PlayStation 3

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
jelashan

#1176 Re: PlayStation 3

Post by jelashan »

Ja neki dan uzeo polovnu tricu jer puno mi za cvrku davat jbg :-/ na trici napravio jailbreak i onda nisu ni igre problem. Da ne pricam dalje mozda ne dopustaju pravila foruma. Proguglaj malo
Lucazode

#1177 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

gidra wrote:Raja da priupitam...
Plejku nisam nikad imao, ali mi je ostala dječačka želja da je kupim, pa razmišljam da uzmem jednu :D .
Isplati li se sada uzeti polovna ps3? Do kada će biti podrška za nju?...Ili se bolje strpiti još koji mjesec i uštediti i kupiti ps4?
Moj topli savjet je da uzmes 3-u i prosaras prelijepe eksluzive poput Uncharteda serjala, GOW, Heavy Rain itd..Definitivno nije povoljna opcija kupiti sad 4-ku s obzirom da je u pitanju nova tehnologija. Igre su po 120KM, PSN nije free kao na 3-ci i nema pregrst naslova kao 3-ca.
Za podrsku ne brini Sony je PS3 stavio u rang 4-ke sto se tice azuriranja.

Imam mogucnosti da uzmem ps4 ali necu bar dok slim ne izadje i ne pojeftine neki moji naslovi s vremenon. Do tad siljim 3-cu.Igre na Piku po 25 KM, free online player,grafa odlicna, vise nego zadovoljan:lol:
cenecimoveocino

#1178 Re: PlayStation 3

Post by cenecimoveocino »

Lucazode wrote:
gidra wrote:Raja da priupitam...
Plejku nisam nikad imao, ali mi je ostala dječačka želja da je kupim, pa razmišljam da uzmem jednu :D .
Isplati li se sada uzeti polovna ps3? Do kada će biti podrška za nju?...Ili se bolje strpiti još koji mjesec i uštediti i kupiti ps4?
Moj topli savjet je da uzmes 3-u i prosaras prelijepe eksluzive poput Uncharteda serjala, GOW, Heavy Rain itd..Definitivno nije povoljna opcija kupiti sad 4-ku s obzirom da je u pitanju nova tehnologija. Igre su po 120KM, PSN nije free kao na 3-ci i nema pregrst naslova kao 3-ca.
Za podrsku ne brini Sony je PS3 stavio u rang 4-ke sto se tice azuriranja.

Imam mogucnosti da uzmem ps4 ali necu bar dok slim ne izadje i ne pojeftine neki moji naslovi s vremenon. Do tad siljim 3-cu.Igre na Piku po 25 KM, free online player,grafa odlicna, vise nego zadovoljan:lol:
E vala nacekat ces se dok slim izade :izet:

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
promaha

#1179 Re: PlayStation 3

Post by promaha »

pitanje za ps3 znalce :)

uzeo sam dzojstik (kopiju) i funkcionise sasvim ok preko kabla ali cim iskopcam kabl iz njeg ugasi se i ne mogu nista sa njim?

u pitanju je dualshock III bluetooth controler (iz targeta) :)

hvala
Ljakan

#1180 Re: PlayStation 3

Post by Ljakan »

promaha wrote:pitanje za ps3 znalce :)

uzeo sam dzojstik (kopiju) i funkcionise sasvim ok preko kabla ali cim iskopcam kabl iz njeg ugasi se i ne mogu nista sa njim?

u pitanju je dualshock III bluetooth controler (iz targeta) :)

hvala
Wifi dolazi po defaultu zar trica ima u sebi bluetooth?Mozda je tu problem...
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#1181 Re: PlayStation 3

Post by UnscarD »

Naravno da PS3 ima BT ...to joj je osnovni i jedini protokol za komunikaciju sa periferijom ... zato meni PS3 kontroler reaguje sa balkona i sa preko 8 metara a PC 2,4Ghz wirless mis zakuca ako ne gleda direkt u PC vec na trecem metru ...
jelashan

#1182 Re: PlayStation 3

Post by jelashan »

pozz,

da li zna neko, ima li gdje da se kupi usb kabal za ps3 dzojstik, tj onaj za punjenje?? al ako zna neko radnju, trgovinu itd gdje se moze kupit kod nas, znaci NE ONLINE narudzba.

http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... =0&ndsp=22

hvala
EdoSP

#1183 Re: PlayStation 3

Post by EdoSP »

Raja, danas slucajno na reklami na Youtubeu naletim na stranicu http://www.pcgamesupply.com/. Vec par puta sam pokusavao da iskoristim akciju preko PS Store( htio sam uzeti Battlefield 3, GTA IV i GTA EFLC,...), ali nase kreditne i debitne kartice izgleda nesto ne mogu na PS Store. A ovi nasi klosari prodaju PSN kartice u vrijednosti od 20$ po 40 Km, 50$ po 110 Km itd... Uglavnom, rekoh odoh probat i narucim ja ovu karticu od 20$ preko paypala, nije prosla ni minuta kad stize mi mejl s kodom, ukucam ga na PS3, kad 20$ na racunu, platio sam oko nekih 15e. Battlefield 3 je tu. Rokacina se nastavlja. :D
Btw: Onaj Playstation Plus je dobra stvar, kod mene je bilo 14 dana besplatno na probu. Skinuo sam Tomb Raider, zaista mocna grafika i solidna igrica. Sve u svemu ko voli online isplati se PS Plus i treba redovno pratiti PS Store(prosle sedmice je GTA IV i GTA EFLC bili po 5$ a GTA V je bio 40.). Za koji dan nabavljam NBA 2K14 i mozda nesto sto bude na akciji a da valja. :D
Lucazode

#1184 Re: PlayStation 3

Post by Lucazode »

Kada kupujes kartice preko portala obrati paznju na konverziju koju zaracunavaju. P. Pall zaracunava 1£ kao 2.8 KM sto je zaista previse pa ti na kraju ispadnu ovi sa pika povoljniji. Vidio sam prodaju po (Piku) 10£ / 24KM sto je prihvatljivo.

Svakako na kraju mjeseca pogledaj izvod :twisted:
EdoSP

#1185 Re: PlayStation 3

Post by EdoSP »

Ma Shop Velike Britanije je preskup u odnosu na ostale, bezveze primjer u US Shopu je BF3 20$ a u GB Shopu je 20GBP. Ja imam Hr i US acc, doduse maloprije mi je i uspjelo da prebacim pare sa kartice na Hr acc pa cu moci sada uzimati bez problema igre i ps+ pretplatu.
P.S.
3. Aprila na PS+ izlazi PES 2014 za download besplatno i bit' ce dostupan do pocetka maja, da znate imate 14 dana besplatnu probu PS+, ako vec niste iskoristili, isplati se. :D
jelashan

#1186 Re: PlayStation 3

Post by jelashan »

EdoSP wrote:Ma Shop Velike Britanije je preskup u odnosu na ostale, bezveze primjer u US Shopu je BF3 20$ a u GB Shopu je 20GBP. Ja imam Hr i US acc, doduse maloprije mi je i uspjelo da prebacim pare sa kartice na Hr acc pa cu moci sada uzimati bez problema igre i ps+ pretplatu.
P.S.
3. Aprila na PS+ izlazi PES 2014 za download besplatno i bit' ce dostupan do pocetka maja, da znate imate 14 dana besplatnu probu PS+, ako vec niste iskoristili, isplati se. :D
Znaci napravim sad novi ps+ account i imam 14 dana besplatno, taman za to vrijeme skinem fifu 14?? Nije lose
cenecimoveocino

#1187 Re: PlayStation 3

PS3 super slim 400KM uracunata dostava
500GB
2 orginalna dzojstika
3 igre AC 4 I PES 12 men se cini
isplati li se?

mirsek

#1188 Re: PlayStation 3

Post by mirsek »

cenecimoveocino wrote:PS3 super slim 400KM uracunata dostava
500GB
2 orginalna dzojstika
isplati li se?

Jel cipovan ? Ako jest isplati se .
cenecimoveocino

#1189 Re: PlayStation 3

mirsek wrote:
cenecimoveocino wrote:PS3 super slim 400KM uracunata dostava
500GB
2 orginalna dzojstika
isplati li se?

Jel cipovan ? Ako jest isplati se .
nije cipovan :(
Ljakan

#1190 Re: PlayStation 3

Post by Ljakan »

puno jasta
cikavelja

#1191 Re: PlayStation 3

Post by cikavelja »

Nagovori me djete da uzmem trojku, sad se ja zarazih i nema dana da nema dreke po kuci ko ce igrat prvi, jbga.
Nego, moze li mi ko na PM, sibnuti stranice odakle se mogu " one " :evil: igre skidati, malo cackao po torentima al slaba ponuda, ima li sta konkretnije ili kakav maxuz torent gdje bi se moglo poskidati svasta ?!
madridist

#1192 Re: PlayStation 3

Post by madridist »

Ako može usluga od kolega gamera da napišu neku specifikaciju ili upustvo kakav ps3 kupiti i koja bi cijena bila prihvatljiva,znači ono čipovan ili ne , koliko gb i da li slim ili ne ,unaprijed hvala i pozz.
Ljakan

#1193 Re: PlayStation 3

Post by Ljakan »

cikavelja wrote:Nagovori me djete da uzmem trojku, sad se ja zarazih i nema dana da nema dreke po kuci ko ce igrat prvi, jbga.
Nego, moze li mi ko na PM, sibnuti stranice odakle se mogu " one " :evil: igre skidati, malo cackao po torentima al slaba ponuda, ima li sta konkretnije ili kakav maxuz torent gdje bi se moglo poskidati svasta ?!
ps3iso.com
Ljakan

#1194 Re: PlayStation 3

Post by Ljakan »

madridist wrote:Ako može usluga od kolega gamera da napišu neku specifikaciju ili upustvo kakav ps3 kupiti i koja bi cijena bila prihvatljiva,znači ono čipovan ili ne , koliko gb i da li slim ili ne ,unaprijed hvala i pozz.
Kupi slim da cita kopije od 250gb hdd minimum.Znaci ako ima npr gta5 sto ima sad svako na hdd neces pogrijesiti jer onda cita sve.Orginali nisu isplativi uopste zato ti savjetujem cipovam.Debeli ne uzmaj jer se brzo grije a superslim je skup za cipovanje.
pozz.
madridist

#1195 Re: PlayStation 3

Post by madridist »

Hvala rista :-D .
Ljakan

#1196 Re: PlayStation 3

Post by Ljakan »

Nema na cemu rile :lol: jos cijenu nisam naveo pa negdje od 380 pa na gore se krecu ispod da valja nema jedino ako se nekome zuri...al tesko.
Arslan_11

#1197 Re: PlayStation 3

Post by Arslan_11 »

Nudi mi tip u zamjenu za racunar PS3 fat 80g sa 9 igrica i cijeni ga 320km. Ja se u konzole ama bas nikako ne razumijem. Vrijedi li tih para? Ako ne, koliko onda i na sta treba obratiti paznju? kako testirati konzolu itd. hvala vam puno. poz
loool

#1198 Re: PlayStation 3

Post by loool »

Arslan_11 wrote:Nudi mi tip u zamjenu za racunar PS3 fat 80g sa 9 igrica i cijeni ga 320km. Ja se u konzole ama bas nikako ne razumijem. Vrijedi li tih para? Ako ne, koliko onda i na sta treba obratiti paznju? kako testirati konzolu itd. hvala vam puno. poz
Par postova iznad imas sve objasnjeno.Debeli se grije i nije preporucljiv,testirat mozes da odigras sat na njemu i vidis hoce li se ugasit naprimjer,zavisi koliko cijenis racunar ali debelu konzolu ja nebi uzeo.
Arslan_11

#1199 Re: PlayStation 3

Post by Arslan_11 »

loool wrote:
Arslan_11 wrote:Nudi mi tip u zamjenu za racunar PS3 fat 80g sa 9 igrica i cijeni ga 320km. Ja se u konzole ama bas nikako ne razumijem. Vrijedi li tih para? Ako ne, koliko onda i na sta treba obratiti paznju? kako testirati konzolu itd. hvala vam puno. poz
Par postova iznad imas sve objasnjeno.Debeli se grije i nije preporucljiv,testirat mozes da odigras sat na njemu i vidis hoce li se ugasit naprimjer,zavisi koliko cijenis racunar ali debelu konzolu ja nebi uzeo.
hvala :thumbup: svakako bih pristao na zamjenu samo da odigram GTA5 pa onda prodavao dalje. Kad je vec ovako necu ni mijenjati.
loool

#1200 Re: PlayStation 3

Post by loool »

Ja bi rađe prodao naprimjer kompjuter za nekih 300km ako toliko vrijedi dodao 100km i uzeo normalnu slim konzolu cipovanu bez bojazni za rrodom-pregrijavanjem,koju ces sutra prekosutra lakse moci prodati nego debelu.
Razmisli u svakom slucaju.
ako ti je do gta samo uzmi xbox360 jeftinije ce te izaci.
npr.

Code: Select all

http://www.pik.ba/artikal/11956822/xbox-360-arcade-hdmi-kabl-gratis/
Post Reply