Vase naredno vozilo ce biti ?

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply

Vase naredno vozilo ce biti?

1.) Hibrid
24
6%
2.) SUV
71
18%
3.) SUT
1
0%
4.) Sportski Compackt
44
11%
5.) Subcompact
16
4%
6 ) Limuzina
126
32%
7.) Pickup
2
1%
8.) Crossover
16
4%
9.) Mini Van
11
3%
10) Nije bitno samo nek' je VW
81
21%

Total votes: 392

ljubav_aha

#1176 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by ljubav_aha »

corolla02 wrote:
ljubav_aha wrote:
1946 wrote:Bilo šta što ima ovaj znak sa slike, na ovom mjestu, iznad žmigavca na prednjim blatobranima :)
Image
a sto je OVO :?:
pa znak srece bas ko i potkovica sa prijeda na nkekim drugim autima 8-) pa zar te i to moram uciti :razz:

ja sa ipak mislila na Avto-model :-D

nema sanse pomasiti irsku raju u SAD ;-)
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!
Horoskop: Gemini

#1177 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

ma pusti sad to, no kad cemo se provozaty, u ovom novom modelu :oops:

Image

Image
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#1178 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by 1946 »

ljubav_aha wrote:ja sa ipak mislila na Avto-model :-D

Ima veze s Irskom k'o johntra sa VW-om :D
Cloverleaf, or Quadrifoglio, badges denote high-end in comfort and engine size variants of Alfa Romeo cars, but previously denoted Alfa Romeo racing cars in the pre-Second-World-War era. The image first appeared in 1923 when Ugo Sivocci presented one prior to the start of the 14th Targa Florio as a good luck token to the team. This became the symbol of competition Alfas, denoting higher performance. Some modern Alfas wear a cloverleaf badge which is typically a green four leaf clover on a white background (Quadrifoglio Verde), but variants of blue on white have been recently observed as well.
hubax

#1179 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by hubax »

1946 wrote:Bilo šta što ima ovaj znak sa slike, na ovom mjestu, iznad žmigavca na prednjim blatobranima :)
samo da ga Irci ne prave to je fakat ne-logican narod hehe

1. Crossover Nissan Juke (diesel) za prakticnu svakodnevnicu
Image

2. Nissan Skyline R34 (bilo koji model od R34 serije!) za krivudave belaj puteve (=drifting) + uzivam u luksuznom zvuku 6 cilindara
Image
Image

3. a moze i Alfa Romeo Brera Spider i to bijele boje za otici na more ono sminkerski ponekad :D
Image
whow

#1180 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

ljubav_aha wrote:
whow wrote:
ljubav_aha wrote:coroll02,pa ka dsi ga kupio,jeste saldak,ali sam ocekivala sam nesto malo sportski agresivno :-D

Ma kakav on , vidi mene kod mene sve agresivno :lol: :lol: .

Corolla moras poceti bildati i kupiti nesto agresivnije recimo Hummera :lol: ako hoces da impresioniras nasu dragu kolegicu forumasicu.
:lol: pa da me obori s'nogu
corolla02 wrote:
evo, jel pase SAD :-D

Image
:lol: pravi zabac :lol:
E steta pa je Corolla prizenjen , bas se dobro slazete.Ovo prava Love Story . Jos ce Angelina snimiti film na ovu temu :bih:
ljubav_aha

#1181 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by ljubav_aha »

corolla02 wrote:ma pusti sad to, no kad cemo se provozaty, u ovom novom modelu :oops:

Image

Image
znas,gdje sam,pa navrati :thumbup:
ljubav_aha

#1182 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by ljubav_aha »

whow wrote:E steta pa je Corolla prizenjen , bas se dobro slazete.Ovo prava Love Story . Jos ce Angelina snimiti film na ovu temu :bih:
ma znam ja da je kolega prizenjen :-D ali otkacen ostatak komentara :lol:
citroen

#1183 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by citroen »

Prva na listi zelja :D

Image

2.peugeot 407 coupe
Image

3.Citroen C5 :D
Image

4.VW scirocco
Image

:D :D :D
ljubav_aha

#1184 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by ljubav_aha »

1946 wrote:
ljubav_aha wrote:ja sa ipak mislila na Avto-model :-D

Ima veze s Irskom k'o johntra sa VW-om :D
Cloverleaf, or Quadrifoglio, badges denote high-end in comfort and engine size variants of Alfa Romeo cars, but previously denoted Alfa Romeo racing cars in the pre-Second-World-War era. The image first appeared in 1923 when Ugo Sivocci presented one prior to the start of the 14th Targa Florio as a good luck token to the team. This became the symbol of competition Alfas, denoting higher performance. Some modern Alfas wear a cloverleaf badge which is typically a green four leaf clover on a white background (Quadrifoglio Verde), but variants of blue on white have been recently observed as well.
whow

#1185 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Image

2011 Toyota Venza narucena. Rav4 odlazi u zamjenu. 20" fabricke felge -ludilo. Vozilo je haos.
corolla02
Location: Light travels faster than sound; that is why some people appear bright, until you hear them speak!

#1186 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

"ludilo" :thumbup:
lavic

#1187 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by lavic »

Moram, priznati da sam u dilemi BMW 5 ili BMW 3, benzin usvakom slucaju.
Dvoje male djece, 5 je veca ali je veci problem voziti po gradu,
Ali zato znam ako zena bude kupovala auto, to ce biti Pug.207.

Sta bi ste vi kupili, 3 ili 5?
shibonja

#1188 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by shibonja »

lavic wrote:Moram, priznati da sam u dilemi BMW 5 ili BMW 3, benzin usvakom slucaju.
Dvoje male djece, 5 je veca ali je veci problem voziti po gradu,
Ali zato znam ako zena bude kupovala auto, to ce biti Pug.207.

Sta bi ste vi kupili, 3 ili 5?

Sam si reko dvoje djece.. pa stas neg 5-icu...i ne vidim sto je problem vozit petaka po gradu?
whow

#1189 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

whow wrote:Image

2011 Toyota Venza narucena. Rav4 odlazi u zamjenu. 20" fabricke felge -ludilo. Vozilo je haos.
Ova boja trenutno nije raspoloziva, drugi izbor je bio "silver". Auto naruceno i valjda bi trebalo doputovati u utorak , milsim da je ponedeljak neradni.
whow

#1190 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by whow »

Venza konacno stigla , boja je metalic siva sto i nije bio prvi izbor ali na druge boje se trebalo duze cekati. Uglavnom sto reci za Venzu ; it's the best Buick that GM has never made :lol: , najbolji Buick koji GM nikada nije uspio napraviti . U biti ovo je vozilo koje je napravljeno od komponenti koje je Toyota vec imala u proizvodnji dakle , prednji kraj i podvozje od Toyote Highlendera , zadnji kraj je specifican za Venzu , motori su poznati 2.7L 182 ks iz Highlandera te Toyotin 3.5 litra motor koji se ugradzuhe u masu Toyotinih proizvoda . Tona opcija koje dolaze kao standardna oprema te najveci kick ass tockovi koje je Toyota ikada ugradila kao standardnu opremu na neki od svojih modela.
corolla02

#1191 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by corolla02 »

whow wrote:Venza konacno stigla , boja je metalic siva sto i nije bio prvi izbor ali na druge boje se trebalo duze cekati. Uglavnom sto reci za Venzu ; it's the best Buick that GM has never made :lol: , najbolji Buick koji GM nikada nije uspio napraviti . U biti ovo je vozilo koje je napravljeno od komponenti koje je Toyota vec imala u proizvodnji dakle , prednji kraj i podvozje od Toyote Highlendera , zadnji kraj je specifican za Venzu , motori su poznati 2.7L 182 ks iz Highlandera te Toyotin 3.5 litra motor koji se ugradzuhe u masu Toyotinih proizvoda . Tona opcija koje dolaze kao standardna oprema te najveci kick ass tockovi koje je Toyota ikada ugradila kao standardnu opremu na neki od svojih modela.
jesul ono 20" na njoj :?:
Alive

#1192 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Alive »

Image

I love it... Jaguar XF :thumbup:
richa

#1193 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by richa »

Sledeca alfa 147 GTA.
Image
BASS

#1194 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by BASS »

Dvoumim se između golfa i leona.
Ograničeno mi je oko 30 milja maraka - jedna gore dole i za te novce mogu dobiti slabije motoriziranog i opremljenog golfa ili prebogato opremljenog i diesel leona.
Nemam nekih dogmatskih uvjerenja prema golfu :D koliko sumnje u kojoj je mjeri seatov produkt zaista sličan originalu kao što se izdaje i koliko brzo gubi cjenu.
Bili su u opciji i astra i megane,no nemam nekog iskustva sa francuzima i neka tako ostane :) a nova astra mi se više ne čini kao opel u punom smislu riječi,nego neki globalni korporacioni bastard prepakovan i na svakom kontinentu prodavan pod drugim badge-om.
richa

#1195 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by richa »

Meni je leon ljepsi i ja bih njega uzeo. Plus mu je sto ima vise opreme. Kolega ima Ibizu 19 tdi 130KS i auto je stvarno super i ide fino. Samo sto kod mene vrijedi ona na plin se kuva, na dizel ore, a na benzin vozi, pa me dizel ne privlaci ni malo, al kazem da mi je leon ljepsi od golfa...
Haris.ba

#1196 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Haris.ba »

whow wrote:Venza konacno stigla , boja je metalic siva sto i nije bio prvi izbor ali na druge boje se trebalo duze cekati.
Nek je sa srećom. Šta ti bi uzrok promjene? Dosadio rav?

Nego, je l' radioaktivna? Trebo si uzeti fluoroscentnozelenu boju. Ne bi morao čekati ni dana na isporuku.

P.S.
Znam gdje se proizvodi ova venza, al ne mogoh izdržati. :D
Edin H.

#1197 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by Edin H. »

Evo pronadjoh test auta godine :oops:

Ipak, najbolji izbor.

BASS

#1198 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by BASS »

richa wrote:Meni je leon ljepsi i ja bih njega uzeo. Plus mu je sto ima vise opreme. Kolega ima Ibizu 19 tdi 130KS i auto je stvarno super i ide fino. Samo sto kod mene vrijedi ona na plin se kuva, na dizel ore, a na benzin vozi, pa me dizel ne privlaci ni malo, al kazem da mi je leon ljepsi od golfa...
Pa ne bih baš nužno rekao da je ljepši,ali nije dosadan kao golf.No jedna stvar koju mrzim u leonu je unutrašnost.Otišao u salon,zadivio se i sjeo unutra - paf.Ništa.Sav dojam splasnuo.Osjećam se kao u Daciji.Ništa kontra Dacije,samo Leon je auto u prosjeku duplo skuplje i onako urađena unutrašnjost je neoprostiva.
Taj motor je malo prejak za ibicu,mogu mislit kako jurca :) Moj bi izbor bio ipak onaj od 1.6,105 ks,sasvim dovoljno za većinu potreba.Kako stvari stoje trenutno, motor i oprema u leonu će prevagnut najvjerovatnije + što se tješim da se manje kradu :)
mariannealen

#1199 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by mariannealen »

sta mislite izmedju nissana murana,ovog novog ili bmw x6,koji je bolji?
drndalo

#1200 Re: Vase naredno vozilo ce biti ?

Post by drndalo »

X5...
Post Reply