dobije) ceka ga prava ekipa,Hunt,Werdum,Silva,Cormier,Cain itd... Zestoka konkurencija.
Werdum...mnogo je popravo svoj Stand-up..pogotovo muay Thai udarce koljenima....vidjelo se to u borbi sa Nelsonom..no ipak mislim da bi ga Miocic dobio u stojci..
Silva...slicna prica...prenapuhan je lik od borbe sa Fedorom..u stand-up-u on nema sta traziti sa Miocicem...
Eh..Cormier..ovo je ja mislim najtezi protivnik za bilo kojeg borca u UFC-u..
Cain..hm..teska situacija..i ja mislim da su Cain i Cormier jedina dva borca koja su u stanju oboriti Miocica na pod....
ne znam.mozda je prerano pricati o svim ovim stvarimaa..al eto..vidjecemo
- medjutim
#1192 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ma da,nadam se da ce uskoro doci do tih borbi pa cemo vidjeti. Za Silvu se slazem da je mozda malo precjenjen,ali za Hunta ne bas. Lik je poceo konacno da trenira onako kako treba,izgubio je 15-ak i vise kila i zaista izgleda u dobroj formi,opasan KO power,a sjeti se da je umalo subbmitao Fedora (sigurno sad je jos vise popravio svoj ground game),covjek je poceo ozbiljno trenirati i trenira u najboljim kampovima (za razliku od prijasnjih borbi i priprema).
-
enisss
#1193 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
ma super je Hunt..ali mislim da je vec malo potrosen...ima on dosta "utakmica u nogama" i to mora ostaviti trag..dosta se on oslanjao na svoju dobru bradu..sto nekad i nije bilo bas efikasno..znao je on biti nokautiran i to zestokomedjutim wrote:Ma da,nadam se da ce uskoro doci do tih borbi pa cemo vidjeti. Za Silvu se slazem da je mozda malo precjenjen,ali za Hunta ne bas. Lik je poceo konacno da trenira onako kako treba,izgubio je 15-ak i vise kila i zaista izgleda u dobroj formi,opasan KO power,a sjeti se da je umalo subbmitao Fedora (sigurno sad je jos vise popravio svoj ground game),covjek je poceo ozbiljno trenirati i trenira u najboljim kampovima (za razliku od prijasnjih borbi i priprema).
isto tako...on mi uopste i nije neki atleta..kad pogledas Cain-a...Santosa...pa recimo i ovog Miocica..sve su to dosta pokretljivi momci a bore se u HW....
volio bih vidjeti Hunta protiv nekog dobro hrvaca pa bi dosta toga bilo jasnije..
- medjutim
#1194 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
@enisss ja bih ga volio vidjet protiv Lavar Johnsona uh koje bi to saketanje bilo 
-
enisss
#1195 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
haha...pa da..bilo bi svegamedjutim wrote:@enisss ja bih ga volio vidjet protiv Lavar Johnsona uh koje bi to saketanje bilo
- 4m3l
#1196 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Evo ga stream za fedora http://www.vipbox.tv/watch/57266/2/fedo ... nline.html
-
enisss
#1197 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Fedor dobio...nokautom..eh sad..koliko je to relevantno protiv borca koji je stariji i sporiji od njega...ne znam...uvijek ce se postavljati pitanje sta bi Fedor uradio u UFC-u..ja mislim da ne bi puno..bio bi on tu negdje sigurno u prvih 10..al sad...medju top 3-4 borca nikako...JDS..Cain..Werdum...Cormier..Overeem..Carwin..protiv ovih boraca pa i drugih ne bi mogao sigurno...cak vjerujem da bi ga dobio i Nelson..masmavi wrote:4m3l wrote:Evo ga stream za fedora http://www.vipbox.tv/watch/57266/2/fedo ... nline.html
Je li do mene, ili svima pucketa ovaj zvuk?
- 4m3l
#1198 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ode fedor boy u mirovinu !enisss wrote:Fedor dobio...nokautom..eh sad..koliko je to relevantno protiv borca koji je stariji i sporiji od njega...ne znam...uvijek ce se postavljati pitanje sta bi Fedor uradio u UFC-u..ja mislim da ne bi puno..bio bi on tu negdje sigurno u prvih 10..al sad...medju top 3-4 borca nikako...JDS..Cain..Werdum...Cormier..Overeem..Carwin..protiv ovih boraca pa i drugih ne bi mogao sigurno...cak vjerujem da bi ga dobio i Nelson..masmavi wrote:4m3l wrote:Evo ga stream za fedora http://www.vipbox.tv/watch/57266/2/fedo ... nline.html
Je li do mene, ili svima pucketa ovaj zvuk?
- drugodtvogdruga
#1199 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
^ kakav ba fedor, ko cro cop, doso u ameriku i dokazao sta (ni)je...
ufc 147 mi je karina bio, mogli su bolji event sastavit pogotovo jer je bio ppv, ono je za free tv-a
ufc 147 mi je karina bio, mogli su bolji event sastavit pogotovo jer je bio ppv, ono je za free tv-a
-
UnscarD
#1200 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da mi je neko pricao da cu da gledam Wanda kako se grli sa Dzim Kerijem u pink gacicama ne bih mu vjerovao
Fakat ispod prosjecan event...
Fakat ispod prosjecan event...