Bosna i Hercegovina - Turska

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Globus

#1176 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Globus »

Moglo je i bolje al je moglo i gore .. boze moj .. idemo dalje i to je to .. necemo biti porazeni do kraja .. sve u svemu hvala reprezentaciji na predivnoj noci (Y)
and

#1177 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by and »

_tulumba_ wrote:Moj skromni doprinos temi..
Evo uspio sam mobilnim uhvatiti i napraviti snimak pogotka.Naravno, s juzne tribine! :D
http://img190.imageshack.us/i/09092009216.mp4/
odličan doprinos temi :thumbup:

supić je večeras dobio 2 žuti i neće braniti u talinu?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1178 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by hrasno38 »

Nosferatu wrote:Ma Dzeki je najbolje da upise fakultet i konacno, okonca svoju karijeru. Ono srece sto je imao, imao. Sto je mogao i znao, natrkao se. Dolazi do zasicenja a ocekivanja prevazilaze mogucnosti tog igraca koji vise podsjeca na boksera teske kategorije iako nema tu kilazu, samo visinu. Njemu ako neko loptu ne namjesti, on sam nece znati sebe dovesti u priliku da dadne gol. I nije mi jasno sto ga Lutak Ciro nije eliminirao. Pjanic je takodje, ni'ta. Daj da udjem, daj da udjem, uso, ko da nije ni uso, trazio ga ja po ekranu da ga vidim. Nama treba Stilic bre. Stilic a ne Pjanic, Muslimovic umjesto Dzeke, Salihovic na mjesto Ibisevica danas, Ibisevic i Ibricic neka igraju po pola na istoj poziciji itd. I treba nam novi selektor, ko Fatih Terim. Onaj po Zenici hoda kao da je kod kuce, a Ciro se skupio noge prekrstio i sav sretan sto moze da zapali na stadionu. Slike i prilike reprezentacija, jedna testosteronska, zla, podla, pogana i sto ne moze misli da moze, druga, u menopauzi, cekajuci nekakvu grdnu bolest da je dokrajci. Najgori mi je strah - kao da eto, mi imamo sta zijaniti, pa trebali smo se s Turcima pohvatati za vratove pa ili bos ili hadzija, ako su bolji neka idu u baraz, a ja imam osjecaj da jesu bolji i mi idemo u baraz sretnim okolnostima, ako se to desi, mi proci baraz necemo jer sve sto dodje nezasluzeno, prije ili kasnije bude kaznjeno.

Kijameta je sve u pravu, da je bio jos neki malo flagmeticniji sudija, koji ne svira svaki mehki enac, prvo, nebi bilo sjeckanaj igre koliko je bilo, drugo, mi do gola nebi dosli, iz prekida. Kako bi onda s Turcima na kraj izasli, ne zna se. A o ofsajdima u kojima je po 3 covjeka ne treba pricati, Ciro da je autoritet jos uvijek bi po Zenici krugove trcali da se nauce ako ne mozes dokazati pismeno, sta je jebeni ofsajd, i kako mu se staje u kraj, a onda barem mozes kondiciju im nabiti da im nije tesko vratiti se i pratiti igru, a ne hrlti naprijed nebi li kako gol zabili na brzaka, jer nadtrcati Tursku odbranu je jos uvijek misaoni pojam, onaj brko Turcin iz odbrane i Turski golman vrijede nase reprezentacije cijele. Njih 2. Ovo je nista, ici cete u baraz, i onda gledatiti kako nam gladni iz Afrike koji za kopacki nemaju (mozda ni mi nemamo za kopacke, cim Dzeko igra u zelenim Wolfsburgovim kopackama), golove rasijavaju i to ce biti radost naseg prolaska na SP, ako se uspije proci baraz, a ne vidim kako na ovaj nacin kako.

Jedino sto mi je drago je sto Turci ne dodjose do 5 miliona, jer ja znam sto oni lete, jebe se njima i za SP i za Tursku, ali kad svaki ubaci 250-300.000 dollara u dzepic na saoku to nije sala. A ovi nasi, niti im ima ko sta dati, niti oni znaju uzeti, da to izgleda kao da su zaradili.

I sto neko rece, Bilino Polje puno nekakvih funkcionera, i guzonja. Krivo mi bas onda bi sto ne zijanismo pa da sljedeci put plate kartu opet 100 maraka.
Ti si stvarno jedno cudo od covjeka. Koliko ti imas negativne energije u sebi to je za Ginisa. Ja se ne sjecam da si ti napisao ovdje niti jedan post bez trunke pesimizma, mracne atmosfere, nekog potcjenivanja i naravno drevne filozofije u svakoj rijeci. Tebe jednostavno, kad covjek procita ono sto si napisao, kao da boli sto smo mi trenutno drugi na tabeli, ogromnim sansama za baraz ili u gobalu gledajuci kao da te boli sto se ovdje narod necem od srca raduje. Imas rezon hvatanja za vratove otprilike svakog kabadahije koji jedino tako zna rijesiti probleme. Sto bi se mi hvatali za vratove sa Turcima kad smo im prije utakmice bjezali 4 boda i sad nakon utakmice isto rastojanje. Sto ne bi tu nasu sudbinu ipak rijesili sa laksim protivnikom kao sto je Estonija. Covjece procitas li ti ono sto napises. Ljudi koji su smrtno bolesni razmisljaju veselije od tebe i optimsticnije. I lijepo si napisao na kraju " krivo ti sto ne zijanismo....." i to je tvoja poenta koju sklapas negde tamo preko bare da li iz vlastite frustracije ili necega drugog. Pa bolan nije samo Bilino Polje puno funkionera, ima ih i kad igra Njemacka, i kad igra Rusija, i kad igra Francuska i kad igra USA tvoja druga domovina jer je to zabava ali i mjesto gdje trebaq da budu drzavnici kada igra njihova zemlja. Vrati se pa budi i ti a nemoj ubijat u pojam i sebe i nas sa svojim mracnjackim postovima u stilu svoga nicka.
Svidjalo se to tebi ili ne BiH je druga na tabeli i sa pobjedom protiv Estonije ide sigurno u baraz a siguran sam da se necemo obrukati ni protiv Spanije kao sto se i do sada protiv njih nismo nikada obrukali. Mi ovdje koji zivimo i radimo prvi put imamo razloga za masovno radovanje i za velika ocekivanja a za to su zasluzni upravo ovi momci sa Cirom na celu. A tebi ako se to ne svidja imas NBA ligu i USA Superbowl pa uzivaj a nas zivota ti popusti svojih mracnih prognoza.
Nemas pojma kako je meni dobro veceras bilo u svom domu sa svojim sinom i svojom rajom, uz pokoje pivo i mezu pratiti ovu utakmicu i nakon zadnjeg sucevog zvizduka svi smo bili zadovoljni a niko razocaran. Istina nismo puno dobili ali isto tako nismo nista ni izgubili protiv jedne evropske fudbalske sile. Ma uostalom cisto sumnjam da ti znas sta to znaci uzivati u necemu a da to nije prepuno sumnji i teorija zavjere.
Eweleen

#1179 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Eweleen »

:bih:

Budi Bosna.
jeza u ledja

#1180 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by jeza u ledja »

ali ovaj gol salihovica je stvaro ono bas... :shock:

Haris.ba

#1181 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Haris.ba »

neretvanac wrote:Ja nisam vidio većeg pismiletli naroda od ovog našeg.
Kad je Džeko davo golove, dizali ga u nebesa.
Ove dvije utakmice što je malo podbacio (a nije) , pljujmo po njemu ,proklinjimo ga, hebimo mu sve...
A nikako da Bosanac/Hercegovac ubode zlatnu sredinu....Balkan heil.
A jel nekom palo na pamet da smo igrali protiv treće reprezentacije Europe, mi koji nikada nismo bili ni na EP ni na SP.
Hajmo nastavit pljuvatpo našim momcima...
Prije utakmice svako normalan bi potpisao nerjeseno. Eno i Ivica Osim to rekao na federalnoj pred utakmicu(0:0). Pa sta sto je Dzeko malo izvan forme? On opet ima refleks za odluciti utakmicu. Sjecam se sta je Ciro kad je na svjetskom protiv(mislim francuza,al nisam siguran) izbacio Bobana zbog lose igre, godinama kasnije rekao. Da mu je to jedna od najvecih gresaka. Kad mu se Boban dosao zaliti sto slabo igra umjesto sto ga je zamjenio trebao mu je reci - idi vadi se, gini na terenu. Dzeko je napadac, igrac trenutka. Koliko god sam bio dobar i brz, njegova igra zavisi dobrano od njegovih suigraca i dobro dodane lopte.
mostarac

#1182 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by mostarac »

on je jos uvijek dijamant i niko nema pravo da ga pljuje iako je u posljednje dvije utakmice zakazao.
Image

Isto se ovaj narod odnosio i prema Salihamidzicu i mnogim drugima. Oni su samo ljudi od krvi i mesa i imaju dobre, lose, bolje i gore dane. Dzeki sad treba podrska vise nego ikada, da bi nam donio radost.
Ni ibrahimovic, ronaldo i kaka ne igraju utakmicu na vrhunskom nivou svaki put. Na kraju krajeva onog Ronalda starijeg je u trenucima kad je bio na vrhuncu slave i forme Sanjin Pintul stavio u dzep u Brazilu. Svako ima los dan ili dva. Dzeki treba podrska a ne pljuvanje, onih koji obicno nisu nista u zivotu napravili pa sad pljuju jer ocekuju da sve dolazi preko noci i da je neko svemoguc, jer nisu navikli da grade put do uspjeha pa misle to je lako.
rado_vidjen

#1183 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by rado_vidjen »

kijameta wrote:
zalizani wrote:
kijameta wrote:Klupska rezerva iz osrednje francuske lige nije kvalitetan igrac ili da to postavimo ovako-Pjanic je danas dobio priliku,pola sata,kvaliteta nije pokazao ni trunku. Sasvim osrednji igrac,barem po onome,sto je danas prikazao na terenu.Da smo cekali Pjanicev kvalitet danas,nigdje nas ne bi bilo.
A inace se kvalitet mjeri po jednoj utakmici.
njeh :D
Ne mjeri se po jednoj,Pjanic ih je odigrao na stotine utakmica i njegov trener u klubu i u reprezentaciji ga drzi na klupi i nijedan jaki i bogati klub ne pokazuje interes za njega. Ne zato sto je danas igrao kako je igrao,nego zato sto uvijek tako igra.A nije vise ni mlad,davno je vec prosao godine za talenta u modernom fudbalu i vec je poceo da kuca na vrata zaboravljenih asova.
:lol: :lol: :lol:

Post godine. :D Svaka ti cast, strucnjace

-----------------------------------------

Ovako.

Kome i poslije danasnje utakmice nije jasno, da nam s Ibricicem & Muratovicem ( moji ljubimci :mrgreen: ) nema napretka - taj je invalid u mozak, ili neznalica, ili prosto ignorant.

Ibricic - igrac za Armeniju, za Slaven belupo, ali protv velikog protivnika - danas ga (OCEKIVANO) nije bilo ni u tragovima. Citavo drugo poluvrijeme, mislim da je dva puta dirnuo loptu. Sakrio se. Nestao kano Coperfild.
Valjda je sada svima jasno zasto je jos uvijek u Hajduku.

Murat - izgubljen u svakom smislu. Fizicicki spreman za nepunih pola sata. Turski veznjaci su prolazili pored njega kao da ga nema, a Murat bi za njima uputio samo tugaljiv pogled, jer ih ne bi stgao ni cestito spilat :D

Emre i Arda Turan su, kao na treningu, igrali seve s Muratovicem, Rahimicem, Misketom, i ostalima. Omaleni i okretni, predstavljali su nerijesivu enigmu za nas tromi i fizicki nespremni vezni red. Odigraju dupli pas- svi ispanu. Plete se mreze i onda se odigra povratna na 16 gdje uvjek neko slobodan ceka na sutu. Salihovic (svaka cast za golcinu !) jednostavno nema sanse u defanzivi. Po njegovoj strani je bilo najvise propuha. Ali razumljivo, on ne igra na svom mijestu.

Igarc kojeg bi jos izdvojio po negativnom, jeste Zvjezdan Misimovic. Indoletnost, staticnost i urodjena sporost. Nije bilo njegove lucidnosti, presvise je otezao sa zadnjom loptom, jer bi je obicno gurnuo kad neko udje u ofsajd; nije preuzimao inicijativu, tj dolazio po loptu i nametao se kao lider na sredini terena.
Ukratko - zakazao. Sansu da ne pominjem.

Ne znam, ne bi da previse pametujem, ali nama trebaju jos bar 3-4 igraca. Valja ih naci. Ako postoje :roll:

Valjda do oktobra neki igarci dosegnu zeljenu formu. U Estoniji definitivno ocekujem Bajramovica od prve minute umjesto presahlog Muratovica. Ibricic na klupi? Ne gajim takve nade. :sad:

* navijanje nikad gore. svi u grcu. nervoza se mogla nozem rezat.

* supic - odlican

Vile nas pronosale, ali Idemo dalje. U nove pobjede! :D 8)
Sir Charles

#1184 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Sir Charles »

and wrote:
_tulumba_ wrote:Moj skromni doprinos temi..
Evo uspio sam mobilnim uhvatiti i napraviti snimak pogotka.Naravno, s juzne tribine! :D
http://img190.imageshack.us/i/09092009216.mp4/
odličan doprinos temi :thumbup:

supić je večeras dobio 2 žuti i neće braniti u talinu?
Mislim da nece. Branice Hsagic (ako se oporavi) ili Begovic
Epitop

#1185 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Epitop »

@hrasno38 ipak je to samo Nosferatu, poznatiji kao esej ili kilometarski tekst :lol:
Nego jel' se čulo navijanje na TV-u "Ubij, ubij Turčina...."
zecko_kupuz

#1186 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by zecko_kupuz »

Činjenica je da je Ćiro u zadnje dvije utakmice sa klupe uvodio samo napadače ili veznjake. Nije bilo totalnog zatvaranja igre, kao protiv Irana recimo. Dakle, i ovo je kakav-takav napredak. :-D ;-)
Bronco_Billy

#1187 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Bronco_Billy »

hrasno38 wrote:
Nosferatu wrote:Ma Dzeki je najbolje da upise fakultet i konacno, okonca svoju karijeru. Ono srece sto je imao, imao. Sto je mogao i znao, natrkao se. Dolazi do zasicenja a ocekivanja prevazilaze mogucnosti tog igraca koji vise podsjeca na boksera teske kategorije iako nema tu kilazu, samo visinu. Njemu ako neko loptu ne namjesti, on sam nece znati sebe dovesti u priliku da dadne gol. I nije mi jasno sto ga Lutak Ciro nije eliminirao. Pjanic je takodje, ni'ta. Daj da udjem, daj da udjem, uso, ko da nije ni uso, trazio ga ja po ekranu da ga vidim. Nama treba Stilic bre. Stilic a ne Pjanic, Muslimovic umjesto Dzeke, Salihovic na mjesto Ibisevica danas, Ibisevic i Ibricic neka igraju po pola na istoj poziciji itd. I treba nam novi selektor, ko Fatih Terim. Onaj po Zenici hoda kao da je kod kuce, a Ciro se skupio noge prekrstio i sav sretan sto moze da zapali na stadionu. Slike i prilike reprezentacija, jedna testosteronska, zla, podla, pogana i sto ne moze misli da moze, druga, u menopauzi, cekajuci nekakvu grdnu bolest da je dokrajci. Najgori mi je strah - kao da eto, mi imamo sta zijaniti, pa trebali smo se s Turcima pohvatati za vratove pa ili bos ili hadzija, ako su bolji neka idu u baraz, a ja imam osjecaj da jesu bolji i mi idemo u baraz sretnim okolnostima, ako se to desi, mi proci baraz necemo jer sve sto dodje nezasluzeno, prije ili kasnije bude kaznjeno.

Kijameta je sve u pravu, da je bio jos neki malo flagmeticniji sudija, koji ne svira svaki mehki enac, prvo, nebi bilo sjeckanaj igre koliko je bilo, drugo, mi do gola nebi dosli, iz prekida. Kako bi onda s Turcima na kraj izasli, ne zna se. A o ofsajdima u kojima je po 3 covjeka ne treba pricati, Ciro da je autoritet jos uvijek bi po Zenici krugove trcali da se nauce ako ne mozes dokazati pismeno, sta je jebeni ofsajd, i kako mu se staje u kraj, a onda barem mozes kondiciju im nabiti da im nije tesko vratiti se i pratiti igru, a ne hrlti naprijed nebi li kako gol zabili na brzaka, jer nadtrcati Tursku odbranu je jos uvijek misaoni pojam, onaj brko Turcin iz odbrane i Turski golman vrijede nase reprezentacije cijele. Njih 2. Ovo je nista, ici cete u baraz, i onda gledatiti kako nam gladni iz Afrike koji za kopacki nemaju (mozda ni mi nemamo za kopacke, cim Dzeko igra u zelenim Wolfsburgovim kopackama), golove rasijavaju i to ce biti radost naseg prolaska na SP, ako se uspije proci baraz, a ne vidim kako na ovaj nacin kako.

Jedino sto mi je drago je sto Turci ne dodjose do 5 miliona, jer ja znam sto oni lete, jebe se njima i za SP i za Tursku, ali kad svaki ubaci 250-300.000 dollara u dzepic na saoku to nije sala. A ovi nasi, niti im ima ko sta dati, niti oni znaju uzeti, da to izgleda kao da su zaradili.

I sto neko rece, Bilino Polje puno nekakvih funkcionera, i guzonja. Krivo mi bas onda bi sto ne zijanismo pa da sljedeci put plate kartu opet 100 maraka.
Ti si stvarno jedno cudo od covjeka. Koliko ti imas negativne energije u sebi to je za Ginisa. Ja se ne sjecam da si ti napisao ovdje niti jedan post bez trunke pesimizma, mracne atmosfere, nekog potcjenivanja i naravno drevne filozofije u svakoj rijeci. Tebe jednostavno, kad covjek procita ono sto si napisao, kao da boli sto smo mi trenutno drugi na tabeli, ogromnim sansama za baraz ili u gobalu gledajuci kao da te boli sto se ovdje narod necem od srca raduje. Imas rezon hvatanja za vratove otprilike svakog kabadahije koji jedino tako zna rijesiti probleme. Sto bi se mi hvatali za vratove sa Turcima kad smo im prije utakmice bjezali 4 boda i sad nakon utakmice isto rastojanje. Sto ne bi tu nasu sudbinu ipak rijesili sa laksim protivnikom kao sto je Estonija. Covjece procitas li ti ono sto napises. Ljudi koji su smrtno bolesni razmisljaju veselije od tebe i optimsticnije. I lijepo si napisao na kraju " krivo ti sto ne zijanismo....." i to je tvoja poenta koju sklapas negde tamo preko bare da li iz vlastite frustracije ili necega drugog. Pa bolan nije samo Bilino Polje puno funkionera, ima ih i kad igra Njemacka, i kad igra Rusija, i kad igra Francuska i kad igra USA tvoja druga domovina jer je to zabava ali i mjesto gdje trebaq da budu drzavnici kada igra njihova zemlja. Vrati se pa budi i ti a nemoj ubijat u pojam i sebe i nas sa svojim mracnjackim postovima u stilu svoga nicka.
Svidjalo se to tebi ili ne BiH je druga na tabeli i sa pobjedom protiv Estonije ide sigurno u baraz a siguran sam da se necemo obrukati ni protiv Spanije kao sto se i do sada protiv njih nismo nikada obrukali. Mi ovdje koji zivimo i radimo prvi put imamo razloga za masovno radovanje i za velika ocekivanja a za to su zasluzni upravo ovi momci sa Cirom na celu. A tebi ako se to ne svidja imas NBA ligu i USA Superbowl pa uzivaj a nas zivota ti popusti svojih mracnih prognoza.
Nemas pojma kako je meni dobro veceras bilo u svom domu sa svojim sinom i svojom rajom, uz pokoje pivo i mezu pratiti ovu utakmicu i nakon zadnjeg sucevog zvizduka svi smo bili zadovoljni a niko razocaran. Istina nismo puno dobili ali isto tako nismo nista ni izgubili protiv jedne evropske fudbalske sile. Ma uostalom cisto sumnjam da ti znas sta to znaci uzivati u necemu a da to nije prepuno sumnji i teorija zavjere.
:thumbup:
Adi_vp

#1188 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Adi_vp »

Šandor wrote:
Nosferatu wrote:Najgori mi je strah - kao da eto, mi imamo sta zijaniti, pa trebali smo se s Turcima pohvatati za vratove pa ili bos ili hadzija, ako su bolji neka idu u baraz, a ja imam osjecaj da jesu bolji i mi idemo u baraz sretnim okolnostima, ako se to desi, mi proci baraz necemo jer sve sto dodje nezasluzeno, prije ili kasnije bude kaznjeno
Eh, kako se Rusija kvalifikovala na prošlo evropsko. Teško da je iko imao više sreće od njih, otkad pratim fudbal. I šta se desilo, na kraju je malo falilo da postanu prvaci Evrope. U četvrtfinalu izbacili su reprezentaciju Holandije, koja je tada igrala najljepši fudbal viđen u posljednjih nekoliko decenija. Sjeti se kako su Holanđani samljeli protivnike u grupi. I to kakve protivnike. Aktuelnog svjetskog prvaka i viceprvaka. Sravnili su ih sa zemljom. Da bi onda bili izbačeni sa prvenstva od Rusije, u kojoj niko nije vjerovao u plasman na prvenstvo u posljednjem kolu kvalifikacija. Tada su jedva pobijedili Andoru. Bili su potpuno nemotivisani i dezorijentisani.
Ovo stoji definitivno :thumbup:
Nama treba pobjeda u Estoniji i malo srece u zrijebu i SP je blizu..Tekme baraza i ove kvalifikacione nisu isto,sanse imamo treba ih iskoristiti..
Meho Kodro

#1189 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Meho Kodro »

HTV prijenos Bosna - Turska (video)

Snimak od 5-6 minuta sa utakmice, HTV je prekidao program kad bi se nesto desilo u Zenici i direkt se ukljucivao
USAblues

#1190 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by USAblues »

mostarac wrote:on je jos uvijek dijamant i niko nema pravo da ga pljuje iako je u posljednje dvije utakmice zakazao.
Image

Isto se ovaj narod odnosio i prema Salihamidzicu i mnogim drugima. Oni su samo ljudi od krvi i mesa i imaju dobre, lose, bolje i gore dane. Dzeki sad treba podrska vise nego ikada, da bi nam donio radost.
Ni ibrahimovic, ronaldo i kaka ne igraju utakmicu na vrhunskom nivou svaki put. Na kraju krajeva onog Ronalda starijeg je u trenucima kad je bio na vrhuncu slave i forme Sanjin Pintul stavio u dzep u Brazilu. Svako ima los dan ili dva. Dzeki treba podrska a ne pljuvanje, onih koji obicno nisu nista u zivotu napravili pa sad pljuju jer ocekuju da sve dolazi preko noci i da je neko svemoguc, jer nisu navikli da grade put do uspjeha pa misle to je lako.
:thumbup: TACNO TAKO :thumbup:
jeza u ledja

#1191 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by jeza u ledja »

ja ne znam svi spominju tu sansu misimovica a niko ne spominje kako je uopste dosao do te sanse. ko onomad protiv portsmoutha.
sigurno nije ukrao loptu ljenoscu i nezalaganjem
ibnHome

#1192 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by ibnHome »

Adi_vp wrote: Nama treba pobjeda u Estoniji i malo srece u zrijebu i SP je blizu..Tekme baraza i ove kvalifikacione nisu isto,sanse imamo treba ih iskoristiti..
Mi "srece" u zrijebu necemo imati. FIFA planirano ceka ko ce ostati da bi mogli namjestati ove na papiru slabije tj ove poput nas "velikima" Francuskoj, Rusiji i tim redom. FIFA ce sve uciniti da se nadje mjesto za ove dvije repke i ev za Portugal ako se dogegeju do 2. mjesta u grupi. Fudbal je biznis a SP donosi novac.

Ali o tom ne treba razmisljati vec se ubjedjivati da mozemo dobiti i ove gore navedene ko sto i mozemo. Lopta je ipak okrugla.
J.P.Montoya

#1193 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by J.P.Montoya »

ja sam ovim bodom prezadovoljan cisto iz razloga sto je terim takticki nadigrao ciru, turcui su bolje stajali na terenu a i plus ak budemo drugi sigurni smo u barazu jer smo bolji od norvezana cija je grupa zavrsila kvalifikacije
leo karan

#1194 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by leo karan »

nase kvalifilacije su opcenito odlicne, po vise pitanja
pozitivna atmosfera, odlicna promocija u evropi i svijetu, radost naroda, dizanje samopouzdanja...
Ja samo govorim za vecerasnju tekmu, da su odigrali kao posljednji amateri, ne zna se ko je gori bio. da ne ponavljam opet kako su karinaski odigrali
Dzeko, Misimovic, Pjanic, Ciro i ekipa...super ste vi. Rezultat je dobar.
Al ste mi zivce pokidali, isto telad veceras
neretvanac

#1195 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by neretvanac »

Mostar i dalje očito podjeljen grad:
"Dok se na lijevoj obali Neretve slavi, desna je ponoć i novi dan dočekala u dimu suzavca, staklu po asfaltu i specijalcima. U zapadnom Mostaru je razbijeno preko 50 auta, slupano nekoliko butika, izvaljeno nekoliko semafora i slupana stakla na centru Merkator..."

Zemljo srama i stida, otvori se
neretvanac

#1196 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by neretvanac »

zoom66 wrote:
neretvanac wrote:Mostar i dalje očito podjeljen grad:
"Dok se na lijevoj obali Neretve slavi, desna je ponoć i novi dan dočekala u dimu suzavca, staklu po asfaltu i specijalcima. U zapadnom Mostaru je razbijeno preko 50 auta, slupano nekoliko butika, izvaljeno nekoliko semafora i slupana stakla na centru Merkator..."

:? :? :?

zna li ko sta vise o ovome?
Znam.
http://www.bljesak.info/content/view/37907/158/
Dennga2

#1197 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Dennga2 »

A ko je razbijao ?

P.S.
Neka su slupali Merkator bas mi je drago ko god da je
Haris.ba

#1198 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by Haris.ba »

neretvanac wrote:Mostar i dalje očito podjeljen grad:

Prognoziram naslov:
Sukobili se navijaci engleske i hrvatske u Mostaru :)
Poznavajuci dole situaciju - nista cudno.
neretvanac

#1199 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by neretvanac »

Dennga2 wrote:A ko je razbijao ?

P.S.
Neka su slupali Merkator bas mi je drago ko god da je
Navijači Hrvatske.
Nebitno, ovo je za stidit i sramit se u "civiliziranoj" zemlji.
hadis

#1200 Re: Bosna i Hercegovina - Turska

Post by hadis »

hrasno38 wrote:

Aferim ljudino. Svaka ti cast.

Za ove sto prozivaju Dzeku da kazem samo da momak ima 23 godine i da je normalno da nekad pada u formi, a i da dodam pitanje: Gdje bi mi sad bili da nebi DZeke i njegovih supergolova?
Ne pljujte po njemu. Ponosite se njime.
Locked